Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 James Grimm irodája

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyVas. Nov. 18, 2012 3:26 pm

Apám szokott itt tárgyalni, intézkedni, az ügyfeleit, vagy fura vendégeit fogadja itt. Vámpírbiztos hely, van egy kereszt az asztalon, középen, ami zavarja a vérszívókat. A terem egyébként régies, tele asztalokkal, székekkel, egy nagy festmény van apámról, vagy az ő apjáról a falon. Gyönyörű csillárjaink vannak, asztali lámpáink és egy antik, szűk kis ajtón kell bejönni az irodába, ami szerintem tündés.
(Néha én is birtokba veszem)


James Grimm irodája Hearst_Castle___Dining_Room_by_wiqued
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyKedd Nov. 20, 2012 3:58 pm

Ed - folytatás

*megérzkik és könnyen be is jut a Grimmek házába. Furcsa érzés kellene,hogy legyen? Libabőrözhetne a háta? Túl sok mindent látott ahhoz,hogy így reagáljon egy igazi Grimmre és az ősi kúriára. Ha nem látott volna farkasembereket,vámpírokat és boszorkákat,akkor biztosan jobban lekötné a tény,hogy valószínűleg ebben a kastélyban születtek a cseppet sem barátságos Grimm történetek. Túlzás lenne őket mesének titulálni.
Ahogy a kölyköt elnézi,nem számított rá,hogy tényleg betoppan. Ez van*
- Érdekelnek a Grimm történetek.
*ennyivel mindent el is mond,hogy miért jött egy furcsa fickó csak úgy ide,az Isten háta mögé. A "mesék" miatt. Nem úgy fest,mint aki egy őrült és perverz rajongója az ilyen históriáknak,de még is itt van,tehát komolyan érdekelheti a dolog*
- Tudsz nekem mesélni? Olyan dolgokat,amiket nem olvashattam könyvekben. Amit ti itt a városban tudtok. Amit neked elbeszéltek a szüleid. Piroska vérfarkassal találkozott,méghozzá egy termetessel,ugye?
*teljesen higgadt,már-már gépies hangon beszél. Érdeklődik a Grimm mesék háttérstoryjai felől,szerinte ez cseppet sem furcsa egy ilyen furcsa kisvárosban. Nyugodt,lyukat beszél a kölyök hasába,ha kell,hogy a gyanút elterelje magáról. Ed átvezeti egy tágas és túldíszített tárgyalóba amit megnéz magának. A srác leteszi magát,Derryl pedig vele szemben*
- Érdekelnek a Grimm történetek.
*ismétli amit már öt perce is elmondott,ugyan ez a válasz arra,hogy miért pont Namless Town*
- Nem vagyok nyelvész,se irodalomtörténész. Csak érdekel.
*nem nevet,de meglehetősen nevetségesnek tartja ahogy Edward komolykodni próbál. Vagy őt nézi hülyének vagy ő maga a bolond. Lényegébe véve egyre megy. A fő,hogy az engedélyt aláírja*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyKedd Nov. 20, 2012 10:04 pm

Nahát mekkora verkli ez a pasas! Pedig a facen egész rendes tagnak tűnt. Na mindegy. Az első kijelentésnél még semmi, bólogatok, azok sok mindenkit érdekelnek, teljesen együtt érzek a taggal.
- Na és melyik volt a kedvence gyerekkorában?
Érdeklődöm, közben bevezetem ide, ahol nekem semmi keresnivalóm nem lenne egyébként.
A pasas egy enyhén szociopata perverznek tűnik, ahogy így követeli, hogy meséljek, de meséljek már róluk. Mint egy éhes csivava.
- Hát igen, az egy vérfarkas volt.
Huppanok le a székre és vágok komoly képet.
- Piroska máguskislány volt, eltévedt az erdőben, elkotyogta a vérfarkasnak hol lakik a nagyanyja, az meg felfalta. Egy vadász aztán elkapta a dögöt, de nem szedte ki Piroskáékat a farkasból élve, ha tudja mire gondolok... Ez a hely hemzseg a veszélyes lényektől és nem a farkasok a legrosszabbak. Sőt hófehérke feketemágus banyája még a leglajtosabb teremtmény errefelé. Már csak az emberevő óriások hiányoznának, de őket a hegyekbe űztük. Biztos, hogy itt akar élni? Gondoljon bele milyen kellemes lesz a családjának.
Én mindent megpróbálok. Aztán a pasas még kétszer elmondja, hogy érdeklik a történeteink. Felvonom egyik szemöldököm, mélyebben előre hajolok, kissé torz, de beszéde félmosolyba kanyarintom szám sarkát.
- Mégis mennyire érdeklik?
Kérdezem, igen, pontosan ÚGY, mintha pénzt szeretnék kicsalni belőle. Nagyon hatásosan játszom. belül meg jót röhögök. Hát igen, aki a Grimm házba téved, annak el kell fogadnia, hogy vicces fiú vagyok.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptySzer. Nov. 21, 2012 11:57 pm

*Követi a kölyköt,amerre vezeti. Megpróbál nem feltűnően viselkedni,de ez a beolvadás nem az ő asztala. Eddig nem volt rá szükség,de most úgy döntött szükség lenne rá. Nem lenne üdvös berontani egy vámpírokkal és vérfarkasokkal teli városba egy sörétessel csak úgy. Mosolyt kéne erőltetnie az arcára,mert így elég gengszter-feje lehet. Miután leül és a taknyos visszakérdez,meg is próbálja. Mint aki elgondolkodik és vidám gyerekéveket idéz fel,halvány mosoly tűnik fel az arcán. Nem általánosíthat a választ illetően,nem lenne elég meggyőző,így improvizál*
- A Hófehérke.
*fejtegetni sem ártana,de ennyire azért nem erőltetné meg magát,ha nem muszáj. Felnéz ismét a Grimm porontyra,jégkék szeme megállapodik rajta*
- Neked? Biztos ezzel untattak kiskölyök korodban.
*na,most tényleg elvigyorodik kicsit,de csak egy pillanatig tart ebben az őszinteség: vigyáznia kell*
- Elég egyértelmű. Szóval vannak rosszabbak is mint a Grimm mesék szörnyetegei? Még is mi lehet ezeknél rosszabb?
*szemöldöke felszalad a homlokára,ez bizony kezd érdekes lenni. Persze a kicsi Ed nem tudja,hogy ő is vafász,ahogy Piroska megmentője*
- Egészen biztos. Szeretem a veszélyt. Az extrém sportokat is.
*a családra nem tér ki,de ebből a prücsök leszűrheti,hogy vagy nincs neki vagy nem szeret róla beszélni,vagy simán úgy gondolja,hogy semmi közege a magánéletéhez. Utóbbit próbálja így éreztetni. Aztán csak megint visszakotyog a takony. Sebaj,szívesen játsza a játékát,csak firkantsa alá azt a papírt. Így hát ő is felül,közelebb hajol,mintha valami nagyon izgalmasat és titkosat akarna közölni a gyerekkel*
- Nagyon.
*halál komoly arccal nyögi be és még csak el sem röhögi magát a nagy drámai játékon,ismét hátradől a székben*
- Nem hiába utaztam ennyit. Kanada nincs olyan közel.
*ez remélhetőleg kielégíti Eddie kíváncsi éhségét*
- Nálunk is történnek ám érdekes dolgok. Hegyi trollok, az indiánok által imádott Nagy Fehér Farkas legendája és még sorolhatnám.
*egy kis fűszer sem árt,igazán hihető amit előad,csupán az igazsághoz nincs sok köze*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyCsüt. Nov. 22, 2012 9:34 pm

Ezzel a beszívott nosztalgia fejjel igazi gengszter benyomását kelti. Apám kiebrudalna, hogy szóba állok ilyen alakokkal, én meg megint nyeregben érzem magam, mintha ismét az életemmel játszanék. Bevallom ez a perverzióm, szeretek kockáztatni.
Ahogy kimondja, hogy Hófehérke, arról filmet kellene forgatni.
- Aha! Abban maga lenne a vadász.
Nevetek fel, nem sejtek semmit, csak próbálok szerepet adni a tagnak. A jó csaj kilőve, a herceg szintén, mert az én vagyok, a boszorka még sanszos lenne, de...
Hm, hogy ezzel untattak volna gyerekkoromban?! Komolyabban is elkomorodom. Nem szeretek visszagondolni arra tényre, hogy gyermekkor.
- Nem.
Préselem össze ajkam, ezt bizonyára nem érti, de nem ismer és nem láthat bele a múltamba. Megpróbálom eltüntetni a szememből a szomorú szikrákat, ez nem vall rám, pislognom kell néhányat. Addig ő nagyon jól elvigyorog magán, cháá!
Kicsit összeszedem magam, bár sápadtabb vagyok a szokásosnál.
- A holtak és a démonok szerintem sokkal rosszabbak. Ők már nem publikusak a mesékben.
Vonok vállat kissé, én már megszoktam, nem véletlen akarok vadász sem lenni már gyermekkorom óta. Gyermekkor... gyorsan el kell terelni a figyelmem. Hol is tartottunk? Miért is érdeklik annyira a szörnyek?
- Hát ha tényleg itt akar élni az biztos, hogy elég extrém lesz.
Ismerem el, jobb lenne neki ha most hirtelen meghunyászkodna. De nem, nyomatékosan közli, hogy nagyon érdekli. Kicsit, végre elmosolyodom.
- Drága lesz az magának.
Dőlök hátra még mindig játszadozva, nem kell nekem pénz, van elég, de ő nem tudja mennyire vagyok hataloméhes kis rohadék.
A trollok mesén kicsit meglepődöm.
- De hát ezt tudjuk. Hogy léteznek ilyen lények. Boszorkányok, satöbbi. Azóta tudjuk, amióta azt is, hogy mágusok vagyunk.
Fogalmam sincs róla, hogy ő ne lenne az, én természetesnek veszem, hogy varázsló. Ez az igazi gyermeki naivitás.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyPént. Nov. 23, 2012 7:55 pm

*flegmán hallgat és bámul,nem röhög a viccen,miszerint ő lehetne a vadász. Merthogy beletrafált a taknyos. Még is meg kéne erőltetnie magát,hogy ne nézze a kölyök sorozatgyilkosnak*
- Jól vagy,kölyök?
*kérdez rá,mert annyira elfehéredik Hófehérke fehérlovas Hercege,hogy úgy tűnik,mindjárt lefordult a székről*
- Ne parázz,nem a Farkas vagyok nagymamának öltözve.
*ezt nem egészen poénnak szánja,hanem tényleges megnyugtatásnak. Ugyanis vagy attól akadt ki,hogy a mesélésre kérdezett rá vagy magára a tényre. Sokon nem változtat*
- Szóval a zombik,ilyesmi,igaz? Démonok,nosza,az is van itt?
*társalog,legalább is próbál. A holtak nem érdeklik,nyugodjanak békében,csak őt hagyják. Démonokban nem hisz,de nem lepné meg,hogy azok is vannak,cseppet sem. Derrylt a vérszívók meg a kutyuskák érdeklik*
- Na ne mond. Mennyibe fáj?
*hátraveti magát ő is,kényelmesen elterpeszkedve a székben. Nem veszi komolyan továbbra sem a szépfiút,de játsza a játékot a nemes cél érdekében*
- Ja. De ezt nem tudja ám mindenki. Vannak szegény,naív népek, mint sok kanadai,aki túl szépnek látja a világot.
*fejti ki,mert a kölyök nem vágja. Persze jobb ha azt hiszi, Derryl is egy vérbeli mágus. Nem mintha úgy festene,mint aki pálcával hadonászik*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptySzomb. Nov. 24, 2012 11:14 pm

Nafene, mindent észrevesz! Kicsit elsápadok, mikor azzal jön Cooper, hogy gyermekkor.
- Persze
Teszem hozzá gyorsan, igyekszem elterelni a gondolataimat. Ő nem farkas, én vagyok Hófehérke.
- Öhm, látom, ön nem hasonlít egy általam ismert nagymamára sem.
Teszem hozzá, szeretnék témát terelni, hol is tartottunk? Igyekszem felvenni könnyeden és sietősen a beszélgetés folyamát, de ráncolnom kell a homlokom, hogy eszembe jusson a történet. Ja igen, az az alapsztory, hogy a tag mazochista, ezért szeretne ide költözni.
- Zombik, jól mondja és azok is, de kevesen, inkább csak félvérek.
Figyelmeztetem én jó előre, lássa majd, hogy én megmondtam előre. A játékba belemegy, lehet elmegyek addig, hogy előhúzza a pénztárcáját, de aztán sóhajtva eltolom magam az asztaltól.
- Oké, ki vele, mi érdekli pontosan? Nem kell a pénze, nekem van elég. De mondjuk meghívhatna cserébe valami töményre.
Találgatok, aztán eszembe jut apám bárszekrénye.
- Ihatna velem, mert a háznál van pia is.
Sóhajtok tragikusan, hogy én bezzeg semmi ajándékot nem kapok a cukros bácsitól. Hogy nem lenne mágus abban nem is kételkedem, ilyen abszurdum, hogy egy varázstalan ember akar idejönni, túl sok lenne nekem, sóhajtva előhúzok egy papirost apám asztalfiókjából. Elé tolom, hogy olvassa el, hogy blabla, váljon nyugodtan a város tagjává, plusz kell egy Grimm aláírása, persze attól függ iszik-e velem és, hogy...
- Van cigije?
Jut eszembe, hogy valamivel mégis kiszolgálhatna.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyVas. Nov. 25, 2012 12:36 pm

*a kölyök elsápad,persze nem árulja el miért és tagadja. Nem mintha annyira izgatná Derrylt,hogy lefordul-e a székről vagy sem,de azért még is*
- Pohár vizet?
*még ennyit azért hozzá fűz,mert neki kell az a letelepedési és ha a taknyos itt nyúlik ki,még a végén őt veszik elő. A srác minden színben játszik,csak nem sötét titkok húzódnak még a Grimm kastély falai között is?*
- Félvérek?
*félig zombik vagy más jellegű félvérekre gondol az uraság? A félvérek mindig nagyon erősek és általában a két fél jó tulajdonságait öröklik,csodás*
- Csak,hogy milyen ez a város. A lakók. És mennyire van közük a Grimm mesékhez.
*igazán nem akar sokat,de a Grimm kölyök,aki bizonyára minden ocsmányságot tud ami a városban zajlik,másként láthatja ezt*
- Áll az alku,csak mutasd hol a kocsma.
*belemegy egyből,ha csak ennyi az egész. Szívesen megkérdezné van-e már felnőtt korú a szépfiú,de hanyagolja a cél érdekében*
- Legközelebb pedig meghívlak én,ha a városban összefutunk.
*csak,hogy a kölyök érezze,igazán szívesen elmegy vele inni,az se érdekli ha az asztal alá issza magát. És láss csodát,a papír is előkerül,amit bár átfut,csak vázlatosan és már alá is firkantja a nevét. Felnéz a srácra mikor az cigit kér és beletúr a zsebébe,megdobja a dobozzal. Ezt is a fenevadak számlájára írja,azelőtt nem voltak káros szenvedélyei. Bezzeg most,néha rágyújt,még ha nem is láncdohányos és a piát se veti meg néha napján. Ahogy viszont kihúzza a zsebéből a cigarettát,kiesik valami. Megáll benne az ütő is,ahogy a földre pillant,egyenesen a suhanc lábaihoz gurul a kis tárgy,hová máshová. Nem más,mint a kabalája,amit normális esetben a nyakában hord,de egy legutóbbi vadászatnál elszakaldt a bőr,amin lóg és a zsebébe mélyesztette azzal,hogy ha itt végre beköltözik akkor egy új zsinegre teszi és visszakerül a nyakába. Nem más ez,mint egy vérfarkas agyar. Jó méretes,eltéveszthetetlen. Túl nagy volna egyszerű farkas fognak*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyHétf. Nov. 26, 2012 8:28 pm

Kihúzom magam, kicsit megdörzsölöm a homlokom és üzletemberiesen beszippantom alsó ajkamat.
- Nem, kösz, jól vagyok.
Dőlök hátra enyhén felnvont szemöldökkel, idegesít, hogy észrevett valamit. Komorabbá és komolyabbá is válok, de ujjaim ismét összefűzöm azok mögül hunyorítok Mr Cooperre.
- Félvérek. Féldémonok például.
Bólintok.
- Veszélyes, sötét, az összes e világban élő lény gyűjtőhelye.
Sorolom milyen ez a hely.
- A lakók gorombák, vérszomjasak, dühösek, blabla, élnek itt a Grimm mesék szereplőinek leszármazottjai is, igen. Hamupipőke gonosz mostaha boszorkányának családja, vagy Jancsiéké, bár Hófehérke mostohája a legjobb banya a környéken, igen, igen a vasorrúak hosszú életűek, még mindig élnek, gyerekekre vadásznak, sőt gyerekeket esznek, ezek nem csak mesék ez a sanyarú igazság, a maga helyében én messze elkerülném ezt a helyet, nem hoznám ide a kedves kis feleségem, hogy kedves kis eleség legyen belőle, kitiltanám innen a gyerekeket hagy vesszenek éhen a banyák
Felköhintek, de nem titkolom, hogy irtani akarom majd őket egyszer.
- Elfogult vagyok. Nade ez a nagy helyzet.
Igen, tulajdonképpen teljesen logikus, ha egy Grimm gyerek nagy álma a vadászat, sosem komáltam annyira a gonoszságot, mint az igazságot, én már csak ilyen fogyi vagyok. A kocsmára vevő, nagyszerű, felcsillannak szemeim.
- Szuper, akkor... igyunk arra, hogy legközelebb maga hív meg!
Vetek rá egy rakoncátlan vigyort és már tépem is fel apám bárszekrényét.
- Szivart kér?
Kérdezem, azt is látok odabenn, de azért jól jön az egyszerű cigi is, a piákat egyelőre a szekrényben hagyom, a Cooper cigije után nyúlok, vigyorogva, elmormolva egy "köszit", amikor valami a lábaim elé gurul. Összeráncolom szemöldököm, lehajolok érte, már csak úgy reflexből is és felveszem. Ez egy...
- Farkas agyar...
Suttogom magam elé, az ujjaim között forgatva, majd döbbenten Cooperre meredek. Mégis honnan szerzett ő ilyesmit? Várjunk csak... Csak nem?
Felálltam a bárszekrény kinyitásához, de most letaglózottan huppanok vissza a székbe.
- Maga csak nem? Vadász!
Csapok le hirtelen jobb tenyeremmel az asztalra, a papírt a nagy izgatottságtól a cigi és a pia miatt még nem írtam alá, az asztal fölött most előrehajolok hozzá, hogy jól az arcába nézzek.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyKedd Nov. 27, 2012 5:29 pm

*A kölyök leplezné amit már nem tud,egye fene,Derryl aztán nem veszi a szívére,hagyja a dolgot a fenébe. Jobb nem feltűnösködni*
- Nem találkoztam még féldémonnal. Miféle szerzetek?
*hangjában semmi érdeklődés,de határozottan mered a taknyos szemeibe,üvegesen*
- Aha,értem. Szeretem az extrém helyzeteket.
*már korábban említette az extrém sportokat és Ed láthatja,hogy ki van gyúrva kissé,olyan izlésesen. A családdal kapcsolatos dolgokat továbbra is elengedi a füle mellett,semmi köze a tökmagnak a magánéletéhez*
- Szóval a banyák...a boszorkányok. Veszni látná őket a nagy Grimm család mágus porontya.
*összeáll ám a kép, savanyúan jegyzi meg,olyan gyanakodva*
- Még is hogy maradnak meg ennyire egységben?
*talán ahogy a sok kicsi sokra megy vagy ahogy a sok jó ember kis helyen is elfér,úgy sok gonosz lény is kis helyen is megfér. Egyedi város az biztos*
- Rendben,igyunk erre. Ha már felkínáltad,a szivar is jöhet.
*nem minden nap jut az ember jó minőségű szivarhoz,a Grimmek meg dörzsöltnek néznek ki,egyszer élünk. Egyszer és veszélyesen. A vadászok legalább is. Főleg egy ilyen elvetemült,aki beköltözik egy ilyen városkába. Kopp. Koppan az agyar a padlón és Cooper arca elnyúlik a felismeréstől. Edward lehajol érte,lassú mozdulattal. A levegő is megfagy. Megpróbál normális arckifejezést erőltetni magára és a mesén gondolkodni,amit bead a fiúnak,ha rákérdez. Minden elképzelését összetöri azonban,hogy ez a kölyök....egyszerűen elsőre rávágja mit tart a kezében és három percen belül össze is rakja a dolgokat. Több mint lenyűgöző. Hogy a fenébe csinálja?! Grimm,bizonyára ezért. Hazudjon vagy ne? Mi a fenét csináljon?*
- Ne legyen túl nagy a fantáziád,öcskös.
*nyögi be és arca visszaesik abba a kifejezéstelen valójába. Miért érzi úgy,hogy Edward Grimm-et nem fogja tudni ilyen könnyen lerázni? Ráadásul még nem írta alá a papírt*
- Aláírtam.
*nyomatékosítja és céloz rá,hogy most ő jön,gyerünk,gyerünk,kell az a firka*
- Az csak egy agyar.
*teszi hozzá,mintha félvállról tenné,nem kérheti rögtön vissza,feltűnő lenne*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyCsüt. Nov. 29, 2012 6:01 pm

Mr Cukrost csak a bestiák érdeklik.
- Rondák, büdösek, félelmetes hatalmuk van, majd adok róla tájékoztatót. Én írtam, szórólapok.
Tényleg írtam, ha Coopert érdekli, miért ne
- Csak esküdjön meg, hogy nem szól senkinek, hogy tőlem van.
Igaz védelmet élvezek, egyelőre egy szörny sem tart veszélyesnek és apám miatt nem mernek kinyírni, na de akkor is.
- Persze megint más kérdés, hogy mennyire bízhatok magában.
Vonom fel komoly komoran egyik szemöldökömet, kicsit úgy tűnik, mintha gyanakodnék.
- Úgy tűnik Mr Copper maga megszállottja az extremitásnak.
Hunyorgok rá, még mindig kissé gyanakodva, mire visszavág, ő is gyanakvó lesz, bár én nem csinálok akkora titkot belőle minek készülök. Józan eszem persze azt diktálja óvatosabbnak kellene lennem.
- Tudja, különféle negyedek vannak errefelé, pl Rawen negyed, vagy a kirekesztetteké, a gonosz lények csoportokba verődve élnek, mint a falkák a kutyáknál, így könnyebb fennmaradniuk. Persze elvileg nem is bánthatnák egymást, kíváncsi vagyok az új polgármester hogyan tartja majd fenn a békét a városban és szűri ki a vadászokat.
Jegyzem meg kissé álmodozva, csak úgy mellékesen. A szivar persze tetszik a cukrosnak, de ha már itt van, megkínálom alapon ki is veszek kettőt, a piásüveggel együtt. Marha nagy fiúnak érzem most magam. Aztán esik az agyar, én felveszem, futó pillantást vetek a cukorbáróra és lám, lám mintha megijedt volna. Fel is lelkesülök, hátha vadász, de kicsit lelomboz a szövegével, elfintorodom.
- Márpedig ez egy vérfarkas agyar, vagy maga vadászta le, vagy egy vadásztól kapta, vagy lopta valakitől, de ha ön nem vadász gondolom nem is fontos magának és nekem adja.
Dobom fel a levegőbe az agyart, aztán egy ügyes mozdulattal elkapom.
- Én nem leszek gyáva turistája ennek a városnak.
Goromba vagyok, de ha nem vallja be, vagy tényleg csak egy turista, nem érdemel mást. A papírra meredek, amit elém tol, kutatni kezdek író szerszám után. Csak szép lassan, persze a reakciójától függ, de ha ilyen komor marad zsebrevágom a vérfarkas agyarát, én biztosan vadász leszek, több közöm lesz hozzá
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyVas. Dec. 02, 2012 7:50 pm

*Nagyban bólogat a kölyök prospektuásra,vicc az egész,de ennek ellenére nem zárja ki,hogy talán egy-két hasznos gondolat is lesz benne*
- Nem fogom mutogatni. Szóval kompromittáló tényeket közölsz pár szomszéd fenevadról.
*a tökmag Grimm komolyan gondolja és parázik,akkor tényleg lehet valami azokban az irományokban. Lehet,hogy a vérében van a Grimmkedés*
- Az életben semmire sincs garancia. Csak annyira bízhatsz,amennyire akarsz vagy nem és kész. Én se bíznám rád az életemet.
*hűvösek a szavai,de őszinték és elgondolkodtató általánosságokat mond. Nem rosszindulatból,hanem puszta realitásból*
- Mondhatjuk így is. Ami nem öl meg,az megerősít,tudod hogy megy ez.
*mi mást mondhatna a tejfölképű,zöldfülű kis tejbetöknek? Ugyanolyan laza,de valahol nyugtalanítóan rideg pillantást vet ijesztően kék szemeivel a taknyosra*
- Aham.
*rezzenéstelen az arca még a vadászok emlegetésénél is,jó kis dolgokat,hasznosakat kotyog ki a suhanc. Motyog,miközben a szivar már lóg a szájában,ha a srác odaadta és rágyújtottak,de akkor kipp-kopp,lent.
Meghül Cooperben a vér és sajnos egy végzetes pillanatig ez ki is ül arcára,amit a szemfüles kis taknyos pont kiszúr. Fecseg,fecseg és fecseg,na meg papol. Derryl arca ugyanolyan kegyetlen mint eddig,de pár árnyalattal sötétebbbé válik. Mit is tehetne? Nem filozofálgat sokáig,tuja,hogy most nincs megannyi választási lehetőség. Egy hirtelen mozdulattal előránt a nadrágszíjából,a háta mögül egy méretes vadászkést és belevágja az íróasztalba úgy,hogy a pengével beleálljon,meg is remeg ahogy elengedi és felkönyököl az íróasztalra. Nem mond semmit,de mélyen a fiú szemébe néz. A penge használt,kissé kopott,de szépen karban tartott és kifényezett. Túlságosan fényes...ahhoz,hogy egyszerű fém,vas legyen. Ez a fehéres fény, csakis ezüstös csillogás lehet*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyCsüt. Dec. 06, 2012 4:15 pm

Apám fiókjába is tettem prospektust, így nem gond előhúzni. Lepakolom Cooper orra elé, általános infókat találhat róla virágnyelven az itt élő szörnyekről, amik a füzetkében lényeknek vannak becézve, gonosz helyett kétesnek titulálva.
- Aha, ezek csak tényecskék
Kicsinyítek félvigyorral, aztán bevágja a komoly papát, figyelmes fejjel hallgatom.
- Akkor ebben egyetértünk Mr idegen, ne bízzunk senkiben, Isten is megsegít
Fogalmazom át kissé ironikusan az egyik híres mondást. Kicsit felvonom a szemöldököm, majd lazán vállat vonok.
- Rendben Mr Cooper, kívánom önnek, hogy ne ölje meg semmi.
Ahá, lebukott, ez a döbbent kép teljesen gyanús. Összeszűkített szemmel figyelem, számban a szivarral, aminek csak rágom a végét, mit lépsz most nagy okos. Szemöldököm ismét a magasban, kicsit provokáló a tekintetem, mintha fennhéjázva kérdezném( na mi van? ha? ha?) mire előránt egy kést és beszúrja apám asztalába az orrom elé. Kiesik számból a cigi, ahogy eltátom, reflexből tántorodom hátra, majdnem leesem a székről, meg kell kapaszkodnom az íróasztal szélében és Coopernek várnia kell néhány másodpercet, hogy magamhoz térjek, elkezdjek pislogni, becsukjam végre a szám és nagyot nyeljek.
Ijedten nézek rá először, aztán lassan elvigyorodom, bár a hangom még mindig reszket, amikor megszólalok, kezemből kiejtem a fogat, az asztalra, Cooper elé.
- Értem. Tudja... én is az leszek, leginkább vámpírokra fogok vadászni karácsonyra pont ilyen kést kértem. Hamarosan...
Nyelek egyet.
- Én leszek a konkurenciája
Ezt viszont már magabiztosabban mondom, magam elé húzom a papirost és ráfirkantom a nevem.
- Itt a letelepedési engedélye.
Naaa látod Cooper, nem a fogad húztam ki, csak egy kis infó kellett.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyCsüt. Dec. 06, 2012 7:57 pm

*prospektusok zuhannak elé,követi a szemével ahogy az asztalra esnek. Elveszi őket,belelapoz,mivel vadász,nagyon is ki tudja következtetni mi van a sorok között. Túls sokat foglalkozott bestiákkal ahhoz,hogy ne így legyen. Zsebre vágja őket,majd újdonsült házában tanulmányozza őket*
- Kösz.
*ennyit azért benyög,még se tűnjön annyira bunkónak. Az ironikus megjegyzésekere csak bólint egy nagyot*
- Majd igyekszem.
*próbálkozik megnyugtatóan mondani,de valójában nem érdekli mit gondol a taknyos,csak írja már alá azt a nyomorult papírt és már itt se lenne. Túl szép ahhoz,hogy igaz legyen. Főleg,hogy még az agyar is kiesik a zsebéből,miért is ne,pont most,a legjobbkor? Már nem tud ezen változtatni. Ezért hát előrántja méretes,ezüst pengéjű vámpír és vérfarkas vadász kését,ami elég nagy ahhoz,hogy egy termetes vérfarkast is ledöfjön vele és akár ki is belezzen. Masszív, vastag nyéllel és pengével,gáz lenne,ha papírvékony lenne és beletörne egy vérengző fenevadba. Na,erre mit szól vajon a kis tejbetök? Nagyon tudálékos fejet vágott és okoskodót,hát most megkapja amit annyira akar. Ez kellett neki,nem? Rezzensételen arccal figyeli ahogy kiesik a szivar a kölyök szájából és elkerekedik a szeme. Jégkék szemei veszedelmesen merednek a suhancéba. Ilyet se látott még,le merné fogadni. Ha viszont a nyelve megered,kénytelen lenne kivágni,ami még ember esetében sosem fordult elő és reméli nem is lesz rá szükség. De azért biztos ami biztos.
Vár,türelmesen. A kölyök most rottyantott be,ez van. A fog meg koppan,le is csap rá és zsebre vágja*
- Ne röhögtess,kölyök.
*flegmán köpi be a zöldfülű vallomására és egy erős mozdulattal kirántja a fába szorult pengét és elsűlyeszti,mintha soha elő se vette volna. Az asztallapról majd a kölyök gondoskodik,apuci biztosan leszedi a fejét,ha nem*
- Még egy őzgidát se tudnál leszedni. Ha ki akarod nyiratni magad,csak tessék.
*kegyetlen amit mond,de ha jól belegondolunk logikus*
- Karácsonyra,mi? Azt hiszed,hogy ez játék? Hogy egy ezüstbevonatú kiskéssel majd szaladgálsz egy jót?
*elrántja a letelepedési engedélyt. Mennie kéne,de még nem teszi,csak ismét felül a székben és a fiú szemébe nézve faggatja. Talán még is van szive és rajta viseli-sajnos-a kiskrapek ügyefogyott sorsát,ha enynire vadászkodni akar*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyPént. Dec. 07, 2012 11:29 am

Csak biccentek a fejemmel, oké, kapott prospektust, boldog lehet vele. Aztán ismét csak biccentek, az iróniát nem veszi annyira lazán, vagy csak meghatottam. A levegő akkor hűl le, mikor a tag apám asztalába vágja pengéjét. Mikor rájövök, élek, rögtön ez az első gondolatom: mit fogok én ezért kapni?
Kell néhány másodperc, mire felocsúdom a döbbenetből, nagy levegőt veszek és furcsa, perverz, érthetetlen lelkesedés vesz erőt rajtam. Be is nyögöm, mekkora becsben tartom a vadászokat és valahol mélyen nagyon elégedett vagyok, hogy rájöttem, meg hogy nekem volt igazam, zseni vagyok, hát most nem? Ilyen aggyal és varázserővel simán, bár ezt a tag nem látja, csak a vékony, elkényeztetett úri ficsúrt. Fel is csecsszint az úriember.
Arcom elsötétedik, erre a szkeptikus hozzállásra, szemem vad lángba borul, rondán nézek, épp mint 15 évesen, gyilkos tekintettel az emberre, ez még gondolom nem vágja földhöz, ámbár Torneranson éppen ezért neveztek el az ördög kisöccsének.
- Nem viccelek, nem hiszi? Miért? Mert nem vagyok akkora kigyúrt állat, mint maga? Naés?
Vetem oda indulatosan, eltette a kését, rendben, de azt nem tudja, hogy 15 éves korom óta nekem is van egy. Nem nagy, egészen kicsi tőr, ezzel játszottam órák alatt és nem is ezüst, csak egyszerű vas, állandóan forgattam az ujjaim között, lehet emiatt nm voltak barátaim? Bár nem terveztem újra viszont látni a pengét, most mégis elő veszem, ujjaim között megperdítem egy párszor, aztán csuklóból elhajtom, pontosan az ajtó közepébe, ahová céloztam. Apám már egészen biztosan a véremet veszi, de sebaj, tudok egy pár trükköt. Azért dobok ilyen jól egyébként, mert egész életemben ezt gyakoroltam, unalmas óráimban először csak dárccal, később a suliban magamban és Owainnal.
- Becsukott szemmel is meg tudom csinálni.
Nézek rá beképzelten, erre tényleg büszke vagyok, se verekedni, se harcolni nem tudok jól, csak varázsolni és ezt, de eme két dogot nagyon. Igenis van esélyem.
- Őzeket nem fogok ölni, csak nagyvadakat, kést meg nem most látok először, ez a sokadik találkozásunk.
Mágiával egyszerűen visszainvitálom magamhoz a pengét, vagyis az kifúródik az ajtóból, s mintha a kezem egy mágnes lenne magamhoz vonzom a kést. Pálcával könnyebb, de megy az invitálás már nélküle is, szóval most úgy érzem magam, mint egy jedi! Hát aki tudja az erőt használni, az tudja! Ujjaim között ismét forgatni kezdem a kést.
- Az engedélyt aláírtam, lebeszélni nem tud, én se magát, gondolom mindkettőnknek nyomós oka van rá. Hát hajrá.
Döföm bele a kést én is az asztalba, annak már úgyis mindegy.
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

James Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája EmptyPént. Dec. 07, 2012 4:21 pm

*Rezzenéstelen,fagyosan rideg tekintettel mered a taknyosra,késdobálás ide vagy oda*
- Jól dobsz,na és? Ez jól jön,de nem elég. Főleg nem fogpiszkálóval. Úgy pattanna le egy megtermedt hím vérfarkasról,mint a csúzligolyó. Egy vámpír meg szemen röhögne ahogy a vállába állna. Ha nincs elég jó kondid,halott ember vagy.
*veti oda megvetőn vagy inkább oktatón? Nehéz eldönteni. Keh,a kigyúrtságra csak a szája széle rándul meg,a kölyök szemében izomagyú állatnak tűnhet,de kit érdekel. Mindig is sportos volt és mikor a pályát kezdte,keményen edzett,hogy elég fizikai ereje legyen felvenni a küzdelmet a bestiákkal(akiknek még így is nagyobb,persze). Elveszi az engedélyt,zsebre vágja és feláll*
- Jó öngyilkoságot,külyök.
*veti oda és sarkon fordul,veszett ügy a srác a szemében,de az igaz,hogy tényleg cudar jól dob,de az összes többi tulajdonságát kevésnek találja. De mi is volt Derryl mielőtt "Angel" lett? Mezei konzervatóriumi tanár. Hagyjuk. Akkor is dobbant,sajnos a zöldfülűtől kétli,hogy megszabadulna,amilyen túlbuzgó*
- Az asztallal meg csinálj valamit,mert így elég gáz.
*semmi köze hozzá,nem is fordul meg,csak úgy odaveti,apuci biztosan nem örül majd a randalírozásnak*//köszi a játékot,majd még találkozunk:) //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomJames Grimm irodája Empty
TémanyitásTárgy: Re: James Grimm irodája   James Grimm irodája Empty

Vissza az elejére Go down
 
James Grimm irodája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed :: Grimm kúria-
Ugrás: