Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Tükörterem avagy Bálterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Nov. 10, 2012 3:42 pm

A bálterem a kastély egyik legimpozánsabb része, hiszen arra hivatott, hogy széleskörű társasági összejövetelekkor szemléltesse az egybegyűltekkel a család gazdagságát és befolyását. Már maga egy bál adása is a család hatalmát demonstrálja, emellett kapcsolatok építésére és ápolására is szolgál, tehát fontos diplomáciai esemény. Jó alkalmat nyújt például a meghívott családfőknek utódaik számára párt kiszemelni. Régi, talán már némileg kihalófélben lévő hagyomány különleges társasági események alkalmából táncos mulatságokat szervezni, például a gyermekek nagykorúvá válásakor, vagy eljegyzések bejelentése és megünneplése végett. Bár az idők változnak, hajdan az első bálozók számára ezek az események jelentették a társasági életbe való bevezetést is. Mindenesetre az összejövetelekkor fontos, hogy a helyiség minden apró részlete tökéletes legyen, a hangulatról, a felszolgált ételekről és a kiszolgálásról nem is beszélve.

A bálterem az első emeleten található. A bejárattal szembeni középső lépcső egyenesen idevezet. A falak sötét alapon gazdag aranyozással díszítettek. A felületet - első látásra talán meglepő módon - embernagyságú tükrök tagolják. Mivel a vámpíroknak nincs tükörképük, ez valami sötét iróniának tűnhet, viszont épp ellenkezőleg, komoly biztonsági funkciót tölt be, mivel a bálozók így könnyedén kiszűrhetik a társaságukban rejtőzködő veszélyes betolakodókat. Három csillár lóg a freskókkal díszített mennyezetről, melyek fényét a tükrök megsorozzák, így a vendégek is alaposan szemügyre vehetik egymást. A terem bejáratával szemben egy nehéz, kétszárnyas tölgyfaajtó terpeszkedik, amit hétköznapokon zárva tartanak. Az ajtó az étkezőbe nyílik. Az ajtótól jobbra a sarokban egy gazdagon díszített zongora áll, amely a zenét hívatott szolgáltatni a táncos eseményekhez.

Tükörterem avagy Bálterem 768106032balterem_www.kepfeltoltes.hu_

Tükörterem avagy Bálterem Zongora_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lenore Darklore
A Darklore család feje
Lenore Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
142
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
107
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyCsüt. Júl. 11, 2013 10:12 pm


Tükörterem avagy Bálterem Tumblr_m8axq0UK3n1rzddt1o1_500
~°~Álarcosbál~°~Résztvevők/Sorrend(jelentkezni PÜ-ben, elveszett gyermekeimnek vagy más nemes vámpíroknak!): Lenore Darklore, William Darklore, John Doe, Coraline Vértesi, Viridiana de Chezeron, Lucien de Lioncurt, Derryl Cooper, Sinéad Darklore

*Rendhagyó est ez a mai a Darklore birtokon. Bált rendez a neves család, nem is akármilyet: Álarcosbált. Erre még nem volt példa, noha más jellegű bálokat és estélyeket gyakorta szerveznek. Ez a bál viszont eltér a többitő. A résztvevőknek ugyanis kötelező arcukat maszkkal elfedni, a többség inkognitóban kell, hogy legyen. Mivel a bálra a nemes vámpírok krémjét hívták csak meg, közűlük is főként ifjú hölgyeket és urakat, akik az ilyesfajta bohém mulattságot szeretik, egyesek még fortélyokhoz is folyamodnak kilétük titokban tartására-hiszen a vámpírok szaglása páratlan. Így hát az est házigazdája, Lady Darklore is némi mágia segítségével illatról felismerhetetlenné tette magát a bálozók számára. Természetesen így is akad majd aki felismeri, de csak a legközelebbi ismerősök. Ez annak is köszönhető mivel arcát méretes fekete, eredeti hollótollakkal díszitett varjúmaszk fedi, amiből szinte csak az álla és szemei látszanak ki. Öltözéke is teljes mértékben éjszín, ami alapvetően nem olyan jellemző rá. Emellett haját elegánsan feltűzte.
Széles mosollyal várja a vendégeket, már vannak is páran. Sok meglepetést tartogat még az éjszaka. Hogy valójában miféle céllal rendezték a bált, arról senki sem tud a szűk családi körön kívül, így Sinéad, gyámleánya is függetlenül s inkognitóban élvezheti az estét, portyázva az ifjú s tiszta vérű úriemberek között. És nem csak ő, hanem a többi meghívott vendég is. Jól válogatta össze a vendéglistát, csupa olyan egyén, akiknek imponálhat s akiket elszórakoztathat egy ilyen kis huncut este, mikor is mindenki levetheti valódi kilétét és a maszk mögé bújva bátran szórakozhat.
A terem gyönyörű, antik s díszes, a széleken svédasztalok roskadoznak emberi eredetű nyalánkságokat kínálva a résztvevőknek. A zenéről pedig néhány-direkt-kevésbé ismert, de pompás fiatal zenész gondoskodik, élükön a meghívott újdonsült családi házitanító, Mr.Cooper.
Fergeteges éjszakának nézhetnek elébe*Megjelenés:

Maszk
Tükörterem avagy Bálterem The20Raven

Ruha/Frizura
Tükörterem avagy Bálterem Blackwedding_www.kepfeltoltes.hu_

Uszály
Tükörterem avagy Bálterem Alexis-mabille--large-msg-134273200727

(kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint igyekezzen válaszolni, hogy ne fagyjon be a játék, köszönöm Smile)Tükörterem avagy Bálterem 120_jjel


A hozzászólást Lenore Darklore összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 12, 2013 8:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyPént. Júl. 12, 2013 12:59 pm

Bálozik a család, báloznak a vámpírok, és az egész egy valaki miatt. William nevelt lányáért, bár Lizbeth találta ki, és William szerint Sin is csak azért egyezett bele, hogy ne nyaggassák tovább ezzel. De talán hasznos lesz, és talál valamit, vagy valakit, aki ki tudja mozdítani abból az állapotból, amiben jelenleg van. William is szeretné ezt, ezért választotta ezt a rendezvényt arra, hogy valakit meghívjon. Sin segítségét, bár némileg aggodalommal tekint elébe ennek a tervének, de talán pont egy ilyen valaki kell majd a nevelt lányának.
William is készülődik, de nem akarja túlzásba vinni, ezért csak egy egyszerű fekete ing, fekete öltöny, fekete nadrág, minden fekete, még egy fekete bőrkesztyűt is felvett, egyedül a maszkja az, ami fehér. S’ ifjú segítőjével az oldalán érkezik meg a bálra, kihez csak néhány szava van.
Ha kérhetem, ne hozz szégyent Rám, és viselkedj, most pedig vegyülj.

Tükörterem avagy Bálterem Bm0003 a maszk
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Doe
Városlakó - Vámpír
John Doe

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
11

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyPént. Júl. 12, 2013 2:02 pm

- Ne már, most tényleg oda kell mennem!? De neeeeem akarok, messze van, meg nem is ismerek ott senkit, meg dolgozni is kell. Jó, tudom, kiszedett a szarból, meg ilyenek, de akkor is, messze van. Hogy ki leszek rúgva? Mikorra is kéne oda érnem? Okéééé.- és így történt, hogy csapot-papot otthagyott, és már indult is el a fene tudja hova. Elköszönt fatertól, mutertól csak azért nem, mert a fene tudja merre van már megint az a nőszemély. De legalább az egyik tetoválása emlékezteti a régi időkre, azóta már egy párat rakatott még magára. Ám nem csak ez változott rajta, befestette a haját sötétre, és… és ennyi. De hogy ott kell hagyni a kényelmes életét, és máshova menni dolgozni, az már abszurd.
Ezt még lehet fokozni, hogy alig érkezik meg, már egy bálra is invitálják. Ha így megy itt az élet, hamar munkanélküli lesz. Mindegy, magára kap egy fehér inget, rá egy fekete mellényt, fekete zakót, piros csokornyakkendőt, a zakó zsebébe egy piros kendőt, fekete nadrág, és bőrcipő, majd egy fehér kesztyű, és felkerül a maszk, tökéletes. A boss mellett sétál be a terembe, aki már adja is az utasítást.
- Oké-oké, meglesz, nem égetem le, meg ilyenek, na, én léptem vegyülni, és keresem a piát.- int az úrnak, és meg is támadja az asztalt.

Tükörterem avagy Bálterem Blog617 a jelmez
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Júl. 13, 2013 12:24 am

Tükörterem avagy Bálterem Red-masquerade-black-spots

Tükörterem avagy Bálterem Tumblr_m2phvchhtO1r8w8goo1_500_large_www.kepfeltoltes.hu_

Mily csonka ma a Hold, mily néma sivatag az éj. Egy elhaló fény a távolban a palota s annak báltermi ablaka. Csillagtalan ég alatt suhan egy árny. Az üvöltő csendet monoton cipőkopogás töri meg, miközben egy fekete ruhás nő igyekszik a Darklore család báljába. Kicsiket lép, de gyorsan, bár úgysem tűnne fel, ha késne. Eltűnik minden szem elől, ha úgy akarja. S maszkja bár csodásan díszes a megannyi ébenfekete gyöngytől s csipkétől, szükségtelen. Az Illúziók Mesterének álarca az egész világ. Mégis, a színjáték kedvéért felveszi a maszkot, majd besurran a múzeumba illő bálterembe. Nem köszönt senkit, nem is néz senkire, csupán bevonul az egyik sarokba, hogy onnan pásztázza végig tekintetével a sokaságot.
Mit is mondott Lenore? Miért is ez a bál? Oh, valóban.Már emlékszik! Elmosolyodik a maszk alatt, de valahol keserű is ez a mosoly. Megannyi bálban megfordult már a nő, mégis a legutóbbi volt a legszebb, mert akkor még kedvese oldalán állhatott. A kedves már nincs mellette, szomorúnak kéne lennie, de nem az. Csak keserűséget érez, és egy csepp megbánást. Az egész kínkeservesen édes és ezer év várakozás után szempillantásig tartó házasságból csupán egy jó dolog maradt meg: a gyerekek. S most ők sincsenek vele. Miért fáj új a szív, ha nem döfte át karó? Miért ül mosoly a vámpír nagyasszony arcán, ha legbelül sikít? Ó, nincs vigasztalása a kárhozott léleknek.Maszk
Tükörterem avagy Bálterem Sweet_secret_by_la_esmeralda-d4604hd

Ruha
Tükörterem avagy Bálterem Cora_www.kepfeltoltes.hu_


Tükörterem avagy Bálterem 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viridiana de Chezeron
Városlakó - Vámpír
Viridiana de Chezeron

Faj :
Vámpír
Kor :
256
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
56

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Júl. 13, 2013 8:56 pm

Vi boldogan ébredt a mai estére, hiszen napok óta nem lehetett vele már bírni, mióta megtudta hogy álarcos bál lesz kedves barátnéja Lenore-ék családjában, amire ő is hivatalos. Kíváncsi kik jönnek még el, és energikusan pattan ki az ágyból, hogy magára vegye a régen kiválasztott, gyönyörű sötétvörös ruhát, és eligazgassa benne bájait, na meg a kellő cipellőt is megtalálja. Ez a procedúra több órát vesz igénybe, hiszen a ruha felvétel előtt megfürdök, hajat mos, és feltűzi a haját elegáns de mégis kissé lezser kontyba, hogy azért pár tincs lelógjon, és végül egy nem túl magas sarkú elegáns piros kis bőrhatású cipőt választ. Jókedvűen fireg-forog az otthonában, és már csak a maszkját keresgéli ami egy piros-fekete elegáns női maszk, ha bálok vannak ezt szokta felvenni, bár régen nem volt már rá alkalma. Mihelyst ezt is megleli, ellenőrzi vad vörös megjelenését a tükörben, és már indul is a Darklore bálba.

Ahogy odaér a kastélyhoz, már több ismerőst is megérez, többek között az egyik nagyidős vámíprt, akivel a karácsonyi bálon találkozott először. Kellemes parfümillat lengi körül Vit, ahogy belép a tükrös, elegáns bálterembe, és máris lelkesen indul el ismerősöket keresni, hátha valaki lebukik valami apróságon. Legfőképp Lenore-t szeretné megtalálni.


Tükörterem avagy Bálterem 24mdshl
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Júl. 13, 2013 10:54 pm

Eljött az este, leszállt a sötétség, minden éjszakai lény ébred, nincs ez másként Luciennel sem, bár nemrég jött a városba, mondhatni szinte tegnap, máris kapott egy meghívást, a vámpírcsaládtól, hogy volna-e kedve egy kis álarcosbálhoz. Régen, maga sem tudja mikor művelt utoljára ilyesmit, de most mégis úgy döt, hogy tiszteletét teszi ezen a rendezvényen. Bár nem sieti el a készülődést. Végül választása egy egészen egyszerű kombinációra esik, fekete régi stílusú nadrágot húz fel, amin rojtok és szakadások vannak, persze modern darab csak régi hatású, a hozzá nem értő szem, még azt találná hinni hogy ennyire elhordott, pedig dehogy... Hozzá egy fekete inget választ, aminek a gallérján egy kis ezüst hímzés terpeszkedik, sárkányt mintázva, minderre pedig egy fényes bársonyból készült kabátot húz fel, antik gombokkal, és széles ujjal, amitől picit lesz csak haranghatású. Nem valami bizalomgerjesztő látvány, főleg ahogy a maszkot is felteszi, és a két kis selyemszalagot összeköti a haja felett, ami sötét takaróként omlik a vállaira. Bálba indul, méghozzá vámpírbálba, meg kell adni a módját. Az összhatás valóban ijesztő, de valamilyen szinten vonzó is. Egy csinos, vörös ruhás nő után érkezik a kastélyba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyVas. Júl. 14, 2013 10:43 am

*Már csak ez hiányott. A Darklore asszonyság meghívta valami förtlemes vérszopók báljára. Nem elég, hogy a vámpírporontyok házi tanítóját kell játszania, ez a szerep olyan jól sikerül, hogy még az elit party-ba is meghívják, mint főmuzsikust. Invitálás az oroszlánok barlangjába. Igazán nem panaszkodhat a stressz terén, kijut neki bőven. Veszélyes játszmát játszik, de az egyik legjobb a szakmájában. Tennie kell hát, ami szükséges. Játszik a szörnyetegeknek, megtáncoltatja őket és mint aki jól végezte dolgát hazamegy. Feltéve ha minden jól megy, amiben reménykedik.
Egyszerű öltönyt visel, egy fekete maszkkal. Belép a bálterembe ami zsúfolásig tele van esküdt ellenségeivel, egyetlen halandóként, ami nem túl szerencsés. Dehát nincs mit tenni. A Lady Darklore remélhetőleg nem főfogásnak szánja. Áttör a tömegen, középen vágva át a termen, ügyet sem vetve a szörnyetegekre. Az ujján pedig gyűrűt visel. Azt a bizonyos, átkozott gyűrűt. Felvette. Először és utoljára. Csakis azért, mert egy bálteremnyi nemes még egy tapasztalt vadásznak is kész öngyilkosság. Nem beszélve a lebukás veszélyéről. Csakis ezért. Percekbe telt míg rászánta magát, hogy az ujjára húzza, kénytelen volt elhinni, amit az ajándékozó mondott, miszerint ez megvédi. Alapjáraton nem szorul rá, de ez az este más. Csak remélni merte mikor felvette, hogy nem válik a vámpír rabszolgájává, mint Bram Stoker Draculájában Renfield.
Egyenesen a zenészek felé veszi az irányt. Nem áll le senkivel csevegni. Érzi magán a vérszívók árgus tekintetét a maszkok mögül, de nem törődik vele.
Már próbált velük, nem kérdezte, de valószínűleg vámpírok. Előre megbeszélték miket fognak játszani, keringőket, 1-2 klasszikust. Kezdésnek valami olyat, ami felkelti a bálozók figyelmét. Ezért előveszi Sradivarius hegedűjét a tokból, amit magával hozott és szép lassan játszani kezd. A filharmónikusok pedig követik. Hegedű, a keringők fő eleme. Most pedig a mindenki által jól ismert dallam csendül fel: J.Strauss - Kék Duna keringő. Cooper a bálozók felé fordul, mint első hegedűs és fejből játsza a darabot a kis emelvényen, ami a zenészeknek van a terem egyik kiemelkedő pontján állítva*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sinéad L. Darklore
Diák - Vámpír
Sinéad L. Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
130
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
108
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyVas. Júl. 14, 2013 5:38 pm

Tükörterem avagy Bálterem Victoria_frances_Vampire_masquerade


Üvegcipellők kopogása, női alakok víg kacaja, férfiak szívmelengető bókjai s a vér mámorító illata - körbeölelik az egész Darklore birtokot. A bálterem telis-tele vendégekkel, kik mind álarc mögé rejtették kilétüket és mindenféle gátlások nélkül járják a maguk táncát a csodaszépen szóló Kék Duna Keringőre. Ifjaktól zeng a kastély, mind jól mulatnak, s kényes, úri alakokhoz méltóan mutogatják egymásnak legszebb tollaikat. Felfordul még a gyomra is ettől. Nem érti, hogy hogy volt képes belemenni ebbe; hogy hogy volt képes engedni Lenore-nak, aki hollómaszkos álcája mögött sürög-forog a sokaságban és talán arra vár, hogy gyámleánya is felbukkanjon. Elvégre ez a bál neki lett rendezve, amiről a jelen lévők egy része nem is tud. Talán jobb is így, nem fogják legalább azonnal lerohanni és talán később sem, ha képes lesz elég ellenszenvet mutatni feléjük. Egyedül az vigasztalja, hogy miután túléli ezt az estét, soha többé nem kell ilyesmikkel foglalkoznia. Nénikéje megígérte: ha balul sül el a dolog, akkor örökre békén hagyja. A cél tehát megvan: elbújni valamelyik sarokban, elkerülni mindenkit és megvárni, amíg felkel a Nap. Utána vége lesz mindennek. Nincs több bálozás, nincs több piszkálódás - úgy élhet, ahogy akar, magányosan és mindenféle férfiak nélkül, akik csak púpok lennének a hátán.
Nem akar boldogságot. Nem és kész. Az úgy is csak keserűséget hoz...
Görcsösen markolja szoknyáját és álarcának pálcáját, miközben a terem bejárati ajtója mögül kukucskál befelé. Már régóta figyeli a sötétből az újonnan érkező vámpírokat. Egyedül Derryl Cooper az, aki ad neki némi erőt abban, hogy végül belépjen. Hogy miért pont ő? Mert hiába a maskara, érzi rajta, hogy körülötte is legalább annyira feszült a levegő, mint az est titokzatos főszereplője körül. Úgy tűnik egyiküknek sincs ínyére ez az egész cirkusz. Mindegy is, Lenore jól szórakozik, ahogy a többi sznob vámpír is és ennyi bőven elég. A Tanár úr viszont viseli a gyűrűt. Ez némileg megnyugtatja és legalább nem kell majd azzal foglalkoznia, hogy nehogy desszert legyen szerencsétlen fickóból. A kis ékszer majd figyelmezteti, ha baj készül és talán meg is védi majd a pengeéles fogak elől. Az attól függ...
Így hát megvárja, amíg felcsendül a zene és mindenki partnert keres magának az első tánchoz. Ő maga akkor lép elő, mikorra mindenki megtalálja a maga társát - legyen az egy csinos hölgyemény, egy megnyerő úri vámpír vagy egy pohárka vörösbor. És íme, Sinéad Darklore is végre tiszteletét teszi a saját kis estélyén. Lassan lép be a helyiségbe, senkivel sem veszi fel a szemkontaktust. Olyan hűvösséget sugároz magából vörös ruhája ellenére, hogy szinte megfagy körülötte minden. Senkihez sem megy oda, még rokonait is elkerüli messzire. Látja őket jól, felismeri őket a maszk mögül, de nem foglalkozik velük, ahogy az idegenekkel sem, akiknek illatát a mágia jól elrejti minden orr elől, köztük a sajátját is. Felkap az asztalról egy üvegpohárnyi valamit (nem érdekli, hogy mi van benne), majd keres magának egy távol eső ülőalkalmatosságot, ahova lehuppanhat. Talál is egyet, le is ül és onnan pásztázza némán a vendégsereget feketére festett szemeivel. Undor fogja el tőlük, lassan maga sem tudja, hogy miért, de nagyon ellenszenvesek neki. Valószínűleg azért, mert ő maga is így fordul feléjük, ellenségesen és nem túl barátságosan. De hát ez a cél: elüldözni mindenkit, aki egy csöppet is közelíteni mer. S bár az arcát nem látják, mert azt álarc rejti, de jégnél is hűvösebb tekintete sok mindent elárulhat...

Kezdődjék hát a mulatság!
Megjelenés:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lenore Darklore
A Darklore család feje
Lenore Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
142
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
107
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyVas. Júl. 14, 2013 7:01 pm

*Lassan kezdetét veszi hát a bál, kiadta az egyik komornyiknak, hogy szóljon pár szót, ha már az anonymitás miatt Lady Darklore nem szólhat. Izgatottan nézi ahogy bevonulnak a népek, aki felismeri még is és int neki, annak viszonyozza. Akadnak páran, de nem sokan. És ez így a jó. Örömmel veszi észre, hogy még az Illúzió Mesternője (Coraline) is elfogadta a meghívást, nagy megtiszteltetés. Bólint neki a távolból.
Férje az elsők között érkezik, rögtön kiszúrja, mint egy radar. Meg is indul felé, csak diszkréten, de kissé lassít léptein mikor egy idegen vámpírférfit (John) lát meg a társaságában. Összevonja szemöldökét. Mire odaér Willhez, a másik alak már elmegy valamerre. Hirtelenjében lepi meg szíve választottját, átkarolja és egy kicsit hozzábújik. Csak egy pillanatra, ameddig még nem akkora a tömeg, hogy kiszúrják, hiszen ma este mindenki inkognitóban van. De egy lopva vett csókot nem tud megállni. Meg is csókolja a fehér maszk rejtette arc száját sietősen*
- Jól áll ez a maszk, Fantomom.
*füléig szalad vérvörösre festett ajka, oszlopok között kapta le a ház urát, így a takarás miatt még kisebb az esélye, hogy kiszúrják őket és lebuknak, hogy ők a Lord meg a Lady Darklore*
- Mit szólsz, szép vagyok?
*kérdezi lelkesen, hátrál egy egészen apró lépést, hogy William megnézhesse magának. Persze ha Lenore nyilvánosság elé áll, mindig ügyel arra, hogy ne hozza szégyenbe a családot. Főleg most, hogy egy titokzatos álarcosbált rendeznek, ahol kilétét titkolnia kell a többség előtt. Még is, titkon azért pepecselt annyit, hogy újra meghódítsa a vámpírnegyed urát.
A válasz után körbe pillant, majd ismét Willre*
- Ki volt az a férfi, akivel érkeztél? Még sosem láttam...
*pillogja, persze rengeteg ismerőse van a férjének, akit nem ismer, de most érdekelni kezdi a dolog, mivel elhozta őt a bálra. A bálra, ami csupa szórakozás és kacérkodás, kiélesedve gyámleányukra*
- Most megyek, nehogy észrevegyenek és lebukjunk.
*jut eszébe a dolog, ezért sietősre fogja. Megcsókolja mutató és középső ujját, majd rátapasztja villámfuttában a maszkos férfi ajkaira, utána fogja a hatalmas szoknyát és tova slisszan egy kacsintást követve. Csak úgy surran az oszlopok között mint a holló az éjszakában. Ekkor lép elő a konyha felől egy magas, szálkás és igencsak sápkóros vámpír, öltözetéből ítélve a Komornyik. A pódiumhoz lép ráérősen és torkát köszörülve bele kezd a mondókájába*
- Tisztel Hölgyeim és Uraim. Engedjék meg, hogy üdvözöljem Önöket eme estélyen. A nevem Edmont Blacktown, a Darklore dinasztia komornyikja. Én kaptam a megtisztelő feladatot, hogy köszöntsem Önöket ezen az estén. Átadva az parancsolóim, Lord és Lady Darklore üzenetét, miszerint mindenkinek kellemes és felettéb szórakoztató bálozást kívánnak. Érezzék jól magukat. Köszönöm.
*nem csépli  a szót a komornyik, részéről ennyi, távozik. A vendégek pedig immáron hivatalosan is megkezdhetik az estét.
Lenora Mr.Blacktown megnyitója után szúrja ki Viridianat, legjobb barátnőjét. Abban a ruhában olyan mint egy izzó felkiálltójel. Újabban egyre többet visel vöröset....talán amiatt, amit legutóbb titkon mesélt a kertben?
Csakhamar ott terem Vi mellett és fülig érő mosollyal karol belé, miközben legyezni kezdi magát egy fekete tolllegyezővel*
- Jó estét, hölgyem, szólíthatom Bíbor Rózsának? Én Fekete Holló vagyok. Mit szólna ha együtt szédítenénk ma a férfiakat?
*barátnéjára kacsint, biztos veszi a lapot, egymást sem kéne néven szólítani, mert felfednék a kilétüket*
- Látod amott azt a fehér maszkos Adóniszt? Három éves koromtól meghalok érte.
*sóhajt egy nagyot miközben Williamre bök,majd visszafordul Viridihez*
- Remélem jól fogunk ma szórakozni!
*kuncogja halkan, mikoris páran a tömegből odébb mennek szemmel láthatóan. A varjúmaszk mögül kukucskálni kezd a bálozók válla fölött, meg is látja, hogy az általa felkért zenészember érkezik, törtet*
- Ő az, akiről meséltem! A házi tanító, aki képes megnvelni a kis denevérkéimet, a halandó! Még sosem hallottam játszani, de azt beszélték gyönyörűen játszik...
*nagyon halkan súgja a nő fülébe, nehogy bárki is meghallja a pletykálkodást és információhoz jusson. Izgatottan várja, hogy a zenészek megkezdjék a kis műsort. Elkerekednek a szemei mikor meghallja a csodás dallamot, a szóbeszéd úgy látszik nem volt alaptalan*
- Gyönyörű...
*állapítja meg, kedvet is kap, hogy férjével elugorjanak a legközelebbi bécsi újévi koncertre vagy legalább a Namless Operába. Úgy is régen voltak már*
- Te jó ég...de félelmetes!
*állapítja meg közölve véleményét Viridianaval egy feketébe öltözött fickóról (Lucien). Nem is bámulja sokáig, nehogy meglássa a félelemetes idegen, inkább tovább nézelődik, hogy miféle alakok jelentek meg és kik azok, akik nem jöttek el. Megpillantja Sinéad-et, de természetesen nem megy oda hozzá, békén hagyja a lányt, ez az ő estéje. Tomboljon. Más sem fog másként cselekedni. Ismét barátnéjához fordul*
- Mit gondolsz, hatásos lesz az este? Talál magának valakit, aki elszórakoztatja? Aki legalább egy kis időre mosolyt csal az arcára?
*nem szeretné elrontani a fergeteges hangulatot, de ilyesmit Vivel jól mg tud beszélni. Tényleg csak a legjobbat szeretné Sinnek. Odalép hozzájuk egy pincér, kezében tálcával, amin vérvörös nedű van, valamiféle embervéres koktél alkohollal. Csakis minőségi itóka. Lenora arcán ismét kacér kis mosoly jelenik meg és elvesz egy poharat, kortyol is belőle*
- Na és te, kinéztél már valakit a mai estére?
*a formaság kedvéért megkérdezi, persze nem feledte el amit négyszemközt beszéltek, de akkor is. Ez az este a szórakozásé, a bohémságé. A flört pedig sehol sem számít megcsalásnak, sem a tánc, így Vi helyében sem aggódna.
Mikor Sinéad belép a terembe, gondosan ügyelve az időzítésre, kisugárzása a kérők és szórakozók többségét messzire riasztja. Akadnak páran akik megnézik, de elkapják tekintetüket, esetleg csak pár percig bámészkodnak. Van akiről úgy tűnik oda menne, hiszen a lány szépséges, még is, egyelőre senki sem veszi a fiatal férfiak közül a bátorságot*( NJK/nem játékos karaktereket, tehát bálozókat nyugodtan ki lehet játszani a hsz-eken belül,hosszabb-rövidebb távra, így megspóroljuk a Mesélőt és mindneki alakíthat a történéseken:) )


Tükörterem avagy Bálterem 120_jjel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyHétf. Júl. 15, 2013 6:05 pm

- Egyszer még megfojtom.- morgott az orra alatt, miközben a fiatal vámpír elhagyta a társaságát. Ha nem tudná, hogy kiktől is ered a vámpírléte, akkor még ennyire se lenne elnéző Johnnal. Ám nincs mit tenni, a fiatal vámpírnak az ereiben igen ősi vér kering, és kifejezetten hasznosnak találja William, hogy egy ilyen vámpírt formálhat, bár hasonló a fiára, nem tudja, hogy mi is jár a két fiú fejében, és nehéz dolga van velük. Elmélkedését pedig neje zavarja meg, kin hiába van álca, bármikor felismerné, bármilyen helyzetben. Maszkja alatt elmosolyodik, és bólint a kérdésre.
- Szebb, mint a démonok, kik férfiakat csábítanak, hogy utána kiszívják a lelküket.- nem szabad ám túlzásba esniük, ha lebuknak, oda a játék, és szórakozás, márpedig most az estnek egy főszereplője van, és az Sin. Ki talán nem azt választja, hogy elbúj egy sötét sarokba, és onnan nézi végig a bált. Márpedig ez ellen tenni fog William, ha kell, akkor Ő fogja behúzni a tánctérre a lánykát, és addig táncoltatja, még le nem kérik.
- Oh, nos, hát… Ő egy beosztottam, mondhatni, Sin miatt hívattam, segít majd pár dologban.- nem is igazán tudja, hogyan magyarázza el, minek is hívta ide Johnt, legalábbis az egész történetet, de igazából, kedve sincs, nincs hangulata az estét elrontani ezzel.
- Indulj kedvesem, úgy az igazi a játék, hogy nem tudják kit is rejt a maszk.- mondta mosolyogva, és figyeli, ahogyan otthagyja a neje, és tekintete a komornyikra vándorol. Régi alkalmazottja a családnak, már akkor is szolgálta Őket, mikor még William apró gyermek volt. Ám a beszéd végén úgy dönt William, hogy ideje vegyülnie, szemügyre venni a vendégeket, és habár csak egy valaki testi épsége miatt aggódik valamelyest, de talán így, hogy itt van William, nem kell attól tartania, hogy az alkalmi zenészüknek baja eshet. Kár lenne érte, legalábbis ami a zenei tudományát illeti. Ám szeme most már keresi Sint, nehogy elcsatangoljon az a fránya leány. S’ bár tényleg nem csatangolt el, megjelent a bálon, amit Neki rendeztek, mégis azt választotta, hogy helyet foglal, elkülönülve. Ezt már nem engedheti. Gyors lépésekben indult meg nevelt lánya felé, amikor Johnon akad meg a szeme, kinek a maszkjából egy banán fele lóg ki.
~ Most pedig vagy oda megyek, és Sinhez küldöm, vagy leteremtem, vagy inkább úgy teszek, mint aki nem is ismeri. Nehéz a döntés, és a jelek szerint nem is kell ezzel foglalkoznia, megoldotta magától John, vagy csak meglátta, hogy William tekintete pásztázza. S’ a jelek szerint jó irányba halad, de mi van a kezében? Ebből még lehetnek gondok. De Sin majd megoldja, William inkább valaki mást talált magának beszélgető partnernek. Coraline aki egy sarkot talált alkalmasnak magának, nos, akkor Williamre hárul a feladat, hogy onnan kirángassa.
- Nem gondolja hölgyem, hogy jobb lenne a parketten? Megajándékozna egy tánccal? Mielőtt úgy döntök, hogy egy közös ismerősünket megfojtok.- Coraline felé tartja a kezét, remélve, hogy megkapja a táncot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Doe
Városlakó - Vámpír
John Doe

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
11

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyHétf. Júl. 15, 2013 6:28 pm

~Ez a Lord néha milyen izé tud lenni. Na mindegy, nézzük meg mi is van az asztalon. Szemét, ez is szemét, nocsak, arany, ezt szerintem elrakom. Remélem, nem figyel senki, bár majd ha valami beszéd, vagy fene tudja mi is lesz, akkor pakolok. Kell valami, amivel ehetem majd a pizzát.- ám addig is, még ez megtörténik, az asztalt nézegeti, mivel is tudná elütni az idejét, vagy inkább az éhségét. Számára ilyenkor a külvilág megszűnt létezni, csak az étel, és az értékes arany, meg egyebek számítanak. Kezdésnek megteszi egy nagyobb pohár, bár egyik se valami hatalmas eresztés, inkább az egyik gyümölcsöstálat szemelte ki, ami egy megtermett kehelynek is elmenne. Már csak a benne lévő gyümölcstől kellene megszabadulni.
- Áh, banán, ez jó is lesz kezdésnek.[/color]- elvesz egyet, kibontja, majd a maszkjának a szájrészét feszíti lentebb, hogy be tudja tuszkolni. S’ most foglalkozhat a többivel, gyors terepszemle, mindenki másra figyel, zenére, vagy a beszédre, nem lényeges, leemeli a kelyhét, és az asztal alá önti a gyümölcsöket, hátha nem fog ezzel lebukni. Bár a banán még mindig kilóg a szájából, de ez izgatja a legkevésbé, helyette tölteni kezd minden alkoholból, ami az asztalon, van, és lassan megtelik a „pohara”.
~ Na, ebből már lehet inni. Basszus, a Főnök látott.- felkapja a tetemes mennyiségű alkoholt, és egy üres helyet keres, ahova ledobhatja magát, majd vedelhet. Egy csaj mellett úgy fest, hogy akad ilyen. Bár nem látta még, és a tekintetéből az süt, vagy inkább dermeszt, hogy ha ide jössz, lemetszem a nemzőszerved. (Sin)
~ Annyi baj legyen.- sikerül letuszkolnia a banánt, és már meg is érkezett a csaj mellé.
- Hali, szabad ez a helye?- választ nem is várt, leül majd az ölébe rakja a „poharát”, a zsebéből pedig egy hosszú szívószálat vesz elő.
- Na, akkor egészségünkre.- hosszasan bele kostól, és bár elsőre érdekes az íze, nem is olyan rossz.- Hm… fasza, egy négyest adok rá. De bunkó vagyok, kérsz belőle? Van másik szívószálam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzer. Aug. 14, 2013 11:05 am

A vámpír nagyasszony jeges pillantással pásztázza a bálon jelenlévőket. Bár némelyikük varázslattal próbálja elfedni kilétét, egyvalaki elől semmit sem lehet elrejteni. A nő, aki több mint ezer éve illúziók mögül rángatja a fonalakat mindent lát. Még azt is, amit nem kéne. Néha ezért csak unottan félre néz vagy épp másfelé fordítja rémisztően hűvös tekintetét.
A figyelmét aztán a zene ragadja el, mire kristálykék szemei az ismeretlen férfire szegeződnek, aki hegedülni kezd. Á, érezte, hogy van halandó a tömegben. De ez meglepő. Először azt hitte, a Darklore-ok különleges csemegével készülnek a bálozók számára. A régiek "sikító svédasztalnak" hívják az élő és ficánkoló desszertet. Megannyi bálon lakmározott már élő étekből a vámpírnő, de legtöbbször nőből vagy zsenge ifjúból. Nem is érti, miért akarnának Lenorék egy ilyen izmos és szőrős férfit felszolgálni. Persze aztán hamar rájön, hogy csupán zenélni hívhattál a halandó férfit. Megdöbbentő. Hiszen megannyi kiváló vámpírzenészt találni, de nem, a Darklore házaspár ezt a senkit hívta játszani.
Apropó "senki"... ami az ujján díszeleg az minden csak nem "semmii". Nocsak! Valaki igencsak óvni akarja ezt a büdös halandót. Vajon miért?
Fel-felkelő érdeklődéssel figyeli a nagyasszony a zenész minden mozdulatát, majd kissé megrebegteti pilláit, hogy kellemetlen meglepetéssel tesztelje a férfi idegeit. Vajon képes lesz hibátlanul tovább játszani a finomabbnál finomabb dallamokat, ha körülötte minden vérben úszó pokollá változik, s urainak vendégei mind fogvicsorgatva merednek rá? Csak egy kis játék, nem több. Az illúzió is csak egy személyre szóló. Más nem is láthatja, ami a vámpírvadász szemei elé tárul. S bár Coraline még nem sejti  a férfi kilétét, az mégis böki a csőrét, hogy kiváltságosként kezelik. Tudja csak meg, senki sincs biztonságban. Elég lenne egy mozdulat és még emléke is feledésbe vészne mindörökre.
Míg a férfi a színpadon az illúziók ellen küzd, a vámpírnő ismét vándorútra küldi tekintetét. El-elnézegeti a csodás maszkokat, a pompás ruhákat, be-betekint az álarcok mögé, néha pedig csak átnéz mindenkin. Nem igazán  köti le semmi. A zenész ujján tündöklő gyűrűt leszámítva, ami tőle ugyan meg nem védheti a férfit. Nem mintha most fenné rá a fogát, ugyan. De azért csak ne higgye, hogy következmények nélkül vonulhat be egy vámpírbálra, hogy elhúzza a vérszívók nótáját.
Szemei ezért ismét egy pillanatra a férfi felé kúsznak, aki remélhetőleg már izzad rendesen. A látószögébe aztán besétál egy elegáns dalia. Nocsak, hisz ez a házigazda. Táncra invitálja. Mily kedves, de felesleges is. Már annyira unja ezt a véget nem érő magát újra meg újra megismétlő koreográfiát. Na, de mindegy. Finoman megragadja William kezét, majd egy szó nélkül hozzá simul keringőbe kezdve a férfival. Csak szavai hallatán sóhajt a vámpírúr fülébe, állát lassan a vállára hajtva.
"Ismerős? Hát nem mindenki az?" kérdezi a nő közönyösen, majd tekintete egy bizonyos személyre szegeződik. Oh. Az nem lehet. Vagy mégis? Hogy-hogy eddig nem fedezte fel? Csak egy oka lehet: az az átkozott hegedűs. Nem baj, majd megbűnhődik. Vagy már most is vezekel. De ez Coralinet már nem is érdekli. Enyhe mosollyal fürkészi az ifjút, aki Sinéad mellé szegül.
"Hogy intézted el?" kérdezi Williamet, majd kissé megcsóválja a fejét. Hihetetlen. John itt van. A "közös" gyerek. Őt valóban kettesben hozták össze Cornelius-szal. Még ha nem is a klasszikus módon, de akkor is.
"Nem szabadna itt lennie. Csak a fejed fog főni miatta, kedves Lordom. Ugye tudod, hogy nem vállalok felelősséget a tetteiért? Ha a fejedre nő, az a Te kereszted. Én mosom kezeim. Nem egy könnyű "gyerek" az biztos. ... De mondd, miért? És miért keresi Sinéad társaságát. Nem vall rá." inkább a borosüvegek társaságát preferálja John, de most mégsem. Coraline egyre kíváncsibbá válik, de türelmesnek kell lennie. Túl sok itt a sötét árny, akinek nagy ereje van. Mellesleg a bál még csak most kezdődött el. A játék pedig még el sem kezdődött igazán.


Tükörterem avagy Bálterem 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viridiana de Chezeron
Városlakó - Vámpír
Viridiana de Chezeron

Faj :
Vámpír
Kor :
256
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
56

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyHétf. Szept. 02, 2013 8:03 pm

Jókedvűen kering a teremben, ismerős arcokat, árulkodó frizurákat vagy egyebeket lesve, mikor hirtelen mellette terem egy nő, és felismeri a hangjában a kedvenc és egyetlen barátnőjét Lenore-t, és mosolyogva karol vele ő is. Neki nincs kiegészítője, nincs szüksége rá, bár utólag belegondolva hozhatott volna valami ilyesmit. A nő megjegyzésére elvigyorodik, kivillantva a fogacskáit is.
- Természetesen Holló asszonyság, a férfiakat bolondítani mindig jó mulatság, bár attól tartok akit én szeretnék, az nem igen jár ilyen helyekre - mosolyog, és követi barátnéja pillantását, mikor az a férfjére mutat. Hát ritka szerelem van közte és William között, Vi sokáig kicsit irigy is volt, hogy ilyen boldogan és ilyen régóta együtt vannak, neki meg komolyabb udvarlója sem akadt, pedig nem éppen nőietlen ő maga sem. Most pedig akit szeretne, nem biztos benne hogy a férfi mit gondol, és nem igazán mer tervezni bármit is, múltkor is kis híján szívrohamot kapott annak ellenére, hogy ez a fajuknál fogva gyakorlatilag teljesen lehetetlen.
- Látom látom, elegáns mint mindig, igazi dónisz - mosolyog, hiszen tudja hogy Lenore szemei mást férfit aligha látnak meg, neki William A Férfi.
- Óó? Halandó? Nem volt veszélyes meghívni ide ennyi vámpír közé? Mármint érted... - akarná tovább mondani de ekkor kezd el Derryl zenélni, és még moccanni is elfelejt, annyira elbűvöli a szépséges dallamhad. Egek, micsoda színek és mindezt egy embertől...
- Ez egészen... elképesztő... - suttogja, bár eddig sem beszélt hangosan, hiszen nem akarja ő sem hogy más is meghallja mit csevegnek, bár nem kételkedik benne hogy ha együtt maradnak hamar lebuknak, hiszen a többség tudja, hogy ők ketten jó barátnők, és hába van Vi vörösben, így is elég feltűnő, mostanában tényleg többet hordja ezt a színt, mint eddig tette. Aztán elhal a zene, és lassan magához tér, de lesz egy köre a zenészhez, hogy gratuláljon neki. Aztán pillantása a fekete maszkos idegenre siklik, erőt érez és távolságtartást, mindazonáltal egyetért a barátnőjével, igazán félelmetes alak, nem olyan mint Victorius, tőle nem félt, de ez a fekete hajú... El is fordul.
- Jajj kedvesem, még a szőrszálaim is felállnának tőle ha lennének - borzong meg, de szája széle már mosolyog, hiszen nem akar ma szomorkodni, csupán élvezni a bált és teljes egészében önmaga lenni. Aztán a komolyabb kérdésre csak elgondolkodik, fogalma sincs, bár nem bízik benne hogy Sinéad bárkivel is kedvét lelné az estében...
- Nagyon remélem, bár a jellemét ismerve nem lehet valami boldog... - sóhajt fel, de mikor megjelenik a pincér, egy bájos mosollyal ő is elemel egy poharat és kacár mosollyal koccint Lenore-al hogy érezzék jól magukat az estére.
- Még nem néztem ki, de talán... - vigyorodik el, és az egyik férfire bök (John Doe-ra), és kucogni kezd. Nem épp az esete, de tetszik neki az a lezserség, amivel ledobja magát az asztalhoz, és ezt meg is osztja Lenore-al.


Tükörterem avagy Bálterem 24mdshl
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyHétf. Szept. 02, 2013 9:29 pm

Lucien lép be a Darklore kastélyba, ami a városka jelenleg legnagyobb vámpírtelepe, és érdeklődve, mégis közönyös pillantással néz körbe, az antik díszítés, a megjelenés, az hogy milyen érzetet kelt a ház, idegen neki. Sosem volt olyan helyen, amire azt mondta volna hogy otthonos, így nem igazán ismeretes előtte ez az érzés. A bálteremben nyüzsgő vámpírok közül nem sokak ismerősek neki, mondhatni szinte senki. A vörös ruhás kisasszonyt is csak azért ismeri fel, mert mögötte jött be a terembe. Végigjár mindent, végül meghúzódik egy sarokban hogy meghallgassa a köszöntést, és a kedves üdvözlő szavakat, aztán indulna csak el, de megtorpan, és az ajtó felé pillant, ahol újabb nő érkezik, egy ifjú, akinek meglehetősen vonzó tekintete van. Hagyja hadd vonuljon be, és mikor eltűnnek róla a kíváncsi tekintetek, akkor indul el az ismeretlen hölgy felé, akit az asztalnál talál egy vámpírral. Ifjúnak érzi őt is, és menet közben vet egy pillantást a két csevegő nőre (Viridiana és Lenore) aztán megáll Sinéad mellett és az idegen férfinek meg csak biccent.
- Úgy tűnik akad itt elbűvölő társaság is. Felkérhetném a kisasszonyt egy táncra? - nyújtja a kezét, és felemás pillantásával mered a husky kék jeges szemekbe, nem hatják meg különösebben, maximum kikosarazzák, de nem hiszi hogy így lenne. Türelmesen várakozik hát a válaszra, de reméli Sinnek is van annyi esze, hogy hamat igent mond, és nem kerül figyelő szemek kereszttüzébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Szept. 07, 2013 9:38 pm

*Kifejezéstelen arccal közlekedik az emberevők között, akik bizony a hosszú malacot szeretik. Pillantást sem vet rájuk, éppen elég, hogy a szeme sarkából látja a hahotázó ajkak közül kivillanó tűéles fogakat. Meg egy-két égető tekintet a hátán, az arcán. Hiszen mind érzik, hogy ember, nem igaz? Ó, dehogynem. Még is játszani kell a színjátékot, még ha a helyzet veszedelmes is. Csak ezért volt hajlandó felvenni azt az átkozott gyűrűt. Két rossz közül a kevésbé rosszatt kellett választania.
Felvonul a színpadra, vált pár szót a zenészekkel és már kezdenek is. A profi nem habozhat, nem eshet pánikba. Főleg ha vadász, akkor valóban az élet a tét. Játszani kezd hát, úgy siklik a vonó a húrokon mint kés a vajban. Úgy viselkedik, ahogy azt a világ ezen pontja elvárja tőle.
Ösztönei azonban nem aludhatnak, rejtve, de oda kell figyelnie melyik embervadász mit csinál éppen. Az Ügy miatt, amiért a városba jött és saját épsége miatt is. Nem veszi észre az érzkező Sinéad-et, pontosabban nem tudja biztosra, hogy ő ez vagy sem. A ruha túl kihívó, ugyan akkor kizárásos alapon megvan az esélye, hogy még is ő az. A vadász érzéke súgja és a jó megfigyelőképessége. Nincs ebben semmi ördöngősség. Ha már az ördögök...hirtelen valami megváltozik. Vér kezd folyni a falakról és minden bálozó vérben úszik. Vicsorognak, hahotáznak, zabálják azt a bizonyos hosszú malacot. Több mint rémkép, maga az iszonyat és mészárszék amit lát. Egy hang furcsán csendül fel a violinból, a férfi szíve egyet kihagy. Viszont ismét mentőövül szolgál a vadász mivolta. Az agya szinte rögtön reagál, vészesen sebesen. Nem lehet igaz! A falról nem folyhat vér és előbb még senki se tömte magát emberi belsőségekkel...így hát ügyesen variálja úgy a közismert darabot, hogy csak a zenével élőknek tűnjön fel, hogy nem pont így volt a darab azon traktusa. Utána lezavarja az egészet, persze nem túl feltűnően. Ha vége a darabnak, elhagyja a színpadot, játszon most csak a vérszívó filharmónikusok. Elviharzik, az egyik közeli oszlop mögött áll meg és mélyen kifújja magát. A szíve a torkában ver, lassan és nagyokat. Bal tenyerével az oszlopnak támaszkodik és a jobb tenyerébe temeti az arcát.
Még is mi volt ez? Mi? Varázslat? Csak az lehetett. Talán attól akarja úgy óvni az a kis hárpia, aki ezt művelte? Egy nagy erejű vámpír? A gyűrű...jut eszébe. Rápillant, megrándul az arca. Hát persze,hogy nem segített! Még is mit várt? Hogy majd egy vámpír szuka akarjon ténylegesen segíteni neki? Sajnos úgy tűnik a kis túlbuzgó Sinéad Darklore valóban tud valamit, amitől meg akarja védeni. Kétli, hogy rájött a sötét kis titkára. De akkor mitől? És miért? Minden esetre ez a vacak kevés az ellen a hatalom ellen, ami üldözi. Merthogy minden oka megvan azt föltételezni, hogy a rémkép küldője az, aki a fejét akarja. Mi mást gondolhatna? Még egy kicsit elidőzik itt, hogy összeszedje magát. Addig nem megy vissza. Nem érdkeli, hogy netán pár vérszopó kiszúrta ahogy leviharzik a színpadról. Gondoljanak amit akarnak*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victorius du Chapellier
Bíbor Király
Victorius du Chapellier

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
98

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Szept. 07, 2013 10:54 pm

Tükörterem avagy Bálterem The_masque_of_red_death_by_shero0n-d4dxk5d_www.kepfeltoltes.hu_

"S ekkor felismerték a Vörös Halál jelenlétét. Tolvajként jött az éjszakában. S egyre-másra estek össze a mulatók tobzódásuk vérharmatos csarnokaiban, s úgy lelték halálukat, ki-ki saját buktának kétségbeesett pózában. S az ébenóra élete kimerült a legutolsó tivornyatárs életével. S a háromlábak lángja kialudt.
És sötétség és pusztulás és a Vörös Halál vette át korlátlan uralmát."

- E.A.Poe - A Vörös Halál álarca


*A bálozók folyama hömpölyög. Új és új vérszívók árama folyik be a mulatozók közé, ahogy hajszálerek torkollanak az ütőerekbe. Hömpölygő vérfolyam, mi más hasonlattal élhetnénk, ha egyszer vámpírok mind? Maskarát húztak, arcukat elmaszkozzák, kacarásznak és groteszk keringőt járnak. Hát nem szívderítő látvány? És amint ez a jónak cseppet sem mondható nép ropja a haláltáncot, besompolyog egy alak. Vörös bársonyt visel. Talpig skarlátban. Semmi sem látszik az úrból, minden porcikáját jelmez fedi. Bíbor kalap, kármin tollal. Csupán egy apró, hollószín lófarok, a tarkón gondosan, burgundi vörös szalaggal megkötve. Tűzpiros egész lénye. Kivéve két dolgot. A kezeit, melyeket holtfehér selyemkesztyű ékesít és az a bizonyos maszk. A Halál álarca. Csontfehér koponya, más semmi sem. Egy folt sem látszódik az arcból, még a nyakából sem. A fekete maszk-szemgödrök mögött viszont felsejlik egy vérszín szempár.
Úgy siklik a vendégek között mint egy árny. Észrevétlen. Még ha valaki észre is veszi vakítóan vörös jelenségét, úgy suhan tovább, mint a káprázat. Eltűnve s még is fel-felbukkantva a tömegben. Hölgyek között, urak mellett, márványoszlopok kavalkádjában. Elhalad az est durcásan ücsörgő főszereplője, Sinéad mellett is, és csupán mint a szellő, simítja meg kesztyűs kezével a magány trónján ücsörgő leány egyik orcáját. De meg sem áll, halad tovább.
Ha lenne Prospero nevű illető a társaságban, deja vu érzése támadhatna.
Átfolyik a vérivók között mint vér az éren. Hirtelen támadt vér-góliátként toppanva Lenore elé, aki éppen barátnéjához sietne. Megfogja az asszony kacsoját és a csontváz szájához emeli-a vicsorgó fogakhoz, ajak híján,mi már rég elrodhadt s porladt-,majd egyetlen mondatot erejéig tartóztatja csupán fel a ház úrnőjét*
- Pompás ez az est, Lady Darklore.
*nem tagadhatja a nő kilétét, de még ha zavarba ejti is eme tény, mire észbekap, a skarlátba öltözött férfi már rég máshol jár. Elvegyülve mint a lappangó kór. Nagyidősek és ifjoncok között. Az egyszem halandóra ügyet sem vet, csak egy jót mosolyog a maszk alatt, ezüsttálcán végzi majd, felnyitott vénákkal és éhes ajkakkal körülvéve. Milyen szédítően szép ez az est. Jó idő ez a halálra. És ismét tovább lejt, mikor a szólista teátrálisan eltűnik, csak nem megborzasztotta amit lát? Mulattató.
S közeledik. Súlyos bársony palástja meg se libben a vállán. Két hölgyet lát, akik már jelentős ideje csevegnek, sugárzó derűvel. Nem telik bele percekbe sem, ott magaslik az éjfekete és vérvörös ruhákat viselő nőszemélyek közvetlen közelében. Megérinti a királyszínt viselő vámpírhölgy finom vállát, a fehér selyem a sápadt vállra simul. Ha a röpke érintéstől Viridiana megfordul, felé nyújtja balját, nyilvánvaló szándékkal*
- Táncba jönne velem?
*kérdezi a Vörös Halál, maszkja torzítja hangját, ami még így is kísértetiesen mély*


Tükörterem avagy Bálterem The_masque_of_the_red_death_by_zacharyryancostumes-d3zj4pt_www.kepfeltoltes.hu_

Music:
 


Tükörterem avagy Bálterem Tumblr_n1soimjxif1sq1l2ao9_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sinéad L. Darklore
Diák - Vámpír
Sinéad L. Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
130
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
108
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzer. Okt. 23, 2013 5:19 pm

Micsoda pompa és fényűző kavalkád! Vérszívó urak kérik fel hölgyeiket egy táncra, miközben kellemes bájcsevejt folytatnak egymással. Elregélik problémáikat, bánatukat, örömüket vagy éppen más nemesek életét vágják fel, mint gyönge emberi testet és belezik ki, hogy minél többet megtudhassanak róla. Lenore és Viridiana láthatóan jól is szórakoznak, őket még könnyen fel tudja ismerni. Rég találkoztak utoljára egymással és bár korábban az ablakából látta őket a Kerti Pavilonban, bizonyára így is sok mesélnivalójuk van még. A jó barátnők mindent megosztanak egymással. Már akinek jut ilyen lehetőség, egy ilyen személy az életében, akinek bármit elmondhat. Jó is volna, ha Sinéad Darklore számára is lenne egy ilyen barát. A probléma viszont az, hogy a lány mindenféle ilyen kapcsolatot igyekszik elkerülni. Másrészt elég zárkózott és hidegsége miatt „visszataszító” is, így nemigen vannak olyanok, akik szóba is állnának vele. Mindegy is, nem hiányzik neki ez a dolog, elvan ő egyedül is. Nem kell neki se barát, se férj, se háziállat, se semmi.
A ki tudja hány száz éves és kissé porsodó komornyik köszöntőt mond a vendégek számára a házigazdák nevében s szerencsére nem említi, hogy ez a bál miért is került megrendezésre. Ez mondjuk titok is, megbeszélték a Ladyvel, hogy még véletlenül sem árulják e magukat senkinek sem, ahogy az est célját sem. Ez a cél azonban eltörpülni látszik, hiszen egy ifjú sem mer a jégkirálynőként ülő vámpír közelébe. Nem is baj, hiszen ez volt a szándéka, hogy minél inkább elkerüljék. Ekkor azonban valami furcsaságra lesz figyelmes nem sokkal azután, hogy leül és felcsendül a Kék Duna Keringő. Valami lágyan végigsimítja arcát, oly gyorsan, hogy mire az est főszereplője felocsúdik és keresni kezdi az érintés tulajdonosát, már nem lát senkit és semmit maga mögött. Egy bíbor palást végét veszi észre csupán, amint kígyózva tűnik el a fergetegben. S ekkor az oldalába különös, halovány fájdalom fúrja be magát, mintha egy gyertya gyönge lángja égetné. A Sigul… Már nem kell találgatnia, hogy ki is volt itt az előbb. Úgy tűnik maga a
Király is úgy döntött ezen a sötét estén, hogy tiszteletét teszi náluk, ezen az álarcosbálon. Bizonyára okkal jött ide és nem puszta szórakozásból. Vagy talán még is? Lehet az Ős is éppúgy szereti a bohém szórakozásokat, mint kései utódai? Bármi megeshet, Sinéad pedig nem ismeri Victoriust eléggé ahhoz, hogy ezt el tudja dönteni.
Abban viszont biztos lesz, hogy
Derryl Cooper-rel valami nem stimmel. A zeneáradat közepette megbicsaklik kicsit a hegedű fenséges hangja, amit azonban ügyesen elrejt a házitanító a muzsikához nem értő fülek elől. Jól látja onnan, ahol éppen ül és a férfi szívverése nem túl megnyugtató. Rossz érzése támad. Valamelyik vérszívó szórakozik vele. A gyűrű… Miért nem segít? Az, akitől szerezte, megesküdött rá, hogy mindenféle veszélyre figyelmezteti viselőjét, sőt, mágikus úton akár meg is védi. Most vagy átverték vagy egy olyan hatalom próbálja megtörni szerencsétlen Cooper-t, amivel még a kis ékszer sem képes felvenni a harcot. Óvatosan körbekémleli az egész báltermet, hátha megakad azon a személyen a tekintete, aki tanára életére akar törni. Nagy erejű vámpírt kell keresnie, mert eredetileg olyan fajtársaival szemben akarta megóvni „kedvenc halandóját”, akik nem sokkal idősebbek Sinnél, így nem is rendelkeznek olyan képességekkel, amiket a fekete mágiával övezett gyűrű ne tudna hárítani. Nehéz feladat, mivel mindenki kilétét varázslat övezi Aztán ki tudja, hogy nem-e őhozzájuk tartozik az, aki ezt műveli Derryl-lel. Reméli nem kell közbeavatkoznia és lelepleznie magát a bál lassan vánszorgó órái alatt.
Épp
Coraline nagyasszony alakjára esik gyanakvó fénnyel csillogó szempára, amikor is valaki megszólítja és mellé ül… Pontosabban mellé vágódik. Egy nevetséges maskarába bújt férfi az, egy átalakított vámpír (John), aki valami alkoholos italt készül elfogyasztani egy tálból szívószállal és nem éppen úriemberhez méltóan viselkedik, illetve kommunikál. Sinéad szemei szikrákat hányva merednek az idegenre, kinek kínálatára már nem figyel, ugyanis szembe tűnik neki, hogy William bácsikája közeledik felé, majd el is tűnik. Ó, bárcsak idejött volna, hogy megszabadítsa ettől a fura fickótól! Próbál minél jobban elhúzódni tőle, intéz is hozzá pár szót.
-Még is mit képzel, Uram? Csak úgy letegez és ideterpeszkedik azzal a nagy tál akármicsodával?! Hagyjon inkább magamra!
Próbál minél kellemetlenebb társaság lenni és elijeszteni maga mellől ezt a szörnyű alakot, reméli sikerül is elkergetnie. Ha kell, összeveszik az egész ház népével, amiért az egész bál alatt passzívan és durván viselkedett, de nem érdekli. Nem akar senkit és semmit sem a közelében. Poharának tartalma azóta elfogyott már, le s tette valamelyik ezüsttálcára. Lehet jól is jött neki egy kis alkohol, legalább ellazul annyira, hogy minél gonoszabb módon elűzhesse magától a vendégeket.
Ami viszont újabb meglepetést okoz neki, hogy egy mélyen zengő hang tulajdonosa táncba invitálja. Rászegezi szúrós szemeit és egy igen érdekes tekintetbe ütközik az övé
(Lucien). Tisztán csillanó kék és lágyan hömpölygő vörös… Utóbbi még emlékezteti is valaki más íriszére. Lassan dobbanó szíve még jobban lelassul a felismeréstől, de ennek igyekszik nem jelét adni és kissé hezitálva válaszol a feketébe burkolózott úrnak.
-Nos, öhm… Úgy vélem akad nálam elbűvölőbb társaság is ebben a teremben. Táncolnék, de sajna a maszkom nem engedi…
Nem hiába választott olyan álarcot magának, amit pálcával kell az archoz tartani, fél kézzel pedig nem lehet keringőzni, ha csak fel nem fedi kilété vele, amit persze semmiképpen sem akar. Persze ez egy mágikus tárgy, a pálcát könnyen el lehet tüntetni és normális maszkká varázsolni, de ezt nem árulja el a másiknak, ha csak ki nem találja az magától. Ha konyít az ilyesmihez és ragaszkodik a tánchoz, akkor sajna Sinnek nem lesz más választása, mint belemenni a dologba. Nem szeretne feltűnő lenni és így is van egy olyan sejtése, hogy ezekben a percekben is árgus szemekkel figyelik rokonai, de igyekszik nem törődni ezzel. Most kizárólag felkérőjére figyel, hogy vajon mit fog lépni ezután, miközben a zenekar újabb muzsikába kezd, amíg Mr. Cooper kiheveri a történteket. Beszélni fog majd vele, ki kel derítenie, hogy mi történt a színpadon. De az nem most lesz. Majd máskor.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lenore Darklore
A Darklore család feje
Lenore Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
142
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
107
Tartózkodási hely :
Darklore Negyed

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyPént. Okt. 25, 2013 2:33 pm

*bájosan elmosolyodik férje szavaira és hozzásimul. Valóban nem időzhetnek túl sok időt együtt, nehogy feltűnjön valakinek a két turbékoló holló*
- Csakugyan? Remélem jó munkaerő lesz...
*jegyzi meg urának, bár a Sin-es rész kissé gyanús számára-csak nem merénylet készül a fogadott lányuk ellen? Nem mintha nem ez menne mindkettőjük részéről egyfolytában*
- Hát legyen, igazad van...
*nagy nehezen elszakad Williamtől, de egy kacér kis mosolyt még vet rá, utána megindul nézelődni a bálozók között. Arcán már-már abszurd, holló-nagyasszony mosollyal suhan a vérszopók között, mikor hirtelen egy rémaalak tűnik fel előtte. Szemei elkerekednek, lélegzete megakad. Még is ki lehet ez, aki ekkora hatással lehet a Lord Darklore nejére?
Maga a Vörös Halál (Victorius). Edgar Allan Poe Vörös Halála. Csábító színnel festett ajkai enyhén elválnak egymástól a meghökkenéstől, mindenre számított az est folyamán, csak egy ilyen jelmezre nem. Pont annyira nem, ahogy Prospero és a bálozók sem a hírhedt novellában. Amit úgy szeret. Férjével együtt nagy rajongói Poe-nak, nem vitás. Így hát az első lesokkoló megdöbbenés után akaratlanul is egy groteszk kis mosoly tűnik fel a Holló maszk alatt. Nocsak, Poe Hollója és Poe Vörös Halála összetalálkozik? Izgalmasan hangzik! Legalább is míg az ismeretlen férfi el nem tűnik, mint a bordó kámfor*
- "A "vörös halál" soká pusztította az országot. Soha pestis nem volt oly végzetes, olyan iszonyatos. Vér volt inkarnációja és pecsétje - a vér pírja és rettenete. Éles fájdalom és hirtelen szédület, s aztán erős vérzés a pórusokon át, és végső föloszlás. Skarlátfoltok az áldozat testén és kivált az arcon: ez volt a pestisbélyeg, mely kizárta a szerencsétlent embertársainak rokonszenvéből és irgalmából. S a kór egész rohama, kifejlődése és katasztrófája: egy rövid félóra epizódja."
*szavalja álmatagon a kezét éppen a csontváz-archoz emelő férfinek, már-már maguktól jönnek a szavak, az idézet, az első néhány sora Poe remekművének. Bizsergető, egyszerre felpezsdítő és nyugtalanító érzés volt a Vörös Halál arcába bámulni, nem gondolta volna, hogy lesz bálozó, aki ilyen nagy hatással lesz rá. Hogy a maszk kit rejthet, arról fogalma sincs. Vajon így érezte magát Prospero herceg mikor a gúnyos Vörös Halál-t megpillantott a a tömegben? De mire felelhetne vagy megköszönhetné a bókot, a túlvilági jelenés szertefoszlok. Körülnéz, megfordul hosszú fekete ruhájában, de nem látja az idegent. Elmerengne, ha nem szúrná ki hirtelen a bálozók között Viridiánát. Odasiet hozzá, hirtelen bármilyen furcsa is, szórakozottságának köszönhetően pillanatnyilag elfeledi az előbbi furcsa találkozást*
- Sosem lehet tudni! És még ha nem is jön, akad itt bőven férfi, akivel elütheted az időt.
*kacsint barátnéjára, a férjét illető bókra pedig csak hevesen bólogat*
- Ugyan, nem vagyunk mi állatok, mindenki láthatja, hogy nem vacsorának szánom. Hallgasd csak!
*ecseteli lelkesen és ekkor kezd Mr.Cooper játszani. Lenyűgöző, elbűvölő. Amilyen morcos egy halandó, az ujjai aranyból vannak. Be is csukja egy röpke pillanatra a szemeit hogy élvezze a melódiát, majd ismét beáll Vi elé, háttal a művész úrnak, hogy barátnője figyelmét magára terelje és tovább cseveghessenek. A zenét hallgatni kell, nem nézni. Ezért történhet meg az, hogy az asszony nem látja meg mi történik a házitanítóval és elsőhegedűssel, hogy az leviharzik a színpadról. A sors szomorú tréfája és az uraság nagy balszerencséje ez*
- Na ugye megmondtam! Fantasztikusan játszik és hidd el, megneveli a hollókáimat!
*nyomatékosítja elégedettségét és kellemes csalódását a halandóval szemben*
- Való igaz, de ezen még változtathatunk. Azt szeretném ha ő is boldog lenne. És ez csak rajta múlik.
*egy pillanatra elkomolyik, szívügye Sinéad, de végül elhesegeti a gondolatot és abba az irányba néz, ahová barátnője bök (John)*
- Ő? Máskor is az ilyen férfiakkal szimpatizáltál?
*kissé bizonytalanul kérdezi, meglepődne ha rá esne Vi választása, de aztán nevet vele együtt, nem is lehet másként. Ameddig ismét fel nem tűnik a Vörös Halál. Ekkor jut eszébe minden amit eddig elfelejtett a pillanat hevében, hiszen meg is akarta említeni a különös és kissé félelmetes találkozását Viridianának. Lenore innentől kezdve csak külső szemlélője a minden Poe rajongó számára abszurdnak tűnő jelenetnek. Ahogy a Vörös Halál (halál)táncba hívja legkedvesebb barátnőjét, ki maga is a bíbor színében pompázik. És ebben a pillanatban tör rá a vélt felismerés. Visszhangzanak a fejében Viridiana szavai, amiket a Kerti Pavillonban mondott neki: "Lehet, hogy amiatt, bár én inkább a múltban elkövetett tettei miatt mondanám, hiszen mindig véres következményei voltak ha felébredt. Na meg, szereti is ezt a színt, igazából szerintem ettől Bíbor Király... de nem tudom." Elképedéssel teli izgalommal várja Vi reakcióját és közben a poharát szorongatja. Fergeteges ez az este!*


Tükörterem avagy Bálterem 120_jjel
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Jan. 25, 2014 4:32 pm

CORA

- Nem volt olyan nehéz, mint gondolod, sőt, még csak nagyon győzködnöm se kellett. Bár emlegetett olyat, hogy valami alkoholt kér fizetség gyanánt, nem értettem tökéletesen, hogy mire is célzott.- nem kifejezetten érti a fiatalok nyelvét, és az újabb divatokat, bár nem lenne hátránya, ha mégis megpróbálkozna ezek követésével, de ahogy megtanul egyet, már is egy újabbat kellene elsajátítania.
- Pedig itt van, és az oka is megvan, hogy miért. Meg is osztanám Veled. Az egyik a vérvonala, azt hiszem, egy olyan személy, akinek az ereiben egy ezer éves vámpír vére van, annak szükséges egy megfelelő környezetre. A másik pedig, pontosan azért, amit mondtál, nem egy egyszerű gyerek, és úgy vélem, pont erre lesz szüksége Sinéadnak. Hiszen a neveltlányom is örökös, az apja után kezelnie kell a vagyont, és Johnt pedig amolyan segítségnek küldtem hozzá, remélhetőleg, hogy a személyisége jó hatással les Sinre, és nem lesz annyira merev, talán megtanulja élvezni az életet.- reméli, hogy kielégítő volt a válasza, és folytathatják tovább a táncot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Doe
Városlakó - Vámpír
John Doe

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
11

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Jan. 25, 2014 5:26 pm

A jelek szerint nem annyira örülnek a társaságának, szerencsére nem az a fajta, akit ez különösebben zavarna. Nyugodtan iszogat tovább, még akkor is, amikor megkapja a letolást. Kapott már ennél többet is, na majd pont most mélyen magába nézni, elgondolkodni az életén, és papnak menni. Bár a miseborok lehet finomak.
- Akkor tényleg nem kérsz? Nem vagyok mixer, de ez szerintem tényleg ütős lett. Megjönne a színed is, ha kortyolnál belőle.- bár biztos, ami biztos, még nem nyújtja oda, nem szeretné, ha kiborítanák, csinálhat másikat, azt meg nem akar, még nem ivott eleget hozzá, majd kicsit később. Bár az lenne a munkája, hogy ezzel a jégcsapcsajjal kezdjen valamit, nem nagyon sértődik meg, amikor valaki jön, hogy táncra kérje fel, de naná, hogy szegény tagot el is utasítják(Lucien).
- Hö, hát rakd le a maszkot, és hajrá, ropjad csak.- iszik pár jó nagy kortyot, majd ízlelgetni az italát.- Hm, ebbe még kell valami, na irány az asztal. Ja, szerintem ha nem mész táncolni, akkor bizony visszajövők.- vidáman, fütyülve indul meg az asztalhoz, hogy valami tömény alkoholt keressen, és azzal turbozza fel a koktélját.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptySzomb. Júl. 05, 2014 2:42 pm

WILLIAM
Miközben a lágy dallamra lassú forgószélként hagyja magát forgatni a nő William Darklore karjaiban, fülei mindunt egy ziháló férfi heves szívdobogását hallgatják. Mily gyors, mily kétségbeesett. Igazi zene egy vámpír füleinek. Ilyenkor a legízletesebb az ember vére, mikor az adrenalintól édes~. Szinte nem is tudja visszafogni magát a nő, kénytelen végigsimítani ajkait nyelvének hegyével, mielőtt közelebb húzza a nemes urat, aki táncba hívta. Sóhajtozva suttog a fülébe, míg az megválaszolja kérdéseit.
- Tehát nem is ellenkezett? Pedig olyan vad volt. Lázadó a látszólag rendezett világban. – suttogja Coraline vendéglátójának, majd halkan felkacag. – Tehát bort akar. Egy kölyökvámpír, aki vér helyett inkább a szőlő nedvét csorgatja le a torkán. Kiábrándító, mégis komikus. Talán szidnom kéne, szülőként, mégis inkább hagyom, hadd kövesse el saját hibáit. Hach, hiszen ezek a hibák vezették anyjai karjaiba, aki elvették volna az életét. És ezek a hibák mutatták az utat atyjának, aki visszaadta neki, amit anyja elvett. Csodás varázslat a születés. Mítikusabb a halálnál, mely megszentségteleníti azt.
Gonosz a sors, kegyetlen és oly ironikus. Való igaz. Mert mekkora hatalma lehet egy lénynek akár mindenek felett, ha egy pillantásával elveheti az életet, mégsem képes teremteni csak porhüvelyeket, vérre szomjazó elveszett lelkeket?
Szinte már melankolikusan hajtja a nagyasszony fejét a Darklore úr vállára, mielőtt mutatóujjai a férfi karját kezdik cirógatni. Bár ez nem valódi cirógatás, hanem betűk formálása, mely mégis inkább simogatásnak tűnhet. S miközben a vámpírokra oly tipikus szemérmetlen tánc folytatódik, egy messzi oszlopon vérrel írott írás kezd megformálódni. Csupán két szó. Még egy tucat betű sem. Mégis mintha beleégnének a márványba, mely támasznak és menedéknek szolgált eddig egy halandónak, aki a farkasok közé tévedt.

Látlak téged~

Újabb sóhaj, mielőtt Coraline ismét eltávolodik Williamtől, aki tovább mesél Johnról, bár szavaival szinte sérti az idős vámpírt. – Nem értem tetteid és ez zavar. Őszintének kell lennem, bár inkább hallgatnék. William, mit tervezel pontosan? Elárulnád? Vagy arra kényszerítenél egy nemes hölgyet, hogy az udvariasság minden szabályát eltiporva maga nézzen a fejedbe? – kérdezte a nő, s szemei messze nem voltak már olyan barátságosak, mint eddig. A maszk sem takarhat el minden, ahogy most sem. Egy halálosan hűvös pillantás, egy vérvörös szempár fúródik a nemes férfiéiba, miközben az asszony végighúzza mutatóujját annak gallérján. Hátul, minden feltűnés nélkül. Mégis a távolban a csinos kis Sineád egyik ujja mintha égni kezdene. Forróság, mely egy illúzió formájában égeti a húst. Mintha gyűrű volna, melyet illetéktelenül és meggondolatlanul ajándékozott a lány egy ostoba embernek, aki az életével játszik, mely oly rövid, hogy szinte már véget is ért.
Mielőtt a varázslat véget ér, egy jelenés megakadályozza, hogy a fekete hajú lány ujja sikolyai közepette elváljon kezétől és a földön landoljon. Egy alak tűnik fel. Vörös, mint az ősi halál.
Coraline megráncolja homlokát, mielőtt tekintete elszakad Williamétól, és keresni kezdi a bíbor alakot, akinek illata cselekvésre készteti a nőt.
- Milyen csalás ez? Mily ámítás, melyet én nem ismerek? – hagyta el a nagy öreg ajkait, majd végleg elszakadt vendéglátója karjaiból. – Talán jól mulatsz, kedves Darklore uram, de én nem. Unom a táncot és unom az üres szavakat. Inkább harapok valamit, hátha elűzi majd csalódottságomat. Hiszen oly bálra lettem hivatalos, ahol a tudatlan, ostoba harapós kutyát felengedték a gazda asztalához. – mondja a nő gúnyosan, és további pillantásra nem méltatva a férfit az egyik svédasztalhoz lép. Ujjai közé egy cafat húst vesz, melyet illetlen módon helyez ajkai közé, hogy a még friss vér kicsorduljon a szája szélén, végig folyva az arcán és lecsöppenve a hófehér terítőre.
- Hová fajult a világ? A főfogásnak lába kélt, mi pedig még meg is tapsoljuk érte. – suttogta Coraline bele a nagy nyüzsgésbe, bele a zenével teli terembe, míg gondolatai templomában egy ősibbnél is régi dallam zúgott.Tükörterem avagy Bálterem 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Viridiana de Chezeron
Városlakó - Vámpír
Viridiana de Chezeron

Faj :
Vámpír
Kor :
256
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
56

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyVas. Júl. 06, 2014 2:42 pm

Gyönyörű az este, és Vi csillog ebben a fényben, imádja a bált, és mindent ami tánc, és mulatság és nem fogja fel tragikusan hogy egy ember, egy egyszerű halandó is van köztük, neki nem szívügye, nem gyűlöli őket, és nem is bántja őket amíg azok nem adna rá okot. Visszamosolyog a barátnéjára, akivel oly közel állnak egymáshoz, és biccent, hiszen ki tudja kik jönnek még el, és kik maradnak távol ettől az estétől.
- Remélem eljön, de igaz végül is mindig találhatok mást ha úgy van de nem nagyon keresem, mármint Louison kívül, akit régóta ismerek - teszi hozzá hiszen a szőke férfi is itt kavarog valahol, élvezi az estét, és táncoltatja a hölgyeket, Vi maga is megfordult pár kar között a tánctéren, ahogy időnként valakik felkérik, és ő örömmel megy hiszen imádja ezt a szórakozásformát.
- Mindenesetre furcsa hogy egy halandó férfira bízod a nevelésüket, de hát ha azt mondod hogy jó lesz így én elhiszem neked - válaszol a rá jellemző, oly szelíd mosollyal, hiszen neki még nincs ilyen problémája hogy gyermek neveléssel kelljen küzdenie. Ki tudja, lesz-e valaha is.
- Egek, tényleg csodálatosan játszik, később majd gratulálok neki ha lesz alkalmam, hiszen még nem is mutattál be neki - kuncog, és követi a színpadról eltűnő férfit, egészen vonzó de nem az ő ízlésvilága, azonban a tény tagadhatatlan. Követi szemeivel amíg el nem tűnik szem elől akkor pillant csak ismét vissza a barátnéjára.
- Oh igen, nagyon remélem hogy sikerül, hiszen olyan fiatal még, és annyi minden áll előtte - reménykedik ő is, hiszen Sinéad gyönyörű vámpírnő, és már elmúlt száz éves is, nem nevezhető gyereknek régen. Vi kedveli is a maga furcsa módján, bár sokat nem beszélgettek eddig, mégis szeretné ha jó élete lenne, és nem lenne magányos.
- Dehogy, csak annyira furcsa a jelmeze miatta is - kuncog, hiszen nem tudja kit rejt, de nem is olyan kíváncsi rá, azt érzi hogy nem olyan idős vámpírt takar, és valószínűleg nem is érdekelné őt, ha eddig nem keltette fel a figyelmét. Valaki más azonban sokkal inkább és ahogy egy kesztyűs kéz érinti meg a vállát, megfordul, és egy pillanatra elakad a lélegzete amikor megpillantja az alakot és egy szemernyi kétsége sincs kit rejthet a gyönyörű jelmez és a maszk mélyén felvillanó vérkő szemek is árulkodnak számára. Megemeli a szoknya szélét, és nőiesen, kecsesen pukedlizik egyet.
- Természetesen táncba megyek, Mylord - válaszol szelíden, de szíve máris hevesebben ver, hiszen az éjbe szállt imái meghallgatásra kerültek, és a szeretett férfi karján lendül tovább a bálozók és táncolók közé, két vérvörösbe öltözött test és ruha, bizony nem egy szempár felejtődik rajtuk ily módon. Széles mosolya beragyogja a termet szinte, olyan jó kedve van.
- Örülök hogy végül eljöttél Mylord, és micsoda gyönyörű jelmez - szólal meg nem sokkal később, ahogy befejez egy szép forgást, és visszakerül a férfi testéhez nyomódva szinte. Boldog, egyszerűen csak örül annak hogy itt lehet, örül a bálnak, annak is hogy a szeretett férfi karjaiban forog a tánctéren, és az egész éjszakának összességében.


Tükörterem avagy Bálterem 24mdshl
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyVas. Júl. 06, 2014 3:14 pm

A gyönyörűséges és mégis fagyos Sinéadot szemelte ki célul ma estére, és ajkain enyhe mosollyal állapítja meg hogy nem csak ő, de még nemes felmenője is tiszteletét teszi itt a bálon, azonban nem akar senkit megregulázni ehelyett egy tűzpirosba öltözött gyönyörű nőt visz táncba, elragadva a ház úrnőjétől, akit felismer a maszk ellenére is, de nincs vele különösebb dolga, így csak a kötelező tiszteletet teszi le előtte, mielőtt a leányához menne és táncba vinné. Az elutasítást nem veszi olyan könnyen magára, és egy vérszegény mosolyt villant az ifjú bohém vámpír felé, nem akarja feltétlen elüldözni, de tetszik neki a lomha, nyegle stílusa. A nőre mosolyog, nem hatja meg hogy a maszkja nem engedi azt meg lehet oldani, ezt még Lucien is tudja, pedig nem valami nagy mágiahasználó.
- Ön téved Kedves Sinéad, nincs elbűvölőbb társaság a teremben mint Ön, szóval kérem, tiszteljen meg egy tánccal - mosolyog fenevadra emlékeztető nyájassággal, és éppen csak egyetlen szemrezdülés, ahogy a maszk pálcája eltűnik, és szalaggá alakul, hogy felköthető legyen, és ne akadályozza viselőjét semmiben. Kinyújtja márványos színű, hófehér karmos kezét, a kezet ami olyan ismerős lehet, és kezet ami sosem kér.
- Úgy vélem már nincs akadálya hogy a táncparkettre induljunk - mosolyog, és ha Sin a kezét adja, akkor felhúzza gyengéden, és a forgatagba vegyülnek, felveszik a ritmust és elsuhannak egy ismerős, vörös pár mellett, és aztán újból belevesznek a tömegbe. A felemás tekintet nem engedi a fiatal nő jeges szürke szemeit, hiszen gyönyörűnek látja, a jeges hegycsúcsokat juttatja eszébe ahogy örök hó és jég uralkodik. Ő maga a tűz elemmel bír, meg fogja hát olvasztani ezt a jeget, bármibe kerüljön is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

Tükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem EmptyHétf. Júl. 07, 2014 8:56 am

*Nem hall mást csak a szive őrült dörömbölését. A pódium mögötti oszlopnak dől háttal. Düh. És annak minden dimenziója. A szemközti oszlopban pedig...irás jelenik meg. Szinte izzik ahogy megjelenik. Vérrel, mi mással? Angel pedig nézi ahogy egyesével rajzolódnak ki a stilizált betűk, ahogy a vér csorog. Káprázat. Düh. Nem egyszerű vérszopó aki ilyen kis mutatványt tud. Abban nem kételkedik, hogy vérivó, azok ennyire megszállottjai az ember éltető nedűjének. Vérmágia vagy illúzió, legyen bármi: Cooper nem futamodik meg.. Mély levegőt vesz, hogy pontosan meddig nincs a szinpadon azt nem tudná megállapitani, az időérzéke kiesett a jelenés erejéig. De már vissza is tért. Elrugaszkodik az oszloptól és kihúzza magát, megigazgatva zakóját.
És kilép az emelvényre, ismét.
Önfegyelem. Semmi más, nem kell ide varázslat. Csak vasakarat. Hogy a gyilkos pillantását leplezni tudja és nyugodt, komoly arccal állhasson ki, mintha mi sem történt volna. Hiszen a világ szemében nem is történt.
Rázendit, olyan hirtelenséggel, hogy az talán még a zenészeket is meglepi a háta mögött. A keze olyan gyorsan jár és olyan hevességgel és szenvedéllyel játsza Vivaldi Nyarából a Vihart, hogy arra bizonyosan felkapják páran a fejüket. Virtuóz, vitathatatlan.
Vihar. Igen. Ebbe mindent belead, az összes haragot és mindent, ami erre az átkozott városra vár, amiért ide jött. Rettenetes viharként csap majd le ezekre az átkozott pokolfajzatokra, csak még nem tudják. Ó, hogy is sejthetnék? Elsöpri majd őket mind egy szálig, felégeti a kis szent világukat és jómagukat is. Égni fognak mint a száraz levél a kandallóban. Mert vannak bűnök, melyek nem nyernek bocsánatot.*

"Akkor kijött az Úrnak angyala, és levágott az assir táborban száznyolczvanötezeret, és midőn reggel az emberek felköltek, ímé azok mindnyájan holt hullák valának!"
* Hivatkozás Stephen King: A borzalmak városa c.regényre
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomTükörterem avagy Bálterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tükörterem avagy Bálterem   Tükörterem avagy Bálterem Empty

Vissza az elejére Go down
 
Tükörterem avagy Bálterem
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Darklore negyed :: Darklore kastély-
Ugrás: