Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Stephan Blackthorn (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Stephan Blackthorn
A Blackthorn család feje
Stephan Blackthorn

Faj :
Farkasember
Kor :
104
Hozzászólások száma :
97

Stephan Blackthorn (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Stephan Blackthorn (elfogadva)   Stephan Blackthorn (elfogadva) EmptySzomb. Nov. 10, 2012 2:42 am

Stephan Blackthorn (elfogadva) Alika_www.kepfeltoltes.hu_


Neve: Stephan Blackthorn
Kor: 98 éves
Faj:Vérfarka/Farkasember
Haj: Barna amúgy meg feketére festet
Szem: BarnaÉlet története

Stephan édes anyja Fleina volt egy francia nemes hölgy és modell édes apja Agostino Blackthorn Olasz ország legnagyobb Maffia főnöke kinek hatalma nagy volt és befolyásos.
Ekkori időben Astalasi Hartman család volt Falka vezér és uralkodó és ezt Agostino máshogy képzelte ő akart ott ülni és a hatalmát megerősíteni. Sokszor jelöltette magát de mindig el lett utasítva a Farkasok tanácsa és a többi város vezetője által. Egyik nap viszont idegenek támadták meg a Hartman családot és mindenkivel végeztek, szolgák, örök is meghaltak. Hartman család gyerekeit is mind kivégezték brutálisan. Az esemény szomorúságot hozott Nameless farkas mészárlásnak nevezték az emberek, sejthető volt ki tette főleg hogy már másnap beadta a kérvényét a poszt betöltésére Agostino, de tudta hogy ő nem lehet már viszont Stephan a fia tökéletes erre a posztra. Stephan eközben a legjobb Angliai iskolákban tanult, tanulmányai mellett tanult vívni, készülgetett jogból levizsgázzon. Amikor hirtelen apja haza rendelte, a fiú kedves hű volt családjához és betartotta a szabályokat, szinte mindent tudott amit az apja így tudta mit tehet mit nem. Mivel mindene megvolt, panaszra nem lehettek okai.
Meglepődött hogy apja nőtt jelölte a posztra mégis ideális jelölt volt és az egyetlen is erről Agostino elbeszélgetett a többi családdal. Farkas tanács meg a Nameless város vezetői is tudták hogy Agostino fia nem lehet vezető, sajnos a hátér és a hatalom mi mögötte volt nem szólva a sok pénzről nem igen volt ellenvetés és sokan elkezdték támogatni. Két hónap után megszavazták Stephan Blachthorn lett az új falka vezér. De hogy véglegesítse hatalmát meg kell házasodnia. Fleina talált is valakit Sillent család fiatal lányát Holly-t. Holly Sillent szép volt és fiatal egy élettel teli vidám lány és a családja gazdag is volt ideális jelölt főleg Argulus leszármazottja így Stephan ki Cynotas leszármoszatja már részt vehetett a szertartáson melyen a farkas tanács, Nameless városok vezetői részt vetek. Stephan a szép és okos Holly jól megértették egymást, a szerelem éget és minden szavuk egy volt. Rózsaszín felhőkben úszott a fiatal Falka vezér, Stephan-t teljesen bele eset a mindig életvidám lányba. Az esküvő is csodálatos volt és hatalmas melyre az egész Farkas tanács, Nameless akkori vezetői és családja is részt vehetek. A fiatalok nász éjszakát későbbre tartották, Stephan sok dolga akadt és akkor akart gyereket amikor nyugalom van és nem lesz ennyire stressz teli a napjai, Holly igaz nem mondta de lehetett rajta látni az idegességet. A férje a sok tenni való és munka miatt elhanyagolja. Teltek a napok és farkas tanács öregei elfogadták Stephan-t, Falka vezérként jobban bevált mint gondolták, de az apa haragos és sokszor kiabált a fiatal Falka vezérel, fiával. Stephan nem holdólt be apjának, még apjának sok szövetségese is átállt Stephan oldalára, Agostino oldalán csak egy két régebbi család maradt. Így elérve hogy nem csak falka vezér de Olasz ország legnagyobb Maffia vezére is lett.

Agostino nem hagyta ennyiben harag és bosszú vágy hajtotta és merényletet tervezet, egy már úgyis sikerült neki evvel sem lehet probléma. Az anya Fleina figyelmeztetni akarta fiát nem érkezett meg, egy vonat fél úton lefejezte öngyilkosságként lett bejegyezve. Stephan szomorú lett édesanyja miatt, boldog volt viszont mert ikrei lányai 3 hónapon belül megszületnek. Arra ébredt Stephan az éj közepén hogy lábon lövik. Megverték és el is kábították, amikor magához tért egyik karjából a csont szilánk látszódott talán el is tört. Minden testrésze fájdalommal volt teli, a kábító szer hatása is még megmaradt. Rajta kívül a helységben négy túsz volt és a felesége, apja ott állt előtte és beszélt hozzá de nem értet belőle sokat, apja mellet felesége térdel őt is megverhették. Agostino levett egy kardot a falról és egy nagy csapással lefejezte Holly-t, majd a fejetlen test méhébe vágta a kardot. Stephan elájult amikor kinyitotta szemeit fehér plafont látta és egy hangosan rikácsoló nővért ki azt kiabálta „Felébredt Doktor úr!”. Stephan később megtudta hogy kábító anyagtól kiakadhatott és átalakult majd mindenkivel végzett még a négy túsz-t is megölte, mivel nem tehet róla nem fogják számon kérni tőle. Az apját egy szövetségesével elkapták és azonnali ítéletet mondtak ki, Vágyak kútjának szigorúan biztonságos 5 emelet mélyen lévő magán cellába zárták be élete végéig a büdös és sötét helységben fogja tölteni. Két napig volt eszméletlen és utána még egy hónapra megfigyelték, gyorsan gyógyuló Stephant-t. A temetésen sokan voltak, idegenek is mindenki sírt vagy lesütött képel mormolta az imát vagy mást. Kilencven éves Stephan folytatta amit elkezdett, a munkájába fektette idejét a tanács mondta hogy nem lehet így falka vezér nem hallgatott rájuk, sokszor sétált a városában, játszott a fiatalokkal is néha. Száz év telt és igaz semmi családja, mégis az egész város az lett számára. A Farkas tanácsból is sokan már halottak a fiatalok tagok kik többségben vannak kezdenek lázadni. De Stephan Blackthorn ha öreg is nem gyenge és nem buta, hatalma meg nagy sok helyre elér a keze. Így igaz már kéne egy utód ő is tudja már. De elfelejtet hogyan kell valakivel élni, a várban is csak őt-hat szolga van megy ugyan ennyi testőr. És mai napig fejleszti a második Velencének is emlegetett városát és annak kikötőjét. Ellenségei jó úton járnak hogy leváltsák posztjáról.

Viselkedés


Öreg korához képest nagyon fiatalosan beszél mindenkivel, a gyerekeket kedveli nagyon.
Le is áll velük játszani, ilyenkor a gyerek oldalát megmutatja. Játékos és bolondos sok fiatal lány rajong érte és izmos teste iránt.
Sokan Apu-nak hívják. Amit gyűlöl, öregnek tartja magát az udvarláshoz és jó pofizáshoz. Kevesen tudják, de mai napig saját magát okolja azt hogy olyan sokan meghaltak, elég sokszor elszomorodik ilyenkor meg elvonul vagy sétál egyet. A temetőbe is kinéz ha ideje engedi, ilyenkor a testőrökkel mindenkit kirakat, csak ő lehet ott ne lássa senki a könnyeit. Amiket törölget le zsebkendőjével. Társaságban egy igazi úri ember, társaságtól függ hogy viccelődik vagy éppen komoly arcát mutatja. Emberei felé szigorú vezető látszódik, ahogyan a többi farkas ember felé is hibát nem nagyon enged többször megismétlődni, a másodiknál már dühös lesz és méregbe gurul.
Ilyen düh kirohanásai után már záratott be boltot vagy lecserélte az egész őrséget. Az ellenségei és ellen akarói bolondnak, öregnek és kiszámíthatatlannak titulálják.

Öltözködése


Általában farmert hord valamilyen inggel, nyáron izmos és fiatalos testhez simuló ruházatot. Az ingre bőr kabátokat vagy öltönyöket húz. Nem nagy a ruha tárra, nincs is rá szüksége minden ruha megvan neki ami ép kell, akár egy-két órán belül kap egy újat. Pénz számra nem akadály így bármit beszerezhet, ami éppen kell egy cipő, csizma vagy remek bakancs. Vagy ide hozat a várába egy egész varrodát és velük együtt a legjobb ruhatervezőket.

Tulajdonságai


Sokat sportol ha nem is látszik, kockás hasán sajtot lehetne reszelni.
Izmos test alkata van, de túlzásba nem viszi. Szeret úszni ! Harc edzett minden téren, hisz ő maga is árul fegyvereket és használni is tudja mindegyiket. Több közelharci és önvédelmi technikát tanult, vívást ma is űzi de csak sport szerűen.
A mágia viszont nem az erőssége pedig itt a Nameless városában néha-néha el kéne. Okos nem egy zseni, de az idő és tapasztalatai amit szerzett sok mindenre tud felelni. Kicsit szeret inni, remek beszélgető partner.

Stephan Blackthorn (elfogadva) Black-Wolf_www.kepfeltoltes.hu_


Vérfarkas/Farkasember formában.


Mivel Cynotas leszármazottja ezért ha átalakul akkor szőrre erős és szúrós lesz
és fekete. Teste megnagyobbodik vér farkasként egy hatalmas négy lábon járó erőteljes 200 kilós csupa erő és hatalom. Farkasemberként a teste erőteljes viszont fekete, ami has és mell tájékon elszürkül. Két lábon tud járni de teste egy kicsit előre görnyedt. Ereje nagy, fél tonnát is megtud emelni. Látása megnövekszik a sötétben, fogaival átharap egy vas lemezt. Szemei ilyenkor kifakul nem lesz fehér de kékeslila árnyalatot kap-

Viselkedése


Normális, kicsit kapkodó de tudja mit tesz és hol van.
Érzelmei ilyen formában jobban megnyilvánulnak a fülei és farka elárulja.


Stephan Blackthorn (elfogadva) Greys_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Stephan Blackthorn (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: