Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Diné Esselen (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Diné Esselen
Papnő
Diné Esselen

Faj :
Mágus
Kor :
39
Családi állapot :
Egyedülálló édesanya
Hozzászólások száma :
6

Diné Esselen (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Diné Esselen (elfogadva)   Diné Esselen (elfogadva) EmptyCsüt. Nov. 08, 2012 10:04 pm

Diné Esselen (elfogadva) Shannyn-Sossamon-InStyle-Magazine-UK-shannyn-sossamon-8625849-1061-1526_www.kepfeltoltes.hu_

Név: Diné Esselen
Kor: 32 éves
Foglalkozás: papnő
Faj: MágusElőtörténet

Egyszerű Indián faluban született, mint mágus. Gyermekkorától fogva papnőnek szánták, ebben a szellemben nevelték. Sokan foglalkoztak a kislánnyal, már egész pici kora óta tanították varázsolni. Komoly indián mágiát tanult, hat éves korától tizenöt éves koráig. Gyermekkora rendszeres gyakorlással telt, felkészüléssel a papnő életre. Tizenöt évesen avatták papnővé, mely beavatás komoly mágikus tudással járt. A kislány mégis ügyesen kezelte a roppant erőt, melynek birtokába jutott. Hatalma nem haladja meg a Sárkánymesterekét, de legalább akkora, hogy szükség esetén el tudjon bánni az erősebb fenevadakkal, hiszen Dinét egész életében a Sárkány papnőségre készítették fel. Mi egy ilyen különös papnő feladata?
Az indián falukban tartottak a sárkányoktól, kisebb templomokat építettek számukra, hogy a fenevad ne rombolja le a településeket. A templomokban áldoztak a sárkányoknak, a papnők, vagy papok beszélgettek velük és kötöttek egyességet sárkányokkal már évszázadok óta. Az Esselen családból többen is papnak mentek, hiszen eme tisztséget nem tölthette be akárki. Erősnek kell lenniük, jól kell tudniuk kommunikálni a sárkányokkal, veszély esetén pedig akár legyőzni azokat. Olyanok, mintha az indián falvak felügyelői lennének. Diné falujától nem messze ősidők óta csak egy sárkánytól rettegtek, a nagy Fallenshadetől, aki tudvalévően a mágia őssárkánya, mely annyit tesz, hogy több ezer éves és valószínűleg az ő leszármazottai az elemek sárkányai. A földé, tűzé, vízé, fémé. Fallenshade az összes elemi erőt uralta, hatalmát talán nem kell fitogtatnom. Diné sosem volt csúnya lány, Fallenshade pedig azt hitte bármit, illetve bárkit megkaphat a világon. Először csak beszélgetett a lánnyal. Pikáns szócsatákat folytattak, a sárkány először találkozott olyan papnővel, aki vissza mert szólni neki. Megtetszett neki a határozott, komoly, tüzes teremtés, egy éjjel ember alakot öltött. Dinét mágiával babonázta meg, hiába volt erős a lány, Fallenshade erejével nem vetekedhetett, hagynia kellett magát. Szüzességi fogadalma, mely a papnők első és legfontosabb eskütétele abban a pillanatban omlott porrá. S abban a pillanatban fogant meg méhében a magzat is. A lány eleinte nem szólt senkinek, ám lassan láthatóvá váltak a jelek... A faluban szinte lázadás tört ki, a magzat életére törtek, ha nincs Dinének egy hatalmas lelkű barátnője Axion, de talán ő sem élne már. Fallenshade nem járt többé a faluban, de nem eredt Diné nyomába sem. Valószínűleg sok olyan falu van még, amelyben áldoznak neki (vagy csak összezavarodtak az érzései) A lány megmenekült barátnője által, meg tudta menteni saját életét és a gyermeket, melyet becsülettel kihordott. Axiont az ő félsárkány szörny porontyát. Egy néger faluban telepedtek le, ott Diné varázserejének köszönhetően ismét papnő lehetett, ezúttal egy tűzokádó sárkányáé. Azzal a sárkánnyal tulajdonképpen össze is barátkozott, a dög szerencsére nem tudott emberi alakot felvenni...viszont nagy hatással volt Axionra és segített is a nevelésében, hiszen nem volt egyszerű egy félsárkányt nevelni. Axion különös dolgokat produkált és túl hamar tanult meg repülni. Diné 32 éves koráig tartózkodott a faluban, addigra híre ment, így kereste fel Rewlisz Anderson is, hogy megkérje segítsen neki Tamina a Végzet Sárkányának megzabolázásában, amíg ő össze nem szedi széthullott varázserejét. Tudta, hogy Diné tiszta lelkű, rábízhat egy ekkora sárkányt, így került az anya, fiával együtt Nameless townba. Cserébe Rewlisz megígérte, hogy Mike Anderson majd kicsit megzabolázza Diné megfékezhetetlen sárkány fiókáját. Meglátjuk milyen eredménnyel.

Kinézet

Diné esztétikus, barna bőrű, indián nő. Haja fekete, szemei sötétek és nagyok, ajka viszonylag keskeny. Nagyon vékony, kecses teremtés. Szép, bár nem kifejezetten bombanő.

Jellem

Mivel elég nehéz élete volt, komoly természet, noha kapható humorizálásra és elég csípős a nyelve. Soha semmilyen körülmények között nem hagyja magát, vagy gyermekét. A sárkányokkal jól bánik, ügyesen fegyelmez. Nagyon okos nő, bár kissé távolságtartó, főleg a férfiakkal szemben. Minden idejét leköti munkája és fiának megfékezése, Axion rengeteg szenvedést okoz neki tulajdonképpen, hiszen rettentő nehéz lekötni, mégis élete egyetlen értelmének tartja a gyereket, imádja. Kissé sejtelmes, merész, bátor nő, de nem könnyű megismerni és közel férkőzni hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Diné Esselen (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Diné Esselen (elfogadva)   Diné Esselen (elfogadva) EmptyPént. Nov. 09, 2012 7:35 pm

Nem semmi ez a karakterlap! Gratulálok hozzá. Nagyon ötletes!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Diné Esselen (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: