Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Sötét Rengeteg

Go down 
SzerzőÜzenet
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyCsüt. Nov. 15, 2012 2:26 pm

Sötét Rengeteg The_mystic_woods_by_vicki73-d31h8ev

Ez a sűrű erdő az egész iskolát körbenövi. Bár igen veszélyes környéknek számít, a bejárás nem tilos, mint egyes mágusképzőknél, mivel itt nem csak a tanárok, de az iskola titokzatos vadőre is vigyáz a diákok és varázslények épségére.


Sötét Rengeteg 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyVas. Márc. 16, 2014 5:33 pm

Oliver bácsiHalkan dúdolgatva járkál a fák között, két ismerős alak után kutatva, akiket hiába keres már meg se tudja mondnaimióta. Ebbe az erdőbe se először téved be, de Vyxline nem adja fel, lehet voltak már itt a szülei, lehet ők is a kislányt keresik. Nagy ez a hely, könnyen szem elől téveszthetik egymást. Pedig a csöppség már nagyon el akarja mondani, mennyire csúnyán bántotta az a bácsi, pedig ő nem tett semmi rosszat. Még a csúnya szavakat is lenyelte, mert arra tanították.
A sötétség már nem is zavarja annyira, a dúdolgatás elűzi azokat a gonosz lényeket, akik itt tanyáznak. Ő ebben a hitben él. A hangja, akár az angyalé, nem volt ideje teljesen kifejlődni, és már nem is lesz, bár ezt  alány egyáltalán nem tudja. Csak azt, hogy ha éhes, akkor bizony őzet kell kergetni, de Isten legyen rá a tanúja, imádja, ahogy a gyorsaságát is.
Léptek zaja csapja meg a füleit, így meg is bújik az egyik fa törzse mögött, de rikító zöld szemei, még így is magára vonják a másik figyelmét, már ha az illetőnek feltűnik a fa mögül kikacsintgató, félszeg tekintet.
Vissza az elejére Go down
Oliver Ulliel
Diák - Vámpír
Oliver Ulliel

Faj :
Vámpír
Kor :
27
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
61

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyVas. Márc. 16, 2014 6:32 pm

A (mindörökké) elveszett kislányhoz

*Hűvös, koratavaszi éj lepi el a várost és környékét. S eme sötétségnél mi volna szebb? Oliver ezen az estén úgy dönt magányos sétára indul, a város peremén, a Senkiföldjén és ott is a Sötét Rengetegben. Az Éjszaka csupán nemrég ébredt, alig halhatóan neszelnek az éj teremtményei. A vámpír sem lehet kivétel.
Nyúlánk alakként suhan az erdőben, természetellenesen fehér bőre az, ami kitűnik a tompa feketeségből.
Kabátjának galléra magasított, a formaság kedvéért viseli csupán.
Lágy gyermekhang csapja meg fülét, tiszta, akár egy angyalé. Viszont az illat, ami vele társul nem a várt és legszentebb áldozati bárányé, nem...ez egy fekete bárány nem evilági szaga.
Lassít, bár eddig sem sietett. Ciánkék írisze csak úgy cikászik a kátrány lombok között.
És akkor meglátja, hiába a hang elfolytása, óarany fürtök és megrezzenő gyermeki alak ami a fa tövében lapul. Ciánkék felvillanó szeme találkozik a méregzöld, apró szemecskével.
Ugyan úgy világít mind a kettő az éjszakában*
- Egyedül vagy?
*kérdezi az idegen vámpír selymes hangon, ahogy az efféle jól öltözött szörnyetegek szokták*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptySzomb. Júl. 05, 2014 11:20 am


Lehetett volna óvatosabb is. Lehetett volna, de igazából nem is akart az lenni. Ha az akart volna, az idegen férfi nem látta volna meg elvégre, eddig is nagyon jól el tudott bújni az idegenek elől. De kíváncsi, mostanában egyre többször, egyre jobban, mert az erdőben már nem nagyon hat rá valami az újdonság varázsával, sőt. Csak az idetévedők. Vyxline némelyiket felettébb mulatságosnak tartja, főleg azokat, kaik félnek a medvétől. Ő nem fél semmilyen állattól, általában azok félnek tőle.
A kérdés hallatán, bólint egy aprót, majd kijön a fa mögül, hogy megmutassa teljes valóját. Eleinte félszegen lép párat, hátha mégis futnia kell, aztán ki tudja miért, de bízni kezd, így határoozottan sétál a férfi elé, majd a kezeit nyújtja, jelezve neki, vegye fel. Szeretne egy vonalba kerülni vele, hogy megmondhassa, amit akar.
Vissza az elejére Go down
Oliver Ulliel
Diák - Vámpír
Oliver Ulliel

Faj :
Vámpír
Kor :
27
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
61

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyVas. Júl. 06, 2014 9:42 am

*zsebre vágott kezekkel ácsorog, egyik térdét megroggyantva a sűrű erdő feketeségében. A csipős szél fújdogál,de a fák a nagyját felfogják. Csupán pár hajtincs táncol és a gallér libben. A kislány
pedig előjön. Szép gyermek, ennivaló halandó lehetett, igy nem csoda, ha átváltoztatták. Bár ezt nem tudja biztosan, csak sejti. A bújkálás miatt. A nemesi vámpir gyerekek kis korban nehezen fékezhető kis gyilkológépek. Igazi szörnyetegek. Ritka a kivétel. Tehát meg kell tanulniuk azt a magatartásformát, amivel később emberek közé mehetnek és beolvadhatnak. Persze ámitani is jól tudnak egy idő után, de fajtársaik előtt nem kell tetszelegniük. Figyeli ahogy a kicsike odaandalog hozzá, villogó iriszével követi. Nem, még véletlenül sem jut róla a saját két csemetéje eszébe. Vámpiroknál ez nem igy meg. Hiszen ők nem emberek. Számára ez a kislány csak egy a sok vámpirkölyök közül, semmi több. Nincs szánalom vagy együttérzés, esetleg rokonszenv. Később talán szimpátia vagy antipátia, semmi több. A lurkó odaér hozzá és nyújtogatja apró kezeit. Ezek a kezecskék azonban továbbra sem emlékeztetik Haldorára, a kislányára*
- Én nem vagyok az apád. Sem a bátyád.
*ezzel utasitja el a pöttöm lányka szavak nélküli kérését. Oliver mindig is a kegyetlen hidegvéréről volt hires, ezért is lepte meg saját szüleit, mikor olyannyira beleszeretett abba a halandó lányba, Ewoletbe, a kis északi tüneménybe. Viszont Ewolet-aki immáron a neje s társa a sötétségben és vérben-máss volt, egy különleges, feketén tündöklő csillag az éjszakában, se fénylény-se árnylény. Vagy talán mindkettő. Most azonban...már csak egy. De ő, csakis ő váltott ki valamiféle pozitiv érzelmet az éjszaka eme gyilkosától, a velejéig romlott grófból, az alvilági bűnözés hercegéből. Sosem érdekelte senki, se élő, se holt. Se asszony, se gyermek. Nemzői azt gondolták erről, hogy a Király vére tükröződik lényében és méltó tisztavérű utóda, leszármazottja az Ősnek*
- Tudod, mi vagy?
*kérdezi a lánykától, inkább kiváncsiságból mintsem együttérzésből*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victorius du Chapellier
Bíbor Király
Victorius du Chapellier

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
98

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyVas. Feb. 12, 2017 5:13 pm

~Fiamhoz, Lucienhez~*Már leszállt az éj, az Éjszaka Gyermekei hallatják hangjukat s fel-fel villan egy-egy világító szempár az ágakon, a bokrok között. Az este csendje, harmóniája, szimfóniája. Kellemes egy vámpír számára, nem csoda hát, hogy a Bíbor Király is-per pillanat-itt tanyázik. Egy nem is olyan magas, vastag ágon fekszik, hátát a fatörzsnek vetve, egyik lába felhúzva, míg a másik alá csüng a feketeségbe. Mereng, ábrándozik, ahogy fent ül, bár rejtőzködni nem próbál, miért is tenné? Hosszú, fekete szövetkabátot visel és a nadrágja s cipője is az éj színét viselik. Csupán a garbó, amit visel mélyvörös, a bordó egy rendkívül sötét, még is intenzív árnyalata. A sötétben persze csak éji lények láthatják többnek, mint feketeségnek:

Sötét Rengeteg 0bb28ec601269f8b3a7da08edb30de18

Sóhajt egyet és azon tűnődik, mi is történik vele. Hogy rabul ejtette egy nő a szívét, amire eddig sosem volt példa. Képtelen másra gondolni, csak Viridiana jár a fejében. Legszívesebben minden pillanatot vele töltene, hallgatná csengő hangják és csak szeretné és szereté. Abban a szép baldachinos ágyban, amiben álmában látja a szépséget, selymekben, éjeken és nappalokon át szeretkezne vele benne, míg az idő és világ tova rohan körülöttük. De úgy se számítana, hiszen a vérivóknak másként telik az idő. Akkor miért nem teszi még is ezt? Hiszen ő a Király, bármit megtehet s mindig meg is tette, aktuális szeszélyének híven. Még is...mintha fenyegetést érezne a levegőben. Nem tudja mi lehet, talán csak az új érzés idegensége szüli? Vagy valami többről van szó...?*


Sötét Rengeteg Tumblr_n1soimjxif1sq1l2ao9_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptySzomb. Május 13, 2017 12:41 pm

Az Éjszaka teremtményei ébredeznek, és Lucien is kinyitja felemás szemeit a nappali szendergéséből. Nem is igazán alvás ez, inkább mintha csak csukott szemekkel heverne, és átengedné magát a környezet zajainak, neszeinek. Észleli maga körül más vérszívók jelenlétét és erejét, de egyikük sem árthat neki. A legnagyobb ragadozó akitől tartania kellene, tőle nem messze sziesztázik.
A sötét erdőben lépdel, nem fárad hogy lépteit elnyomja így masszív bakancsa alatt megroppannak a kis gallyak ahogy végső sikollyal adják meg magukat a nyomásnak. A magas, rejtélyes alakot nem zavarja. A szellő belekap hosszú bokáig érő súlyos bőrkabátjába, és meglebbenti hollószínű haját. Megáll. Figyel, és érez. Érzi merre van a teremtője, a szülőatyja és arra felé indul, nem titkolja el a szándékát és nem rejti el jelenlétét. Egyszerűen csak halad az erdőben és sötét pillantásának hála, egyetlen lény sem áll az útjába. A fa alatt megáll és felnéz az ágon lustán elterülő nemes fenevadra amire emlékezteti.
- Igazán kellemes éjszakánk van, nemigaz? - szólal meg bársonyos hangján, amivel bárkit be tudna burkolni pusztán úgy, hogy beszél. Felugrik egy másik ágra, de hogy lássa az apját és lelógatja a kábát. Csak ül az ágon, nem támaszkodik a törzsének.
- Úgy éreztem kerestél. Tévedtem volna? - kérdez egyből bele, de ahogy beleszimatol a levegőbe, megérzi. Azt a női illatot, amit nem először sodor az orrába a szél az előde felől. Nohát, Victorius több időt tölt ugyanazzal a fehérnéppel? Minő meglepetés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victorius du Chapellier
Bíbor Király
Victorius du Chapellier

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
98

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyPént. Júl. 28, 2017 11:52 am

*Vadromantikus, már-már viktoriánus ábrándozásából egy jól ismert illat s jelenlét tépi ki viharosan. Már messziről hallja, hogyan zúzza össze fia léptei a kesergő, száraz ágakat az avarban, pont mint ellenségeiket. Erre a gondolatra félmosoly vetül arcára. "Az én fiam"; - gondolja. Felül a masszív ágon, aminek eddig lustán neki dőlt és igen, valljuk be, a szeretett nőről ábrándozott. Felültében jobb karját a felhúzott jobb térdén pihenteti meg, balja lomhán pihen az ölében. Ekkortájt ér a vén fa tövéhez a fiú*
- Ahogy mondod, Fiam.
*sóhajt egy halkat, kimondottan szentimentális hangulatban van. Különös, bár olykor-olykor, pár évezredenként rá tör hasonló*
- Lehetséges. Nem volt tudatos, de bizonyára így volt.
*egy pillanatra lenéz az ölében csüngő sápatag kézfejére, majd felnéz és bordó írisze találkozik örököse tengerkék szemeivel. Mintha csak Xénia szemeibe nézne*
- Olyat érzek, amit ezelőtt soha. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi idő után hasonló lehetséges volna. Hogy én, miután annyi kort láttam felvirágozni és letűnni...még megtapasztalhatok bármi újat. Értesz engem, fiam? És még is...
*elmereng a sötétben és az arca valahogy nem olyan, mint máskor*


Sötét Rengeteg Tumblr_n1soimjxif1sq1l2ao9_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyVas. Aug. 05, 2018 3:58 pm

Nem is tudom mi vonz igazán felé, de valami mégis, és kíváncsi vagyok hogy miben töri a fejét, de az ő illatához keveredik valami más. Az ő szaga jellegzetes, fűszeres, sötét erővel telt, de mégis valami könnyed és puha tompítja ezt a szagot mintha egy nő bársonyos érintése simítaná el a rózsa töviseit. Összehúzom a szemeim, a Királynak... tetszik valaki, hogy ennyire magára vette az illatát? Ha csak egyszer találkoztak volna, nem érezném ennyire intenzíven bár bevallom egyáltalán nem kellemetlen, és cukorkaszerűen ragacsos.
Felnézek a vén fára, ahol mint vén denevér az Apám helyezkedik ülő helyzetbe, és még így is veszélyt sugároz magából. Elemit, veszélyeset és mégis... Elmosolyodom a megszólalására, a hangja is egészen máshogy cseng. Csak nem...
- Ritkán értessz velem egyet, örülök hogy a ma este egy ilyen alkalom - behajlítom kicsit a térdeim, és egy tőle nem messze eső ágra érkezem puhán, akárcsak a macskák. Lelógatom vastag, erős bakancsba bújtatott lábam és hintázni kezdek ahogy őt nézem. Pillantásunk találkozik, és vérkő íriszeibe pillantok. Valami fénylik a tekintetében.
- Lehet hogy tudat alatt társaságra vágytál? - kérdezem ahogy elhelyezkedek kényelembe és hagyom hadd szedje össze magát, hogy kimondja amit akar. Nem volt erős a hívás, de megéreztem, mert ki vagyok élezve erre az erőre, erre a lényre. Aki mindenkink királya és nekem mégis az apám. A szemem a legjobb bizonyíték rá.
- Valami újat érzel? - lepődök meg de összeáll a kép a fejemben és nem tudjom elfojtani a mosolyom. Az én szívem nem dobbant eddig senki után, de ismerem az érzést amiről beszél, meg tudom nevezni.
- Te szerelmes vagy! - mondom ki hangosan ahogy az elmerengő arcába nézek. Micsoda nő lehet aki képes volt ennyi idő után a Király rideg álcája alá törni, és megérinteni a Férfit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victorius du Chapellier
Bíbor Király
Victorius du Chapellier

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
98

Sötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg EmptyPént. Feb. 15, 2019 5:14 pm

*le pillant kései ivadékára és elégedett atyai mosoly terül el arcán. Victorius mindig forgat valamit a fejében, ő az a lény, mely elméje sosem pihen s aminek gondolatai egyszerűen kifürkészhetetlenek. Egyszerűen azon oknál fogva, hogy nem egy a megannyi élőlény közül, nem. Ő egy Nagyidős. Egy évmilliókat látott hüvely, magának a Sötétségnek a kiterjesztése, annak valamiféle megtestesülése, amit az élők elméje korlátoltsága révén felfogni sem bír, pusztán összerogy a beletörődés terhébe*
- Remélem még több is lesz. Hiszen az örökösöm vagy. És tervem van veled.
*vérkő tekintete követi a fiút, amint az is a magasba szökken, hogy immáron már-már egyenrangúan foglalja el az őt megillető helyet*
- A te társaságod mindig is kedves volt nekem...főleg mióta újra egymásra találtunk, fiam.
*sötét árny suhan végig az arcán, fájdalmas volt a gyermek elvesztése, még egy ilyen ős-időket látott lény számára is. Nem szokása beszélni arról a bizonyos napról, mikor a Jégkirálynő elragadta. A pillanatnyi melankóliából Lucien tápi ki*
- Úgy hiszem jómagam is. Bár ilyen mély érzelmeket még talán anyád iránt sem tápláltam. A nő...úgy hiszem, ő lesz az, aki felébreszt.
*mondja ki eme különös szavakat, midőn elmereng, de tekintete vissza vándorol kis idő után a hercegre*
- Tudod-e, miről beszélek, Lucien?
*nem szűkülnek össze szemei, halovány, sötét és erővel teli mosollyal néz a fiára s kibukkannak a vámpírokétól jóval nagyobb szemfogai*The Court of the Crimson King:
 


Sötét Rengeteg Tumblr_n1soimjxif1sq1l2ao9_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomSötét Rengeteg Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sötét Rengeteg   Sötét Rengeteg Empty

Vissza az elejére Go down
 
Sötét Rengeteg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Senkiföldje-
Ugrás: