Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Edward hálószobája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Nov. 08, 2012 6:37 pm

Ide csak és csakis az jöhet be, akivel lefekszem. Merthát itt alszom, különben van elég vendégszoba a kastélyban, meg nekem is vannak még más szobáim, itt meg alszom. Tök nehéz felmászni az ágyamhoz, van egy rúd, amin fel kell kapaszkodni és úgy feltornászni magad, különben az egész szoba szép fehér, az ágy alatt van egy kis konyhahelyiség, mert alvás előtt és után gyakran megéhezem és egy kis íróasztal is van alatta, székekkel, ha elkapna az ihlet, vagy azt kapná el, akivel alszom.
Megjegyzés: Ide anyám is bejöhet.


Edward hálószobája 432136_207992005963748_1371539054_n
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzomb. Nov. 24, 2012 12:03 am

Edward Grimm
...CSAK mert April van olyan szerencsétlen,hogy VÉLETLENÜL betéved pont ide o.o

*Minden a szobalány félreértelmezett instrukciójával kezdődött. De ne szaladjunk ennyire előre. April White, békés,nagyon visszahúzódó és bájos fiatal máguslány,akinek a szülei befolyásos mágusok. Ők levelezték le a Grimm dinasztiával,hogy leányukat bizony a városban kívánják elhelyezni bizonyos időre,hogy okosodjon,tanuljon és az élet nagy dolgaiba belecseppenjen. A White szülők nem akasztották rá gyermeküket a családra,egyszerűen csak kifejtették tiszteletüket és nagyrabecsülésüket a Grimm családdal szemben és annyira kérték őket,hogy amennyiben idejük negedi,néha napján nézzenek a lányra és érkeztekor lehetőleg fogadják és helyezzék el,mind egy hogy hová. Mivel a White-ok tudomására jutott,hogy a nagy boszorkának tartott vámpír,az Illúzió Mestere iskolát kíván alapítani e nemes helyen,ezért be is iratnák csemetéjüket,akit bizonyára el tudnának szállásolni az iskola területén. így nagyrészt le van a Grimm család gondja. Csak a kezdet nehéz. És kacifántos.
A kis April megszeppenve,de boldogan érkezett meg a városba és a kastély elé. Elcsodálkozik a gyönyörű látványon,majd megpróbál bejutni,ahogy azt szülei mondták. Szobalány nyit ajtót,aki int egy irányba,hogy arra menjen,ha az úrfit keresi. Türelmetlennek tűnik,talán sokat ugráltatják,sok vendége van Edward Grimm-nek? April annyit tud,hogy ő a Grimm családfő fia. Se többet,se kevesebbet. Meg is indul az adott irányba,kockás diáklány-szoknyájában és fehér blúzban,amin egy nagy piros pulóver van,hogy ne fázzon a késő novemberi időben. Csak megy,megy és megy...hol lehet az az iroda? Körbenéz. Semmi. Tovább megy. Megy....megy...nem nehéz rájönnie,hogy eltévedt. Kétségbeesés hulláma fut végig rajta. A kastély akkora,hogy fogalma sincs,honnét jött. Körbenéz megint. Elkezd benyitogatni pár terembe,hátha ettől okosabb lesz. így nyit be egy hófehér szobabá,amitől még jobban megszeppen: Rossz helyen van,nagyon rossz helyen! Szoknyája szélét kezdi gyűrögetni és porcelánbaba arcán hatalmas sötétkék szemei kétségbeesetten merednek előre - mi tévő legyen? Kiálltani,szólni nem mer...*

Megjelenés:
Edward hálószobája Tumblrmdbqh4kp701qbjszl

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzomb. Nov. 24, 2012 10:43 pm

Éppen az ágyamon olvasok. Milyen meglepő, ugye? Tudok olvasni! Szóval azt csinálom, egy érdekes kalandregényt bújok, amikor valami neszt hallok meg. Először nem törődöm vele, azt hiszem a szobalány az, fél órája kértem a szobába egy pohár kakaót.
- Kösz, tedd az asztalra.
Pillantok fel egy pillanatra, aztán befejezem a megkezdett sort. Válasz semmi. Ez nem jellemző Srahra. Meglepődöm, hirtelen eszembe jut, mert mi van ha terroristák támadták meg a kastélyt, betörtek ésizé, betörtek, elfogták a szobalányokat, a gondnokot, a szüleim nincsenek itthon, ki akarnak rabolni, megölni, elrabolni és váltságdíjat követelni, vagy a szerveimre fáj a foguk. Á, hülyeség... biztos megnémult a szobalány. Vagy... büdös van? Mikor is szellőztettem utoljára?
Lekukkantok, ugye fenn van az ágyam, én meg lekukkantok, a fejem látszik csak, ahogy kidugom, az is fejjel lefelé, egy szőke lányt pillantok meg, jól néz ki hm... egy szőke lányt, én is fejjel lefelé, de ettől hirtelen annyira megijedek, hogy
-ÁÁÁÁÁ
Felordítok.
Hogy kerül ide egy lány? Nem rendeltem semmit! Persze halál gyorsan vörösödöm el, ahogy visszahúzom a fejem, a következő pillanatban heves szívdobogással egyszerűen leugrom, talpra esem és a talpam jól meg is ütöm.
-Mit...mit keresel te itt?
Hápogok kicsit, mert mi ez a csaj? Mit keres itt egy csaj, csak úgy... nem értem és az az igazság, hogy halálra rémisztett. Ja, arról átmenetileg teljesen meg is feledkezem, csak a sokk van, a mély döbbenet, hogy felül pulóverben, de alul bokszeralsóban vagyok.
Edward hálószobája Louis+Tomlinson++by+Gigi+Droszi
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyVas. Nov. 25, 2012 12:19 am

*April White eddigi rövidke életében is mindig balszerencsés,ügyetlen lány volt. Miért is lepődne meg azon,hogy ismét gúnyt űz belőle az élet és eltéved ezen az idegen helyen,idegen városban,egy idegen kastélyban. Olyan rémisztő! A legrosszabb az egészben,hogy hiába próbál segíteni magán,csak ront a helyzeten. Mint mindig. Szegény teremtés kész két lábon járó szerencsétlenség. Perszehogy benyit egy olyan helyre,ahová nagyon nem kéne. Megáll a szoba küszöbén,pontosabban egy lépést betéve,ráeszmél,hogy valakinek a hálószobájába tévedt,ami igazán nem szerencsés,hiszen ez magánszféra, April pedig idegen. Némán,csendesen próbálja törni a fejét,de semmi se jut az eszébe-az sem,hogy hátat fordítva gyorsan távozzon,még mielőtt valaki észrevenné-,kezd eluralkodni rajta a pánik,szép lassan.
~Miért?Miért?Miért történik ez mindig velem?!T.T~
Önmarcangoló gondolatai támadnak esetlenségében,mikor egy férfi hang szólal meg és valami furcsa dolgot mond. Neki? Vagy....juj,nagyon megijedt már csak a hang hallatán is,csak nem egy férfi hálószobájába nyitott be?! Az ájulás kerülgeti,a rettentő félelemtől és a szégyentől egyszerre. Úgy remeg mint a nyárfalevél. Meg se mer nyikkani,az ijedtségtől viszont a lába is földbe gyökerezett.
Erősen becsukja a szemét,gyermetegen várva,hátha ettől jobb lesz. Persze nem így történik. Valami motoszkál fent. A legrosszabb dolgok jutnak eszébe,amivel a bátyja riogatni szokta: nagy,szőrös állatok; nagy benga férfi állatok; warlokok; gonosz manók és így tovább,a lista elég hosszú, lévén April mindentől fél.
Nagyn nehezen kinyitja a szemét,mert a kíváncsiság emberi gyengeség,mikor tényleg egy félelmét véli látni: nagy fejű,szőrös(tehát sűrű,kócos a haja) férfi (állat)! Aki ráadásul el is kiálltja magát,amitől szegény April az eddiginél is jobban megijed és ő is elkiálltja magát. Megint összeszorítja a szemét és naívan várja,hogy felkeljen a rémálomból,ami sajnos a valóság. A szája elé kapja a két ökölbe szorított kezét és idejtében leguggol. Hogy miért,azt maga sem tudja,talán ösztönösen kicsire szeretné összehúzni magát,hátha úgy nem bántja senki. A borzalom folytatódik: HUPP! Leugrik az a férfi állat onnan fentről,mint valami vadállat! Mi lesz most vele?! Ettől megint megrémül-lehet ezt fokozni? Aprilnél biztosan!-és a guggolásból elveszti az egyensúlyát és a fenekére esik. Reszketve felpillant és fehér,baba arca rózsavörössé válik. Olyan szaporán veszi a levegőt a nagy rémülettől,mintha maratont futna. Ez a szörnyeteg itt előtte alsóban riogatja és ááá! Eriknek igaza volt,tudhatta volna,hogy tényleg élnek ilyen szőrös,ijesztő lények meg férfiak a földön akik halálra tudják rémíteni az Aprilhez hasonló,ártatlan fiatal lányokat. Két kezét az arca elé emeli,védekezés képpen,nem is jut eszébe gyűrögetni a szoknyáját vagy megigazgatni,nem is volt még lelki ereje ellenőrizni,hogy a pottyanáskor nem csúszott-e feljebb a combján a kelleténél*
- Ne bánts! Ne bánts! Kérlek!
*kiálltozza teljesen megrémülve, szemmel látható ahogy remeg,a karjai az arca előtt és persze megint jól összeszorítja a szemét.
~Az én kis világomban vagyok,nem bánthat senki! Az én kis világomban minden szép és jó,nincsenek rémítő alakok,nem áll előttem senki! Nem fog bántani senki!~*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyHétf. Nov. 26, 2012 5:14 pm

Visszhangzik fejemben a saját ordításom, gyorsan felkapom a fejem, mielőtt agyvérzést kapnék. Ez tényleg egy lány és hangja is van! Zakatoló szívvel ugrok le elé, hirtelen meg sem gondolom mit teszek, vagy hogy olyan vagyok így, mint egy alsógatyás majom.
Mint szélütött állok a szőke lány előtt, kissé kócos hajjal, döbbenten, de kettőnk közül még mindig én vagyok az akinek több szín jutott. Egy másodpercig egyiken sem tudjuk hol a fenében vagyunk. Kiguvvadt szemekkel nézem a gugoló csajt, aki eldől és sikítozik és mutogatja a bugyiját nekem. Először eltátom a szám, elég nagyra, mert mondani akarok valamit, de aztán elfelejtem mit és gyorsan becsukom. Szemem végigsiklik a combján, vetkőzni fog nekem? Ettől megnyugszok, így már minden rendben van, egy sztríptíztáncosnőt kaptam. A csaj szégyellős, takargatja magát, pedig nem a fejét kéne, leplezetlenül megbámulom a combját. Igazááából még sosem láttam sztriptíztáncosnőt. Beletúrok a hajamba hátul, csálén elmosolyodom, átállok egyik lábamról a másikra. Teljesen megnyugszom, nem megtámadtak, hanem megajándékoztak valamivel, biztos Nikolas küldte, egy állat az a fickó. De a csaj csak reszket, mintha egy nagy, benga bohóc riogatná. El is kezd könyörögni, akaratlanul is elvigyorodom, hogyan bántanám már? A szemét is becsukja, lehet csak eltévedt? Ugyan... biztos küldte valaki. Cédulát nem tettek rá? De bárhogy is nézem, nem látom, hogy fel lenne cimkézve, leguggolok hozzá. Valami viccesen gondolkodom, amit beköphetnék.
- Hahaha, hát ha nem akarod.
Ez szar volt, na mindegy, próbálom meglesni az arcát, de a lábai még mindig jobban érdekelnek, azt bámulom.
- Ő, nem bántalak, nyugodtan táncolhatsz, leülök egy székre, vagy hogy csináljuk? Segítek felállni. Edward Grimm vagyok, ki küldött ide hozzám?
Kérdezem, közben nem egészen, de félig felemelkedem és a kezem lóbálom le elé, mint egy hosszú ormányú elefánt. Még mindig azt lesem mije és hogyan van ki a ruhából.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyHétf. Nov. 26, 2012 8:18 pm

*Hamar megkezdődök a földi pokol egy benszülött-szerű ordítás kíséretében. Az,hogy a gyermeteg lelkű April halálra rémül egy félmeztelen férfin aki még kócos is,nevetséges módon pulóvert visel,de a nadrágját elhagyta,meg sem kell lepődni.
Kék szemei elkerekednek,mint aki ennél rémisztőbbet vagy borzalmasabbat nem is látott. Olyanok mint egy porcelánbaba kék üvegszemei,amik még is élettel telik. Jelen pillanatban rettegéssel ugyan,ahogy baba arca is. Természetes rózsaszín árnyalatát elveszti és a fal színére tesz szert. Mint egy régi,rossz horrorfilmben mikor a megrémülő nőt közelről mutatják ahogy a gyilkos árnyéka rá vetül,úgy gyűri maga alá Edward árnyéka Aprilt. Le is guggol rögvest,eleget látott,traumát okozott neki egy életre. Valójában nem fogta fel teljesen,nem realizálta a fiú arcát,csak egy nagy-szőrös-kócos-félpucér-hangos férfiállat majomszerű magatartását.
A nagy élet-halál-stresszhelyzetben eldől és még jobban pánikolni kezd,főleg,hogy a szeme sarkából látja ahogy közeled felé az az idegen férfi-lehet hogy még is valamilyen állat vagy keresztezés szüleménye? Nem meri annyira megnézni magának,hogy erre rájöjjön. Reszket,karjaival takarja az arcát,látnia se kelljen,biztosan nagyon rút és ijesztő. Hallja ahogy leguggol elé,April pedig már annyira remeg,mint egy turmixgép. Az alak mond valamit,megpróbál nem a saját félelmére koncentrálni,hanem inkább a hallottakra. Mivel takarja az arcát két karjával,nem látja,hogy szenvtelenül méregetik. Jobb is,attól is kiakadna. Nagyon lassan még is elkezdi leengedni a karját. Először csak alacsony,szőke fürtös homloka tűnik fel és csillogó,sötétkék szemei. Szemöldöke összevonva,mert még mindig fél. Ismét gyorsan eltakarja a szemét,majd megint kicsit leengedi a karját és meglesi a szemben levő fiút. A szemeibe néz,egyre többet lát az arcából,ahogy kiles a karjai felett. Harmadszorra már a lány egész arca látszik, pontosan olyan arca van mint bármelyik borcelánbabának az üzletben. Apró,piros ajkak,nagy szemek és dús pillák,az orra is aprócska és ahogy egyre csak nézi Edwardot,fehér arcán növekvő pirospozsgák keletkeznek,feltéve az i-re a pontot a porcelánbabaságot tekintve. Két kezét most már leteszi a földre és támasztja magát. Még mindig fél,remegnek a térdei. Pislog. Amilyen szörnyűséges rémalaknak tűnt elsőre a nagyhangú egyén,most már nem tűnik annyira annak. Szép szemei vannak és alig lehet idősebb nála. Jóképű? Még ez is megfordul a fejében,amitől a rózsácskák duzzadnak a járomcsontján. Csak nagyon kócos és furcsán van felöltözve. Biztos nem benszülött? Ekkor hallja a nevet*
- Edward Grimm?
*kérdez vissza,hangja csengő*
- Táncolnom kell?
*nem érti a szituációt,de már-már kezdene lenyugodni,legalább is eljut arra a szintre,hogy meg tud szólalni. Edward a kezét nyújtja felé. Mekkora tenyere van! Elcsodálkozik rajta. Remegő kezét óvatosan nyújtja felé,a piros pulóver ujjából kibukkan öt aprócska ujj,majdhogynem olyan apró a kézfej,ami kibújik belőle és Edward tenyeréhez közeledik,mint egy gyereké. Aztán hirtelen visszahúzza a kezét,a melléhez szorítva. Megint felnéz Edwardra kétségbeesetten,a félelem nagy úr. Aztán újra megpróbálkozik és nagyon lassan apró,meleg kézfejét belehelyezi az ismeretlen Grimmébe. Ha Grimm,akkor csak nem fogja bántani. De akkor sem érti miért kéne táncolnia. Ez valami rituálé?*
- Leülsz egy székre? Én pedig táncoljak?
*nem,nem áll össze a kép neki,pedig bátjya van,így sem rakja össze. Hangja törékeny és bájos. Feláll,ha Edward segít neki,de a lábai még mindig úgy remegnek,mint Bambinak,ezért görcsösen kapaszkodik Edward karjába,mire felállna. Alighogy egyenesbe jönnének,remegő lábai kitólnak ám vele és a térde összecsuklana,de a fiú után kap. Sikerül megmarkolnia-hacsak nem megy direk odébb,hogy April a földre kenődjön-,az arcát kényszerű módon a pulóveres mellkasába fúrva. Két másodperc múltán,mire visszanyeri egyensúlyát,hátrál is két lépést. Igazgatni kezdi magát,a felcsúszott szoknyát. Pirulgat közben és picit még távolabb áll a fiútól,kicsi a hely,ő pedig túl közel van*
- Nem tudok táncolni. Csak keringőzni,de mindig rálépek Erik lábára.
*vallja be,nagy szégyen,dehát ez van,April semmiből sem ügyes,csak a bajba kerülésből*
- A...a szobalány küldött. Nem tudom hova küldött. De eltévedtem.
*nem a lényeget mondja,mert az nem jut eszébe zavarában,hirtelen nagyon melege is támad ahogy a szempár rá szegeződik. Ösztönösen elkezdi levetni a pulóverét,mint egy kisgyerek,nem éppen sztriptíztáncosnői mozdulattal. Fehér,kissé lolita beütésű blúzt visel,a haját egy ideges mozdulattal megigazítja és szorongatja a nagy pulovert a kezében. Úgy érzi,mintha Edward méregetné,de lehet,hogy csak beképzeli,amilyen rettentően ideges*


Blúz:
Edward hálószobája Pearl-blouse
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyHétf. Nov. 26, 2012 9:35 pm

Miután megnyugszom látom csak, hogy ez egyre furább lesz, mintha egy életre szóló traumát okoznék a lánynak, mert miért is? Azt nem fogom fel, hogy én esetleg ijesztő voltam. A csaj reszket és takargatja az arcát, biztos nagyon csúnya. Nikolas küldött nekem egy ronda sztriptíztáncosnőt, sebaj, majd kerítek valami zsákot, ráhúzom a fejére és nyomhatja. Nik nem számolt azzal, hogy egy zseni vagyok! A teste pedig egész jó, tekintetem elidőzik a combján, amíg ő az arcát takargatja, nem is látja, jobb is, a lányok ki tudnak akadni attól is, ami imponálhat nekik. Egyre magabiztosabb leszek, tudom, hogy max béna lesz, de én jól fogok szórakozni, habár az eleje, a bemutatkozás kicsit rázós lehet, ha ennyire szégyellős. Lassan leemeli a kezét, úgyhogy a combjáról végre az arcára figyelek, eddig nem csúnya, egészen szép szemei vannak, sőt megdöbbentően jól néz ki a szeme, orra, szája. Hm... Nikolas valamit nagyon elszúrhatott, ez a lány szép. Olyan, szép, mint egy játékbaba. Lehet, hogy nem is igazi? Meglepetten nézek rá, felvont szemöldökkel, az egész arcom egy nagy "nahát!" és ekkor jövök rá, valami nem stimmel, valamitől biztosan megijedt, automatikusan lapítgatni kezdem a hajam, észreveszem, hogy égnek áll. Kicsit elvörösödöm, nem annyira, mint ő, csak egy pindurkát, észre sem venni, sietve kócolom magam és hm, hoppá, most jut eszembe, hogy a nadrágom levetettem, mert nem szeretek ruhástul feküdni az ágyba, talán mert anya mondta, vagy a takarítónő, hogy fehér és ne koszoljam össze én meg reflexből, na nem azért mert olyan jó kisfiú vagyok...
Nagy levegőt veszek. Kimondtam az előbb, hogy Grimm? Zavarodottan nézek a lányra, el is felejtem a combját (pedig perverz vagyok)
- Öm, aha
Vigyorodok el egy kicsit, a hangja is aranyos, táncolnia? Kicsit megingatom a fejem.
- Hát ha nem akarsz...
Ezután jön egy érdekes jelenet, én felrántanám, mert ő esik, guggol, nyűglődik, még így is aranyos, hm... én kinyújtom felé a kezem, szorult belém egy kis úriemberi vér, megint nyelek. Először nem meri megfogni a kezem! Mikor visszakapja a sajátját meg is forgatom az enyém, hogy nem-e szőrös, mocskos, vagy valami, de nem látok rajta semmi rendelleneset. Aztán ismét megpróbálja megfogni a kezem, hogy felhúzzam, olyan mint...valami egészen aranyos kis lény, vagy nem is tudom. Az az igazság, hogy ritkán gondolok aranyos lényekre. Inkább egészen aranyos lány, nos aranyos lányokra is ritkán gondolok, ha már lány, akkor inkább nő, ha már nő akkor meztelen és szexis pózban a nevem nyögi, öizé, mindegy, felsegítem a földről.
- Hát... ha nem akarsz nem kell táncolnod, nem baj, ha azt mondták.
Motyogom kábán ez a lány elkábít, mintha egy kalapáccsal vert volna fejbe amíg nem figyeltem, aztán majdnem megint elesik, még jó, hogy megkapaszkodik bennem, majd hülye lennék ellökni. Csak bámulom bambán, hogy a fejét a mellkasomba fúrja, kicsit melegem lesz, kiráz a meleg, vagy hogy szokták mondani, kábán figyelem a haját, érzem az illatát is, egészen lányszaga van, már nagyon régen éreztem ilyet, rendesen talán még nem is, csak a pofám nagy, meg a csajok melle volt az, akikkel eddig találkoztam, annyira, hogy nem tudtam az illatukra figyelni. Aztán észbe kap és elhátrál, nem is értem miért.
- Nem baj, én se tudok, nem is szeretek, de ha akarod keringőzhetünk.
Teszek felé egy lépést, ő pedig azt mondja a szobalány küldte, amit megint csak nem értek.
- Nem hozzám küldött? Edward Grimmhez. Szerintem jó helyen vagy.
Bizonygatom.
- Téged hogy hívnak? Gondolom van művészneved, nem árulhatod el az igazit?
Kérdem, nem tudom hogy megy ez a táncosoknál, de ekkor vetkőzni kezd. Elkerekednek szemeim a legközelebbi székhez hátrálok és döbbenten lehuppanok rá, forróság önti el az arcomat, pedig csak egy inget látok.
- Vetkőzni is fogsz?
Hebegem és visszatérve a gatyához, ekkor jövök rá, hogy alsóban vagyok még mindig.
- Hát persze, hogy fogsz, de hülye vagyok!
Nevetek fel kicsit idegesen, majd gyorsan szétnézek a szobában, mire megtalálom a szekrényt.
- De nekem nem kell, igaz? Én felvehetem a nadrágom?
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy sztriptíztáncosnő. Miért lenne az? Hirtelen elsápadok. Lehet, hogy nem az?
Gyorsan a nadrágom elé kapom a kezem, becsukom a szemeim, nagyon-nagyon koncentrálok, de még nem vagyok olyan jó a pálca és varázsigék nélküli varázslásban, csak a ruhásszekrényem ajtaja csapódik ki.
- Ki is küldött?
Hol van a nadrágom? A nadrágom akarom!
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyHétf. Nov. 26, 2012 10:30 pm

*remegve kezd kikukucskálni a kezei mögül,amiről azt feltételezné,hogy megóvhatják bármitől is,hogy ha eltakarja az arcát,úgy érzi őt se látják. Jó kis taktika,kár,hogy téves elven működik. Mélykék szemei pislognak az idegenre,mindketten elég furcsán nézhetnek a másikra. Megkérdezné miért néz rá így ez a kócos fiú,de nem meri. Ahogy a haját lapítgatja, April képeket vág, így nem is tűnik már annyira majomszerűnek. Csak egy kicsit.
Edward Grimm,elismeri kétszer is,hogy Grimm,akkor csak jó helyen jár,de a valódi ok,amiért jött most nem ugrik be,mert még mindig túlságosan rémült. Elfelejt bemutatkozni is.
A fiú valami táncot emleget,amit April nem tud mire vélni. De próbálkozik. Nem nagy sikerrel. Bevallja,hogy nem tud,nem is akarózik neki idegenek előtt vagy idegeneknek táncolni. Nem felel,de megrázza a fejét,mint egy kislány. Utána pislog párat szótlan Edward szemeibe bámulva. Felsegítené,határozottan,nyújtja is a kezét,amit a szőke lány először nem mer megfogni. Annyira ijesztő volt az előbb,hogy még mindig a pillanat hatása alatt van. És olyan magas ahogy fölé magasodik. Hol Ed kezére pillant,hol az arcára,hol a kezére,hol az arcára. Sikerül megfogni,nagy teljesítmény. Még sem maradhat a földön ülve,de érzi,képtelen lenne megállni pilicke lábain,mintha nem is a teste részei lennének,hanem önálló,tréfás életet élnének. Meg is viccelik,nekizuttyan a pulóvernek. Nem tudja rögtön ellökni magát,mert elkenődne,de pár másodpercen belül megemberli magát és gondolatban rászól a lábaira. Hátrál picit. Még mindig rémült a tekintete. Megkapaszkodik abban,ami mögötte van,legyen az fal vagy polc,fogas,szekrény,felakasztott ruha,akármi. Talán le is ver valamit,ha van mit,tipikus lenne a részéről. Nem érti ezt a férfi állatot itt maga előtt. Mindenképpen táncot akar? Először csak ülne és nézné. Aztán rájön,hogy a keringőhöz két ember kell. Szóval ő se tud,ezért lehet a mániája a tánc,legalább is April White erre a következtetésre jut. Most mondja az,hogy nem, úrfi,aki a ház urának biztosan a fia,nem táncolok veled? Nem lenne illendő. Viszont ha táncolni akar,közelebb kell mennie. A tekintete az alsónadrágra esik,de gyorsan visszatér Edward arcára. Hogy táncolhatna egy félmeztelen férfival egy ilyen szűk szobában? Micsoda abszurditás. Még is,valahol aranyosnak találja a táncolással kapcsolatos beismerést. Azért hátrál mikor Ed lép egyet,vagyis hátrálna,de nincs hová,ezért vagy megint lever valamit vagy a fejét veri be,szokásához híven. Elpirul kicsit,attól,hogy lépet egyet Edward Grimm,igen. Az alsónadrágos,kócos,nagyon furcsa fiú,akinek a mániája a táncolás,de még se tud. Vajon közveszélyes? Nem nézi annak,így utólag,kifejezetten aranyos arca van,de és ha még is? Megint megremeg*
- Nem tudom. Valamilyen Grimm...anya mondta a nevét,de nem jó a memóriám.
*bevallja,mit tehetne,pedig a szülei fel is írták egy cetlire,de azt meg elvesztette*
- Művésznév? Nincs művésznevem,nem vagyok művésznő.
*ráncolja a homlokát,ami még így is egészen sima és porcelánszerű,nem érti mit szeretne Edward Grimm,aki táncot szeretne minden áron,pedig egyikőjük se tud táncolni,most meg művésznőnek képzeli? Szegény fiú,biztos agyalágyult szegény,ezért ebben a szobában tartja a családja bezárva. Akkor félnie kéne? Igen! Lehet,még se közveszélyes? De nem zárhatja ki*
- A-April....White.
*nyöszörgi,olyan elfúló hangocskán,hogy kimondottan nehezen összeegyeztethető azzal,hogy belőle,egy élőlényből és nem valamiféle játékból jön ki. Edward arca nagyon piros lesz,mint akinek melege van és megtántorodik. April ettől is öszerezzen,mi baja lehet? Epilepsziás?! Sose látott még epilepsziást,de biztos nem illő megkérdezni*
- Jól vagy?
*kérezi reszketegen,pont ő,aki még mindig nyárfalevélként vagy mimózaként remeg. Ekkor jön a furcsa kérdés,amit először nem ért. Aztán kivörösödik az arca,pedig csak a sötétben dereng valami,még rá se jött egészen*
- Nagyon meleg van itt.
*vékony hangján motyogja,nem gondolva arra,hogy beleillene valamiféle perverz párbeszédbe. Neki tényleg melege van,ezért vette le a pulóverét. Zárt blúzt visel,bár felül csipkézett és a felkarjánál, finoman hozzásimul egészen nőies alakjához. További furcsa megjegyzések jönnek a fiútól,nem ért semmit,nem is tud mit felelni rá,nem meri megkérni,hogy vegye már fel azt a nadrágot,mert zavarba ejtő. Erik sokszor rohangál alsóban ha otthon vannak,hiába szólnak rá,őt már megszokta,a bátyja. De ez az Edward Grimm nem a bátyja, egy ismeretlen,az ő alsónadrágját nem szokta vasalni. Jobb lenne nadrágban látni.
Kivágódik a szekrényajtó April mellett,ettől rettenetesen megijed,na de annyira,annyira,hogy....elájul. Még mielőtt válaszolhatna a kérdésre. Egyszerűen csak,mint mikor lejár a hátán felhúzott baba,összerogy és a földre esik,hacsak nem elég jók Edward reflexei,hogy elkapják esés közben. Ha nem sikerül elkapni,az se okoz tragédiát,csak egy halk koppanást*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Nov. 29, 2012 5:17 pm

Nem nagyon értem mi olyan ijesztő rajtam, először a gatya még nem esik le (az agyamban) de nagy nehezen csak hagyja magát felsegíteni. Talán túl hevesen rántom felfelé, de megismeri a pulóveremet, még jó, hogy nincs teleizzadva. Figyelem ahogy hátratántorodik, neki a falnak, résnyire becsukom szemem, mikor megüti magát, au ez fájhatott. Jövök ezzel a tánc hülyeséggel zavaromban, vagy nem is tudom miért, ha ő táncosnő, akkor miért keringő? Még lépéseket is teszek az ügy érdekében, pedig a táncot és engem egy lapon szoktak emlegetni a katasztrófával. Lehet, hogy őt is? Megint beveri magát, hát ezt nem értem, de legalább megtorpanok.
- Megütötted magad?
Fakad ki belőlem a kérdés, bár sokat nem tudok tenni érte, maximum megsimogathatnám, de azolyanizééé, vagyis hogy, miként csak úgy odamenjek simogatni? Aha, itt már kezdek gyanakodni, nem vagyok én hülye, sőt mindig kifejezetten okos voltam, csak néha, öhm....hebehurgya. Amikor azt mondja anya, hirtelen eltűnődöm. A sztriptíztáncosnő meg az anya szó valahogy nagyon fura egy azon mondatban, egy ilyen nőnek hogy lenne már rendes anyja? De a csajnak van, a kis szöszke anyás, vagyis... nem táncosnő. Ajjajjj. Kicsit elsápadok, ijedtebb képet vágok én is, de ez még mindig nem múlja felül az ő arckifejezését? Kicsúszik a számon:
- Anyád?
Csak úgy meggondolatlanul.
- Anyukád?
Helyesbítek, hogy ne hallatsszon ez akkora sértésnek.
- Őőő, lehet, hogy apámat keresed? Ő nincs itt, én helyettesítem.
Hadarom el nagy gyorsan lehet értette is ez a kicsoda is ez a lány? April... aha
- Az jó, szép neved van.
Nézek a falra, nem rá, még véletlenül sem, a falra. Érzem, hogy béna vagyok, a helyzet duplán és én a nadrágomat akarom!!!
- Világos, te nem vagy táncosnő, egyszerűen csak April...én meg április bolondja
Kicsit felnevetek, idegesen, el is csuklik a hangom hamar, vörös leszek, amikor leesik, hogy gatyában vagyok.
- Semmi baj, jól vagyok, és szép a blúzod.
Nem Edward Lyons, vagyis Grimm, nem fog neked vetkőzni, mert semmiféle kurvisztikus elem nincsen benne, ez a csaj, apáca, százszázalékig totálszűz, csak véletlenül eltévedt, te meg rúdtáncoltatni akartad pedig nincs is rudad. Valami nemes lehet biztosan, apámat keresi mert mondjuk most költözött ide, határtalan zavarba jövök és a szekrényre koncentrálok, hogy előhívjak belőle egy nadrágot, de nem, ennyire pró még nem vagyok, egyszerűen kivágódik a szekrényajtó a lány meg... Nem hiszem el, a lány ettől elájul. Megint felkiáltok, meglepetten, vetődöm utána, te atyaúristen mit csináltam, lehet bevágta valamijét a szekrénybe? Igyekszem elkapni, de csak félig sikerül, szerencsétlenül alá esem. Alá! S ettől még nagyobb zavarba jövök, próbálok kimászni alóla, de a helyzet egyre kompromittálóbb, nekem egyre jobban melegem van, igyekszem a pulóverem is lehámozni magamról, és közben meg... arra koncentrálok, istenem Jancsika csak most ne álljál felfele.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Nov. 29, 2012 8:28 pm

*Enged Edwardnak és hagyja végül,hogy felsegítse. Olyan erővel rántja fel,hogy ettől is megijed,pedig Erik is fél kézzel a vállára kapja néha,ha olyanja van,amire az anyjuk nagyon mérges tud lenni. Még sem ezért esik neki a fiúnak,hanem még az előbbi rémület miatt,a lábai még mindig remegnek és nem tudta megtartani az egyensúlyát. Elsőre legalább is. Arca belefullad a puha pulóverbe,amitől teljesen zavarba jön. Túl közel,túl közel! Hátrál amilyen gyorsan csak tud. Érzi,hogy az arca izzik,mint a parázs,a fejét és a lapockáját is beüti. Auch - ki is ül az arcára a kisebb fájdalom*
- M-mindig...nekem jön valami...
*motyogja a pillanat hevében,a fejéhez nyúj óvatosan,a vállához már el is felejt,de már kezdi megszokni. Általában tele van kék-zöld foltokkal ebből adódóan,ezért is a harisnya és a hosszú ujjú ing,persze szereti is mindezeket,így alkotják meg őt és így illendő,de azért közre játszik a szerencsétlensége is,nehogy azt higgyék otthon bántalmazzák,miközben csak nekimegy mindennek.
Kinyitja a szemét,mert az előbb az ütésnél becsukta,félénken,mint mindig*
- Az anyukám,igen. Azthiszem....az apukádhoz küldött. Gondolom hozzá...szerinted is hozzá?
*szerencsétlenül öszevont szemöldökkel mered kék-üveg szemeivel a furcsa férfi-állatra,most először tartva picikét a szemkontaktust. Némiképp reménykedővé válik a Bambi tekintet és a kislányos hang*
- Nincs....
*kissé elszontyolodik,úgy tűnik fontos ügyben keresné,ezek után viszont feleszmél arra,amit az alsónadrágos fiú mond*
- Akkor...akkor most hozzád jöttem?
*bájosan gyerekes a kérdés,amit feltesz,ezt következteti ki,kezd feloldódni,már nem annyira remeg mint a nyárfalevél,csak annyira mint a nebánts virág,ha fújja a szél. A szoknyája alját markolássza mindkét kezével és mintha próbálná magát picire összehúzni,még álva is,még ha ez elég lehetetlennek is tűnik*
- Tényleg...szép?
*nem tudja mit kezdjen ezzel az információval,a padlót bámulja inkább. Fel-fel pislant a magas,bozótfejű Edwardra,aki...a falnak beszél? Miért tesz ilyet? Miért közli a fallal,hogy szép a neve? Talán,mert a fal is fehér (White)? Ijesztő kicsit...talán tényleg bolond a fiú,mi másért beszélgetne a fallal?*
- Táncosnő? Miért lennék táncosnő? Miféle táncosnő?
*egyre több kérdést tesz fel,visszakérdez,hiszen semmit sem ért az egészből. A táncosnő hallatán ráncolja fehér,alacsony homlokát. Csak nem olyan rossz táncosnő? Erik mondta egyszer,hogy vannak táncosnők,akiknek pénzt adnak a férfi-állatok,ha leveszik a blúzukat meg a szoknyájukat. Remélni meri csak,hogy ez az Edward Grimm nem ilyennek nézte. Még sem tud haragudni,ahogy a vörösödő, csontos arcot meglátja, Ed a székbe zuttyan*
- Miért mondod ezt? Nem értem.
*április? Hogy jön ide az április,ha tél van? Április bolondja...arra gondolna,hogy átvágta valaki? De ehhez neki mi köze lenne? Nem érti és ez kényelmetlen érzést kelt benne*
- Akkor-akkor jó. Tetszik? A DraculaClothing-ról rendeltem.
*alsónadrágos Edward furcsán viselkedik,de azt mondja nincs baja. Remélhetőleg nem epilepsziás és nem is elmeháborodott,akkor talán nincs életveszélyben mellette. Átkozza magát,hogy pont ide kellett betévednie,semmi jót nem képes csinálni,mindent elront. Edward viszont ismét megdicséri,amitől elsőre nem is jön zavarba,mert nem fogja fel teljesen. Inkább közli,hogy honnan szerezte és a felsőre pillant. Aztán arra gondol,hogy ez talán bók lehetett és elpirul. Ismét a szoknyáját kezdi gyűrni,ami a combja feléig ér,így meg csak rövidít rajta,de erre nem gondol. Buta egy pótcselekvés,de nem tehet róla.
Hazudnánk,ha azt mondanánk már nem ideges,a szíve is a torkában dobog,ekkor viszont egy nagy csapódást hall és bár nem üti meg a szekrény,magától a zajtól annyira rettentően és pusztulatosan frászt kap,hogy királylányként rogy össze,mint egy rossz színpadi műben vagy ötödrangú szappanoperában. A világ elsötétül,a fehér szoba feketévé válik és a kócos fej is eltűnik. Esik és esik....a karját megrántja valami,amit úgy se érzékel és hopp,puhára esik. Pár perc telik csak,az ájulásból ébreszti a furcsa szituáció. Kalapálást hall,erre ébred úgy konkrétan,de sok más apróság is rásegít. Lassan nyitni kezdi a szemhéját. Vissza-vissza csukja. De ez a kalapács csak nem hallgat el, házfelujítás lenne? Nem...ez a kalapálás alulról szól,pont a füle alól. A jobb füle éppen Edward Grimm mellkasára tapad. Puha. Meleg. Kifejezetten kényelmes,mint egy vízágy. Azt hiszi csak álmodik,még kábult. Aprócska kézfeje a bozóthajú bal vállán,kicsit megmarkolja,mint egy kisbaba,reflex szerűen: meleg és puha (pulóver). Viszont ez a fene vízágy rákapcsolt ám. Fel-alá mozog alatta és ez kezd zavaró lenni. Félkábultan még is ignorálja,ameddig lehet (Edward szapora lélegzetét). Felhúzza az egyik lábát,egészen a meleg (pulóver) forrásik,majdnem a saját könyökéig. Rakott szoknyája természesen combtőig csúszik. Szőke hajából a csatt eléggé elcsúszott,kuszán folynak arany tincsei le,Edward nyakán,vállán és talán még az arcára is jutott . A feje búbja az állát súrolhatja puhán. Milyen kellemes,finom egy vízágy! Viszont ahogy a felismerés egyre csak rátör,ahogy szemét még is nyitni kezdi,eljut a tudatáig,hogy nekik otthon nincs vízágyuk. Ráadásul sosem feküdt még vízágyban,honnan tudhatná,hogy milyen érzés? Emellett....éppen egy rémálom közepébe csöppent még pár perce: idegen város,idegen horrorkastély,idegen férfi-állat alsónadrágban. Szemhéja felpattan,mint egy felhúzott babáé. A falat nézi,a falat látja. Meg se moccan. Pislant,de csak hatásszünetet követően. Eszébe jut az a kellemetlen érzés,amit a rémület váltott ki. Hallja a fejében a saját sikolyát és utána a mackó-pulóveres úrfiét(nem mintha annak nézne ki,de csak az) és felidézi a fokozatos elsötétedést és hogy esik,érzi ahogy kifutnak a lábai alóla. Akkor viszont....miért érzi úgy,hogy vízágyon van? Ismét megszorítja a vízágy szélének vélt....pulóvert. Realizálja,hogy az egy pulóver. Vajon a saját pulóverére esett,de jó! Nem...az ott van odébb,a földön. Akkor viszont------. Megmozdítja fejét,arccal a pulóverbe bámul,ismét érzi a férfiparfüm jellegzetes illatát és a pulóver puhaságát,amitől lángolni kezd az arca. Pedig csak ezt követően ébred rá fokozatosan-lassú szegényke észjárása-,hogy mi is a nagy helyzet. Felnyomja magát, jobb tenyere Edward feje mellett pontosan,a bal keze meg a vállát markolja kissé szétpaszírozva. A fejét még nem emeli fel,nem meri,ösztönösen nem meri. Felülni látszik,nos,Edward Grimmen. Szőke,lapockáig érő haja előre folyik a vállain. Remegni kezd a karja,amivel a fiú vállába kapaszkodva tólja fel magát,talán a másik. Ül. Határozottan ül. Ed gyomrán éppen-szerencséjére nem lejjebb-,pontosan az ágyéka felett valahol,ami kissé kényelmetlen lehet a fiúnak. Jobb kezével a frufrujába túrva hátrasimítja a haját,ami így már majdnem olyan kócos,mint a bozótfejűé. Lassan téved csak a tekintete a férfi-állat arcára. Nem mer az arcára nézni. Nem mer a szemébe nézni. Még is miért nem? Maga se tudja. Erikkel még pár éve is szoktak birkózni,még is,ez valahogy tiszta más. Más érzést vált ki belőle. Remeg a térde,mind a kettő,amelyek Edward Grimm oldalához simulnak. Balja mint ami görcsöt kapott,szorítja a fiú vállát,nem erősen ugyan,de szorítja. Képtelen elengedni. Felgyorsul a szívverése,ösztönösen. És összetalálkozik a tekintete a fiúéval. Még nem uralkodott el rajta a pánik,de egyre nagyobb hullámokban tör rá-ismét. Az arca olyan vörös mint a meggy. Pislog a fiúra. Megszólalni ugyan nem tudna,az igaz. Csodálkozik ezen bárki is?*
- N-nem tudok....felállni...
*nyöszörgi egérke hangján,sajnos ez a nagy igazság,meg se tud moccanni*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyKedd Dec. 04, 2012 10:53 pm

Hát ez a lány igazán... Nekem fúrja a fejét. Nem bánom, átölelném éppen, de elhúzódik, nagyon zavarba jön.
Kicsit elmosolyodom attól, hogy neki mennek a bútorok.
- Tetszel nekik.
Vonok vállat vigyorogva, teljesen megértem a bútorokat. Most flörtölök? Kifújom a levegőt, kicsit meleg, ja, lehet, hogy flörtölök.
Figyelem, hogy ott szerencsétlenkedik a falnál, gondolom zavarban van, tanácstalanul és szintúgy zavartan megvakarom a hajam hátul, borzosabb leszek, még jobban, ha lehet ezt még fokozni. Kicsit aggódón pislogok rá, nyűglődik ott szegény, azon gondolkodom hogyan segíthetnék, amikor megszólal.
- Hm... lehet, de ő most nincs otthon. Nincs testvérem, én vagyok az egyetlen utód
Teszem hozzá gyorsan, hátha én is megteszem neki. Úgy tűnik nagyon mellre szívta, hogy apám nincs otthon, olyan képet vág, mint egy... kis, valamilyen kis lény. Nem bámulom olyan feltűnően, a kezem lóbázva félre nézek, kicsit csücsörítem a szám, mint a gondtalan emberek a reklámokban, akiknek mindegy, aztán hirtelen kapom a tekintetem Aprilra.
- Igen!
Vágom rá, hát hozzám jött tulajdonképpen.
- Persze, nagyon szép, az Április a kedvenc hónapom, akkor van bolondok napja is.
Vigyorgom, remélem erről nem az jut az eszébe, hogy én vagyok bolond, na de mindegy, elhessegetem ezt a gondolatot, üres pillanatomban megint megvakarom a tarkóm hátul, átállok egyik lábamról a másikra és érdeklődve pillantok a lány felé. Oó, hát a táncosnő. Kicsit felszisszenek, megint megbámulom a mennyezetet, majd kicsit torkot köszörülök. Most rajtam a vészesen vöröslés sora.
- Á, tévedtem, nem vagy táncosnő, csak azt hittem, szóval ő
Nézem meg egyre vörösebben ismét a lány mögötti falat.
- Hát táncosnő...
Aztán fura dolgot kérdez, nem érti ezt az egyszerű szóviccet. Ráncolom a szemöldököm, miközben ismét rá tekintek.
- Mármint, hogy hülye voltam, hogy azt hittem táncosnő vagy.
Magyarázom, zavarban van, biztos azért nem érti. Hát igen, nagyon zavaró ez a helyzet, olyan ciki és nem is tudom, bizarr... Itt van ez a gyönyörű lány, ájuldozik, hogy én gatyában vagyok, lassan én is ájuldozom, hogy NEM ÖLTÖZTEM FEL, persze ő ebben is megelőz. Számomra a szégyellős lányok mindig fiktív fogalom volt, ez számomra olyan különös, hogy alig vagyok képes fölfogni, emésztgetni kell. Olyat csinálok, hogy megdicsérem a blúzát. Nem a mellét, a blúzát, bár nem érdekel, inkább az, ami alatta van, nem is tudom miért dicsérgetem, fordos és lányos, nekem teljesen közömbös, a buzik csinálnak ilyet. Juujj, akkor majd én is rendelek. A lány túl félénk, engem is...megzavar ezzel. Nyelek egyet, bólintok.
- Aha, nagyon szép, a szoknyád is, mindened
Hadoválom, ettől megint elpirulok, jó, hogy nem kérdeztem, hogy a melltartóját honnan rendelte, ha az is ilyen csipkés szeretném megnézni. Nagyot nyelek, a lány a szoknyáját gyűrögeti és igen, hm... nem rossz látvány. A szemem odaszegezem, mint akit hozzátapasztottak a combjaihoz, alig tudom elvonni a tekintetem onnan, nahát ez... Kishíján felborulok a székkel. Eztán ájul el a lány, én meg esem alá. Hát hm... a helyzet egyre kínosabbá válik, mikor már azt hiszem elértem a maximumot kiderül, á, dehogy ez csak a kezdet volt. Szóval a lány rajtam van, ájultan, de hogy fokozzuk a helyzetet, mert ez még nem elég, belém kapaszkodik, úgy, hogy fölmászik szinte a nyakamba, föltolja a szoknyáját, én meg, mert hülye vagyok még mozgok is alatta. Hát ez... érdekes, mert férfi (állat)ból vagyok és hetero lényből, nem közömbös ez a dolog nekem, egy percre megtorpanok, mikor April nekem nyomul, éledezni kezd a szörnyecském, ugyanakkor nyomja a hólyagom is és pisilnem kell tőle. Ez a csaj... Egyre kétségbeesettebben próbálok kiszabadulni alóla, de ez csak az én helyzetemen ront a szörnyecske odalent ettől csak egyre élénkebb lesz, jaj csak ne vegye észre, ne nyúljon oda, feküdjön továbbra is a hólyagomon, inkább pisiljek be. Próbálok kikászálódni alóla, ő meg felébred, mint a legártatlanabb lény a földkerekségen, bennem megáll húgy, ütő, minden. Most én leszek rosszul kb, nagy levegőt veszek és odacsapom a kezem ahol a tököm van, próbálom elképzelni a rajtam heverő babát tenyérnyi szemölcsökkel az arcán, szőrösen.
- Őőőő
Levegő
Szorítom a nadrágom közepét.
- Majd segítek, csak csukd be a szemed, nagyon fontos, légyszi csukd be a szemed!
Kérem, kicsit már-már könyörgő hangon és közben majdnem bepisilek. A szitu gáz, vörös vagyok, bármelyik percben összehugyozhatom magam, plusz merevedésem van, miközben Szent Johanna a merevedésem fölött, a hólyagomon trónol. Ezt meg kell írnom egy regényben, ilyen nincs!
Ha becsukja a szemét fölemelem, lerakom a székre és azonnal eltűnök a mosdóban, az is van a szobámban, de tudom én, hogy nem lesz ez ilyen egyszerű... Reszket a kezem, utánanyúlok. közben felfelé állok, aztán gyorsan keresztbe teszem a lábam és sziszegek, mondjuk ha teljesen el van alélva könnyebben le tudmk rakni, csak be ne eresszek. Másodperceken múlik minden.

Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzer. Dec. 05, 2012 8:51 am

*megpróbálja orvosolni a helyzetet és nem belefulladni ténylegesen a fiú pulóverébe-képes lenne rá,amilyen szerencsétlen-,nagy erőfeszítés árán és lángoló arccal végül sikerül hátrálnia...persze nekimegy mindennek ami mögötte van és megüti magát,megint kék-zöld lesz porcelánfehér bőre,dehát ez van,majd magára keni a fél tubus alapozót.
Felkapja a fejét,alapozós-korrigálós gondolataiból és a lapockájába hasító kisugárzó fájdalomból a bozontos hajú Grimm-a férfiállat,gyengébbek kedvéért- rántja ki. Sötét,mélykék szemei elkerekednek azon amit mond. Orcáján a két vörös rózsa még jobban izzani kezd,mint az égő csipkebokor. A rémülten értetlen kifejezés,ami kiül az arcára nyilvánvalóvá teszi,hogy-kivételesen-érti,legalább is érteni véli,hogy az alsónadrágos-(férfi)állat miért mondja azt,amit. Agya valamelyik távoli zuga képzeletbeli vészlámpaként villog. Talán maga se érti,hogy nagyon is érti ezt a hasonlatot itt,amivel a cseppet sem rossz képű fiú riogatja. Nem tud mit kezdeni a helyzettel. Lesüti inkább gyorsan a szemét,mint egy szemérmetes kislány,gyűri azt a szoknyát,amit ezek után művészet lesz kivasalni. Nem mer felnézni,így is érzi saját magán milyen zavarban van,Edward pedig előbb is csak mosolygott-Erik tuti rámondaná,hogy perverz-,azért a belső késztetés miatt fel-fel pillant,mint egy hógolyó kiscica vagy kiskutya,pont olyan szemekkel. Még a pulóver nélkül is melege van,mintha szaunában lenne,miért fűtenek itt ennyire?! És a hím vele szemben,hogy bírja pulóverben? Mondjuk alsó van rajta...tekintete oda siklik,de gyorsan elkapja,mikor eszébe jut,hogy ez kompromittáló. Végre jön egy téma, April kinyögi mi a fenét keres pont itt-na jó,arra nincs racionális magyarázata,hogy mit keres egy idegen,jóképű,alsónadrágos fiú hálószobájában-,talán eloszlik a kellemetlen pillanat és a lány valami értelmeset is ki tud hozni magából. A rangidős utód hirtelen helyeslésétől viszont összerezzen,mint egy kisegér,ha az ember kézbe veszi és megsímogatja. Most már megint mi baja? Mintha ennél jobb hírt nem is közölhettek volna vele...biztos tényleg bolond és csak bezárták ide,most meg örül a társaságnak. Jobb nem jut eszébe. Hevesen bólogatni kezd,hogy akkor úgy látszik,tényleg hozzá jött,csak eddig nem tudott róla. Már kezdené is a mondandóját,hogy miért jött ide,mikor a különös férfi-állat megint zagyválni kezd valamit. April ennél szerencsétlenebb képet már nem is vághatna hozzá. Még is,valahol aranyosnak találja,de meg is rémíti*
- Azért szereted,mert akkor van bolondok napja? Erik szerint anyáék azért neveztek April-nek,mert előre tudták,hogy "ilyen" leszek.
*elszontyolodik,a bátyja röhögni is szokott ehhez a kijelentéséhez-persze csupa szeretetből,amit April sosem értett-,megint a földet kezdi bámulni,igen,amilyen szerencsétlen,passzol rá a szerencsétlen hónap megnevezése. Ed viszont szereti,milyen különös. Ez utólag jut eszébe és szintén zavarba jön ettől. Ismét felpillant őzike szemeivel*
- Ahm....n-nem értem.
*nem érti a táncosnősdit,továbbra sem,meg se kellett volna mondani,hagyjuk már a fenébe,újra lesüti a szemét,nem tudja mire vélni-de tudja,csak nem akarja tudni-hogy a fiú is rákvörös,ő is az,versenyezhetnénk. De hogy ő miért ilyen vörös azt nem ért,April helyezete érthető,saját belátása szerint. Megint meglepetten,viharosan kapja fel a tekintetét az újabb,valljuk be,most már tagadhatatlan: Bókra. Eddig is rózsavörös volt az orcája meg az apró ajkai,most pedig kezd átmenni tűzpirosba,tojást lehetne sütni rajta. ~M-mindenem?!~ A gondolat iszonyatosan zavarba hozza,ki is fújja a levegőt,mintha eddig nagyon visszatartotta volna,de nem megkönnyebbülten,inkább kiakadva kissé és feszülten. Gyorsan elkapja a tekintetét a fiú arcából és nézi a....nézi a....bármit,csak ne maga elé. Erik ha itt lenne,már tuti nekiesett volna,mindig ezt csinálja,ha egy fiú szépeket mond a hugának,mert szerinte-ahogy Aprilnek magyarázta-piszkos gondolatok vannak a háttérben,ő már csak tudja,mert ő is fiú. April mindig elhitte ezt,Erik csak egy évvel idősebb nála,pont a korosztály. De most nincs itt Erik,aki agyba-főbe püfölné a kócos fiút. Ettől az egész gondolatmenettől halvány mosoly jelenik meg az arcán,de gyorsan eltünteti mikor visszatér a valóság talajára*
- Erik nem szereti,ha ilyeneket mond nekem egy fiú.
*juj,ezt nem akarta hangosan kimondani,így lebukik,hogy-sajnos-érti Eddie-miért gondolkozik becenévben?o.o-szavait,a bókjait. Megint elszúrta,képzeletbeli mocsárba sűlyed egyre inkább*
- De...de...kö-köszönöm.
*nyögi azért be,ahogy illik,nem meri hozzátenni,hogy "örülök,ha így gondood" vagy valami hasonlót,de a fejében ott van ez is,amitől megint zavarba jön. Alsó ajkába harap,de nem olyan szexuálisan,legalább is nem úgy akarja,önkéntelen az egész mozdulat,inkább szerencsétlenségében. Felpillant újonnan a fiúra-vagy férfira?wá!-,látja,hogy kipirul az arca,mint a karácsonyi égők,ici-picit elmosolyodik ezen,de gyorsan megint elnéz a válla felett.
Ekkor jön az ájulás,mint Csipkerózsika mikor megszúrja az ujját,csak Aprilnek kevesebb is elég ehhez,de nem koppan,hanem puhára esik,egy kényelmes,meleg és puha pulóverre,amivel már összebarátkozott korábban,amit vízágynak vél. Az ájult "szunyókálásból" mocorgás rázza fel. Pilledten éledezik,felnyomja magát,a vízágy szélébe kapaszkodva. Egyenesen a vízágy szemébe néz álomittasan,mint Csipkerózsika,aki most ébredt,de megint elkerekedik a szeme mikor felfogja a helyzetet,amit nem ért. Porcelánbaba arca megint pirospozsgás lesz-így még porcelánbabásabb,azoknak is az orcájára mindig festenek két rőt foltocskát meg a szájuk is olyan pici és piros-,a haja most már neki is kócos-ó,ha a szobalány most benyitna!-a rémülettől teljesen felmondja a szolgálatot a lába,képtelen moccani és a keze is mint ami görcsbe rándult,fogja a fiú vállát,aki nagyon nem vízágy. Megint furcsa dolgokat mond neki,sosem érti amit mond,mindig különös dolgokat. Ráncolja a homlokát,pislog,hosszú szempillái csak úgy rebegnek,még mindig bizonytalan,April mindig az*
- De ugye nem fogsz bántani?
*csak ő lehet olyan naív,hogy ezt megkérdezi,dehát nem ő lenne,ha nem tenné. Minden baltás gyilkos rávágná,hogy "ugyan,dehogy(csapom le egy baltával a fejedet ahogy lehunyod a szemed)!" Aztán némi habozás után még is becsukja a szemét. Reméli ez a különös férfi-állat megoldja a problémát,miszerint nem tud felállni-azt nem is sejti,hogy Ednek meg pont az a baja,hogy neki meg fel tud állni,jobb is így. Hagyja,hogy a fiú odébb tegye,de megrezzen mikor hozzáér,főleg,hogy nem látja,ezért váratlanul éri,még ha ez logikátlan is. Ha odébb teszi valahova,földre,székre,tűri,mint a sérült őzike az erdőben,de azért a karjába kapaszkodik. Már nem a vállába,hanem a karjába. Naív,ezért el sem tudja képzelni miért kell a procedúra alatt csukva lenni a szemének. Meglátjuk mennyire jön össze ez az April-odébbrakós-procedúra*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Dec. 06, 2012 5:34 pm

Láttam már valahol ezt a tekintetet.... Megvan! Shrek --- Csizmás kandúr és ha a kandúr csaj lenne még cukibb lenne, vagyis pont így nézne ki. Ápilis csak néz rám, mintha sosem látott volna még fiút, lassan mindketten hülyének érezzük magunkat. Ha nem kerülne szóba Erik azt hinném ő aranyhaj, akit bezártak a tornyába. A helyzet ironikus, necces és halálciki, de azért elvagyunk, én próbálom feldolgozni milyen aranyos és mekkora állat vagyok, hogy nem akartam összepiszkolni az ágyam és nem húztam nadrágot. Mert ha a csaj táncos lenne, nem lenne semmi gond, de a csaj inkább hajaz egy régi várkisasszonyra, úrimágus lányra, aki még szűz és... Hoppá, igen ez megfertőzi az agyam. A lány még tuti szűz, több sem kell lángoló arcomnak, hogy még vörösebb legyen. Miről is beszélgettünk? Hol is vagyok? Mi a nevem? Fiú vagyok, vagy lány? Elvesztem a fonalat és csak bámulok előre, a lányra ezzel a nagy felirattal: hogy szüzesség, az agyam minden kis zugában. Még azt sem veszem észre, hogy a szerszámos ládám stíröli, de lehet még nagyobb zavarba jönnék vagy a farkas neadjisten felébredne, ő meglátná, sikítva rohanna ki, elmondaná a szüleinek, beperelnének szüzességi zaklatásért, apám ezt nagyon zokon venné, elküldene innen, kitaszított lennék és...és.... Levegőt! Csak nyugalom, lélegezzünk. A levegő jó, hasznos és nem szűz, szőke, szép királykisasszony. Hogy az Április? Ja igen, az egy szép hónap! Jön a tavasz.
- Azért is,meg meg lehet viccelni az embereket és végre melegebb idők jönnek. Hogy ilyen? Milyen? Nem baj, ha lökött vagy, én se vagyok normális és az jó....szerintem.
Gondolom úgy érti, ahogy én, hogy szeretünk hülyéskedni, viccelődni, az meg sem fordul a fejemben, hogy én mentálisan nem tűnök neki épnek, habár nekem eszembe jut mi van, ha van a csajjal valami. Láttam a Harry Pottert, tudom hogy néz ki Luna és ha ebből a szempontból nézem van valami hasonlóság. A táncosnőt nem érti, nem is baj, legyintek.
- Nem fontos.
Úgysem magyaráznám ki magam... Maximum ha azt mondanám a tánctanárom vártam, de akkor már ki is kerülne a homlokomra a buzi felirat és nagyot hazudnék, mert sosem tanulok meg táncolni. Még jó, hogy lemondtunk arról az elment ötletről az előbb, hogy táncoljunk. Adom az őszintét és ő is, rejtély ki az az Erik, de nem félek tőle.
- Ki az az Erik?
Kérdem kicsit gyanakodva, lehet, hogy a pasija? Azért megköszöni a bókot, én bólintok.
- Erik nem érdekel, én úgy gondolom, ahogy... és kész!
Nem félek ettől az Eriktől...
De ő elájul, mert kicsapom a szekrényt, pedig az ő érdekében van, nem mintha szégyellős lennék, de olyan ártatlanul néz, én meg gatyában, egyre nagyobb zavarban, de ez még semmi, hamarosan alá kerülök és a zavar meg sem áll addig, amíg nekem rendesen fel nem áll a vékony kis alsó alatt. Levegőt is nehezen veszek, nehogy úgy mozduljak, hogy a lány pont a kemény részre tenyereljen vagy, fejeljen, vagy bármi, az egyre perverzebb gondolataimtól csak még jobban kikészülök. Ő valahogy hozzám tapad, amit én nem bánok, csakhogy túlságosan nem bánok, viszont majdnem összepisilem magam, mert nem arra fekszik, hanem valamivel feljebb a hólyagomra. Lehet jobb, tényleg, bár nem tudom, mert így még kellemetlenebb az egész. Elérkezett a pillanat, hogy én sokkal vörösebb legyek, mint a lány, a mennyezetre emelem tekintetem, próbálok egy sivatagi banyára gondolni, kitalálok valamit, de be kell csuknia a szemét, le kell őt raknom valahogy, különben megérzi, meglátja, megfogja, megizé....és fúúúú, akkor soha nem kel fel innen. Bármennyire is próbálom elképzelni, hogy csúnya nem megy, kicsit elnevetem magam az édes kérdésen.
- Nem, dehogy, éppen ellenkezőleg.
Megóvlak a csúnya, gonosz szörny látványától - teszem hozzá gondolatban és igen! April behunyja a szemét! Megfogom és felemelem, közben az ajkam harapdálom, imádkozom, hogy ne nyúljon le, ne pisiljek be, eljussunk a székig, ahová óvatosan lerakom, már ha elenged, mert ugye fogott. Egészen könnyű volt, pedig nem vagyok egy erőművész, igaz nagyon koncentráltam, na de akkor is.
- Elengedsz? Légyszi, gyorsan és még ne nyisd ki a szemed.
Kérem, az lenne szar, ha összecsinálnám magam ebben a pillanatban, de ilyesmire jobb nem is gondolni, csak remélem elenged, mielőtt túl késő lenne, habár most, hogy már nem nyom odalenn jobb lesz, csak a hulladék szerszámom nem akar lankadni. Bárcsak táncosnő lenne!
Ha elenged, azonnal a kezembe invitálok egy nadrágot és rekord sebességgel rántom magamra.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyPént. Dec. 07, 2012 3:21 pm

*Nagy,mélykék szemeivel mered előre,a furcsa fiú megint-vagy még mindig?-össze-vissza beszél. Nagyon nem ért. Leheletnyit ráncolja a homlokát és pislog párat a szoknyája szélét gyűrögetve*
- A meleget szeretem,tavasszal szép az idő.
*olyna kis elhaló hangon mondja,hogy az már majdnem motyogás,mi mást felelhetne az alsónadrágos főemlős szokatlan társalgására? Meg van szeppenve továbbra is. A "lökött" jelzőn kitágulnak a szemei és picit hátrahőköl*
- Nem vagyok lökött! Erik is mindig ezt mondja...
*nem kiabál,alig egy hangszínnel beszél feljebb,de morcos arcot vág,mint egy sündisznó,ha megpiszkálják. Szívére veszi a dolgot. A táncosznő témát tereli a bozontos fejű férfi(állat),inkább nem faggatózik April,úgy érzi nem járna jól*
- Erik,ő az....az én....bátyám.
*nyögi olyan nehezen,mint valami családi titkot,de ez csak a zavarától lehet,megint picit összehúzza magát mint egy összegömbölyödni próbáló kiscica vagy süni,csak neki nem megy olyan jól. Lesüti a szemét,aztán megint Edre néz kétségbeesetten*
- De őt érdekelné(d). Szeret verekedni.
*teszi hozzá szűkszavúan és feszengve,mert ismeri a bátyját és ez az Edward is nagyon harciasnak tűnik-mind állatok,hiába-,nem lenne jó,ha öszeakasztanák a bajszukat. Márpedig Erik mindenkinek nekiment aki bármi szépet mert mondani a húgának,amiből az iskolában mindig gond volt.
A flúgosnak tűnő majomember aztán nagyon kitartóan kiáll a véleménye mellett,amivel csak azt éri el,hogy April arca megint kivörösödik és nem mer a szemébe nézni,inkább gyorsan a szőnyeget meg a falat bámulj szerencsétlenül összevonva a szemöldökét és még hevesebben gyűrögetve azt a szerencsétlen kockás szoknyát,amit visel. Nem meri megkérdezni miért mond neki Edward ilyeneket. De ideje se lenne,hiszen a szekrényajtó kicsapódik, ő halálra rémül és (mérgezett)almába harapott Hófehérke-ként vagy megszúrt ujjú Csipkerózsikaként hull a földre. Vagyis hullana,de puhára esik,amiről kiderül,hogy csak az álmaiban vízágy,valójában Edward Grimm,aki történetesen egy férfi(állat),ami nagyon-nagyon zavarba ejtő. Hogy kerül ő rá Edward Grimm-re?! Nincs ideje ezen filozofálgatni,teljesen kivörösödik az arca a kellemetlen szituációtól,megint az ájulás szélén van,fel se bír kelni,még is remeg a térde Ed oldalához tapadva. Arra kéri a kócos fiú,hogy csukja be a szemét. Nem érti,de már kezdi megszokni,hogy sose érti amit mond,még is becsukja,közvetlenül az után,hogy felteszi a naív kis kérdését,meg se várva a választ,nem akarja látni azt az (jóképű) arcot,talán jobb is neki,ha nem látja,elfeledteti vele a szituációt. Már csukva a szeme a válasznál,megráncolja sima kis homlokát,nem érti miért ezt választolja neki a különös mágus*
- Ellenkezőleg?
*csúszik ki apró rózsaszín ajkain a kérdés,megpróbálja csak annyira összeszorítani a szemhéját,hogy ne nyomja szét a szemét,ó,de jó,hogy nem látja most az alatta-?!-fekvő,hímnemű alak arcát,így is éppen eléggé lángolnak a rózsák a lány arcán. Ed nevet,miért nevet?! Nem meri megkérdezni. Megemeli,megrezzen mikor a derekához ér a fiú keze,de hagyja,hogy megemelje és a székre tegye. Úgy érzi,ha akarná se tudná kinyitni a szemét. A keze is görcsösen szorítja a pulóveres kart. De el kéne engedni,el kéne engedni,már fel is szólították rá*
- Itt akarsz hagyni?!
*megint megrémül és még csukott szemmel is látszik arcán a kétségbeesés. A helyzet felér egy groteszk viccel,előbb még menekült volna,de most meg elrettenti,hogy magára lesz hagyva. Természetesen azért,mert a ház nagy,idegen helyen van és és és minden. Elengedi nagy nehezen a pulóvert. Gyorsan összeszorítja a két térdét,de a lábfejei szembe mutatnak egymással, kezei ismét a szoknya szélét gyűrögetik*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyVas. Dec. 09, 2012 5:15 pm

A meleggel úgy látom nagyon egyet értünk. Fura, mintha nem igazán vágná mit beszélek, de ráhagyom, biztos megijedt. Kicsit vigyorgom még mindig ezen az április témán, bár nagyon nem szeretnék az időjárásról beszélgetni. Ha cikis helyzet van, mindig mindenki az időjárással jön. A lány szép, a hónap szép, én pedig szarban vagyok, úgyhogy csak bólogatok neki, hogy értem, a meleg és a tavasz jó. Felidegesítem, hihetetlen, de sikerül megbotránkoztatnom. Már majdnem felröhögök a puffancs arckifejezésén, persze azért próbálok viselkedni.
- Jól van, jól van, akkor nem vagy lökött. Én legalább vállalom.
Vonok vállat kicsit vigyorogva, hozzáteszem aztán egyik legnagyobb életbölcsességem is:
- Normálisnak lenni unalmas, lököttnek sokkal jobb, de ahogy akarod.
Pedig a csaj nem normális az már egyszer biztos! Ezt nem kötöm az orrára, inkább hallgatom ki is az az Erik. Annyira elszégyelli magát, hogy biztosra veszem a szeretője, aztán kicsit megkönnyebbülten nevetek fel, hát persze! Nem tudom miért megkönnyebbülten, talán mert az Erik, ha szerető mint nagy, benga állat nekem jönne, hogy gatyában ugrálom körbe a flúgos kedvesét. Aha, lehet a bátyja is itt van a kastélyban?
- Ketten jöttetek?
Kérdezem csak úgy mellesleg, zavarát figyelve lazán, ismét vállat rántok.
- Én nem szeretek verekedni, de Erikkel kiállnék.
Teszem hozzá, vicces lenne, vagyis megnézném April milyen képet vágna. Na de most elvörösödik, kezdek én is zavarba jönni, egyre jobban idegesít, hogy nem öltöztem fel rendesen, sőt aztán a lány elájul, én alá esem és kicsit izgatott leszek. Ez nagy baj, mert ha ő észreveszi lőttek a… mindennek lőttek és különben is rossz helyeken fetreng, bár ez még mindig jobb, mint eggyel lejjebb. Nagy nehezen ráveszem, hogy csukja be a szemét és igyekszem letenni egy székre, elszakadni tőle, miközben megint nem értjük meg egymást. Most csak elmormolok egy „ühümöt” komolyan kell koncentrálnom, hogy ne pisiljek be.
- Nem, dehogy, csak felveszek egy nadrágot
Lövöm le a poént, megvárom, míg elenged, aztán villámgyorsan magamra rángatok egy szűk farmert. Elég nehéz belegyömöszölni a vadállatot, de ez legalább leszorítja.
- Most már nézhetsz.
Végre rendesen fel vagyok öltözve, csak még mindig keresztbe tett lábakkal állok. El kellene jutnom valahogy a mosdóig.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzer. Dec. 19, 2012 10:04 pm

*Fogalma sincs hogy fajult idáig a helyzet. Tulajdon képpen azt se tudja hogy került ide úgy közvetlenül. De itt van és már nem tud hová nézni rákvörös arcával. Ez a férfi-állat pedig sértegetni kezdi. Ismét morcos fejet vág,amit nem igazán lehet komolyan venni,mert úgy fest,mint egy Angry Bird vagy Angry Csirke,ilyesmi. Nem mond semmit a felvállalós dologra,de nagyokat puffog,amivel nemtetszését fejti ki,bár elgondolkodik azon amit Ed mond. Megrázza a fejét,mint egy kislány. Arany hajtincsei ide-oda libbennek*
- Erik még nincs itt. Majd később jön. Nem tudom mikor.
*megint gyűrögetni kezdi a szoknyáját,kusza egy szituáció ez már megint. Lesüti a szemét aztán ismét felpillog a fiúra kétségbeesetten*
- Miért mondasz nekem ilyeneket?
*elfúló hangocskáján úgy hangzik,mintha a legszörnyűbb dolgot emlegetné Ed a földön. April nem érti miért mondja,amit mond...olyan ellentmondásos. Nem verekszik,de Erikkel igen? EZ mit jelent? Miért mondja?*
- Miért akarsz Erikkel verekedni,ő miért más? Erik dzsúdózott. Miután abbahagyta,azóta kickboxol.
*teszi hozzá ugyanolyan kétségbeesett fejjel,mint egy mesefigura,úgy fest. Ezt követően viszont csak rosszabb lesz. Jön a még több pirongás,zavar és hőség. Na meg az ájulás. Egyenesen Edward Grimmre,rövidke,kockás szoknyácskájában, Ed pegig alsónaciban. Ezt aztán nehéz feldolgozni,igazi trauma egy Aprilhez hasonló lánynak. Viszont a fiú arra kéri,csukja be a szemét,amit megtesz,mert ez jól is jön,inkább ne lásson semmit! Leteszi valami székre,itt akarja hagyni,de végül kiderül,hogy még se. Ekkor elengedi*
- Ezért kell becsukni a szememet? De eddig is úgy láttalak,hogy nem volt rajtad nadrág.
*mondja kis naívan és csukott szemmel homlokráncolva. Engedélyt kap a szemkinyitásra. Pislog párat,rögtön feltűnik neki a furcsa testtartás*
- Nem érzed jól magad?
*Ed szemébe néz aggodalmasan majd a kitekert lábaira,ismét a jóképű mágus arcába,megint a lábára. Közben megpróbál nem elvörösödni és elájulni*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 6:41 pm

Nem értem miért mérges most, de nem bánom, aranyos is. Mint azok a fejreütögetős vakondok, amiket kalapáccsal kell verni. Nem tudom hogy jutott most eszembe, na mindegy. Úgy látszik a tesó téma elég kényes neki, nem nagyon vágyom megismerni ezt az Eriket...
- Oké... addig egyedül leszünk.
Vonok vállat, ez kicsit kétértelmű, de rossz az, aki rosszra!
Persze már hencegnék is, hogy én így meg úgy elverném Eriket, ha belém kötne a miért is? Hugának való bókolgatásért, már most látom, hogy nem lehet normális a fazon.
- Mármint milyeneket?
Pislogok rá.
- Nem hazudok, csak mondom, amit gondolok.
Teszem hozzá gyorsan, csak nem a bókok idegesítették fel? Kijelenthetem, hogy ronda, ha ettől jobban érzi magát, de nem szeretek hazudni és miért is kétszínűsködnék, ha egyszer szép, meg aranyos. Amúgy ez jó kérdés, kicsit bele is vörösödöm. Hogy miért más Erik, merthogy különben nem szeretek verekedni? Mert az ő bátyja, mert... nagy levegőt veszek.
- Nagyon nem szimpatikus, hogy valaki kiakadjon azért, mert szépnek nevezik a hugát.
Aztán kis lankad a lelkesedésem, mikor kijelenti, hogy a fiú dzsúdózik, meg kickboxol... én azt se tudom eszik-e vagy isszák a bunyzózást, szóval valószínűleg összeverne. Látványosan vállat vonok.
- Tudok párnacsatázni
Vetem oda félszegen, de el is ájul a lány, kialakul egy nagyon különös helyzet, melyben szerepe van a férfiasságomnak is, össze-vissza meredezik a lány pedig nem igazán érti mi van, sőt jogos a kérdése és azt hiszem ezúttal a megdöbbenése is.
- Én is szégyellős vagyok...
Ugrálok egy lábon, miközben felfelé ráncigálom magamon a farmert.
- Szóval csak tartsd...csukva...jó
Sóhajtok, mert végre vége, felöltöztem, egyről a kettőre jutottunk, illetve kicsit még döcög a dolog.
- Aha!
Vágom rá arra, hogy rosszul vagyok és leülök a földre. Pedig a mosdóig kéne szaladnom. Pár percig még erőt gyűjtök, addig le s fel hintázom, magamban mantrázva:
Nem pisilek be, nem pisilek be, nem pisilek be
A fenébeee, nagyon kell!
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 10:06 pm

*Picit besértődik,de még azt se tudja jól csinálni,túl hamar feladja a puffogást és azzal is hamarabb keltene röhögőgörcsöt mint rémületet bárkiben. Pislog párat és kétségbeesetten elkerekednek kék szemei. Tényleg nem lenne jó ötlet a bátyjával kezdeni,nagyon verekedős,a dzsúdóról is kirúgták,mert nem tudta moderálni magát*
- Egyedül?
*megrezzen picit,ez ijesztően hangzik,megint megpróbálja picire összehúzni magát,de nem sikerül elég hatékonyan. Ezt követi a vörösödő-fázis,mert valahogy hiába nem piszkos a fantáziája,azért még is ez jön. Ne kérdezzétek,miért. Tudat alatti? Mr.Freud vagy Dr.Dunkelfreud talán meg tudná válaszolni*
- Hát...hát...hát....
*zavarba jön,egyre jobban. Nem számított rá,hogy Edward visszakérdez és kérdőre vonja. Annyira gonosz húzás volt! Egyre vörösebb a feje,de már annyira,mint egy vulkán és nem tudja mit csináljon magával,ez olyan kellemetlen!*
- Amilyeneket előbb mondtál!
*jelenti ki nagy okosan,többét nem tud kinyögni és inkább elkapja a tekintetét,mint egy kislány. A szoknyagyűrögetés meg tovább folyik*
- De...de...miért nekem mondod amit gondolsz?
*talán nem kéne ismét kérdés jellegűre formálni amit mond,de már sikerült. A szeme sarkából ráles Ed-re,látja,hogy elpirul amin kuncog,de olyan halkat,hogy csak na,mert rögtön észreveszi magát és hogy hol van,rögtön az egyik kezét a szája elé teszi*
- Nem ismered Eriket...ő ilyen. Mindig is ilyen volt. Azt mondta azért csinálja,mert tudja,hogy rossz dolgokra gondoltok valójában. Mármint akik ilyeneket mondanak nekem. Azt is mondta,hogy ő már csak tudja,mert ő is fiú. És....és...ezért.
*kezd magyarázkodni az alsónadrágos,kócos,még is valahol aranyos,de szőrös lábú férfi-állatnak itt előtte,akinek véletlenül betévedt a területére. A tekintetét el-elkapja,mert kellemetlen a téma és megpróbál nem szétdurranni vörösségében.
A fiú párnacsatát említ,ezt valahogy nagyon aranyosnak találja és elneveti magát olyan kis bájosan,nem gúnyosan. De aztán még több zavarba ejtő esemény történik,aminek hatására Csipkerózsikaként rogy össze. Edward meg alatta. Ha ezt Erik látná...Nem sokra rá sikrül odébb helyezni a közben magához tért Aprilt és némiképp javítani a helyzeten. Hihetetlen,de sikerülni látszik*
- Szégyenlős vagy? Nem is gondoltam volna...
*nagyon meglepi ez az állítás és ez látszik is baba-arcán. Apró mosolyra húzódik az ajka,valahogy a párnacsata és a szégyenlőség enyhít a helyzeten és azon ahogy a Grimm fiúról vélekedik*
- Te jó ég,tényleg?! Mi a baj?
*azonnal lehuppan a székről és Edward elé landol térden. Az egyik kezét a vállára helyei,de most nem szorytja terminátormarokként mint ájultan és ez a másik váll és a másik kéz*
- Ne szóljak valakinek? Szokott ilyen lenni?
*aggodalmaskodik,mert az ám nem jut hirtelen eszébe,hogy csak a wc-be kéne a fiúnak kimenni*
- Lázas vagy?
*próbál találgatni és a nagy buzgóságban a homlokát Ed homlokához nyomja és nagyon koncentráló képet vág-ami egy felfújt mókusra emlékezteti-,elnézve a falat,mintha figyelne. Erik mindig így állapította meg kiskorukban,hogy April láza-e,ezért csinálja. Viszont hirtelen rátör a felismerés,mint egy fagyos vaskarom. Elvörösödik és a tekintete visszatér a fiúéhoz. Ismét képtelen moccani,mivel ez a szituáció is,esetlenségének hála,ismét hasonlóan kellemetlen mint a pár perccel ezelőtti. Ó,hogy ő mindig kifogja...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzomb. Dec. 22, 2012 10:34 pm

Szegény lány, kínzom ezt a csajt? Mi van velem? De csak jól esik ezeket mondani, ahogy tehetetlenül elpirul, meg húzogatja a szoknyáját, még a tesójával is összeveretném magam. És egyedül vagyunk, ez tagadhatatlan. Kicsit vállat vonok, amikor rákérdez, nem tudok csajozni, de most azt csinálom? Jé, tényleg, azt hiszem csajozok. Csak félek ez a porcelán leány összetörne, ha nagyon belelendülnék.
- Ja, igen, amiket az előbb mondtam, azokat tényleg úgy gondolom.
Biccentek most meg, miért baj az őszinteség? Hogyhogy miért neki mondom?
- Mert te vagy az illetékes, rólad gondolom, kinek mondjam?
Kérdezek vissza megint, nem tudatosítom, hogy ez milyen aljas, csak annyit ő hebeg habog és én vagyok fölényben. Én, az erős férfi, ennek így is kell lennie. Mintha kuncogna most meg, de nem vagyok biztos benne, talán csak köhögött, Erikről mesél és igaza van... a fiúk biztos túl perverzek az ő szerény lelki világának.. Megpróbálom Nem elképzelni meztelenül, gyorsan félre is nézek, zavartan megvakarom a tarkóm hátul, még jobban feláll a hajam tőle.
- Hátő...értem, szóval lehet verekedni fogok a bátyáddal. De én amúgy nem igazán gondolok rosszra.
Még. Még nem. Még nem annyira... Végül, mielőtt még elájulna mégis sikerül megnevettetnem a párnacsatával, ezen elmosolyodom én is, majd Bumm rám esik, leültetem és felváltom ájuldozásban, illetve majdnem. A szégyenlősség igaz, azóta cirkuszolok a gatyámmal, mióta megtudtam, hogy nem fogok öltáncot kapni tőle.
- Igen, úgyhogy most gyorsan felöltözöm és kész van, nézhetsz.
Bezony, de pár percre mégis leguggolok, hogy a hólyagom erőt gyűjtsön.
- Őőő, fáj a fejem
Találok ki valamit gyorsan, aztán a kérdésétől akaratlanul is elvigyorodom. Szokott ilyen lenni, na igen, minden nap, nem bírom ki, hogy ne válaszoljak.
- Elég gyakran.
Röhögni azért nem merek, elég kínos a szituáció, de el is lennék vele, szépen elhatározom, hogy nem pisilek be, felállok és kimegyek, de meglátom arcán azt a felismerést? És szabály szerűen elzöldül a tekintetem. Ne már, ha tudná az rettenetesen kínos lenne! Ráadásul a fejemre teszi a kezét és érezheti, hogy nincs lázam.
- Mindjárt jövök, egy perc!
Hirtelen megmerevedek, de abban a pillanatban száguldok is ki a mosdóba. Jól bekulcsolom az ajtót és teletömöm wc papírral a tartályt, plusz még hangszigetelő igét is mormolok az ajtóra, hogy ne hallja, hogy végre...kiengedem a fáradt húgyt. Szinte elalélok a gyönyörűségtől, de máris agyalni kezdjek, hogy mit találjak ki, hogy April ne fogjon gyanút. Mielőtt visszatérnék a lányhoz gyorsan lázat varázsolok magamnak, szélsebesen (miután kezet mostam) kitámolygok hozzá. Megállok előtte, kicsit elhomályosul a képe, szédülten vigyorgom rá. Ekkor jövök rá, hogy a lázvarázs túl jól sikerült, lehet vagy negyven fokom. Hahá! Így biztos soha nem találja ki, hogy csak pisilnem kellett!
- April, mesélj egy kicsit magadról.
Kérem, mielőtt a padlóra zuhannék. Asszem a szemeim is égnek. Ez is csak azt bizonyítsa mennyire rettenetesen jó mágus vagyok!
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyVas. Dec. 23, 2012 8:55 am

*ez a fiú egyre jobban zavarba hozza,érzi,hogy az arca lángol.Nem tud hová nézni,egyre nehezebb Edward szemébe vagy úgy globál rá. Mert lyan aranyos ahogy ezeket mondja,de nem tudja miért gondolja "aranyos"-nak,miközben kínszenvedés minden másodperc vele,a szobájában,egyedül. Felpillant rá sötétékék szemeivel,de csak kicsit,így is olyan képt vág,mint a a Madagaszkárból az a kicsi,szőrös,nagyszemű félős valami. Megrémíti ez a határozottság*
- Öö...öö...nem tudom mit kéne mondanom.
*nyöszörgi elfúló hangon,mintha fojtogatnák. Ilyen szituációkkal sosem tud mit kezdeni,általában Erik ilyenkorra már ideér és lehűti az udvarlót. De most nincs Erik. És April egyedül nem tudja hogyan keveredjen ki ebből*
- M-miért rólam gondolod? Ha másról gondolnád,mondhatnád másnak(?).
*kétségbeesetten próbál kezden valamit a helyzettel,de elég rosszul megy neki. Megpróbálja megint apróra összehúzni magát,ami elég fura lehet,persze nem igen megy ez sem. Úgy érzi menten összeroskad,a szavak terén Edward lekaszabolja fél perc alatt,csak hebegni-habogni tud. Micsoda egy férfi-állat! Ennek imponálnia kéne? Valahol imponál is és ettől a felismeréstől még jobban megijed és a vörös egy új árnyaladába ér az arca. Feltéve ha ez lehetséges. Hiszen April nagyon esetlen,nem meglepő,ha egy nála erősebb (férfi) jellemtől zavarba jön. Gyorsan eltakarja az arcát,tenyerébe temetve. Nem bírja tovább nézni Ed határzott vonásait és cukin kócos fejét. Még is két ujja közül ki-kiles,de még mindig ott van*
- Fé-lek,-telek. Ha verekedni akarsz vele. Nagyon meg fog verni. De...de....majd meglátogatlak a kórházban. Ha Erik elenged. Vagy...majd nem mondom meg neki,hogy hová megyek.
*pislog hevesen és nagyokat lélegzik,hogy a metálbandába illő dob a mellkasában nyughasson már kicsit. Arra,hogy Ed nem gondol rosszat,csak bólint egyet,nem mer rákérdezni,meg nem elég sunyi hozzá*
- Rendben.
*mondja mire a nagy hacacáré után megkérik,hogy csukja be a szemét,pillanatra ismét elmosolyodik,tetszik neki,hogy Ed azt mondta szégyenlős,a kis huncut Aztán meg kinyitja és megint az esetlen kislányarc jön*
- Igazán? Migrénes vagy vagy csak úgy? Van nálam fájdalomcsillapító...valahol.
*jut eszébe a dolog,csakhogy fogalma sincs hová tette a táskáját,talán otthon is hagyta,körbepásztázza a szobát,de nem látja. Visszakapja a tekintetét a férfi-állatra,mikor az ismét megszólal*
- Ó,sajnálom.
*mondja sajnálkozó arccal,mint egy szomorúra készített porcelánbaba,mert azt hiszi a fejfájás rendszeres és azt sajnálja. Még véletlenül sem gondol másra. Elpirul,nem a felismeréstől,hanem,mert rájön,megint túl küzeli kapcsolatba került a fiúval,mert pár centin érintkezett a testfelületük és ez zavarba ejtő. Ed kirohan,April csak vár és vár,mire visszajön,sokkal rosszabbul néz ki,amit April kétségbe esik. Ez a rémület kiül szépecske arcára,rögtön felpattam a szőnyegről és odarohan. Ed úgy néz ki,mint aki mindjárt összeesik,ezért hozzásimul egy heves mozdulattal...hogy ne essen el,ezért,természetesen. Jobb kezével a fiú hátát támassza,saját súját úgy helyezi az egyik lábára,hogy ha Ed esne,ne essenek el,hiába esélytelen ez a logika,mind1-a szándék a fontos!-,bal kezével pedig Edward arca után kap,az orcájára teszi a kezét. Érzi,hogy lángol és nagyon megsajnálja*
- Edward,nagyon lázas vagy! Talán szólni kéne a szüleidnek...
*eszébe jut,hogy azok nincenek otthon,tovább agyal*
- Majd mindjárt mesélek,jó? Gyere,feküdj le,segítek felmászni az ágyadhoz...
*mondja anyáskodóan és még jobban sajnálja a fiút. Megindulna vezetve őt az ágy felé,hacsak addig nem ájul rá és nyomja szét. Jóval alacsonyabb nála,ezért művészet ez a kis manőver. Kicsit elpirul,de gondolatban rászól saját magára,hogy a testi közelségen kívül inkább sajnálja tovább Edet. Ha odaérnek az ágyhoz,reméli,hogy Edward fel tud mászni. Ha ez sikerül,ledobja a cipőjét és mászik utána,mint a macska,olyan fürgén és segédkezik betakargatni a fiút meg megigazítja a párnát a feje alatt,a válla tájékán csücsül le mellé,így tudja takargatni meg minden. Elhatároztta,hogy nem megy el,amíg jobban nem lesz*
- Semmi baj,pihenj csak. Közben mesélek,ha szeretnéd...
*persze nem esik le neki,hogy öt perce még semmi baja se volt,egy láz ellenes varázslat gondolata sem fogan meg,túl szerencsétlen hozzá. A homlokát Edwardéhoz érinti lázmérőnek,igen,nagyon forró,de már előbb is érezte ahogy idáig vezette,hogy tüzel a teste. Aztán eltávolodik és elsimítgatja a fiú haját a szeméből. Ó,mennyire sajnálja szegényt!*
- Mi-mire lennél kíváncsi? Mármint velem kapcsolatban....
*közben agyal,hogy le kéne vinni a lázat és eszébe jut,a szülei kiskorában hogyan szokták az övét*
- Várj egypillanatot,mindjárt jövök!
*lemászik,kirohan,és érdekes módon eltévedős,de most talán a szituáció hevében még is eltalál a fürdőig és vissza. Két törülköző van a kezében: egy jeges vizes és egy száraz. Felmászik*
- Edward,fel tudsz ülni? Vedd le a pulóveredet.
*mondja,de segít neki,leteszi a két törülközőt a combjára,hogy ne áztassák át az ágyneműt és felsegíti Edet,aztán meg elkezdi leráncigálni róla a pulóvert*
- Ez hideg lesz,de segíteni fog,ne félj.
*fogja a jéghideg vizes törülközőt és a fiú mellkasára tekeri,aztán a százaraz is és utána lefekteti é betakargatja. Kicsit átázott a fehér,vékony inge,mivel ahhoz,hogy átérje a fiút,szinte meg kellett ölelnie és hozzásimult a vizes törcsihez a mellkasával*
- Tudom,hogy rossz,de majd jobb lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyVas. Dec. 23, 2012 11:19 pm

Kicsit aggódva nézek a lányra, lehet be kéne fognom a szám, mert még elájul, vagy rohamot kap, kicsit furcsa, azért a legtöbb bige nem veszi zokon, ha dicsérgetik. Nem kell semmit mondania, nem azért mondtam, gondolom én neki nem nagyon tetszem, nincs rajtam nadrág, kócos vagyok és szerintem nem egy tipikus Brad Pitt, de ezt tudom, nem is várom el.
- Nem kell mondanod semmit.
A kérdését nem nagyon értem, válaszolni se igen tudok rá, róla gondolom, hát mert róla gondolom, kicsit vállat rántok, tehetetlenül.
- Most te vagy itt, de akkor másnak mondanám, ha másról gondolnám ezt.
Magyarázom logikusan, persze nem más áll itt hanem April, kicsit úgy nézek rá vissza, mint borjú az új kapura.
A lány egyre rosszabbul van vagy micsoda, lehet vissza kéne szívnom az egészet.
- Bocs, ezentúl meg se szólalok
Teszem hozzá gyorsan, mielőtt eltűnik a kezei közt, hogy félt arra kicsit meglepődöm. Félt, tényleg? Húúú, már megérné összebalhéznom azzal a sráccal.
- Azért nem lesz olyan egyszerű dolga
Vonom össze a szemöldököm sértődöttebben, chö, mintha olyan könnyű lenne engem megverni! De azért a kórházba eljön majd, csak pislogok.
- Lehet ő kerül kórházba.
Kórházig azért nem hagynám fajulni a dolgokat, van nekem varázserőm is, habár ki tudja, lehet ápolna. Próbálom elhessegetni a gondolatot, másra koncentrálni, például, hoooogy mennyire fáj a nem létező fejem. Vagyis a nem létező fájás. Kicsit összezavarodtam, nézek is egy fél másodpercig értetlenül a lányra.
- Nem, nem vagyok, csak úgy.
Nehogy azt higgye, hogy gyenge vagyok vagy ilyesmi, kezd kicsit bosszantani, hogy ennyire könnyű prédának tart, mondjuk talán már nem fél tőlem annyira... és annyira aranyos, hogy sajnálja, amit nem is kéne. Hm... pisi! Igen, rohanok, nehogy katasztrófa legyen az egészből, kikövetkeztetem, hogy biztos rájött a dologra, ezért, hogy eloszlassam a gyanúját gyorsan lázat varázsolok magamra, jól sikerül a dolog, Aprilból hármat is látok, ahogy kitámolygok a mosdóból, de megéri, mert átfog. Micsoda hülye vagyok én, hogy ez kell ahhoz, hogy egy csaj hozzám érjen. Nem mondhatnám, hogy olyan nagyon tiltakoznék, de nem nehezedem teljesen rá, nem bolondultam meg.
- Ez meg se kottyan nekem, nem kellenek ide szülők, de az ágy nem rossz ötlet.
Ágyban párnák közt halok majd meg Aprillel...
Nagy levegőt veszek, hogy hűtsem magam, többet is, mert kezd elmenni az eszem és szépen hagyom magam ágyba tuszkolni.
Jön utánam, meglepődöm egy kicsit, hogy mennyire ügyesen mászik fel, pedig az előbb milyen béna volt. Nem akarom, hogy elmenjen, kezdem magam kifejezetten betegnek érezni, közelebb áskálódom hozzá és meséltetem, hogy mire is lennék kíváncsi?
- Hol éltél eddig? Miért jöttél ide?
Kérdezgetem, élvezem, ahogy elsimítja a hajam, csinálhatná ezt kicsit többször, de akkor eszébe jut valami és én gyerekesen kérdezem, mint ő az előbb:
- Most itthagysz?
Már megy is, magányosan felsóhajtok, túl feltűnő lenne, ha most megszüntetném a varázst. Nagyon sok eszem van, mondhatom... még komoly bajom is lehet, régen haltak bele lázba az emberek. Áh fenét, erős vagyok, nem lesz semmi baj, teljesen megéri, April... vagyis sokkal kedvesebb lett hozzám. Már azon agyalok be kéne ezt fejeznem, hogy úgysem jön vissza, biztos rájött mekkora szemét állat voltam, de nem, egyszer csak azt veszem észre, hogy ráncigálni kezd felfele.
- Vegyem le? De most öltöztem fel. Tudod szégyellős vagyok.
Nem valami kidogozott a felsőtestem, ezt tényleg nem szívesen mutogatnám, de ő már ráncigálja is le a pulóverem. Abból a szempontból nem rossz, hogy megszabadulok tőle, mielőtt alaposan belebűzlenék, nagyon melegem volt már benne.
- Hogy mit akarsz csinálni?
Sápadok el hirtelen, megpróbálok elmászni.
- Ne, ne, jó lesz így, nincsen semmi bajom
De késő, rám teríti azt a marhahideg micsodát.
- Ahááá
Nyögöm ledönt az ágyba. Na most bánom meg a kamulázat! Egészen addig, amíg jön a következő törölközőadag és rám nem cuppan a felsőtestével. Még így lázasan is látom az átázott fehér ingét, milyen jó, hogy lázas vagyok és nem tudok elvörösödni! A szám eltátom egy kissé, bánom, amikor a takarót teríti rám maga helyett. Elég rossz, bénán bámulok rá, szeretném, ha közelebb jönne.
- Olyan hideg van
Találgatok, amúgy tényleg, de nem azért zavar, mert nyámnyila lennék. Jó lenne, ha folytatná a simogatást, közelebb jönne, hehe, úgy érzem mintha megittam volna valami töményet.
- April, nem akarsz velem randizni?
Igyekszem nem a melleire fókuszálni mikor kérdem az arca is nagyon szép, kicsit mosolygom hozzá, aztán hátrahajtom a fejem. De hülye vagyok! Most ki fog akadni, sőt biztosan elmegy.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptyHétf. Dec. 24, 2012 1:10 pm

*pillog nagyokat,csillogó,mélykék szemeivel,mint egy őzike vagy hasonló. Gyűri a szoknyáját már vagy egy órája,vasalni se lesz könnyű ezek után az fix. Amiket ez a furcsa srác mond...annyira nem tud mit kezdeni vele! Erik mindig elhesegette az ilyen fiúkat,akik ilyeneket próbáltak mondani Aprilnek,ezért most itt,egymaga nem tudja mihez kezdjen. Főleg,mert annyira abszurd a helyzet! Elküldték erre az Isten háta mögötti kisvárosba a szülei,nem ismer itt senkit,ehhez a családhoz irányították,a híres Grimmekhez. Elvesztette a levelet,amit az anyja írt a családfőnek,aki nincs otthon,tehát Edward szülei nincsenek otthon csak ő. April meg betévedt pont a hálószobájába! Csak ő lehet ilyen szerencsétlen és életképtelen. És itt rémisztgeti,meg meg miért van rajta pulóver ha nadrág nincs? Ebben semmi logika. És olyan kócos meg ijesztő! Aztán meg miért mond közben ilyeneket? És mióta beszélgetnek egyáltalán? Teljesen elvesztette az időérzékét,tehetetlenül mered erre az idegen fiúra,aki nem is annyira borzasztó,mint első ránézésre. Kifejezetten aranyos arca van,még ha kócos is. Wá,inkább hanyagolja az efajta gondolatokat,még csak ez kéne. A belepirulással meg már nem tud mit kezdeni. Arra hogy nem kell mondania semmit is csak pirulgat és bociszemekkel néz. Olyan furcsa ez a helyzet. Most megsértette? Csak nem! De nem tud ilyen helyzeteket kezelni az említett okok miatt. Nem mer arra gondolni,hogy ez most flört lenne vagy valami hasonló*
- Öm...öm...hát...köszönöm...azthiszem.
*apró mosoly jelenik meg babaszerű arcán,a térde megint úgy remeg,mint a nyárfalevél és fél,hogy összerogy mint a ma született őzgidácska*
- S-semmi baj....csak....tudod....nem tudom....
*hebeg-habog,kissé belezavarodik saját mondanivalójába. Megsajnálja Edwardot mikor mondja,hogy meg se szólal meg minden,olyan kis helyes fiú,még ha fölé is tornyosul és szőrös férfi-állat is,fél kézzel széttörhetné April porcelán testét. Nincs Erik aki nem engedi,hogy reagáljon az ilyen megjegyzésekre,ezért tehetetlen,de nem igen tudja kinyögni,nem tudja érti-e Ed a helyzetét*
- Egyikőtök se kerüljön kórházba.
*nyöszörgi szerencsétlenül,jaj,belegondol,hogy ezek ketten egymás mellett a kórházi ágyon és még úgy is kapálózva egymás felé,szörnyű! Nem gondolja Edwardot gyengének, nem ismeri őt,de Erik nagyon balhézós és ez mindenkinek fájna. Aztán Ed kirohan,majd berohan és rosszabbul néz ki,mint mikor kiment. April megijed és megsajnálja,mert nagyon rosszul fest és így olyan aranyos amit motyog szegény. Gyorsan oda is siet és átkarolja,nehogy a láz ledöntse a lábáról. Az egész teste forró,még pulóveren át is. Szegény! Itt zaklat egy beteg fiút a hülyeségeivel! Azt feltételezi eddig is beteg volt,csak nem látszott rajta annyira,de most,hogy lefárasztotta a szerencsétlenségeivel,kijött. Felsegíti őt az ágyára,elég nehéz,mert ilyen nagyon alternatív szobája van,ami mondjuk jól néz ki,de nem praktikus. Ledobja a cipellőjit,úgy pottyan le a nem üvegből készült magas sarkú cipő ahogy lerázza,hogy ne koszolja össze az ágyat*
- Meg se kottyan,hát persze,biztosan már jobban voltál csak lefárasztottalak itt...
*igen,most bűntudata van,hogy mióta rosszabbodott a fiú állapota. A férfiak nehezen viselik a betegséget,ez már Eriknél és az apjánál is feltűnt,de az anyja is felhívta rá a figyelmét. Legyenek bivaly erősek,még az influenza is ledönti őket a lábukról. Nem gonoszkodik,tényleg sajnálja őt,ezért lelkiismeretesen elhatározta,hogy megápolja,ameddig jobban nem lesz vagy a szülei meg nem jönne. Na és mit mond nekik ha megjönnek? Hogy kerül a fiuk ágyába? Jaj,ez a gondolat megint rákvörössé varázsolja a fejét,ezért inkább halasztja,ráér akkor erre gondolni,ha éppen történik.
Szóval felsegíti Edet és felmászik utána,ahhoz képest ügyenes,talán a nagy tenniakarás következtében. Szépen meg is igazítja a feje alatt a párnát,közelebb hajolva meg betakargatja. Ez katolikusként a kötelessége,felebaráti szeretetből. Vallásos,ezért tartja magát az ilyesmihez. Vagy csak könnyebb erre fogni,hogy inkább nem hagyná itt ezt a fiút,inkább nem gondol arra,hogy miért. Lekuporodik Ed mellé,a válla környékén,maga mellé húzva a lábszárát. Nem igazán mond semmit arra,hogy a Grimm fiú közelebb húzódik,a szituáció megedzi a szégyenlőségét és esetlenségét. Néha beszéd közben is igazgatja a takarót vagy a párnát*
- Sok helyen éltem már. A szüleim sokat utaznak. Mindig utaznak. Eriket folyton bentlakásos iskolákba küldik,de sose húzza pár évnél tovább. Hiába évfolyamelső,a magaviselete miatt mindig iskolát kell váltania. Én pedig...otthon, Angliában voltam sokáig,amíg kicsi voltam. Aztán engem is iskolába adtak,drága iskolákba ahol nagyon okosnak kell lenni. De én nem vagyok olyan okos,mint Erik. Nehéz. Aztán ha őt kirúgják,akkor engem mindig átiratnak oda ahol ő van,hogy segítsen tanulni. Azthiszem...sosem leszek nagy boszorkány,ahogy anyáék szeretnék.
*mesélni kezd hát,ha Ed erre kíváncsi,kissé lehangolja a téma ahogy belemennek,de igyekszik nem túl elszontyolodott képet vágni,sem sírni emiatt,inkább gyorsan tovább mesél*
- Sokáig a szüleimmel utazgattam,de úgy nem tudták biztosítani a normális oktatást,ezért hazaküldtek tanulni. Nemrég találták ki,hogy ide küldenek,már nagyon sok iskolába jártm. Erik máshol van,még nem rúgták ki azthiszem,de majd talán átiratják anyáék őt is ide. Most viszont egyedül küldtek ide és nem ismerek itt senkit. Még azt a levelet is elvesztettem amit a szüleidnek írtak. Mindent rosszul csinálok.
*ó ne,kezd megint túlságosan belemenni az önsajnálatba,erre hamar ráeszmél és gyorsan próbál valamit kezdeni magával,szegény Ed itt szenved,ő meg csak a hülyeséivel tovább zaklatja,micsoda gondatlanság! A homlokát Edéhez érinti és rájön,hogy túl nagy a láza és gyorsan le kéne vinni. Nem elég jó varázsló ahhoz,hogy kísérletezzen,inkább a hagyományos technikánál marad*
- Jaj,ne is figyelj rám,butaságokat beszélek...de várjál,mindjárt jövök.
*legyint gyorsan és már mászna is lefelé,de a fiú utána szól,ez meglepi és kicsit meghatja*
- Ne aggódj,mindjárt visszajövök.
*mondja és elmosolyodik kedvesen ,de előtte egy villámgyors puszit ad a fiú homlokára és utána tűnik csak el,persze útközben lefelé leesik és nagyot puffan,de nem szisszen fel-de így is hallható volt a katapult-,meg félig elvágódik a saját cipőiben is,de kiér. A kék-zöld foltokhoz már hozzászokott. Útközben esik le neki,hogy megpuszilt egy vadidegen férfit,annyira reflex szerű volt,hogy fel sem tűnt neki. Eriknek is mindig puszit ad a fejére,ahogy az anyukájuk szokta kiskorukban és ez annyira...automatikus,igen. Belevörösödik,reméli kócos Ed nem fog rá emlékezni ha a láz lecsillapodik. De erre is ráér később gondolni és gyorsan hoz törülközőket. Hogy hogy talál el egy fürdőig,honnan szerez törülközőt és hogy jut vissza,azt valószínűleg ő sem tudná utólag megmondani. Gyorsan visszamászik,reméli addig nem fől meg Edward tüdeje,mint annak a kisgyereknek a tv-ben,akit lázasan magára hagytak a szülei és reggelre meghalt. Szörnyű dolgok ezek,ezért is veszi komolyan. Túl komolyan?*
- Ne aggódj,tudom mit csinálok.
*furcsa ezt a saját szájából hallani és már ráncigálja is le a pulóvert a Grimmről és nem,nem kell rosszra gondolni. Előrántja a vizes törülközőt és alaposan rátekeri Edre,ehhez az is kell,hogy jó szorosan átkarolja,a blúza is alaposan átázik,de ez most fel sem tűnik neki.Jobb is,fehér csipke ide vagy oda. Aztán jön a száraz törülközővel való betekerés és ágyba dugás. Jól betakargatja a nyakáig. Megint párnaigazgatás,meg a haját is megigazgatja és szépen visszaül mellé az ágyra*
- Hozzak még egy takarót? Van itt valahol? Szerintem meleg van,de biztos a láztól....
*neki meg a zavartól van még jobban melege,pont fordítva,mulatságos,de még sem az. Ed pedig randira invitálja. Mindenre számított csak erre nem. Elkerekedik a szeme és paradicsompiros lesz először csak az orcája,aztán az egész feje. Nem tud először mit felelni,mondani akarna valamit,az apró ajkai mozognak,de hang nem jön ki a torkán. Aztán látja szegény Ed reakcióját és megsajnálja. Ez hozza talán vissza a hangját*
- Ha-ha...jobban leszel,akkor....igen...
*el sem hiszi,hogy igent mondott. Még sosem volt randin,mert Erik nem engedte el. És nem is igényelte annyira,azokat a fiúkat sem ismerte,de Eddel már órák óta ismerik egymást ami nagy szó Aprilnél. Furcsa módon megkönnyebbül ahogy ezt kimondja*
- De...de...csak ha tényleg már jól leszel.
*igazgatja meg ismét*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzer. Dec. 26, 2012 6:29 pm

Mikor már azt hiszem az arca hamarosan repedezni kezd és az egész csaj kettétörik April White elmosolyodik. Bizonytalanul, de én is viszonozom ezt a mosolyt, szélesebb lesz, amikor megköszöni.
- Nincs mit!
Lehet nem kell annyira megbánnom a dolgokat? Pedig ezek után biztos voltam benne, hogy kerítenem kell egy papot, akinek gyónhatok. Azt hiszem megmarad és egyelőre én is, amíg nincs itt a pszichopata bátyja. Azt mondja nem tudja, hm...jól van, megint vállat rántok, de már nem kérek bocsánatot, amit mondtam, úgysem szívhatom vissza. Nem nagyon tetszik, hogy ennyire lebecsül, ha már harcolnom kéne nem adnám fel olyan könnyen, sőt bezáratnám a srácot a diliházba, van ez a német pasas most Dunkelfjord vagy micsoda. Nem tudok németül. Ezt sem mondom ki hangosan, hanem vigyorgok egy kicsit, okés, talán megúszhatjuk ép bőrrel, még jó, hogy az az Erik gyerek nincs most itt.
Megint alkotok, ezennel lázat, nehogy észrevegye, hogy pisilni voltam és egyébként semmi bajom nem lenne.
Hm... ezek szerint azt hiszi alapból beteges vagyok, mekkora ciki ez is. Majd kitalálok magamnak valami gyógyíthatatlan betegséget.
Felmászunk az ágyra, köszönet a tökfejemnek, valóban elég szarul vagyok, lassan vonszolom fel magam és mikor végre felérünk kipurcanva dőlök el a hamarosan izzadt takarón. Kicsit zihálok is, érzem, hogy leheletem nagyon forró. Aprilt legszívesebben berántanám magam mellé az ágyba, a vizes melleire tenném a fejem és ...
Ránézek, amikor hangokat vélek hallani felőle, kicsit homályosan látom, pislognom kell.
- Nem vagyok annyira rosszul, ne aggódj, á, ugyan nem miattad van.
Én voltam a hülye, de ezt azért nem árulom el neki, szerintem soha többet nem beszélne velem. Valahogy most nem mászik el, hanem tényleg mesél nekem magáról, én közelebb húzódom hozzá, a szoknyája szélébe kapaszkodom. Csak úgy... mert mintha lebegne velem az ágy, ő pedig szilárd pontnak tűnik. Gyorsan megmagyarázom, mielőtt sikítva elrohanna.
- Tudod forog velem a szoba és mintha az ágy dobálna, de ha fogok belőled valamit, akkor érzem, vagyis tudom, hogy még a valóságban vagyok.
Ez elég nyálasan hangzik, na mindegy, hallgatom inkább mit mesél az április leánya.
- Az én szüleim is sokat utaznak.
Nevetek fel, közös pont, na tovább. Az a srác tényleg nem lehet normális.
- Áh, tuti, hogy te is legalább annyira okos vagy, mint Erik, csak nincs önbizalmad, gondolom nehéz lehetett egy ilyen pszicho báty mellett.
Látom nem valami vidám a témától, kicsit megdöbbenek, hogy így gondolkodik magáról, forró ujjaim a kezére kulcsolom.
- Ugyan, dehogy, ismersz már, például engem, én is oda dogok járni az illúziós suliba és majd segítek, ha nem megy valami. Biztosan sokkal okosabb leszel, mint Erik. Hát aztán? A szüleim úgysincsenek otthon, elég ha majd elmondod nekik a levél tartalmát, ha visszajöttek, szerintem nem kell aggódnod, nagyon is jól csinálod, pl most, hogy gondoskodsz rólam.
Próbálom magyarázni, már szalad is nekem valamiért, ami lehűtene. Aztán még visszamosolyog rám és odajön és megpuszilja a homlokom. Áh, nahát! Elvörösödöm, de nem látszik, mert úgyis vörös az egész arcom a láztól. Kicsit vigyorgom még az orrom alatt, aztán hallom, hogy odalenn botladozik, hihetetlen a csaj, majdnem felkuncogok.
Végre visszajön, hoz is nekem meglepetést, azt mondja tudja mit csinál, de ebben én nem vagyok olyan biztos. Az tetszik, hogy utána megsimogat, de nagyon durcás arcot vágok.
- Ne, nem kell, inkább leveszem ezt a vizes szart, okés? vagyis nem szar, hisz te hoztad, izé, szóval kellemetlen egy kicsit
Próbálgatok megint magyarázni, a láztól meg úgy nem is tudom hogyan jön meghívom randizni. Hoppá!
Persze hülye ötlet, ő nem is válaszol, kétségbeesetten hajtom hátra a fejem, amikor kinyög egy igent. Gyorsan rámeredek, pislogni is elfelejtek, aztán meg nagy szaporán pótolhatom be.
- Tényleg? az király jó, hát én már jól is vagyok igazából
Lihegem, de nem nagyon sajnos, azért elfészkelem magam a takaróban. Kicsit nehezednek el a szempilláim, érzem, hogy körülöttem a levegő még mindig nagyon forró. Vajon jól csináltam a lázvarázst, vagy elb*tam valamit, nem stimmel, hogy nem megy lejjebb, csak mintha növekedne. Hm... vajon, vajon. Azért April itt van, az nem rossz, a keze után nyúlok, próbálok mosolyogni, de kicsit erőtlenre sikeredik.
- Fuh....April, azt hiszem most nagyon elrontottam valamit.
Nem bírom nyitva tartani a szemem, de biztos ez is úgy lesz, mint a békakirályban, rájön, hogy csak a csókja menthet meg és meggyógyulok, vagy épp már túl késő lesz. Áh, csak nem így halok meg, nagyon ostoba lenne. gondolkodom az ellenvarázson már, mert ez így nem vicces, de elnehezedik az agyam, semmi sem jut az eszembe.
Vissza az elejére Go down
April White
Diák - Mágus
April White

Faj :
Mágus
Kor :
23
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
54
Tartózkodási hely :
Nameless town

Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzer. Dec. 26, 2012 8:06 pm

*szerényen elmosolyodik,leginkább mint egy kislány,aki valami rosszat művelt ki és ezt élvezi,de még is lepleznie kell jókedvét. A haját a füle mögé simítja,aztán elnyeli azt a mosolyt,összepréselve ajkait. A padlót nézi inkább helyette. Aztán történnek a minden-féle dolgok, Edward elviharzik,hiába nyúlna utána. Megint megijed,mert most meg egyedül maradt ebben az idegen szobában,úgy érzi mintha csak öt perce ácsorogna itt,a másik percben viszont mintha már egy örökkévalóság óta. De Ed Grimm visszatér,mint a hős szőke királyfi,csakhogy a bökkenő az,hogy ezen a királyfin átment az úthenger. April már ott is terem mellette és megpróbálja összekanalazni,megsajnálja a fiút,szemmel láthatóan valamiféle nyavaja döntögeti le a lábáról. Felsegíti az ágyba és felmászik hozzá,hogy ha már az anyukája nincs otthon,megápolja,na meg azért,mert éppen magát okolja. Szegény kis king kong zihál is,a láz miatt, April őzike szemeivel néz rá,az nagyon megy neki,nem mintha tudná magáról. Az egyik tenyerével megérinti a fiú arcát,tűzz forró,állapítja meg nagy okosan. Vigasztalni próbálja még betegen is,de April rendíthetetlen,magát okolja. Gyűrögeti a saját szoknyája szélét,mint eddig,és ha Ed nem mondja,ki se szúrná-még?-,hogy ő is ugyan ezt csinálja. Először furcsa képeket vág a dologhoz és reflex-szerűen elhúzódna,de azon kívül,hogy nincs hová és csak leesne az ágyról,valahogy engedélkenyebbé válik a Grimm rossz állapotára való tekintettel. Pislog párat és megpróválja feldolgozni amit mond,hogy valamiét fogdosnia kell,mert szédül a láztól,ami természetes. De a szoknyája helyett inkább odanyújta a kezét. Lefejti szép óvatosan tehát a férfi-állat-jeleneleg nyuszifülnek hamarabb tűnik,de lényegtelen-ujjait a kockás kis szoknya csücskéről,ami megint felcsúszott a harisnya csúszós felületének is hála,és megfogja a fiú kezét. Apró kis tenyere elveszik egy férfi kézben és persze hidegebb mint a lázas Edwardé. Most,hogy Ed nincs elemében,nem jön annyira hamar zavarba. De ami késik,nem múlik*
- Tényleg? Akkor...ezért nincsenek most itt. Egyedül hagytak téged a házban és elmentek.
*nosztalgikusan hangzik ahogy mondja és az is,némi szomorkásssággal fűszerezve,úgy látszik ez tényleg közös pont,de Eddie nevet,ami furcsa,lehet,hogy már fittyet hány rá. Ő fiú,erős,biztos könnyebben túltette magát rajta,hogy örökké egyedül kell lennie és kiszúrják a szemét drága ajándékokkal*
- Rendes tőled,hogy ezt mondod,de én tényleg buta vagyok. Minden olyan nehezen megy a fejembe és hamar elfelejtem. Erik viszont zseni,az agya mint a szivacs,mindenhez ért,mintha varázspálcával és Oxford Dictionary-val a kezében született volna.
*sóhajt egy olyan lányosat,Ed pedig a maradék kezével próbálja rákulcsolni az ujjait Aprilére. Kicsit odapislog az elszontyolodott arcával,de a szoknyája mintázata valahogy jobban vonzza a tekintetét*
- Te is oda fogsz járni?
*erre felkapja a fejét és felcsillan a szeme,furcsa lehet,hiszen pár órája ismerik csak egymást és valójában fél Edwardtól,de ez a helyzet némi önbizalmat és derülátást ad neki-majd ha a kis Grimm újra jobban lesz,visszafordul az a kocka,de addig is*
- Segítesz?
*helyezkedik kicsit,jobban a fiú felé fordul,ennek nagyon megörül,mert elkönyvelte magában,hogy Edward,mivel Grimm és ilyen ijesztően határozott a megjelenése,biztosan nagyon okos és jó mágus*
- Biztos nagyon jól varázsolsz,hiszen a nagy Grimm család tagja vagy.
*nem behízelgésnek szánja,csak úgy mondja,mert így gondolja és tudja. Aztán belepirul a gondolatba,hogy maga egy igazi hús-vér Grimm fogja majd korrepetálni meg minden. Az iskolában majd nagyon megnézik,ami zavarbaejtő lesz,lehet,hogy sok lány megpróbálja magd varázsfőzetekkel eltenni láb alól,amiért Edward,a Grimm neki segít. Elkalandozik kicsit*
- Ez...ez csak természetes.
*picit megint zavarba jön és pótcselekvésként megint megigazgatja Edward párnáját,fölé hajolva,a szőke haja lefolyik a vállán és talán kicsit a fiú szemébe lóg,a nagy hévben. Azán megállapítja,hogy ez a láz tűrhetetlen és tenni kell ellene,elrohan,némi zuttyanással és ütődéssel-vágódással. Felér,letépi Ed pulóverét egy céda mozdulattal-ami neki fel se tűnik-és szépen "hidegre teszi". Visszafekteti és hiába nyúlkál Edward,hogy leszedné,mindig elveszi a kezét,mikor ezt megpróbálná*
- Tudom,hogy rossz,én is mindig így járok,ha felmegy a lázam. Anya mondta,hogy így kell,nekem is mindig így csinálta.
*kivételesen tudja mit csinál,a szülei pedig csak kivételes esetben használtak mágiát egyszerű emberi dolgokhoz,hogy ne veszítsék el emberségüket.
A lázas állapotban pedig Edward randira hívja,amitől mindketten ugyanúgy meglepődnek. April zavarba jön,de nem annyira,mint normális esetben,mert kissé betudja a láznak is,minden esetre belemegy a találkába,az elfogadás után mikor kezd belegondolni a döntése súlyába,egyre jobban zavarba jön,viszont felfigyel rá,hogy Ed szemei csukódnak. Megfogja a homlokát: forró. Gyorsan kitakarja a felső testét és a tenyerét a vizes törülközőre teszi,amit tíz perce sincs,hogy ráadott: forró. Teljesen pánikba esik. Finoman pofozgatni kezdi a fiú arcát és közelebb hajol kétségbeesetten*
- Edward,ne aludj el...Edward!
*halkan mondja,a betegnek aludni kéne,úgy gyógyul,de ez nem jó ötlet,ha életveszélyesen magas a láza. És April nem tudja mit csináljon! Hirtelen jött ötletnél fogva ismét leveti magát a magasból egy zuttyanás kíséretében és kirohan,pont arra jön egy szobalány,lestoppolja,hogy hozzon gyorsan jeget,kitépi a kezéből mikor hozza és visszarohan vele,felmászik Edward ágyába és mély levegőt vesz*
- Edward,ne ijedj meg,ez hideg lesz. Szorítsd a szoknyámat!
*a fiú kezét a combjára teszi,hogy megmarkolhassa a...lába helyett persze a szoknya csücskét és a kis puttonyból a jeget mint a felső testére önti. Az utolsó jégkocka után Ed keze után nyúl,hogy megszoríthassa,biztos nagyon hideg*
- Nagyon nagy a lázad,muszáj levinnünk valahogy. Nem tudok semilyen varázslatot,ami segítene rajtad!
*teljesen kétségbeesett a hangja,nem elég,hogy a mai nap kicsit sok volt,nem elég,hogy Edward ennyire lázas lett,még a komplexusából eredő feszültség is ott van*
- N-nem rontottál el semmit...
*mondogatja,biztos lázálom*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Edward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája EmptySzomb. Feb. 02, 2013 4:00 pm

Hogy én mekkora Isten barma vagyok!!! Ekkora idiótát komolyan mondom! Már azon agyalok csak be kéne vallani, hogy hát ezt én okoztam, mert nem akartam, hogy megtudd, hogy pisilnem kellett, de ez annyira hülyén hangzik, hogy inkább meghalok. Másrészt meg nem is rossz, ahogy hűs keze az arcom simogatja, lehet csak a láz gondolkodik belőlem, de ahh...
A szoknyáját húznám, vagy tépném le róla, de ő nem olyan nő, szépen lefejti a kezem magáról és megfogja. Kicsit elmosolyodom, forró ujjam az ő hideg kézvégződéseire kulcsolom, tetszik ez, kár, hogy kínlódom. Úgy látom sokszor hagyták magára kiskorában, de legalább volt tesója! Igaz, ő biztos azt hiszi én eleve Grimm voltam mindig, pedig a történetem kicsit összetettebb ennél. Na ezt sem most kezdem el magyarázni.
- Aha, hála istennek!
Én egyáltalán nem bánom, hogy elmentek, legalább kettesben lehetek vele.
- De neked ott volt a bátyád, nem? Vele gondolom elvoltál gyerekkorotokban.
Csevegem, pedig nem kéne, be kellene fejeznem és közölnöm, áh, izé ostoba voltam és saját magam átkoztam lázba. Mindig is csesztem a veszélyre... Aztán közli a csaj, hogy ő buta, azt már észrevettem, hogy kicsit lassabban esnek neki le a dolgok, de csak nem akkora állat, mint én. Mert lásd: Nekem van eszem, tanulás terén, gyors felfogóképességem meg satöbbbi, de olyan állatságokat művelek, amik egy normális épkézláb eszű humanoidnak sem jutnának eszébe. Talán Április csak szőke egy kicsit.
- Tuti te is jó vagy valamiben.
Próbálom biztatni, mikor sóhajtozik, természetesen felajánlom, hogy segítek neki és miért ne segítenék?
- Hogyne, szívesen. Persze, tök okos vagyok, vadász leszek és iszonyat jól varázsolok.
Önbizalomért sem kell a szomszédba mennem, dehát ez tény, valószínűleg jók a génjeim. Hoz valamit, iszonyat hideg, felordítok na ne már és elszáll az agyam, valahová a randi környékére, amibe belemegy! Viszont hirtelen nagyon álmos leszek, már világosan érzem mennyire elszúrtam valamit és akkor kb a nyakamba önt egy vödör jeget. Ettől felébredek, igaz majdnem lerántom róla a szoknyáját. Hogy került a kezem a combjára? Egy éles vonyítás kíséretében vonaglok hátra, majdnem eldöntöm a lányt is, sebesen csukom be a szám és szorítom össze vacogó fogaim.
- De... nagy marha voltam...
Nézek rá, ijedten egy kicsit.
- Pisilni...izé...kell...
-ett
Ebből semmit sem fog érteni?!
-És én...azt hittem...és hát...mintha nem kellett volna és bum...a láz. Van rá ellenvarázs, apám irodájában, könyvek, tuti.
Tápászkodom fel, bólogatok, nagyon értelmes lehetek, közben lángol a fejem, mert azt hiszem April most már mindent tud, ért és valószínűleg nagyon haragszik rám. Fogom magam és leesek a lépcsőkön. El kellene jutnom az irodáig!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomEdward hálószobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Edward hálószobája   Edward hálószobája Empty

Vissza az elejére Go down
 
Edward hálószobája
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed :: Grimm kúria-
Ugrás: