Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Kísérletezde élő alanyokka

Go down 
SzerzőÜzenet
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Kísérletezde élő alanyokka Empty
TémanyitásTárgy: Kísérletezde élő alanyokka   Kísérletezde élő alanyokka EmptySzomb. Nov. 03, 2012 7:03 pm

Valóban létezik ez a kórterem? A doki valóban a betegein kísérletezik? Vagy csak a betegek bomlott agya kreálta? Senki sem tudja....kivéve a Pszichiáter urat.

Kísérletezde élő alanyokka Psychiatric-hospital
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Kísérletezde élő alanyokka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kísérletezde élő alanyokka   Kísérletezde élő alanyokka EmptyKedd Szept. 20, 2016 1:09 pm

Kísérletezde élő alanyokka Giphy

Kopp - Kopp hahahaha Laughing

Hatalmasat szippantok a levegőből, majd hangos nevetésben török ki, mikor tudatosul bennem, hogy igen.... visszatértem. Szeretek én ott lent, de unatkozok... annyiraaaaaa uncsiiiii, mindig csak ugyanaz megy, senki nem várhatja el tőlem, hogy én azt élvezzem.
És most hogy feljöttem, játszani fogok. Ó de még milyen jót fogok játszani, még a gondolatra is eszelős vigyor szökik arcomra, s ismét kiszakad belőlem a velőt rázó nevetés, ahogy elindulok az új játszóterem felé.
Úgy megyek, mint aki nem is először van itt, de tény, az én tájékozódásom másképp működik, mint holmi piócáké, vagy pincsiké. Nem vagyok olyan, mint ők, én azt a kort már kinőttem? Van ilyen?
A baseball ütőmet lóbálva haladok az Asylum felé, dúdolgatva, hogy addig is szórakoztassam magam valamivel, majd se szó, se beszéd lépek be.
Látom ám, hogy pár buzgómócsing máris a segítségemre sietni, valami mégis meggátolja őket benne. Na igen, az a fránya kisugárzás, hiába vagyok én báránylelkű, ha a az a fránya bizé elintézi, hogy féljenek tőlem... ez milyen máááááááááááááááááááááár.
- Hahahaha - nevetek fel hangosan, aztán méginkább, mikor konstatálom, a falak visszhangozzák is gyöngyöző kacajom. Hát nem kellemes? Nem, nem az, egy halandó fül számára biztosan nem, egy vámpír meg eszelősnek tarthatja, de összességében bárki könnyedén leszűrheti, nem rendelkezekegészséges elmével... nem mert a doktor bácsi tett róla, hogy ne legyen az. Hát nem oltári rendes tőle? Mindig is azt mondták nekem, ne akarjak normális lenni, mert megbolondulok, de azt sose mondták, hogy az élet ennyire széééééééép.
- Oda nem mehet be - rivall rám valaki, én meg megszeppenve hajtom le a fejem, tovább is lóbálva azt az ütőt, ami hirtelen nagyobb erőre kap, és úgy kólintja fejbe azt a gazt, aki elém állt, hogy az padlóra ájul.
- Upsz - húzom be a nyakam, megjátszva azt a pillanatnyi bűntudatot, aztán nevetés közepette húzom be magam után abba a kellemes kis játszószobába, ahol én is sokat feküdtem, még ha nem is épp Namless Town is volt a színhely.


- A doktor ezt nem fogja hagyni - szemeim rávillannak egy pillanatra, ahelyett, hogy az injekciós tűket vizslatnám, mert mióta felkelt szegény, annyira negatív, jobb kedvre kell őt deríteni...
- Nem bizony... ő is jön játszani, régen is annyira szeretett... - mosolyom bár lelkes, és még toporzékolok is izgalmamban, a körülmények nem arról árulkodnak, hogy ezt ő élvezni is fogja, de maaaaajd... hisz ez annyira jó móka.
- Ne mocorogj, oké? Akkor ki kell, hogy szíjazzalak, és elveszik az élvezet - biggyesztem le az ajkam, mint egy durcás kisgyerek, aki most jött rá, hogy a többiek nem az ő szabályai szerint játszanak.
- Jó muri lesz, ígérem....

Vissza az elejére Go down
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Kísérletezde élő alanyokka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kísérletezde élő alanyokka   Kísérletezde élő alanyokka EmptySzer. Szept. 21, 2016 12:04 am

Kísérletezde élő alanyokka Tumblr_o5i2ij2WGb1vnhtpro1_500

A kórház egyik folyosóján sétáll fehér köpenyében, kórlapok a  kezében, éppen hajt egyet, mikor furcsa zaj csapja meg kiélesedett vámpírfülét. Megáll, felpillant. Összehúzza a szemöldökét. Szagol. Megindul, immáron kissé gyorsabb léptekben egyenes arra a bizonyos folyosóra kanyarodik le. Kivágja az ajtót és belép, még lengedezik mögötte.

- Te halott vagy.

Jelenti ki, mert nem lehet nem emlékezni a cuki kis coffokra. Na meg ahogy a kishölgy kínok között feküdt ki ennek a kórteremnek az analógiájában...hm, pár éve? De hogy lehetséges ez? Egy huncut, rosszakaró nekromanta? Mondjuk az az Oliver, mert nem tetszik neki, hogy a feleségével kapcsolatba került és munkát ajánlott? Vagy más? Mindig is rühellte a mágiát. Zombinak nem néz ki a leányzó, de akkor mi történt? Minden esetre nem örül neki, hogy visszatért a kicsike. Így vagy ismét végez vele vagy kénytelen kezeleni...de várjunk csak. Valahogy visszajött és most itt van, valamilyen nem teljesen eleven formában. Akkor...mi lenne ha megnézné mi is ő valójában? Torz vigyor húzódik arcára, ahogy enyhén is bukik a feje. A Batman rajongóknak bizonyára Joker ugrik be erről.

- Szóval...visszatértél hozzám kislány.

Széttára karjait és a ciklámen inge feltárul a fehér köpeny ölelésében. Ó,igen. Ez a kegyetlen és beteges arc, amit Harley már jól ismerhet.


Kísérletezde élő alanyokka 1e027ef811b57be7bd91bcfe41224e68


- Folytassuk hát a játékot ott, ahol abba hagytuk. Mert te rossz lány voltál, csak úgy meghaltál nekem! De most...azthiszem nem fogunk ilyen banális problémába ütközni.

Azzal a dilidoki megindul Harley felé. Vészesen közelít, bár komótosan.

Kísérletezde élő alanyokka Tumblr_odhhy787QJ1vdn777o6_500

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomKísérletezde élő alanyokka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kísérletezde élő alanyokka   Kísérletezde élő alanyokka Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kísérletezde élő alanyokka
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Blackthorn negyed :: Blackthorn Asylum-
Ugrás: