Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Posta és irodaházak utcája

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyCsüt. Nov. 15, 2012 4:14 pm

Van normális posta is, vagyis nem mágusok használta, hogy feladod a levelet egy borítékba és az illetékes mágus elszállítja valamilyen teleportálási eszközön, esetleg repülő postabiciklivel. Aztán van a madár posta, amikor baglyok és különféle madarak szállítják a küldeményeket. Ez utóbbi szolgáltatást főleg a hagyománytisztelő polgárok használják ki. Bérelhető irodák is vannak itt, valamint szobákat, lakásokat adnak ki ebben az utcában bérbe, azoknak, akik itt óhajtanak megszállni.

Posta és irodaházak utcája Alsace_street_vi_by_zardo-d17gzjw
Vissza az elejére Go down
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyVas. Nov. 18, 2012 3:05 pmTayler

Erre járok, felfedezem a környéket és marha fontos embernek érzem magam, biztos ezért tévedek ilyen unalmas, hivatalos helyre. Mert én aztán nem akarok írni a szüleimnek, hogy ne vakációzzanak, inkább egy saját irodaházon agyalok, meg hogy nem kéne visszamenni az iskolába. Öltöztem egyszerű, kabát, sapka sál, már leszoktam a túl vagány rocker cuccokról, mint a bőrnadrág, inkább átlagosnak és fontoskodónak nézek ki, ahogy kritikus szemmel méregetem a terepet. Egy vadász hely kellene nekem, kibérelni egy kocsmát, vagy ilyesmit, összeszedni a vadászokat, aztán itt bandázni. Habár lehet feltűnő lenne, van itt mindenféle lény, egy eldugottabb helyet kellene találnom és...
Hm, egyáltalán kik csatlakoznának? Nikolaszt tuti nem tudnám rávenni ilyesmire, a többi haverom meg mind visszamegy a suliba.
Ilyen hülyeségeken agyalok, mint az ember általában agyal valamin, miközben taposom a követ és azt kívánom bár esne már a hó, így értelmet nyerne a fejemen fityegő fura, plazmára hasonlító sapkatrutyi. Na szóval ma sem vagyok mentálisan ép, főleg ahogy fura összehúzott szemmel nézek be-be egy-egy kirakatüvegen. Látok egy csomó "mit akar ez?" pofát visszafintorogni rám, ilyenkor intek egyet vigyorogva és lassan tovább állok. Hiába... egyik irodaház sem lesz jó, valami sokkal menőbbet képzeltem. Mehetek haza tovább unatkozni...
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Vadőr
Tayler Thor Owain

Faj :
Vérfarkas
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
10

Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 7:22 pm

A sor keze..
Igen, az hozott ide, ebbe az eldugott városba, ahol a sötétség, a szenny, mindent elér. Most ez komoly? Hogy egy olyan városba fogok élni, ahol a jót külön keresni kell? Olyan ember vagyok én, akiben semmi jó nincs? Nem
Jó, persze, bárki mondhatja nekem hogy itt is élnek kedves emberek, itt is vannak jóakaratúak, de hát azért mégis...úgy érzem egy sötét városban a sötét emberek, vagy más lények vannak többségben. Ó igen, én sem vagyok egy matyóhímzés, s ha valaki nem ismer, úgy gondolja, hogy én egy vagyok a sok itt élő közül, hiszen morcos, mogorva farkas vagyok, de ismerőseim tudják, szívem mélyén j ember vagyok.
Na de már idekerültem, s ha itt vagyok, mert bizonyos dolgok miatt szükségét érzem, kell egy lakás, ahol meghúzhatom magam. Igaz az is, hogy nagyon nem szeretem a város eme részeit, de ahogy hallottam, itt akad kiadó lakás. Én is azt keresek most, egy hirdetőújsággal kezemben.
Épp egy ilyen házból lépek ki, böngészve a következő hirdetést, mikor egy ismerős alak sziluettjét vélem magam mellett elhaladni.
~Ed? Á nem, csak képzelődsz Tayler, ő meghalt.~
Szívem összeszorul, még morcosabbá válok, mint annak előtte, s a gondolataimba merülve indulok tovább a célom felé, mely utamon a sarkantyúm zaja kísér, ahogy az illik a western felszereléshez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 8:52 pm

Céltalan nézelődöm itt, egyre csak azt látom, hogy semmi értelme. Nem ilyen hely kell a bandámnak, ha lesz, hanem valami sokkal vagányabb...
Fordulnék is vissza, de furcsa, nagyon különös zajt neszelek meg hirtelen. Mintha... Nem, az nem lehet! Vagy mégis?
Elindulok a hang irányába, gyorsítok kicsit, félek, hogy elveszítem. Gondolataim összekuszálódnak, a múlt, Tornerans és egy vérfarkas forog körbe-körbe a fejemben, meg egy kés... a múltam egy furcsa választóvonala, aznap, amikor Grimmék megmentettek én...
Befordulok egy sarkon, arra az útszakaszra térek, ahol ő is van. Mellkasom szuperszónikus gyorsasággal emelkedik fel-le. Gombóc akad meg a torkomon, amit le kell nyelnem. Ajkam kissé eltátom, mert teljesen kiszáradt szám összetapadt. Erőszakkal tátom széjjelebb és meredek előre, vagyis rá Tayler Thor Owainra. Végiggondolom ezt a nevet és beleborzongok. Azt hiszem meg fog ijedni, hogy nem kellene... elég gyáva voltam, hogy azóta sem voltam képes újra szembenézni ezzel. Vele és azzal, ami történt. Annyira dilinyós lettem és vidám, de most mintha elfújták volna, ott állok földbegyökerezett lábbal, ráz a hideg, homlokomon verejtékcseppek gyöngyöznek, érzem, ahogy beleizzad a tenyerem a zsebembe. Gondolni sem mertem rá, nem hogy szembenézni ezzel az egésszel és most itt van, mintha a sors ki akart volna cseszni velem, csak azért is az orrom alá tolja, hogy vállaljam, amit tettem.
- Tayler...
Nyögöm rekedten. Elég hangosan, de aztán úgy elmegy a hangom, mint már régen, csak állok ott meghökkenve, remélhetőleg előtte, vagy úgy, hogy rám lásson. Biztosan nem ismer meg, levágattam a hajam, eldobtam a stílusom, tulajdonképpen mindent, ami a Lyons névhez fűzött. Talán még azt is, akit nem akartam, őt... És megbántam és nem tudom... valahol természetes volt, hogy akkor én most nem veszek tudomást a régi dolgokról. Megmagyarázhatom ezt valaha? Neki, magamnak? Talán nem ő az, csak egy délibáb, valaki aki hasonlít rá, majd elneveti magát és rám köszön, Grimm úrfi! És a megkönnyebbüléstől felvásárolom az egész üzletét és ma beveszem a nyugtató pirulát elalvás előtt. Meg kellene nyugodnom, megint álmodom, talán nem vagyok ébren, képzelődöm. Szinte a hajam keresem, nem kerülhettem vissza a múltba, ugye? A levegőt egyre szaporábban veszem és csak meredek arra a képtelen, nem létező pontra, várom, hogy valaki április elsejét kiáltson, meglökjön és én előrezuhanjak a megnyugtató semmibe.
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Vadőr
Tayler Thor Owain

Faj :
Vérfarkas
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
10

Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyHétf. Dec. 03, 2012 10:25 am

Képzelődöm...hát ez nagyszerű. Eljutottam arra a szintre, hogy már olyat is látok, ami/aki nem létezik? Vagyis itt, ebben a városban láthatom, de akarom én őt holtan látni?
Nem! Nem akarok vele már úgy találkozni, hogy nincs az élők sorában, s csak szellemként lebeg előttem, én pedig nem adhatok neki egy atyai ölelést. Vagy egy jó büdös pofont, olyat, hogy körbeforduljon saját tengelyén. Még akkor is, ha ez nekem nem szokásom.
Amint tovább haladok elhessegetve a gondolatokat, egy hang jut el tudatomig. Ami nagyon ismerősként cseng, s már kapcsolom is az iménti gondolathoz, a pillanatok törtrésze alatt. Igen, az ő hangja, de valóban hallom, vagy csak hallani akarom. Lábam gyökeret ereszt, s nem bírok megfordulni, mert tudom, hogy csak szellemet fogok látni, ha látok is egyáltalán valamit. Majd lassan, vállam felett hátranézek (éppen mint az avatáron), összeráncolt szemöldökkel, gondterhelt, goromba, de némi reményt is sugárzó arccal. Na meg a félelem is ott van, hogy már teljesen elment az eszem.
- Ed. Ne csináld! Ne őrjíts meg, kérlek!
~Mondd, hogy itt vagy, s nem csak képzelődöm, még ha szellem is vagy!~
Szemem sarkából látom őt, látom ijedt arcát, férfiasodott tekintetét, vonásait. Nem lehet halott, ha változott. Nem olyannak kellene lennie, mint hajdan volt? Nem fordulok meg, csak várom válaszát, bár kérdést nem tettem fel. Így ha nem mondd semmit, én elindulok újra, s azt hiszem az első szakadéknál fogok kikötni, mert őrültként nem élek, az már egyszer biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyCsüt. Dec. 06, 2012 2:09 pm

Meg akartam keresni, de tény, hogy nem tettem, ki gondolta volna, hogy pont itt futok vele össze. Apám se javasolta, amíg bogyókon voltam, de hogyan is magyaráznám meg? Apukám nem engedte?
Szívem torkomban dobog, vadul dübörög, mikor hátra sandít már világosan tudom, hogy ő az. Kissé elmosolyodom, a másodpercnyi viszontlátás lelkes öröme felpezsdít, megszaporázom lépteim, néhány métert szaladok, hogy aztán gyorsan és hirtelen komorodjak el és álljak meg előtte pár méternyire. Kiszáradt szám szólásra nyitom, valamit válaszolnom kellene, megrázom a fejem.
- Nem sikerült.
Kicsit elcsuklik a hangom a mondat végére, új levegővétel kell, hogy folytatni tudjam, úgy érzem magam, mintha hátulról fejbe vertek volna egy palacsintasütővel, homályosan látom Taylert és csillog körülötte a levegő. Szédül a fejem, azt sem tudom mit beszélek, valószínűleg ezért folytatom úgy:
- Nem sikerült megölnöm magam.
Még mindig rázom a fejem, még egy lépést közeledek a férfihez, aztán megtorpanok. Azt akarom mondani, sajnálom, de képtelen vagyok rá. Valamiféle mosolyt akarok kipréselni az ajkaim közt, képzeletben nem ilyen volt ez a találkozás, akkor a nyakába ugrottam, de most csak rángatózik a szám.
- Én vagyok
Mondom sokkal halkabban, mint azt szeretném. Talán ki kellene nyújtani a kezem és megölelni? Hiányzott... mindig fontos volt. Kicsit kapkodni kezdem a levegőt, mit fog mondani? Hogy fog reagálni? El sem tudom képzelni....
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Vadőr
Tayler Thor Owain

Faj :
Vérfarkas
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
10

Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyHétf. Dec. 10, 2012 3:09 pm

Nem sikerült?
Nem értem én ezt az egészet. Hallom hangját, hallom, ahogy elmondja, nem tudta megölni magát, mégsem értem...akkor sem igazán tudtam elfogadni, azóta sem, most mégis itt áll mögöttem, s azt várja, hogy ne döbbenjek le? Vagy egyáltalán mit vár tőlem? Mit akar? Én mit akarok?
Fejem újra előre fordítom, mert nem szeretném, ha látná arcomat, amin rengeted kérdés, kétely ül most. Vagy éppen azért fordulok el, mert én nem akarom őt látni. Mert szeretném azt hinni, hogy sikerült megölnie magát, hogy most is halott, s nem pedig élő, aki b*szott megkeresni, már bocsánat a szóhasználatért. Ritka tőlem, még gondolati szinten is, de most nem tudok mit kezdeni érzéseim ezreivel. Szemem lecsukva igyekszek végiggondolni, hogy most mit is kellene tennem. Szeretnék struccpolitikát folytatni, s mintha mit sem tudnék, elmenni, s a büdös életben soha visszatérni ide, de az érzelmek, amik most is ott lapulnak bennem a fiú iránt, nem engednek.
- Miért? Mit tettem ellened?
Igen, ahogy eddig is, most is nagy mértékben vádlom önmagam. Azért, mert nem akart tovább élni, mert nem tudtam megakadályozni, hogy bármit tegyen magával. Meg azért is, mert ha már egyszer nem győzött fölötte a halál, vajon miért nem keresett fel, vagy küldött legalább egy baglyot, hogy tudjam, még él, csak nem akar látni engem soha többé.. Fájt volna, persze, de elfogadom, a tudat, hogy életben van, adott volna erőt, s talán nem vonulok újabb egy évre remeteségbe.
Elcsukló hangján érzem, őt is felzaklatja a találkozás. Lassan fordulok felé, s lépek párat én is. Szívem szerint végigtapogatnám, hogy valóban életben van, szeretném saját kezemmel érezni ujjaim alatt lüktető ereit, de vajon ha magamhoz ölelem nem fog porrá foszlani, mint egy káprázat?
Az biztos, hogy ha ő most nyakamba ugrik, nem fogok félreállni, hogy elrepülve mellettem pofára essen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptySzomb. Dec. 15, 2012 12:42 pm

Ez az egész nagyon szürreális, nem így képzeltem el, rendesen akartam megkeresni és előadni neki a világ legboldogabb Edwardját, aki azóta lettem. Vagy nem? Mindketten itt állunk villámsújtottan, szinte versenyezve kit kavar fel jobban, ő elfordul én csaknem légszomjban múlok ki, mert elfelejtek levegőt venni. Jeges rémületként hasít végig rajtam: Itt fog hagyni! Érzem, hogy lábam megremeg, elfogy előlem a levegő, hogy majd térdre esem és keresnem kell az oxigén részecskéit, a földről kaparászva össze, mint egy uzsorás. Kihagy a szívem is egy dobbanás, aztán nagyon gyorsan, hirtelen veszek levegőt megint, szinte hangosan, majd még egyet, megint egyet hangosabban, mélyebben, kapkodva, mert tudom, hogy akármikor elfogyhat, elmehet és kudarcot vallhatok. Kérdez is valami furcsát, amire egyáltalán nem számítok. Elkerekednek szemeim, remegve gondolom végig még egyszer mit akarhat ez jelenteni. Mit tett ellenem? A lázadás a torkomra legyezi a szavakat, pedig nem akarom kimondani őket, nem akarom így gondolni őket.
- Hagytál elmenni, nem... nem kellettem neked...
Nem akarom ezt mondani és így, nagyon nem, megrázom a fejem, helyre akarom hozni, nem akarom, hogy elmenjen.
- De nem baj
Teszem hozzá esetlenül, közeledni kezd, én is közeledem, hirtelen le sem esik mit kellene tennem, csak megteszem azt a pár, béna lépést felé. Mosolyt erőltetek az arcomra, nagyon-nagyon mű, mert félek és egyre szaporábban veszem a levegőt és érzem el fogom bőgni magam. Nem szabad! Inkább becsukom a szemem és megpróbálom megölelni, bár csak vánszorgom a nyakába, nem ugrok, ahogy elterveztem.
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Vadőr
Tayler Thor Owain

Faj :
Vérfarkas
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
10

Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptySzer. Dec. 19, 2012 6:15 pm

Visszhangzik fejemben amit mond. Tényleg ezt érezte?

Nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna végig azt, ami akkoriban történt. Igen, hibáztattam magam, mondván nem foglalkoztam vele eleget, nem figyeltem rá, többet kellett volna vele lennem, de az, hogy nem kellett nekem, az biztos, hogy nem igaz. De ha így érzi, talán neki nem volt szüksége arra, hogy én mellette legyek. Csak ebben az esetben tudom elhinni, amit mond.
Szeretnék rá válaszolni, de csak fejemet tudom megrázni. Elindulok, mert nem akarom rá erőltetni azt, amiről úgy érzi nem megy. De csak hátárol pár lépést, mikor látom, hogy ő felém közeledik. Szinte beleborzongok a vágyba, hogy magamhoz ölelhessem újra. Édes fiamként szeretem, most is. Nem tudok elmeni, ha ő közelít, és nem is igazán akarok. Míg ő sete-suta lépéseket tesz felém, én hirtelen megindulva felé, egy férfia öléssel viszonzom azt, amit kapok.
- Istenem! De jó érezni, hogy élsz, újra megölelni.
Összefonom karomat hátán, végigsimítok rajta, érezni akarom lapockája között szívverését tenyeremen. Majd a járókelők miatt kicsit kezdem furán érezni magam.
Kibontakozok az ölelésből, de nem távolodok el, csak két karját fogva végigmérem őt újra, majd tekintetem az övét keresi, s a fiú láthatja, hogy bár nem sírok, de szemem sarkában csillogás jelenik meg.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptySzer. Dec. 19, 2012 9:49 pm

Nem kellett volna ezt hangosan kimondanom, egy pillanatra azt hiszem, sőt egészen biztos vagyok benne, hogy faképnél fog hagyni, kihagy a szívem egy dobbanást. Na most vége, végleg elszúrtam. Megpördülök a tengelyem körül, ajkamba harapok, tisztuló fejemet egyre csak rázom, hogy nem úgy értettem, én nem akartam, nekem hiányzott és! Tétován odamegyek elé, ő pedig nem tol el, kicsit meglepődöm, most már bátrabban ölelem én is magamhoz, igaz inkább gyengébben, nem olyan férfiasan, mint ő. Elmosolyodom lehunyt pilláim mögött, akkor örül. Talán nem utál annyira.
Haloványan elmosolyodom, lenyelem a gombócot a torkomban, legalábbis igyekszem, kicsit zúg a fejem, de most mintha már egy árnyalatnyival könnyebb lenne a lelkem.
- Aha, igen
Sietek közölni, hogy élek, ő meg is győződik róla, bár furcsán néznek ránk a körülöttünk állók, egy pillanatra elgondolkodom rajta mégis mit hihetnek, molesztál? Vicces, vicces, hiszen Tayler a második apám. Megszorítom a karját én is, bár tudtam, hogy él, látom csillog a szeme is, nagy baj talán már nincs.
- Nekem is. Ne haragudj, hogy...
Ismét megingatom a fejem, kicsit rázom, újra el kell kezdenem a mondatot, mert megakadok. Kiszáradt a szám, könnybe lábadt a szemem. Pislogok párat és ismét nekirugaszkdom, mikor úgy érzem képes vagyok tovább beszélni.
- Eddig várattalak. Nagyon haragszol?
Kérdezem óvatosabban, nem igazán akarom elengedi és látszik rajtam, hogy aggódom a válasz miatt.
Vissza az elejére Go down
Tayler Thor Owain
Vadőr
Tayler Thor Owain

Faj :
Vérfarkas
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
10

Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyCsüt. Dec. 27, 2012 2:07 pm

Haragszom? Nem tudom.
Őszintén megmondva tényleg fogalmam sincs, hogy haragszom-e még rá, mert hát nagyon is mélyen érintett az, hogy évekig nem tudtam róla semmit, helyesbítek, úfgy tudtam, hogy meghalt, most meg itt áll előttem, s magamhoz is ölelhetem. Egondolkodom kérdésén, mielőtt válaszolnék neki, s töprengésem oda vezet, hogy fejemet megrázva jelzem, nincs bennem harag.
- Nem, nem haragszom rád.
De azt nem teszem hozzá, hogy bármennyire is jól esik most közelsége, a tudat, hogy mégis él, s nem a holtak, kirekesztettek között kell keresnem, hanem itt van velem, mégis lelkemben elég fájdalom van, a szeretet és sok más érzelem mellett.
Mai programom, hogy itt találok magamnak lakást, már felborulni látszik, nem mintha eddig nagy sikerrel jártam volna.
- Szeretném, ha mesélnél magadról.
Kérlelő szemmel nézek rá, nem törődve a forgalommal, amit feltartunk, mert kerülgetnek bennünket páran.
- Van időd mesélni nekem, vagy mondd, hol és mikor találkozhatunk újra?
Elszakadni semmiképpen nem szeretnék már tőle...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Posta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája EmptyVas. Feb. 03, 2013 7:31 pm

Aw, várom a választ, kicsit izgulok, megrágom a szám szélét, félve pillantok fel rá.
- Nem?
Elkerekednek szemeim, elnyílik ajkam a csodálkozástól, beszívom a megkönnyebbülés levegőjét, ugyanakkor kétkedőn szorul össze a torkom. Biztos voltam benne, hogy haragudni fog, mégis itt ölelem, mintha soha nem is váltunk volna el. Kicsit magasabb vagyok, nem kell annyira ágaskodnom, sőt el is mosolyodom, bár össze vissza kavarognak bennem az érzelmek.
Felpillantok rá csillogó szemmel, ez biztos azt jelenti érdekli, gyorsan bólintok egy nagyot.
- Jó! Persze, nem csinálok semmit, akár most is elmondhatom, nem olyan nagy dolog, vagyis izé...
Kicsit megvakarom a hajam hátul, majd hadarni kezdek.
- Azt biztos tudod, hogy néhány vámpír kinyírta a szüleimet, vagyis az akkori szüleimet, akiket nem igazán kedveltem, de hát úgy gondoltam ez van, mégiscsak ők nemzettek. Háthogyizé...kicsit kiakadtam, meg Noellel szedtük a füvet, biztos azért is, de halál komolyan öngyilkos akartam lenni. Sikerült is, majdnem, azért elég jó mágus voltam, tudod, bevettek abba a csicsás Torneransba, pedig még csak 14 voltam, na mindegy, mert végülis nem sikerült, Grimmék mentettek meg, akik végig kerestek, csak amíg Lyonsék nem nyuvvadtak ki nem bírtam a nyomomra bukkanni, olyan erős mágiával rejtegettek. Hátszóval miután meghaltak megtaláltak és megmentettek, közben kiderült, hogy ők a valódi szüleim és Lyonsék elloptak tőlük, mert nem lehetett sajátjuk, még valahol rokonok is voltak.
Levegőt veszek.
- Kicsit nehezen jöttem helyre, azért nem kerestelek, aztán Grimmék mondták is, hogy várjak még, nem tűnnek el a pánikrohamok, ha bolygatni fogom a múltat, pedig akartam, hát... aztán egy ideig nem találtalak (lehet akkor volt Tayler a Bermudákon) most meg akartam, de valahogy megelőztél. Te tudtad, hogy élek? Azért jöttél ide? Még mindig tanár vagy?
Zavartan lesek rá, biztos helyreáll majd a lelki egyensúly köztünk, de van egy olyan érzésem, hogy egyelőre mindketten a fejünk tetejére vagyunk állva.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomPosta és irodaházak utcája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Posta és irodaházak utcája   Posta és irodaházak utcája Empty

Vissza az elejére Go down
 
Posta és irodaházak utcája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Városközpont-
Ugrás: