Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Sinéad L. Darklore (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Sinéad L. Darklore
Diák - Vámpír
Sinéad L. Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
130
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
108
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Sinéad L. Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Sinéad L. Darklore (elfogadva)   Sinéad L. Darklore (elfogadva) EmptyCsüt. Nov. 08, 2012 11:24 pm

Sinéad L. Darklore (elfogadva) .._www.kepfeltoltes.hu_


Sinéad Lynn Darklore
Vámpír, Nemes
Született: 1888. november 1.


Története:


Egy hűvös, ködös éjszakán született Elenor és Victoria Darklore egyetlen gyermekeként írországi birtokukon, Galway-ben. Nemesi vérvonala révén egyenesági leszármazottja a Bíbor Királynak, de ezt nem hangoztatja sosem. Egy vámpír számára fontosak általában az elődök, akik alapján besorolhatják az adott személyt, de Sinéad nem fordít erre nagy figyelmet. Véleménye szerint nem az ősök határoznak meg valakit, hanem a tettei. Mindig ehhez tartja magát, így sosem ítélkezik mások felett a származása vagy a faja miatt.
Gyermekkorában boldog és izgalmakkal teli élete volt. Szülei nagyon szerették őt, ahogy Lynn is őket. Édesanyja zongorázni, hegedülni, majd kamaszkorában énekelni is tanította, míg a táncot és egyéb művészeti ágakat magántanártól sajátította el, ahogy az olvasást és a többi alap dolgot is. Édesapja mindent megadott neki, amit csak a száján kiejtett, viszont cserébe szorgalmas tanulást és jó eredményeket kért, amiket a lánya hozott is. Lady Darklore-ral sokat jártak ki a friss levegőre -egy testőr kíséretében-, felfedezték a közeli erdőket és réteket. Rájuk nem vigyáztak olyan nagy mértékben, mint egy törékeny porcelánvázára, hisz abban a környezetben senki sem bánthatta őket. Sinéad úgy játszhatott, mint egy átlagos gyermek: fára mászott, nyulakat kergetett a mezőkön és virágkoszorúkat fonhatott. Nagyon szerette a természetet s anyjával felfedezni a szépséges tájakat. Energikus és kissé vadóc leányzó volt, de tudott illendőn is viselkedni, amikor kellett, ennek köszönhetően szülei hatéves korától színházba is vitték Dublinba, hogy művelődhessen. Sinéad el volt ámulva a hatalmas színpadtól, a színészek játékától, így elhatározta, hogy egyszer maga is fel fog lépni egy darabban. Sokat gyakorolt egyedül a szobájában és legalább annyira volt tehetséges, mint amennyire okos is. Ne tessék félreérteni, nem volt egy zsenikölyök, de egy kislányhoz képest magas szintű értelemmel rendelkezett, aminek köszönhetően gyorsan tanult. Szülei nagyon büszkék voltak rá.
Ám ez a boldogság és felhőtlen élet nem tartott örökké. Sinéad nyolcadik életévében elvesztette édesapját, akit egy diplomáciai tárgyaláson öltek meg. Édesanyja mélységesen gyászolta férjét, Sinéad viszont alig fogta fel, hogy mi történt... Vagy inkább nem akarta felfogni, nem akarta elhinni, hogy mi történt. Többé nem volt olyan vidám, mint amilyen. Összetört a lelkében valami, az álmai, a kis szíve, mindene. Sokat sírdogált esténként, a sötétségben és egyre csak azt mondogatta: "Apa, hiányzol...". Lady Darklore nem bírt a birtokukon maradni, minden elhunyt kedvesére emlékeztette, így úgy döntött, hogy felkerekedik leányával és a Névtelen Városba költöznek, a rokonaik közelébe, hogy új életet kezdhessenek. Nem csak maga miatt, de Lynn miatt is határozott így, ugyanis a kis hölgy csak szomorú dalokat játszott hangszerein, zokogott a hegedű s a zongora is, furcsa, halállal kapcsolatos rajzokat készített és már a természetbe sem járt ki. Rémálmok gyötörték éjjelenként. Aggódott miatta, nem akarta, hogy egyetlen gyermeke depressziós legyen s örökké bánatos. Rossz volt szegénykét ilyen állapotban látni. Nameless Town-ban Elenor bátyja, William Darklore volt a segítségükre, aki otthont adott nekik és osztozott velük a gyászban. A férfi próbált apja lenni a lánynak, segíteni neki, Sinéad azonban rossz néven vette mindezt: számára apa csak egy van, így nem foglalkozott William törődésével és elkerülte, amikor csak lehetett. Ez a passzívság viszont nem tartott örökké, William házassága után kezdtek jobbra fordulni a dolgok lelki világában, ahogy édesanyjáéban is. Lenore Darklore, William hitvesének és unokatestvérének megismerése viszont nemigen volt egyszerű, Lynn tőle is elhúzódott egy ideig, de végül megszokta az ő jelenlétét is.
16 esztendős korában viszont újabb tragédia érte: édesanyját váratlanul megtámadták a Város egyik utcáján és megölték. Nem tudják mái napig, hogy kik voltak az elkövetők, de úgy vélték összefüggés volt Elenor merénylői és Lady Darklore gyilkosai között. Nem hiába történt az, ami.
Sinéad megsemmisült: egy gyenge idegzetű, szófogadatlan és ellenséges kamasszá vált, aki nem mozdult ki a szobájából, csúnyán nézett minden családtagjára vagy azokra, akik csak rá mertek pillantani, és ami még rosszabb, alig szólalt meg. Mint aki megnémult, nem nyitotta szóra ajkait, csak akkor, amikor nagyon eldurrant az agya. Akkor viszont senki sem menekülhetett, tajtékzott, mint a tenger, kiszökött a Grimm negyedbe és ártatlanokat mészárolt le, hogy a haragjakor feltörő vérszomját csillapíthassa. Az ölés pillanatában mindig békére lelt. Sokan azt tanácsolták Darklore-éknak, hogy vigyék a lányt pszichiáterhez vagy zárják be valahová, de ők nem cselekedtek így. Teljesen érthető volt, hogy Sinéad miért viselkedik így és úgy vélték, hogy a megfelelő módszerekkel, mint lelki törődés, szeretet és a biztonság nyújtása, majd rendbe fogják hozni a lányt. Mindez be is igazolódott, hisz Sinéad az évek alatt megnyugodott és nagyjából rendbe jött, de hallgatagsága megmaradt, ahogy melankolikus hangulata és olykor passzív, ellenkezős természete is. Még a vak is láthatja, hogy nem minden korrekt a lány belső világában, ami ruházatán és a későbbiekben zenei ízlésében is megmutatkoztak. Ennek ellenére még is sikerült felnőnie és a gyász színeiben is egy gyönyörű, okos, értelmes és bájos hölgy vált belőle, aki manapság is megküzd negatív tulajdonságaival, de pozitívumai és tehetsége is megmutatkozik olykor mások szeme előtt.

Sinéad L. Darklore (elfogadva) Amy-lee

A Darklore család életében csodás pillanatok következtek mindezek után: Cathalina és Damien születése. A házaspár nagyon örült a két csöppségnek, Sinéad viszont annál kevésbé: előbújt belőle az árván maradt gyermek és félt, hogy nem fog többé nagy figyelmet kapni. Sejtése ellenére azonban nem szorult háttérbe, Lenore és William ugyanúgy törődtek vele, mintha a saját csemetéjük lenne, aminek Lynn nagyon örült, még akkor is, amikor ezt nyíltan nem mutatta ki. Viszont, ahogy a gyerkőcök nőttek, úgy bújtak elő az emlékek apjáról és anyjáról: mintha csak őket látta volna, akik hatalmas szeretettel és odafigyeléssel foglalkoztak utódjaikkal. Sinéad-nek feltépték sebeit ezek a gondolatok és nagyon elkeseredett, rossz szemmel nézett a unokatestvéreire és annak szüleire is. Enyhe féltékenységet érzett magában a félelem és a bánat mellett. Egy éjszaka újabb rémálmok törtek rá, amik végett betelt a pohár és elhagyta a Darklore rezidenciát. Visszautazott Írországba, de nem Galway-be, hanem a fővárosba, Dublinba, hogy lecsitítsa lelkét és összeszedhesse magát Családjától nem búcsúzott el, csupán egy rövidke üzenetet hagyott hátra - Cthalinának és Damiannek így nem lehet sok emlékük róla, hisz még csak 3-4 éves koruk körül lehettek. A Dublinban való élet viszont nem volt egy leányálom, sokszor bajba került, rossz arcokkal találkozott és egyszer-kétszer drogok áldozata is lett. Nehezen tudott csak kimászni a szorult helyzetekből és nem volt ott senkije, ki segítségére siethetett volna. Rádöbbent arra, hogy nagy hiba volt elmennie otthonról.Sinéad L. Darklore (elfogadva) 1


Sok idő eltelt távozása óta, ami alatt a Darklore família kiderítette, hogy pontosan hova is keveredett elveszett báránykájuk. Nem is haboztak, sokáig, írtak egy levelet Sinéad-nek, hogy szeretnék, ha haza jönne és újra velük élne, a családjával. A válasz rá viszonylag hamar megérkezett, egy igencsak rövid és tömör üzenet formájában:

Éjszaka érkezem. Nemsokára otthon leszek, Veletek.

A tékozló leányAkármilyen is ez a levél, Lenore és William megörültek a rég nem látott rokon visszatérésének. A család ismét együtt és élik életüket a maguk módján a róluk elnevezett negyedben, a Névtelen Város falai között.Sinéad L. Darklore (elfogadva) Amy%252520lee%252520%2528Small%2529Megjelenés:


A legjobb szó rá a "darkos". Modern-viktoriánus ruhákat hord leginkább, főleg feketéket, de nem veti meg a vörös vagy fehér színűeket sem. Fűzőket is szívesen visel, akár bőrből készülteket is. Nagyon ritkán, de farmerben is lehet látni egy lazább pólóval párosítva. Hosszú, derékig érő, hollófekete haját szabadon hagyja vagy valamilyen furmányos módon összeköti; jégkék, szinte világító szemeit pedig fekete sminkkel emeli ki. Lábbeliként csizmákat és bakancsokat hord szívesen, de az úri hölgyesebb cipellőket is felveszi, ha kell. Elegáns, ám még is vagány.
Hófehér arcán ritkán látni mosolyt, ha még is, akkor az is elég halványocska, ám valahol még is bájos.
A közelsége változó érzéseket vált ki másokban: valaki rosszul érzi magát, valaki elszomorodik, de vannak olyanok, akik kíváncsiak lesznek és megpróbálják megkeresni a kulcsot a lány szívéhez, lelkéhez. Nem sokaknak sikerült eddig ezt megvalósítani, de akinek igen, az hamar rájön, hogy a gótikus, olykor furcsa külső mögött egy érző szív lakozik.Sinéad L. Darklore (elfogadva) Pic_1202958876_3
Spoiler:
 


Fizikuma:


Törékenynek látszik első benyomásra, talán a másodikra is, de valójában képes magát megvédeni, ha küzdelemre kerül a sor. Testalkata nőies és mondhatni "tökéletes", hisz se nem túl vékony, se nem túl kövér, hanem pont a kettő között. Ezek mellett minden fizikai tulajdonsággal rendelkezik, amivel csak megáldotta a Sötétség a vámpírokat: természetfeletti gyorsaság és erő, kifinomult érzékszervekkel fűszerezve. Mondhatni olyan fizikummal rendelkezik, mint minden normális fajtársa.


Sinéad L. Darklore (elfogadva) 600full-amy-leeJelleme:


Csöndes, rendkívül csöndes, nem nyitja sűrűn a száját beszédre. Titokzatos jelenség; nagyon nehezen nyílik meg mások előtt. Akiknek sikerül megtörniük e jeges, elvadult szívet, azok megpillanthatják azt az okos, értelmes, energikus és tehetséges Sinéad-et, aki mindig is volt, csak elrejtőzött a külvilág szörnyűségei elől és magára öltötte ezt a páncélt. Családtagjai iránt nemigen mutatja meg érzéseit, pedig nagyon szereti és tiszteli minden egyes tagját. Segítőkész, ám olykor szófogadatlan, ami könnyen konfliktusokhoz vezethet, melyek általában úgy végződnek, hogy Lynn végighallgatja a másik fél dorgálásait, majd ha megunja azt, akkor hátat fordítva távozik, egy szó nélkül. Ha illedelmesen kell viselkednie, mert mondjuk vendégek érkeznek a házhoz, akkor természetesen mindent megtesz azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Williamnek sokat köszönhet, így nem áll szándékában szégyent hozni rá mások előtt. Talán ő az, akit a legjobban tisztel a környezetében élők közül. Mindezek mellett szereti a zenét, a klasszikusat és a metálosabb műfajokat egyaránt. Régi szokásához híven ma is kijárkál a természetbe sétálni egyet, vagy felmászni egy vastag faágra és ott elmélkedni, akár órákon át.


Sinéad L. Darklore (elfogadva) Amy-Lee-amy-lee-17903223-1280-960_www.kepfeltoltes.hu_


A hozzászólást Sinéad L. Darklore összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 09, 2012 7:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Sinéad L. Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sinéad L. Darklore (elfogadva)   Sinéad L. Darklore (elfogadva) EmptyPént. Nov. 09, 2012 4:07 pm

Megfelelő a leírás csak a képek széthúzzák,azt kérném módosítani,ha lesz időd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sinéad L. Darklore
Diák - Vámpír
Sinéad L. Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
130
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
108
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Sinéad L. Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sinéad L. Darklore (elfogadva)   Sinéad L. Darklore (elfogadva) EmptyPént. Nov. 09, 2012 6:57 pm

Módosítottam. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomSinéad L. Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sinéad L. Darklore (elfogadva)   Sinéad L. Darklore (elfogadva) Empty

Vissza az elejére Go down
 
Sinéad L. Darklore (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: