Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Lost negyed főtere

Go down 
SzerzőÜzenet
Victor Lost
A Lost család feje
Victor Lost

Faj :
Elhunyt necromanta
Hozzászólások száma :
18

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 4:16 pmA főtér nem másabb itt sem, mint a város más részein, csupán annyiban, hogy itt a szökőkút nem angyalkákból, hanem hátborzongató szörnyecskékből, vízköpőkből áll. Itt is, mint egész negyedben a köd, a homály uralkodik, s bár vannak fák körben a parkban, ott inkább kiszáradt, holt ágak meredeznek az égnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victor Lost
A Lost család feje
Victor Lost

Faj :
Elhunyt necromanta
Hozzászólások száma :
18

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 4:21 pm

A főtérre ki tudja honnan, de előteremtettünk egy fát. Igen, karácsonyfát, mert hát a kirekesztetteknek is ünnep az ünnep. S talán mi vagyunk azok, akik még inkább szeretünk közösen karácsonyozni, hiszen családjaink egyes tagjait az élők között hagyva, itt tudjuk kiélni szeretetéhségünket. Vagy valami hasonló....


Lost negyed főtere 2554071_f4a467c562d2eec70550d6773377d7b0_l

"A karácsonyi lidércnyomásból minden házba jutott
Békét nem hozott senkinek, sőt, ki tudott: futott.
És amit a kicsik ajándék gyanánt kapnak ma,
holtbiztos, hogy nem tennék az ablakba."

//Ha netán a kirekesztettek szeretnének egy kis karácsonyt itt eltölteni, szívesen látok mindenkit egy játékra itt. Nincs kirekesztve más faj sem természetesen Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyHétf. Május 20, 2013 3:41 pm

Megérkezés Nameless Town-ba

Lilith Grave, kicsi húgom
El sem tudom mondani mennyire örülök annak, hogy végre vége van. Hány napja is vagyunk úton? Kilenc? Rohadt élet meg egy nap! Lehet, hogy meghaltam és nincs szükségem se kajára, se slóra, de azért ez még is sok! Semmi akció, semmi vérengzés, csak menetelés, buszozás, egyik vonatról a másikra rohanás... És még a bőröndök is nehezek. Minek nekünk ennyi cucc? Ááááh... Már a hócipőm tele van vele, meg valami más is, de a kiskorúak miatt inkább kicenzúrázom magam. Nem mintha annyira érdekelne, hogy megrontom az ártatlan lelküket, hehehe.

Ahogy elnézem, errefelé egy jó ideje nem sütött a Nap, de még a Hold sem. Elég ködös ez a hely, még az eső is esett, mielőtt a gőzös lerakott volna minket itt. Szép számmal vannak hatalmas pocsolyák, az egyikben meg is nézem magam egy pillanatra, bár alig látok valamit a mocsok miatt. A hajam szerencsére nem jött szét - egyszerűen muszáj volt összefognom. Ahonnan jöttünk a szél úgy fújta-kavarta, mint az állat. A séróm meg elég hosszú, így kettőt se tudtam lépni miatta. A fekete ingem is makulátlan maradt, ahogy a farmerom is, a veszkóm azonban saras lett. Eh, majd rásózóm Lilith-re, hogy takarítsa meg, mert az tuti, hogy ások egy sírt magamnak valahol és kidőlök szunyálni egyet. Már ha képes leszek rá. Ritkán tudok elaludni, hála annak, hogy igazából nincs is szükségem rá. Ha meg sikerül is, akkor is úgy ébredek utána, mint ahogy ledőltem. Ez van, sz*r az élet, bár a létezésemet nemigen nevezném annak.

Tetszik ez a tér. Bár nincs itt senki és nyomasztóan csöndes, még is van egy fajta hangulata, ami megfog. Jól fogjuk mi itt érezni magunkat Lilith-tel, csak sikerüljön neki beilleszkedni a sok zombi és nem zombi lény közé, akik ebben a szutyokban laknak. Jó lenne, ha nem keltenénk nagy feltűnést. Az kellemetlen volna, ha már is behívatna minket a helyi nagy góré. Rá is pillantok a húgocskámra, aki valahol mögöttem csámborog, ha csak le nem előzött azóta. Eléggé elbambultam az utóbbi pár percben, így nem lepne meg, ha már az orrom előtt pattogna és nem a hátamat lökdösné.

-Íme, a Pokol legmélyebb bugyra. Hideg, nyálkás, hullaszagú és a frászt hozza az emberre, de ennek ellenére csinos kis környék.

Előszedem legördögibb mosolyom, majd az útra szegezem az éjszakánál is sötétebb kék szemeimet (mivelhogy kék a szemem, tudni illik, csak olyan sötét, hogy majdnem fekete). Oh, milyen költői vagyok. Írnom kéne egy dalt. Út közbe úgy is szerváltam magamnak egy PRS-t, hátha sikerül legalább egy hangot pöngetnem rajta. Csak aztán nehogy világgá szaladtassam szegény tesómat, hehehe.


A hozzászólást Arthur Grave összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 20, 2013 5:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Lilith Grave
Diák - Kirekesztett
Lilith Grave

Faj :
Mágus
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
5
Tartózkodási hely :
Theater of Illusions

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyHétf. Május 20, 2013 4:25 pm

Nem mondanám, hogy én vagyok a legkipihentebb mágus a világon, de legalább ezt az utazást is letudtuk. Már csak az idők végezetéig kell majd futkároznunk, kész megkönnyebbülés. Igaz, hacsak Arthur nem rendez újabb nyilvános vérfürdőt, akár el is felejthetnek minket. Ez mégiscsak jobb lehetőség, bár alighanem még egy külsős is tisztában lenne a valószínűségével - nulla. Egyenlőre azonban a jelenre koncentrálok, ugyanis esedékes lenne megejtenem egy újabb áldozatot. Egy kis séta is igazán kapóra tud jönni, legalább körülnézek választék után. Mármint amennyire a bátyám ezt elősegíti.

Egy sóhajtás kíséretében megemelem a szoknyámat, majd pár nagyobb lépésnek köszönhetően elé libbenek. Eszemben sincs megzavarni az elmélkedését, sőt, addig se panaszkodik a fáradság miatt... de az nincs megtiltva, hogy én tudjak tőle menni. Jó lenne minél előbb odaérni a - jut eszembe - valahová!

- Hol fogunk lakni? - pillantok rá hirtelen. Erről még nem esett szó, ha mégis, hát én biztos nem figyeltem oda. Remélem nem feledkezett meg róla, hogy vele ellentétben nekem vannak szükségleteim. Az még a legkisebb gond lenne, ha kitalálná, hogy nekiállunk csövelni valamelyik padon.

Annak viszont örülök, hogy elégedett az eddig látottakkal. Én már kevésbé mondhatom ezt el magamról, hisz attól függetlenül, hogy tényleg van egy hangulata az egész városnak, nem érzem magam a legnagyobb biztonságban. Legalábbis mikor így elbambul a védőszellemem. Nyilvánvaló, hogy van itt nála erősebb mágus is, aki esetleg ránk törhet, csakhogy egész más mindezt tudni és át is érezni. Pedig még Arturban sem kéne ennyire megbíznom, amilyen bolond tud lenni.

- Gyönyörű. Hihetetlen, hogy úgy gondoltam, az előzőnél rosszabb már nem lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyHétf. Május 20, 2013 7:18 pm

Furcsa sóhaj érkezik a hátam mögül és meg is toppanok, mert éppenséggel majdnem összecsókolózok, vagyis hát összeütközöm a húgommal. Utálom, amikor így elém ugrik a semmiből. Vagy én bambultam el túlságosan? Hoppácska...

-Hát, öhm... Pont ott.

Bökök az egyik irányba, de rögtön elfog a kuncogás utána. Remélem véletlen sem fordult meg a fejében az, hogy nem gondoltam szállásra. Hát miféle bátyjának néz ő engem? Ennyivel minimum tartozom neki a kitartásáért. Mert valljuk be, mellettem megmaradni kész művészet. Csoda, hogy eddig bírta. De hát a testvérek tartsanak össze, nem? Oh, yeah, bro! ... Oké, ez furcsa volt.

-Nyugi, hugi, találtam egy pofás kis kunyhót, ahol elleszünk egy jó ideig.

Remélem elég biztatóan hangzik, ha még sem, hát... Ez van, se éltemben, se holtomban nem voltam, illetve vagyok valami biztató jelenség. Vagyis, első benyomásként egy hülyéskedő, rendes fazonnak néznek, aki szereti a lányokat meg minden, de másodszorra már rájönnek, hogy ez nem egészen van így. Szerencsétlen ördögök, hányszor megszívták már velem töltött időt. Az volt a legviccesebb, amikor három frissen átváltoztatott vámpírt kivéreztettem és lemészárolták a környék lakosságának bő egyharmadát. De jót nevettem, te jóságos ég! Még a könnyem is kifolyt. Mekkora köcsög vagyok, el se hiszem! Szegény Lilith...

-Ennél rosszabbat sehol nem találsz, már ha lehet hinni a pletykáknak. Sok érdekes jószág él ebben az elátkozott városban.

Na igen, jó lesz vigyázni velük. Nem kispályás mágusok meg vérfarkasok laknak itt. Annál több viszont az érdekesebbnél érdekesebb áldozat. Ó, istenkém, milyen jókat fogunk itt szórakozni, alig várom! Szinte érzem, ahogy felpezsdül a vérem. Tényleg, amint megtaláljuk a házat, azonnal védővonalat kell húznom köré. Talán a vérszag oda fogja csalni a környékbelieket, de majd elhessegetem őket. Így jár az, aki vérmágiát használ, de szerencsére már megtanultam a magam kárán, hogy mint, hogy és merre kell alkalmazni. Hm, talán ha megkérem Lil-t, hogy csinálja meg újra azt a zöldes trutyit, amivel körbeöntjük a házat, akkor nem fognak odamenni a mindenféle szagokra. Ez azz, ez lesz a megoldás!

-Ha meglesz a kecónk, akkor lesz pár dolgunk pihenés előtt.

Motyogom az orrom alatt, majd tesómat kikerülve ismét elindulok, de hirtelen meg is torpanok a tér közepén lévő szökőkutat meglátván.

-Wow, nem semmi. Nem visszük magunkkal?

Persze, hogy csak hülyéskedek, de valami hasonlót el tudnék képzelni az udvarunkon. Kissé árulkodó lenne talán, de lehet senkinek sem tűnne fel, amilyen sötét ez a Város. Oda is battyogok az építményhez, hogy közelebbről is megnézhessem magamnak.
Vissza az elejére Go down
Lilith Grave
Diák - Kirekesztett
Lilith Grave

Faj :
Mágus
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
5
Tartózkodási hely :
Theater of Illusions

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyHétf. Május 20, 2013 10:29 pm

Tud róla vagy sem, két választása van úgy nagy általánosságban, ha velem sétál valamerre: vagy mellettem halad, így nem sok vizet zavar... vagy szépen megállunk, hogy kibambulhassa magát. Persze, egyszerűbb lenne ha megelőzném, de előbb had szívassam már egy kicsit, nekem szabad. Ostoba lennék nem kihasználni ezt az aprócska alkalmat is. Bár meg kell hogy mondjam, majdnem-puszira azért nem számítottam. Azonnal el is eresztek egy zavart kacajt, a mosoly pedig csak akkor hervad le az arcomról, mikor a távolba mutat. Pár pillanat erejéig komolyan el is hiszem, hogy nem gondolt szállásra, de aztán csak győz a józan eszem. Főleg mert felkuncog - ez hiányzott. Morogva lökök rajta egyet, remélem el is esik.
- Ez a változat már jobban tetszik. - Karba font kézzel megemelem az állam, várom, hátha jobban kifejti. Nem lenne rossz tudni, hellyel-közzel mire számítsak. Végül is annyira rossz nem lehet, hisz a kunyhó is elég jól hangzik, hát még, amit nála ez jelenthet. Csak ne erdő legyen! Nem érdekel, hogy vannak démonok, szellemek, mit tudom én micsodák, nekem a vérfarkasok örökké a mumusaim lesznek. Lehet, hogy legtöbben tudatosan cselekszenek farkasként is, de aki nem? Ráadásul mégiscsak állatok. Nem, nem szeretem őket.
- Tudod, nem bánnám, ha kicsit bőszavúbb lennél. Miket hallottál?
Az hogy tartok tőlük, még nem jelenti azt, hogy utálom a rémsztorikat. Enyhén szólva se. Igazán elmondhatná, miket hallott. Legalább tudom majd, honnan és miktől kell távol tartanom magamat, ezt ő is beláthatja.
- Az biztos - sóhajtok fel újból, majd elégedetten konstatálom, hogy elindul előre. Ez a tempó már sokkal jobban tetszik, hamar követem is. Khm, követném, ha nem ütköznék neki azonnal. - Inkább a seggedet vidd előrébb!
Nevetve mellé állok és én is megnézem magamnak a szökőkutat. Kommunikáció ötös: elkerekedett szemekkel jelzem az együttérzésemet. Alig látom a homály miatt, de azért mégis, és ez is éppen elég ahhoz, hogy lenyűgözzön. Már most imádom a várost, egy az egyben.
Persze, ez még mindig nem jelenti azt, hogy oda is mennék hozzá. Általában nem vagyok lusta, de a mai napra valahogy elfogyott az energiám, jelenleg is a tartalékaimat sétálom le. Inkább kihasználom, hogy végre alkalmam adódik megelőzni Arthurt.
- Szólj, ha rossz felé megyek! - kiabálok utána, mielőtt véglegesen elnyelné a köd a hangomat. Amennyiben pedig meg is hallotta, már indulok is a kereszteződés felé, onnan balra. Miért? A jobb az jobb, tehát balra. De nem, nem vagyok negatív.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptyKedd Május 21, 2013 7:37 pm

Hülye egy fejet vághattam, ha ilyen jót derül rajta. Le kell szoknom a bambulásról - a nyakamat rá, hogy ez a hulla jó "lét" az oka. Mégis, mintha zavarban lenne. Ja, hogy majdnem lesmároltam az előbb? Semmi gond, hátha kikiáltanak vérfertőző, perverz, betegagyú baromnak, csak mert majdnem összekoccoltam a saját húgommal. Eh, idióták... Na mindegy, inkább felvonom a szemöldököm és sűrűn pislogok, mint egy ártatlan szűz. Oh, jaj, de zavarban vagyok én is! Uramisten... Ez gáz, pedig csak színlelem...

-Jó, jó, csak ne boríts fel!

Szerencsére csak majdnem esek el, hisz egyikünk sem járna jól, ha a makulátlan ingem saras lenne. Ugye, tesó? Ezt te sem gondolhattad komolyan. Nem vagyok egoista -ááá, neeem-, de azért szeretek jól kinézni és nem piszkosan kiállni a közönségem elé, még akkor is, ha valójában egy részeges zombinál többen nem állnak a nézőtéren. Tehát, ha valaki miatt mocskos leszek... Akkor azt úgy kifacsarom, de úgy, mint egy citromot, egészen addig, amíg egy csöpp vér sem marad benne, aztán vinderzén. De persze Lilith-tet nem fogom a sírba küldeni ezért, nem. Neki egy kiadós csiki fog járni, de olyan, hogy összecsinálja magát és egy hétig felfele fog kunkorodni a szája, az fix.

-Nem jártattam a számat elégszer az elmúlt pár napban? Azt hittem örülni fogsz egy kis csöndnek.

Annyit beszéltem, mint egy halott. Magyarán semennyit, hehehe. Hát jó, ha hallani akarja a tényeket, hát hallja.

-Úgy hallottam rengeteg faj él itt. Vámpírok, vérfarkasok, mágusok, alakváltók és ki tudja, hogy még mik. Még hozzánk hasonlók is. Viszont nem összevissza élnek, hanem egyfajta hierarchia szerint. Asszem északon élnek a vérszívók, nyugaton a mágusok és így tovább... Mi meg valahol a város szélén lehetünk. Sok elkárhozott lélek tanyázik ebben a lyukban, a rosszabbnál is rosszabbak, akikkel nem árt vigyázni. Olyan nagy bajok nem történtek még, hála a nagy górék csoportmunkájának, de ki tudja, hogy a katakombákban miféle gyilkosok, szörnyetegek és holtak lakoznak. A maffiáról már nem is beszélve.

Tudtommal él pár keresztapa is a Városban, kis családjával együtt, és mérget vennék rá, hogy a helyi nagyfőnökök jelentik a nagykutyákat is egyben. De hát nem is azért jöttünk ide, hogy beleköpjünk a hatalmasok levesébe. Szépen elkerüljük őket és úgy űzzük tovább szenvedélyeinket.
És már mennék is tovább, de úgy leköti a figyelmemet a kút, hogy még a húgom ütközését is sikerül tolerálnom.

-Sajnálom, de a seggem kivételesen kevésbé érdekel jobban, mint az a műalkotás velünk szembe.

Vigyorogva fordulok felé, majd teszek pár lépést az építmény felé. Lilith pedig itt hagy. Hát jó. Egyelőre jó fele megy, úgyhogy nem szólok utána semmit. Pár perc elteltével azonban kissé idegesen realizálom, hogy sűrűbb lett a köd és a húgomnak is nyoma veszett valahol. Sietősen indulok el utána és őszintén remélem, hogy valahol megállt, hogy bevárhasson. Azért még se lenne jó egyedül császkálnia ezen az átkozott helyen. Nem mintha annyira félteném... A francokat, ember, dehogynem féltem! Hisz még is csak a vérem! Basszus, Lil, hova a fészkes fenébe tűntél? LIIIIL!! És még ezek a fura hangok is... Hangok? ... Rohadt élet...!
Vissza az elejére Go down
Lilith Grave
Diák - Kirekesztett
Lilith Grave

Faj :
Mágus
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
5
Tartózkodási hely :
Theater of Illusions

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptySzer. Május 22, 2013 9:34 pm

Vagy többet kéne beszélnünk, vagy semennyit. Még be is veszem, hogy elfelejtette a jövőbeli ágyamat, miegymást, viszont épp idejében kuncog fel ahhoz, hogy ne csináljak teljesen hülyét magamból. Nem mintha különösebbet érdekelne, egyrészt családban marad, másrészt... és? Inkább az lökdös meg engem elméletben, hogy képes lett volna rászedni, úgy hogy kap egy gyakorlati, jókora lendületet a hátába. Jaj, milyen szerencse, hogy nem esik el! Bahh!
Szem forgatva sóhajtok egyet - igen, megint -, majd pár pillanat múlva hirtelen megismétlem az előbbit, ezúttal azonban jóval erősebben. Roppant aranyosan aggodalmaskodva, vagyis nevetve figyelem a reakcióját.
- Vigyázz, nehogy rád csusszanjon egy sáros kukac! A hullákat szeretik, biztos örülne egy randinak.
Jártatta a száját, még mit nem! Egész végig olvasnom kellett miatta, még a részletekre kitérve is, pedig azokat általában átlapozom. Ha legközelebb utazunk, figyelmeztetem, hogy előbb szóljon: még egy héttel előtte felvásárlom az összes könyvesboltot, mert már teljesen kifogyott a készletem. A nekromatás cuccai közül biztos nem fogok válogatni, még vész esetén sem. Valószínűleg meg is bánnám. De persze, bízom benne, csak ezzel kapcsolatban... konkrétan semennyire. Mindegy, a jelenben vagyunk egy beszélgetés közepén, aminek igazából még örülök is. Khm, ezt én állítottam?
Szóval intek neki, hogy meséljen csak nyugodtan, kíváncsi lennék a részletekre is. Csoda ugyan, hogy így is tesz, azonban ezzel nem mondott el sok újdonságot. Azt hittem már valami elkerülte az én ravasz füleimet, de ezek szerint alig-alig akad olyan, amiről nem tájékoztatott a nagy népség akaratlanul is.
- A szellemekről és a katakombákról még nem hallottam, de azokkal tudunk vigyázni. Nem?
Tudtommal nem szokásuk csak úgy felbukkanni és beleköpni más levesébe, így nem is hiszem, hogy velük gondunk adódna. Pláne ha azt vesszük, Arthur maga is majdhogynem zombi. A maffiózókra viszont kíváncsi lennék.
- Egoista - motyogom az orrom alatt vigyorogva. Kezd egyre jobb kedvem lenni, tetszik a felállás. Azt hiszem az egyre fokozódó fáradtsággal múlik az aggodalmam is, na meg a jókedv is besegít egy kicsit. Errefelé nem ronthat nekem semmi, lehetetlen, itt van Arthur. A sötét pedig olyan jól esik...
Csak akkor veszem észre hogy mennyire előrejöttem, mikor már én se látom sehol a bátyámat. A köd viszont, úgy tűnik, az agyamba is szép lassan belopózott. Legbelül már élesen visít a vészcsengőm, de képtelen vagyok komolyan venni.
Előre, előre akarok menni. Nem lesz semmi gond.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptySzer. Május 29, 2013 7:12 pm

És komolyan gondolta. De miért, MI-ÉRT?
A következő pillanatban azon kapom magam, hogy a földön csücsülök, mint egy nagyra nőtt óvodás és csak bambulok magam elé. Mi a franc van velem?? Ébresztő, ember! Még a saját húgod is megszívat ilyen állapotban - mit csinálnának mások? Eh, a kis szemét... Na megállj, ezért most kapsz! De kivételesen nem csikit, muhahaha! Gúnyolódása után előveszem a legbájosabb ördögi mosolyom, majd a következő pillanatban a fejem mellett egy nagyobbacska sárgombóc repül el, egyenest Lil csinos kis pofikájába. Nem fűzök hozzá semmi csipkelődő megjegyzést, elég csak ránéznem drága húgocskámra ahhoz, hogy kiverjem nála a biztosítékot. Ezt akarta, kukacok és mi egyebek? Legyen! Sárcsataaa! Dedó 2013. És még a pálcám sem kell hozzá, az évek során azért megtanultam pár trükköt mindenféle eszközök nélkül elsajátítani. Most viszont szükségem lesz arra a fadarabra, mivel valahogy ki kell majd védenem a következő hullámot, ami nagy valószínűséggel be fog csapódni bármelyik pillanatban. Fel is állok, szépen, lassan, mint aki nem siet sehová, még a sarat is lepergetem magamról egy nagyon egyszerű tisztító bűbájjal - like a boss. Hülye netnyelv, utálom, de ezt most nem lehetett kihagyni.
És még faggat is. Na jó, hagy örüljön, ha már itt vagyunk, csevegek vele kicsit. Bár sok újat nem mondok neki (egyenlőre), de talán ennyivel is megelégszik.
-Naná, hogy tudunk. Ne félj, amíg engem látsz!
Büszkén húzom ki magam és ismételten tanúbizonyságot teszek az egómról, ami teljesen egészséges, szerény véleményem szerint. Tisztában vagyok a vérem erejével, meg hát mégiscsak egy százakárhány éves mágus vagyok. Khm, egy halott mágus, de ezt senkinek sem kell tudnia. De persze azt is felismerem, ha erősebb ellenséggel állok szemben, azzal viszont hamar összehaverkodom, ha megerőltetem magam és akkor már nem lesz gond. A halottnál is halottabb lennék, ha nem értenék az üzletkötéshez, hisz részben ezért tartunk ott tesómmal, ahol most is. És emiatt is lesz szép nagy házunk a Negyedben, hehehe. Áldoznunk is kell majd a démonunknak ezért, eh... Majd szólok Lil-nek.
-Ki? Én? Dehogyis!
Mentegetőzően emelem fel a kezem, egy bazinagy vigyorral a képemen, majd megyek is szökőkutat kémlelni. Viszont pár perc után észbe kapok, hogy a köd besűrűsödött és a húgom is eltűnt. Egyedül kóvályog valahol, mint gólyafos a levegőben és én nem vagyok mellette! Ráadásul valaki megindult abba az irányba, amerre elment és az a valaki nem én vagyok. Furcsa egy jószág lehet, mintha valami masszából állna az egész... Bazdmeg...
Olyan gyorsan még soha eddigi életemben nem kaptam elő a
vérmágiatőröm a csizmám szárából, mint az imént. Leguggolok, azonnal felhasítom vele a tenyerem és az abból ömlő vérrel és a mágikus eszköz hegyével felrajzolom a földre a védelem szimbólumát.
-Protege, fidelis uester, Daemon! Tueri puellae!
Imádom ezt a részt. A hangom elmélyül, ahogy kiejtem a latin szavakat, összefolyik és visszhangossá válik (talán még Lilith is meghallja a távolban, mint egy morajló, halk suttogást). A testem reszketni kezd a hidegtől, pedig hozzá vagyok szokva annak hőmérsékletéhez, hisz nincs vérkeringésem, mint az elfajzott vámpíroknak. Szerencsére a mana képes újrapótolni az elhasznált adagokat annak ellenére, hogy halott vagyok. Hála Neki. Arról nem beszélve, hogy ha úgy tetszik, akkor valaki más vérét vonom el magamnak, mintha tényleg valami vérszívó dög lennék - pedig kissé messze állok a fajtájuktól. A szimbólum pedig felizzik és beissza magát a talajba. Ekkor pálcát ragadok és a kis kasztba tartozó démon után rohanok, ami a húgom nyomába eredt. Hogy a büdös francba került ide?? Éreznie kéne, hogy egy nála erősebb lény védelme alatt állunk, de úgy tűnik, hogy az ösztönei felmondták a szolgálatot és vinderzént intettek. Remélem Lilith nem pánikol be
tőle, tudnia kell, hogy én mindig megvédem, bármi is az ára. Tartozom neki ezzel. A szörnyike viszont már utolérhette, elég sebesen haladt. Csak találjam meg őket, páros lábbal fogom seggbe rúgni és visszaküldeni "a haverunkat" a saját dimenziójába.
Vissza az elejére Go down
Lilith Grave
Diák - Kirekesztett
Lilith Grave

Faj :
Mágus
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
5
Tartózkodási hely :
Theater of Illusions

Lost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere EmptySzomb. Jún. 15, 2013 10:56 pm

Már napok óta úton vagyunk, mégis először érzem úgy, hogy élek is. Pedig hé, kettőnk közül ő a hulla! Kár, hogy a "feledtetés" sárcsatával kézen fogva közeledik. Mit ne mondjak, nem a legtisztább módszer - méghozzá szó szerint. Bár férfi létére sokszor ő a pedánsabb, ez és az arckifejezése egy pillanat alatt kibillent az egyensúlyomból. Tisztítóbűbáj, mi? Úgy elárasztom trágyával, hogy a szájából is az fog jönni.
Én viszont vagyok olyan kegyes, hogy ne nyúljak pálcához: a dedó folytatása érdekében egyszerűen csak megragadom a vállát, és lökés helyett konkrétan a sárba nyomom. Süllyedj csak drágám, szívd be a kellemes illatárt. Én is szeretlek. Ó, igaz is, mutassuk ki! A legnagyobb kegyességgel és a legbüszkébb arckifejezést magamra öltve ülök rá.
Kár hogy előbb-utóbb muszáj elindulnunk, ha oda is akarunk érni. Ülni mondjuk kifejezetten jó érzés volt, de az agyam már tiltakozik az ébrenlét ellen, szóval lepattanok Arthurról.
- Melletted? Soha, hogy is tehetném? - kérdezem nevetve. Persze, részben tényleg bízok benne, de mindez inkább csak testvéri, naiv remény. Ha akarnék se tehetnék ellene semmit. Amint kikapcsol, ugyanúgy elhúzódok a bátyámtól, mint egy egyszerű ismerőstől. Egy egészséges távolság mindig kell, úgy a biztonságos.
Azon perpillanat át is siklok, hogy megint megszólalt az ego. Csak később jegyzem meg, mint úgy általában - elvégre rólam van szó. A változatosság kedvéért pedig meg se lepődök, mikor letagadja, mert róla van szó. Így szép az élet, nem?
Mégis csak egy kis löket kell, illetve esetünkben egy szökőkút... és már fel is ébredek, itt is hagyom a fenébe Arthurt. Előre akarok sietni, legszívesebben futnék. Először csak "mozduljak már" elven, de az ártatlan késztetés hamar átcsábít a szorongás felé. Tudom, hogy van itt valami. Tudom és látni akarom. De hiába török előre, ha valaki minden léptemet követi.
Azért ironikus, hogy hamarabb kezd el követni egy démon, mint a saját bátyám.
Egy pillanat alatt előrántom a tőrömet, majd pár gyors mormolás után suhintok vele egyet vízszintesen a cukorbogár felé, mintha a levegőbe vágnék bele. Igazából úgy is néz ki, ha elfogadjuk azt a rohadtmagas elképzelést, hogy a Levegő Sebe Feketén Vérzik. Végül is tök logikus.
A fejleményekre már oda se figyelek. A "seb" remélhetőleg sikeresen hátra és ketté kanyarította a fanatikus követőmet, igazán nem érdekel. Sokkal jobban leköt a kezem remegése, hihetetlenül idegesítő. Ennyire nem fáradhattam el, még ezután se.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomLost negyed főtere Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lost negyed főtere   Lost negyed főtere Empty

Vissza az elejére Go down
 
Lost negyed főtere
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Lost negyed-
Ugrás: