Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

  A Gondnok (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Glen Matthews
Gondnok
Glen Matthews

Faj :
Mágus
Kor :
47
Családi állapot :
Szerinted van olyan neki?
Hozzászólások száma :
4

 A Gondnok (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: A Gondnok (elfogadva)    A Gondnok (elfogadva) EmptyVas. Nov. 11, 2012 11:55 am

 A Gondnok (elfogadva) Scrubs-Star-Missed-by-Many

Glen Matthews
(de ezt a nevet senki se ismeri,csak az igazgatónő)
1972.április 10.
Mágus


Megjelenés:

Be kell bárkinek is mutatni a rettegett és közutálatnak-jogosan-örvedndő Gondnok külsejét?: Eltéveszthetetlen. Ezer ember között is kitűnik,mint egy szálkás,magas termetével,akár egy szürke felkiálltójel,ami villog és morog. Magassága a 2m-t súrolja,legalább 190cm,ha nem több. Leginkább Frankenstein szörnyére emlékeztet,mivel égimeszelő és ellenszenves. Haja barnás és rövid,homloka magas,arca jellegzetes és általában grimaszol,ha valaki rossz fát tesz a tűzre-ami nála a diákok létezésével már egyenlő-,szemei szürkéskékek. Öltözéke általában ugyan az,egy szürkéskék,kezeslábasra emlékezteteő gondnoki munkaruha,ami alatt fehér pólót visel,ez kicsit ki is látszik. Övet visel,erre különféle dolgok vannak függesztve,a spriccelős tisztítószeresfalakonok keresztül,a rongyon át a csavarhúzóig,szinte minden rá van aggatva,így két lábon járó takarító- és szerszámosláda egyben. Keze szinte sosem üres,mert az említett spriccelős Ajax márkájú tisztítószeres műanyag flakon mindig a kezében van. Hacsak nem söpröget,felmos vagy barkácsol. Talán ennyi elég is, nem kell szaporítani a szót,ha meglátod, jegesen fog belédcsapnia felismerés: csakis Ő lehet! És ha bármi kételyed támadna,mire kiszúr,valószínűleg meg is indul feléd,hogy lecsesszen bármilyen oknál fogva,hidd el,talál ő okot,ha akar.

Fizikum:

Fizikumát tekintve nem éppen a leggyengébb,törékeny alkat. Bár ember, csontozata erős, kissé izmosnak is mondhatnánk,minden esetre jó nagyot tud ütni,legyen elég ennyi. Viszont nem kenyere a bunyó,nem szokott verekedni, kötöszködni szeret,de csak szóban,nem az erőszak híve. Jó erőben van, ami a munkájában nagy haszon,nem szorul segítségre ha valami nehezet el kell szúzni,vinni,szállítani,cipelni s miegyéb.

Jellem:

A Gondnok jelleme az külön fogalom. Aki ismeri,vagy akár egyszer is találkozott vele,az sajnos sosem feledi a "csodás" élményt. Nála bunkóbb, kötekedőbb, rosszindulatúbb, idegesetítőbb,paranoiásabb embert már régen hordott a hátán a Föld. Ha egyszer valamit a fejébe vesz,ami általában olyasmi,hogy mindenki mindig koszt csinál,nem takarítja fel,direkt mindezt az ő személye ellen,a diákok örökké kiművelnek valamit,amiért büntetni és fenyíteni kell őket és hasonlók,na,akkor azt nem igazán lehet kiverni a fejéből. Éppen ezért nehéz vele jóban lenni,szinte lehetetlen,mivel úgy is rá fogja fogni a lelkes próbálkozóra,hogy valamilyen hátsó szándéka van, a növények és állatok ellensgége-kínzója-erdő rongálója és rendszeres rendetlenséget hagyva maga után csak bosszantani akarja Gondnokunkat. Jellemző rá ezen kívül,hogy eléggé zakkant,vagyis sokak szemében nem normálisnak tűnő,mivel furcsa dolgokat is szokott mondani,amit ép eszű ember nem igen mondana. Bár a külső réteg egy gonoszkodó,makacs férfit mutat,bévül még is-hihtetlen módon-érző lény és képes úgy elérzékenyülni,hogy az már ilyesztő. De ezt az oldalát valószínűleg,kedves Olvasó nem fogod megismerni (vagy tán még is?).


Karaktertörténet és munkakör :

Itt az idő,hogy felfedjük a titkot a Gondnok múltjáról. Ki ő? Mit csinál itt? Ki hívta? Hogy kerül ide?És mi a fenének létezik egyáltalán,ha teljesen haszontalan a személye,csak mindneki agyára megy?! - Ezeket a kérdéseket valószínűleg már mindenki feltette magának és most mindezek megválaszolásra kerülnek. De kezdjük csak az elején...
Glen Matthews egy ír családba született,angol boszorkány és ír mágus ötödik varázsporontyaként. A Matthews család boldogan élt és nevelgete rengeted gyermekét,mindent megadtak nekik,már kiskoruktól varázslatra nevelve őket. Idilli kép,papa-mama-gyerekek,csupa mosoly és így tovább stb stb stb. Hogy ebből mi igaz,azt döntse el az Olvasó maga,merthogy ezt híreszteli magáról és családjáról Glen(akit sosem szólítunk se kreszt,se vezetéknevén),de semmi garancia nincs arra,hogy ebből egy szó is igaz. Maradjunk annyiban,hogy valószínűleg ír és több mint valószínű valóban mágus,bármennyire is hihetetlen ez a feltételezés,mert még egy muglinak is rossz első ránézésre. Saját magáról nem szokott beszélni, de ha beszél is,az ellentmondásos. Néha azt mondja nős,néha azt,hogy volt egy felesége,aki elhagyta vagy éppen meghalt,de az sem ritka,hogy azt mondja,sose volt senkije,remete. Mágusképzőbe-saját elmondása szerint-nem járt,mivel a szülei nagy varázskoponya révén mindenre megtanították a kölyköket,amire csal lehetett. De hogy jön a képbe Dexternon, Namless Town és miért ilyen agyalágyult? Glen Matthews ódákat tudna zengeni magáról és Cornelius Kingsley-ről,Dexternon igazgatójáról,vidáman mesélné el találkozásuk történetét,a bökkenő csak az,hogy ahányszor elmondja a storyt,annyi féle-fajta verzió létezik. Van mikor azt állítja, kalózok rabolták el és Cornelius hősiesen kimentette. Máskor Kingsley-vel egy kocsmában futott össze első alkalommal,ahol jól leitták magukat. Egy harmadik verzió szerint egy mágus-továbbképzésen találkoztak,ahol a vámpír a vendégprofesszor volt. Egy negyedik alkalommal megint másként. Talán már maga sem tudja. Néha együtt iszogattak. Így történt,hogy kb.10 éve is egy szomorkás őszi estén lehajtottak pár pohárral és ez olyan jól sikerült,hogy Glen alkoholmérghezésig itta magát s végül már a felmosólöttyel oltotta szomját,valami kellemes virágillatú borzalommal,ami megtette a hatását és öt napig feküdt kómában. Tudni kell,hogy ez előtt az akció előtt Matthews sosem volt alkoholista,csak néha lehajtott pár pohárkával és ami talána legmegdöbbentőbb,sosem volt takarítómániás. Szerelgetni szeretett,szerette nélkülözni a varázslatot,hogy mindennapi dolgokat saját kezűleg végezzen el,de ezt cseppet sem vitte túlzásba és nem is zaklatott senkit. Viszont ez az egy,elátkozott este nagy változást vitt végbe. Glen más emberként tért magához. Furcsább lett. Paranoiás,gorombább,idegesetítőbb és...szeretett takarítani. Így jött az ötlet a diri részéről,hogy ivópajtásának munkát ajáljon,mégpedig egy nagyon neki való beosztást. Legyen Glen ezentúl A Gondnok! Kiélheti takarító és barkácsolómániáját,amit a végzetesnek hitt éjjszaka idézett elő némi agyrászkódással és kitudja még mivel, és közben ő lehet a diákok éjjel-nappali őrzővédője. Merthogy egy varázsiskolába felesleges egy gondnok,mivel mágiával minden megoldható,de valójában az ő valódi küldetése a Vigyázás.
Egyik nap,maga Coraline Vértesi toppant be hozzá,a saját kis magánszentélyébe-tisztítószerraktár-és új munkát ajánlott neki. Mégpedig azt,hogy az asszony által alapítandó iskolában legyen mindenes. Mivel Glen pihentagyú az említett eset óta és logikátlan is,fogta magát és minden nélkül követte a nőt. Csak úgy. Így került ő Namless Town-ba.

Képességek:
Szeretnéd tudni,mi?


Exclamation A karakter bármelyik diák-játékba belekontárkodhat,beleavatkozhat! Exclamation

 A Gondnok (elfogadva) Scrubs-Star-Missed-by-Many-a
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


 A Gondnok (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Gondnok (elfogadva)    A Gondnok (elfogadva) EmptyKedd Nov. 13, 2012 8:02 pm

Nekem is volt már "szerencsém" Very Happy
Vissza az elejére Go down
Stephan Blackthorn
A Blackthorn család feje
Stephan Blackthorn

Faj :
Farkasember
Kor :
104
Hozzászólások száma :
97

 A Gondnok (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Gondnok (elfogadva)    A Gondnok (elfogadva) EmptySzer. Nov. 14, 2012 5:50 pm

Jöhetne az Asylumba is, a sok örültek néha a vezetékeket rágják szét! Laughing
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom A Gondnok (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Gondnok (elfogadva)    A Gondnok (elfogadva) Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Gondnok (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: