Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Asylum körüli erdő

Go down 
SzerzőÜzenet
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptySzomb. Nov. 03, 2012 7:11 pm

A déli szigeten fekvő pszichiátria egy tűlevelű,örökzöld erdő közepén áll,hogy a betegeknek a legnagyobb lelki nyugalmat megadhassa. Az erdő sűrű és a sziget nagy részét kiteszi,nem ajánlatos eltévedni,mivel más nincs a szigeten fákon és az Asylum-on kívül.

Asylum körüli erdő Intotheforestbydreamca7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyVas. Jan. 05, 2014 2:21 pm


Leo <3


A rosszra mindig még rosszabb következik. Az ember azt hiszi, hogy már megtörtént a legrosszabb, hogy minden rémálma eggyé olvadt egy képtelen és mégis létező, valóságos borzadályban, és egyetlen vigasza, hogy rosszabb már nem érheti - ha netán volna is ilyen, az értelme megpattanna a láttán, és már nem fogná fel. De a rosszabb igenis bekövetkezik, az ember értelme nem pattan meg, és az élet megy tovább...

Halálra vált arccal tántorodok hátra. A lábaimból kiszáll minden erő, így lekuporodok a vaskos fa tövébe, minek sikerült nekicsapódnom. A könnyeim szüntelenül folynak, és talán csak a sokk nem hagyja, hogy elapasszam őket. Míg a jobbom a nyakamat jobb oldalát szorítja, bal kezemet a hasamra tapasztom. Próbálok kicsikarni magamból egy segélykérő kiáltás, de csak egy vékonyka sikkantást tudok véghez vinni. Lefagyva bámulom a merev testet, minek gazdája öt perce még a nyakamba mélyesztette fogait. Volt már szerencsém fájdalomhoz, nem idegen számomra, de ekkora kínt még soha nem éltem át. Remeg mindenem, viszont a zokogáson kívül másra nem vagyok képes, semmi nem csillapítja ezt a kínt, aminek akaratomon kívül váltam részesévé.
A test nem mozdul, csak egy aprócska,de annál többet mondó ordítás emléke bizonyítja számomra, hogy az imént még igenis valóságos fenevaddal kerültem egy légtérbe... aki... aki most... halott. Miattam halott, és ez jobban fáj, mint az ő harapása. Nem is tudom, hogy lehettem rá képes, hisz nem vagyok több törékeny embernél. A térdeim is felhúzom, és a lehető legjobban kuporodok össze, mert nem akarom, hogy megint rám találjon valaki. Nem tudom, hol vagyok, nem tudom, mit tettem... azt se tudom, én magam ki vagyok. Még a fák sem jelentenek biztonságot, ugyanolyan űzött vadnak érzem magam, mint a közelben ólálkodó szarvas. És gyengének, mintha folyamatosan szállna ki belőlem minden erő, a véremmel együtt. Tudom, vagyis sejtem, milyenek a vámpírok, nem dobnák el a vacsit egyetlen korty után, ő mégis ezt tette, mintha legalább is a legerősebb mérget sikerült volna a szervezetébe juttatnia.
Annak ellenére, hogy minden porcikám sajog, hogy az alak imént kis híján végzett velem, négykézláb araszolok a közelébe, hogy.... nem is tudom, miként lehet megállapítani, egy vámpír él-e.
- Ne halj meg... kérlek- két zokogás között engedem ki a szavakat a számon, de még maga a beszéd is fáj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyVas. Jan. 05, 2014 9:46 pm

Avery

"Alighanem tévhit, hogy az emberi lélek csak bizonyos mennyiségű iszonyatot képes befogadni és átélni. Éppen ellenkezőleg: ahogy a valóság egyre sötétebbre vált, úgy indul meg valamiféle hatványozódási folyamat. Nem könnyű beismerni, de a tapasztalat azt mutatja: amikor már végképp elborul a látóhatár, olyankor az iszonyat iszonyatot szül, a balszerencséből újabb, immár szükségszerű balszerencse fakad, mígnem mindent elnyel a feketeség." - Stephen King

Fényes nappal van, enyhe téli délelőtt. A doki az irodájában ül és éppen szorgosan ír valamit, ami a munkája része. Nem szokása lazsálni munkaidőben. Amint irogat, hirtelen megáll a toll a kezében és felkapja a fejét. Kinéz a nyitott ablakon. Megráncolja tükörsima homlokát és az írószert letéve feláll az asztaltól és odamegy az ablakhoz. Pár másodperc az egész, az ajtó felé siet és szinte feltépi a súlyos, párnázott ajtót ami csak úgy csapódik utána ahogy elsuhan fehér köpenyében.
Vérszag.
Frissen ontott vér édeskésen sós illata szállingózott be az iroda ablakán. Ifjú nő vére. Halandó? Az a lgérdekesebb az egészben, hogy elsőre rögtön ezt gondolta, de a második pillanatban elbizonytalanodott. Valami, ami halandó-szerű.
Mind egy kiből fakad, ha vér folyik az Asylum területén, az az ő ügye is. Titkon csak remélni meri, hogy nem egy beteg a szerencsétlen áldozati bárány.
Kirohan az épületből, egyenesen az erdőbe. Vámpyrérzékeinek köszönhetően perceken belül megtalálja a tragédia forrását.
Ahogy az erdőhöz közeledik, sós aroma mardossa szaglószervét. Könnyek.
És halk, egészen elfúló nyöszörgés majd szavak motyogása. És egy illat, puha bőr aromája. Olyan ismerős...Mikor közeledik a vér és könnyszag forrásához, lellassít, léptei halkak, alig roppan a fű és az avar a téli, halott tájban. A szag erősödik, egyre biztosabb az eredetében. Megáll egy régi, termetes törzsű fa mellett.

- Avery.

Meglepi, hogy a lányt itt látja. És ahogy látja. Azonnal odahuppan hozzá, hófehér köpenye röppen és fáziskéséssel esik után, szétterülve a füvön. Két kezébe fogja Avery arcát és felemeli, hogy a szemébe nézzen.

- Tudom hogy nem emlékszel rám, de Leo vagyok. Már találkoztunk.

Ekkor veszi észre hogy a lány a nyakát szorítja egyik kezével. És hogy egy döglött vámpír fekszik kettőjük között. Utóbbinál ragad le a tekntete egy pillanatra, mivel rögtön kiszúrja, hogy nincs külső sérülése. És hogy a szája körül kék elszíneződés van. Ezt jelenleg nem tudja mire vélni, hiszen mérgezésnek tűnik. Ismét a fiatal nőre néz, hiszen ő most fontosabb.

- Megengeded, hogy megnézzem? Orvos vagyok.

Mondja egészen kellemes hangon, és automatikusan nyúl a lány jobbja után, mintha a kérdést csak dísznek tette volna fel. Óvatosan elhúzza a kezet, még ha Avery ellenkezik is a sokktól, ennyi elég, hogy megnézhesse. Vámpírharapás. Viszont csúnya. Erőszakos és hirtelen. Elfogja a düh hogy Averyt egy fajtársa ilyen ocsmányul támadta meg, főleg amilyen esetlen szegény. A seb mély, a hevességéből adódhat és mert szemmel láthatóan meg akarta ölni aki megharapta, az artériát akarta átharapni. Ami szerencsére nem sikerült, nem jutott elég mélyre, viszont csomó eret átvágott és felsértett, ezért jobban vérzik a kelleténél. Talán még az ertéria is hámsérülést szenvedett. Két tenyerét azonnal Avery nyakára tapasztja, a megfelelő mozdulattal.

- Avery...próbálj rám figyelni. Fel tudsz állni? Pár méterre van a kórház, el kell látnom a sebedet. Most elszorítom, nem vehetem le, nagyon vérzik. Ha átkarolsz, gond nélkül elsétállhatunk oda.

Várja a visszajelzést az amenéziás szépség részéről, addig is biztatóan pillant rá.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyHétf. Jan. 06, 2014 7:19 pmMinden olyan gyorsan történt.... az egyik pillanatban még békésen járatom a tekintetem a fák között, a másikban már egy vasmarok fonódik a nyakamra. Időm sincs bármit reagálni, vagy épp felfogni az egészet, az éles fájdalom belém hasít, ahogy a vámpír fogai belém mélyednek. Hangosat kiáltok, nem mintha segítene. Ami meglepő, hogy alig egy pár pillanat múlva már egy fának kenődve végzem. A sokk, ami hatalmába kerít, nem hagyja, hogy ezt az információt elraktározzam a selejtes agyam egyik féreglyuk szerű zugába. Nem értem, hogy lehetséges, és hogy őszinte legyek, nem is igazán van erőm ezzel foglalkozni. Az első vércseppekkel együtt jönnek elő a könnyeim.
Ismerős a hang, ami megüti a fülem, és ez aztán végképp meglep. Nem szokott nekem bármi is ismerős lenni, de mintha ezt a hangot már ezrek közül is felismerném. Megmagyarázhatatlan nyugalom árad szét bennem, de a testem remegésén, és a zokogásomon mit sem segít, nem tudom abba hagyni, bármennyire is szeretném.
- Leo- a nevét, mintha csak sóhajtanám, annyira szépen cseng, és annyira ismerős... már-már érzem, hogy az emlékképek utat akarnak törni maguknak, viszont minduntalan akadályba ütköznek, és kedvem támad ordítani dühömben. Még soha nem zavart ennyire, hogy nem vagyok normális. Ha akarnék se tudnék ellenkezni, így csak bólintok egy aprót, mivel értelmes beszédre a hüppögést leszámítva, teljesen képtelen vagyok. Szerencse, hogy Leonak van annyi lélekjelenléte, hogy lefejtse a karom, mert önerőből egyáltalán nem menne, mintha megbénult volna.
- Fázok...- szakad ki belőlem, de ez is annyira halkan, hogy egy ember komolyan megfontolná, nem csak a képzelete játszik-e vele. Összerezzenek a hideg érintésre, bár a remegésem ezt gondolom tompítja. Próbálom felfogni a szavakat, amik mintha egyre távolabbról kerülnének hozzám, de valami nagyon el akar ragadni. Szemeim már alig bírom nyitva tartani, ennek ellenére, mégis megpróbálom, harmatgyenge karjaim Leo nyaka köré fonni. Hisz az előbb azt mondta segíthet... én meg valami okból kifolyólag megbízok benne.
- Meghalt.... megöltem...- zokogok fel újra, ahogy a fejem a márvány mellkasnak döntöm, mintha az képes lenne megvédeni. Talán képes is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyCsüt. Jan. 09, 2014 1:20 pm

Át a nappal árnyak mentes erdőn, mígnem megtalálja a vér és sós aroma forrását. De nem arra számít, mint amit ott talál.
Avery könnyei patakokban folynak, előtte pedig egy vámpír hullája.
Csakhogy a lánynál nincs semmiféle fegyver, de a torkát azt feltépték.
Leguggol hozzá és megpróbálja megoldani a helyzetet. A vékony és erőtlen női karok a nyaka köré fonódnak,könnyek áztatják át az ingét, a mellkasát.
Forró könnyek, a hűvös vámpíri testen. Az egész olyan furcsa.
Bár nem tudná megmondani miért. Elhesegetve a gondolatot, próbálja
menteni a menthetőt, hiszen így kell lennie.
Avery homloka tüzes a zokogás zaklatottságától, de tél van és hűvös, a nyaka pedig vérzik. Elvérezni ugyan nem fog, de szédülhet és rosszul lehet.
Mihamarabb az Asylumba kell érniük.
Finoman lefejti a nő karjait a nyakáról és visszahelyezi a nyakára.

- Tudom, tudom hogy fázol. Szorítsd erősen, jó?

Azzal fogja a lányt, a karjába veszi és megindul vele nagy léptekkel
az intézet felé. Az épület hatalmas szörnyetegként magasodik a tisztáson, mintha  élne csak éppen szunnyadna.
Hallja amit Avery mond, de nem reagál rá és egyelőre inkább a sebével és lelki békéjével törődik, a többi másodlagos.(folytatás: Vizsgáló, kezdek)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyPént. Okt. 24, 2014 5:42 pm

Avery


Gyerek léptek dobognak. Egy kisfiú szalad a fűben a fák között. Olyan ruhát visel, amit a kórházakban szoktak. Megáll, egy fa mögé bújik és onnan kukucskál aranyszőke hajával.
Nem messze, az Asylum kapuján egy fehér köpenyes fickó sétál ki, természetesen az orvosa. Zsebre tett kézzel, egészen kényelmesen.

- Tommy, hová bújtál? Ki se találhatnám!

Mondja hangosan, kedves hangon, mivel vámpir, nyilvánvaló, hogy tudja a gyerek hollétét, de ez is a terápia része. A gyerek betegek nem is különböznek olyan sokban a felnőttektől.
Közben a kis beteg élvezi a bújócskát és azt hiszi, túljárhat a doki eszén. Viszont megérez valamit. Vagy inkább valakit. Tommy talán érző lesz, ha egyszer felnő és megvivja a csatáját a saját démonaival. Hátra fordul, de nem lát senkit. Viszont érzi, hogy valaki közeledik, egy nő és valamiért nagyon megrémül ettől. Elhagyva a rejtekhelyét rohan a doktor úrhoz, biztonságos karok közé. Pedig határozottan úgy érzi, ez a néni, aki jön, bánthatná a doktor bácsit, csak még nem tud róla.
Dr.Dunkelfreud meglepetten tapasztalja, hogy a kölyök fejvesztve rohan felé-és nem az ellenkező irányba. El is kapja mikor odaér hozzá.

- Mi a baj Tommy?

Kérdezi mély, kellemes hangján és derűsen, de a kisfiú csak a köpenyébe fúrja az arcát majd belekapaszkodik jobb kezének kis-,gyűrűs- és középső ujjába. Az oldalához préseli magát, körülbelül a derekáig ér, majd ahogy az a bizonyos néni közeledik, egyre inkább bújik a pszichiáter mögé és csak onnan kandikál ki. Az ujjait persze el nem engedné. Azokat a megnyugtatóan hideg ujjakat.
Leo nem igazán érti mi lelte a fiúcskát, de abba az irányba pillant, ahonnan az rohant. Ő maga is megérzi, hogy Avery közeleg, de nem feltételezi, hogy az ártatlan szőkeségtől ijedt volna igy meg. Ráadásul Tommy ember, nem érezheti meg más közeledtét. Bár még nem tárta fel a fiú traumájának gyökereit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptySzer. Május 13, 2015 7:06 pm

Ahogy kidob a kapu, nem törődve semmivel kezdek futni, egyenesen arra a helyre, ahonnan a legutóbb menekültem. Még az sem zavar, hogy a vaskos medáll - ami ki tudja, miért nálam maradt - nem egyszer csapódik a mellkasomnak, nyomot hagyva ezzel ott.
Túlságosan zaklatott vagyok ahhoz, hogy akár azzal is törődjek, a könyneim patakokban folynak, még csak az sem fordul meg a fejemben, hogy a kapu sajátos tréfája volt ez. nem tudok gondolkodni, illetve igen. Csak arra tudok gondolni, hogy látnom kell.. látni akarom, átölelni, és elzokogni neki, mennyire is sajnálom az egészet.
Ostoba voltam és naiv, azt hittem, ha többet tudok, jobb lesz, de nem.. fáj, hogy ez lett vele, jobban, mint bármi, s tudom, hogy főleg azért, mert ez miattam történt, miattam harapata meg az a vámpír.
Ahogy meglátom aköpenyében, már-már sprintelek, s az sem érdekel, ha most fellököm, mihelyst odaérek hozzá, olyan erősen karolom át a derekát, szorítom magamhoz, hogy félő, az én csontjaim fogják bánni.
- Sajnálom.... annyira sajnálom Leo - csak bízni tudok abban, hogy az újabb rám törő zokogás ellenére is megérti a szavaim.
- Az én hibám.. minden az én hibám, és rettenetesen sajnálom - fakadok ki újfent, ami valljuk be, elég szánalmas látvány lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptySzer. Jún. 17, 2015 9:23 am

Csendélet,amíg Avery, a titokzatos és kérdésekkel teli lány fel nem bukkant és odaadóan át nem öleli a vámpír,a doktor, Leo derekát.
A természet apró zajai,neszei eltörpülnek, csak a mindent betöltő zokogás marad.
Leo nem ért semmit. Az egész jelenet olyan bizarr és abszurd. Érzi a vékony, törékeny női karok szorítását, a könnyektől átforrósodott arc nyomulását.
Baljával védelmezően átkarolja a lány vállát, míg jobbjának pár ujját továbbra is a rémült kisfiú szorongatja.
Mi lelhette ezt a két embert?

- Csss, nincs semmi baj Avery. Mond el, mi történt?

Kéri mély,mézes hangján. Tommyra pillant, hogy egy kicsit visszakaphassa ujjait. A gyerek készségesen engedelmeskedik, bár kétségbeesetten néz fel a dokira és a köpenyébe kapaszkdik.
Leo két kézre fogja a püffedt arcot és egyenesen a nő szemeibe néz kérdése után, válaszra várva vagy bármire. Nyugtató injekció mindig van nála,de amíg nem feltétlen szükséges,nem használja. Különös tekintettel a szőkeség ismeretlen eredetű amnéziájára.
Meg akarja tudni mit látott a lány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyPént. Szept. 18, 2015 8:12 pm

Esküszöm, tényleg bánom már, hogy étléptem azt a kaput. Szokták mondani, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik, nos én tényleg úgy érzem, mintha pár évtized forgott volna le előttem pár óra(?) alatt.
Annyira intenzíven élnek még bennem a képek, hogy talán most először mondanám azt, hogy sose fogom elfelejteni, ami hát... tudjuk, lehetetlen. S hiába vagyok tisztában a ténnyel, mihelyst lehunyom a szemem, minden köddé válik, mintha soha nem is lett volna, a tudat egy cseppet sem segít.
Meg sem állok az Asylumig, holott egy normális ember, ha tehetné, kerülné a helyet. Ahogy meglátom Leot, egyből neki is esek, meg sem lep, hogy ő ebből mit sem ért.
- A medáll... tőled kaptam, nézd - tépem le a nyakamból, hogy aztán a kezébe adjam, nem mintha azt várnám, ezek után mindent megértsen.
- Lovag voltál, egy fura kolostorban... aztán... aztán... jött az a vámpír és megharapott.... miattam harapott meg, annyira sajnálom - zokogom neki zaklatottan a szavakat, de nem merek ránézni. Na, nem azért, mert feltételezem, őrültnek néz, sokkal jobban félek attól, hogy emiatt most megutál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyKedd Szept. 22, 2015 8:00 pm

/Néhány legendát elmeséltek,
néhányat belepett a por
vagy arannyá vált/

Avery hamar megszólal, de nem pillant fel. Az ölelés nem lazul. A lány vékony karjai ezüstláncként feszülnek a vámpír köré.
A doktor köré.
A férfi köré.
A pap köré.
A lovag köré.

/De emlékezni fogsz rám,
Emlékezni évszázadokon át/

Lassan kerekedik el a szeme. Ahogy a lány rá zúdítja mondandóját.
Az igazságot. Évszázadok történetét. A történelmet. Ha volna lélegzete vagy szívverése, elakadna mind a kettő. Túl sok volt ez. Túl sok információ és túl intenzív emlékek. Túl mény sebek. Hirtelen emberi agynak felfoghatatlan sebességgel pörögnek le régmúlt idők eseményei a szemei előtt. Vörösesbarna szemek előtt, a képzeletbeli-még-csokoládébarna szemek előtt.A mondottak.Az élénk események.

/És csak egyetlen hiba
ami mindent visz
(és)
Bekerülünk a történelembe/

Eltávolodás, mint egy lázálom. Hideg kezébe Avery testétől felhevült medál. Nem akármilyen. Nézi, de maga sem tudja látja-e. Ahogy a lánc az ujjai között lelóg, mint homokóra homokszemei az üvegben. Reszket vajon a keze? Nem tudja. A medált nézi.

/Emlékezni fogsz rám évszázadokig/

Csak áll a lány előtt. A kisfiú elveszik mögötte az emlékek dúsan feltörő viharában, mintha soha ott sem lett volna.
A Szentföld.
A kolostor.
A csata.
Az ébredés.
Az az olthatatlan szomjúság.

/Örökké itt leszünk
És itt a fagyott bizonyíték/

Zűrzavar és káosz. A vámpír mindig, mindig tökéletesen emlékszik! Hogy lehet, hogy még is úgy össze van most zavarodva? Mi ez a meghasonlás? A trauma miatt elfelejthette volna...először így is volt, az elméje amnéziával védte magát-vajon Averyé is ezt/ezért teszi?-,de aztán minden világossá vált. És jött a téboly.

/Örökké tudnék kiálltani/

Most csupán a fejében létezik az a sikoly, amely akkor hagyta el a torkát mikor ráeszmélt miféle ördöggé lett. Kiszakad a hangszálai közül, véresen, felfelé a mennyeknek, áthatolva angyltollak seregén.

/Mi vagyunk a mérgezett fiatalság/

- Honnan....szerezted ezt?

Kérdezi folytott hangon. Össze kell szednie magát! Kiálltja valahol mélyen a tudata.
De olyan piszkosul nehéz. Mikor mindaz, amit el akart felejteni s maga mögött hagyni, most egyszeriben rá zúdul. Pont így. Pont most.

/Mert én vagyok az amnézia ellentéte/*

A medál...és a páncél, a kard, a sisak, minden...egy jól elzárt ládában van egy porosodó padláson. Évszázadok óta felé se nézett, mint egy árnyék, ami fentről rá vetül. Mindig ott van,hiába bújnánk el, de nem szokásunk megnézni vagy utána forogni. Még is tudjuk, hogy ott van. Mert szerves részünk. De még is...hogy került a szöszihez? És hogy tudhat olyan dolgokat, amelyekről nagyon nem szabadna tudnia, amiket egyszerűen képtelenség, hogy tudjon?! Hogy....nem emlékszik rá?!


*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyPént. Júl. 29, 2016 2:10 pm

Asylum körüli erdő 8KglV15


Ezt az érzést nem kívánom senkinek. A tudatot, hogy egy számodra - talán túl - fontos valaki, miattad, a te kíváncsiságod miatt haljon meg, hogy aztán a te idődben már egy vérszomjas - bizonyára nem kicsit veszélyes -, lény legyen...
Nem megy, nem tudom abbahagyni a zokogást. Túl intenzív, túl friss az, amit sikerült átélnem, azt viszont tudom, hogy nem akarom többször. Ennyit nem ér meg a kíváncsiság.
A könnyfátylon át látom, hogy az Leo is összetör. Most az arcára van írva minden, most hasonlít arra a valakire, akit a kolostorban láttam, s ez még jobban fáj. Lehetne ő még most is, láthatnám, ahogy megint arcába szökik a pír, de nem lehet.... mert... megöltem.
- Te adtad nekem, miután megcsókoltalak.... A múltban. Van egy fura kapu, átmentem rajta, és megint nálad kötöttem ki, hihetetlen, mi? - nevetek fel erőtlenül, mert vicces, hogy ő mindenhol ott van, de tényleg mindenhol, és engem folyton az útjába sodor a sors.
- Azt hitted, boszorkány vagyok, vagyis ő hitte azt, de aztán egyik pillanatról a másikra... egy csatamezőn kötöttem ki. És engem néztél... ezért nem vetted észre a vámpírt, aki ezt tette veled... - görnyedek el, és még jó, hogy tart, mert különben megint padlót fognék, nem mintha egyébként nem lenne az gyakori.
- Annyira sajnálom Leo, az én hibám. A kapura is rá volt írva, hogy ha átmegyek rajta, megfizetem az árát, de... de azt hittem én fogom, és nem te... és most miattam kell így élned.... én... én megértem, ha ezek után látni sem akarsz.. - engedem el szép lassan, még a fejem is lehajtom, ahogy erőtlenül hátrálok pár lépést.
- Jobb is, ha nem maradok a közeledben, van egy olyan érzésem, hogy még ennél nagyobb bajba is sodornálak - nyelek egy nagyot, majd hátat fordítok neki, és lassan, kissé botladozva lépdelek a kapu felé, a medált persze nála hagyva, hiszen az az övé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyKedd Szept. 20, 2016 7:06 pm

Még mindig a medált bámulja mereven a talán remegő kezben, míg Avery zokog a mellkasán.

- Megcsókoltál? Mikor ezt a medált hordtam pap voltam, hogy csókolhattál volna meg?!

Teljesen egy hangszínen beszél, nyugodtan, halkan, valahonnan távolról.
Csak hallgatja a lány szavait, nem felel.

- Ennek egy ládában kellene lennie a padláson. Sose adtam volna oda sen-...

De feladja az erőlködést. Már érzi, hogy csupán önáltatás az egész. Az elméje kezd helyre rázódni. Hiszen valahol,mélyen mindig is tudta, nem? Ki lehetett logikázni nagyjából hogyan,mikor lett azzá, ami. És hogy hirtelen erős vonzalmat érzett a kis kócos iránt, mikor először összefutottak. Megragadja az elsuhanó Avery csuklóját, vissza húzza és átöleli. Hirtelen úgy érzi réges régen ismeri már ezt a lányt. Egyszerre megerőltető ez agyának és felüdítő.

- Avery...hogy felejthettem el? Hiszen beraktalak egy szekrénybe!

Elneveti magát folytottan. A lány feje búbján koppan valami. Véres könnycseppek. Szorosan magához öleli, nagyon szorosan. Az arcát annak hajába fúrva. Semmi mást nem akar, csak hogy így ölelkezzenek az idők végezetéig. Az óva intő szavakat elengedi a füle mellett.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyPént. Szept. 23, 2016 6:49 pm

Asylum körüli erdő 8KglV15


- Te is akartad - gyenge védekezés, sőt nem is szánom annak, de tény, hogy nem is erőszakoskodtam, vagyis hát... nem nagyon. És igen, még ehhez is két ember kell, és Leo megtehette volna, hogy ellök és feldob, hisz semmi keresnivalóm nem volt ott... mégse tette.
- Leo én se értem, hidd el - pislogok fel, márvány arcát bámulva, és rá is jövök, bármennyire is imponált, mikor megjelent rajta a pír, én ezt az arcot szeretem, ezt a tökéletességet, amihez legalább ennyi veszély társul. Mégis... annyira nehéz együtt élni azzal, hogy ő miattam lett ilyen, még mindig azt hiszem, ez csak egy nyamvadt illúzió.
- Nem, vagyis de... de nem érted? Nem így történt, nem így kellett történnie, ez az egész nem valós, csak azóta, mióta beléptem azon a nyamvadt kapun... nem miattam lettél vámpír, csak a kapu hiteti ezt el velünk. Ugye? Ugye Leo? - a szívem szakad meg, mikor meglátom a vörös könnyeket, és kicsit meg is ijedek, lévén még sose láttam vámpírt sírni. Nem törődök a szorítással, amivel majdhogynem megfojt, úgy bújok hozzá, mintha az életem múlna rajtam, és határozottan állítom, nem is vagyok túlzottan normális, de...
- Szeretlek....
most először mondom, vagyis motyogom ezt a látszólag egyszerű szót, mert ez az egyetlen dolog, amiben momentán biztos vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptySzomb. Szept. 24, 2016 11:54 pm

Asylum körüli erdő Tumblr_neuhqftDkP1s204cho1_400


Egy ideig nem szól semmit, nem reagál, csak próbálja...mit is? Felfogni, elfogadni, feldolgozni?
Aztán hirtelen magához öleli Averyt, erősen, de nem annyira, hogy vámpír erejével széttörje a csontjait, erre vigyáznia kell. Hiszen egy halhatatlan vérszopó számára egy ilyen ifjú leány teste, mint a törékeny madáré.

- Nem tudom...nem tudok már semmit...csak...


De a lány megelőzi. Két kézre fogja az arcát, szinte pont úgy, mint több száz évvel ezelőtt a kolostorban. Csak most egy erősebb, határozottabb férfi cseppet sem reszkető és vámpírian jéghideg kezeivel.

- Én is...Szeretlek.

Azzal szenvedélyesen szájon csókolja. De ez a csók más, mint akkor. Nem szűziesen félénk, nincsenek forró ajkak. Hűvös, domináns, túlfűtött és...ott vannak, érezhetően, keményen, ott domborodnak a szemfogak a szájában, mibe nem lehet egy nyelves csók közben nem bele-bele botlani.
A kis beteg közben már régen eltűnt a doki háta mögül, érezte, hogy sűlyed a csónak, hát megpattant.
De most egyikőjüknek sincs az eszében a fiúcska. A csók heve nem apad.
Leo ajkai lecsúsznak és egy intenzív mozdulattal végignyalja hosszában a szöszi torkát, míg éles szemfogai finoman végigcirógatják az érzékeny bőrt, de nem vájnak bele. Megnyalja a száját és tovább csókol. Huncut mosoly kúszik tökéletes arcára.

- Hmm, már nem vagyok pap.

Állapítja meg derűsen, hiszen első találkozásukkor ez egy elég égető probléma volt. De ma már nincsenek ilyen korlátai, ó, cseppet sincsenek.
Asylum körüli erdő Tumblr_mrhtpjIjaB1ra8nizo1_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Avery Montgomery
Diák - Mágus
Avery Montgomery

Faj :
Ember?
Családi állapot :
♥ Dr. Dunkelfreudé ♥
Hozzászólások száma :
66

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptyVas. Ápr. 23, 2017 8:07 pm

Asylum körüli erdő 8KglV15

A szívem csak úgy vágtat. Végig őt nézem, iszom magamba minden egyes rezdülését. Tudni akarom, nem utált-e meg, nem most fog-e megölni és elásni itt az udvaron. Minden oka meglenne rá, hisz szörnyűséget tettem, amivel pont neki ártottam. Neki, akit még a saját nyamvadt életemnél is jobban szeretek. Mindenhogy. Nem érdekel, ha ember, az sem, ha fél pillanat alatt tudja átharapni a torkom. Ott a parkban történt valami, elindult ez az egész képtelenség, én meg már ott tartok, hogy nem is akarok szabadulni, amíg őt ölelhetem. Őt, aki olyan könnyedén vethetne véget mindennek, egyetlen reccsenéssel.
És felcserélődnek a szerepek, és én pislogok rá, úgy, mint aki alig fogja fel azt, amit hall. Pedig kimondta. A szavak tisztán csendültek, és a szájáról is tökéletesen le lehetett olvasni.
- Hűűű piszok mázlista vagy - nyögöm, szinte öntudatlanul, aztán mielőtt folytatni tudnám, ajkai megrohamozzák az enyémeket. A hajába túrva csókolom őt vissza, de úgy, mintha legalább az életet jelentené nekem. Ha azt vesszük, nem is túlzok. Ő volt az, aki kirángatott abból a világból, amit a sajátomnak hittem, és mutatott egy sokkal jobbat, miközben végig mellettem volt, és fogta a kezem.... vigyázott rám.
Nem esetlen, noha rajta kívül senkivel nem tettem ilyet, és nem is áll szándékomban. Jóleső sóhaj közepette hunyom be a szemem, mikor nyelve a nyakamat járja be. Más ilyenkor menekülne, lehet, nekem is azt kellene, főleg, mikor megérzem hegyes fogait, mégsem teszek semmit, azon túl, hogy oldalra hajtva a fejem, kínálom magam önként neki. Józan ész, merre jársz?
- Mármint tényleg... holnapra biztos, hogy elfelejtem, hogy szerelmet vallottál... pedig ez az egyetlen, amire mindig szeretnék emlékezni - nyelek egyet, és lehajtom a fejem, mert a szemem újra megtelik könnyel. Boldog vagyok, közben hihetetlenül szomorú, mert hogy a kezében van az irányítás, ha akarná, simán elhitethetné velem másnap, hogy semmi nem történt meg, vagy egyszerűen csak nem hozza szóba, hisz elfelejtem én magamtól is.
- Nem... már nem... - motyogom, végigsimítva a márványarcon. Aztán alattomos mosolyt küldök felé.
- Isten helyett, most másra esküdtél fel, én pedig a beteged vagyok... ebben a világban sem etikus, amit teszünk, dr. Dunkelfreud - ütök meg egy hivatalosnak mondható hangnemet, aztán teátrálisan hátrálok is.
- És... viszel valahová, ahol le tudok feküdni? Mert úgy érzem, mentem elájulok - talán a stressz miatt, talán attól, hogy míg valami lezúdult rólam, újabb került a helyére. Egyszerűen fáradt vagyok.
- És ne hagyj elaludni, oké? Ebből most nem akarok felébredni - gyengén, szinte alig hallhatóan kérem, közben megint hozzábújva. Ennyi az összes erőm, csak annyira telik, hogy újra belé kapaszkodjak, és rábízzam magam. Úgy rendelkezik felettem, ahogy a múltban én felette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Asylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő EmptySzer. Május 03, 2017 3:14 pm

Csak öleli a lányt, két karjával magához láncolva. Fölé magasodva. Felemésztve. Mintha az idő megállna...vagy éppen szédületesen rohanna. A fák koronáján át játszik a fény és az árny.
Avery hüledezésére kuncognia kell.

- Az biztos. Nem is tudod mennyire.

Vigyorog, mint egy cheshirei macska és mikor a lány a hajába túr, kissé megemeli őt a csók hevében, így most ő kerekedik a vámpír fölé. Mígnem a jéghideg ajkak letáncolnak a szőkeség nyakán és megízlelik bőre finom aromáját, kellemesen hűvös, érdes nyelvével. Hűvös sóhaj borzongatja-cirógatja végigi az oldalra hajló hattyú-nyakat. Még is finoma visszabillenti a lány fejét, ahogy az hangot ad aggodalmának, és a szemébe néz. Két kézre fogja annak arcát, hüvelykjével kisöpri a kövér könnycseppeket csillogó szemeiből.

- Ne aggódj. Ma már a 21.században vagyunk. Ezer módja van, hogy emlékeztesd magad. Például leírod, ahogy javasoltam a dolgokat. Vagy...

Elkezd kotorászni a farmerje zsebében, aztán hirtelen előkap egy telefont, pár viharos mozdulattal megérinti a képernyőt, egyik karjával szorosan magához öleli szerelmét és hozzá bújik. A mobilt a magasba emeli és elkezd beszélni a kamerába nézve széles macska-vigyorával.

- Kedves Avery! Tudom, hogy ha ezt a videót nézed, nem tudod ki vagyok. De nem is baj, rá se ránts! Majd úgy is összefutunk! De addig is,csak, hogy tudd...mikor ezt a videót felveszem, éppen szerelmet vallottam neked, hogy emlékeztesselek erre, akárhányszor ébredsz is fel és nézed is meg a videót. A te Leód!

Azzal egy puszit nyom a nő arcára és csak utána kapcsolja ki a kamera üzemmódot a teledonon.

- Tessék, már meg is örökítettük! És mindketten lántszunk rajta, tehát nem fogod azt hinni, hogy kamu. Vagy hogy valami perverz vagyok, aki utánad leskelődik. Majd átküldöm a videót.

Nevet egy jót ezen, aztán a zsebébe csúsztatja a telefont, de szemét nem veszi le a a kis macáról.

- Ez igaz. De mindig is híres voltam a...hogy is mondjam, alternatív módszereimről. A szakma vagy megbotránkozik vagy éltet. Mikor hogy és ki hogy.

Vállat ránt, ennyi. Dr.Dunkelfreud sose volt egy napon említhető a klasszikus orvosokkal. Se most, se máskor. És ez nem feltétlnül azért van, amivé lett.
Mikor azonban Avery elgyengül, Leo arca elkomolyodik, oda lép hozzá.

- Rosszul vagy? Persze, máris...

Azzal se szó, se beszéd, a karjába fogja a lányt, hogy még járnia se kelljen és megindul vele az erdő sűrűjébe.


Asylum körüli erdő 2a0b345d5011e14074fa29a03789a9b6


FOLYTATÁS ITT: Klikk

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomAsylum körüli erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Asylum körüli erdő   Asylum körüli erdő Empty

Vissza az elejére Go down
 
Asylum körüli erdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Blackthorn negyed :: Blackthorn Asylum-
Ugrás: