Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Blackthorn híd

Go down 
SzerzőÜzenet
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzer. Dec. 26, 2012 1:58 pm

Blackthorn híd 602853_366372843458996_667896294_n


Blackthorn híd 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyVas. Márc. 31, 2013 9:06 pm

Dr.Leo DunkelfreudEgy szellem léptei suhannak keresztül a leveleken a földön, egy szellem léptei csendesek és halkak viszont lépésnek a lebegést nehéz nevezni. Így jár kél egy szellem képzeli sok élő és holt.
Hansi viszont nem átlagos szellem szereti érezni a leveleket a földet melyen áll, elég tapasztalt és öreg is
hogy ezt megtehesse. Csizmái alatt ropognak az ágak, néha elsodor lábaival leveleket amikor nem lép elég nagyot, rég takarították a Blackthorn híd felé vezető járdákat, most viszont ez nem zavarja élvezi
a jó és csodálatos időt a Dr.Dunkelfreundr társaságát. A levegő nedves az éjszaka csendes csak az olajlámpák égnek.A hídhoz közelítve a járda lassan átalakul macska kővé kiszabadul takarója alul, itt már minden tiszta és rendezett ha járdákat nem is az öreg híd környéke mindig rendben van rakva.
A bőr csizmái kopognak a macska kövön, összeérnek és harmonikus, ritmusos zenét játszanak amikor a bőr összedörzsölődik. A szoknyáját néha megemeli amikor egy nagyobb-kisebb tócsán ugrik át.
Furcsa így létezni a világban és rengeteg energiát emészt föl minden téren, szellem mivolta erősen gyengülve még ha nem is több egy megelevenedő álomnál vagy egy valós illúziónál mit érinteni és érezni lehet. Bármit megérinthet, megütik érez fájdalmat olyan mint újra élni. Viszont hiányoznak kisebb dolgok valaki megérintheti, simogathatja de mégis érezni mind a két oldalról ez csak egy illúzió valóság másolata. Ezt kevesen ismerik, főleg hogy mire is képes egy szellem, talán a Dr. sem érti élők számára az egész inkább hihetetlen vagy csoda. A hidat elérik az öreg Blackthorn hidat, Hansi felfútt rajta majd a híd közepén megáll, nekitámaszkodik a kő korlátnak egy kicsi kavicsot kivesz az egyik résből és nagy lendületet vesz a kavics viszont nem repül nagyot és közelben a vízbe csobban. A Dr.Dunkelfreud-ra néz és nagy mosollyal a száján megszólal.

- Hát nem igazán megy ez nekem, nem repült messzire!
Nincsenek erős karjaim, nem gondolja?
Hogy tetszik magának a mai est, szerintem csodálatos éjszakánk van ma.

Ezután újra a folyóra tekint oda ahova kő repül.
Nézi olaj lámpa fényében csillogó kis folyót.

-Felejtse el a kérdésem, nem hiszem hogy valaha ilyen formában nagyobbat is tudnék dobni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyKedd Ápr. 02, 2013 9:16 pm

Továbbra is ugyan azt a vasalt inget viseli,világoskéket sötétkék csíkokkal,hosentrógerrel, elegáns nyakkendővel és sötét nadrággal,valamint zakóval. Lazán a zsebében a kezei ahogy sétállgat újdonsült nővérkéjével. a főnővérrel, ha nevezhetjük így. A kísértet vezeti erre, nincs a dokinak ellenére, mindketten az éjszaka lényei, mindketten halottak, csak azzal a kis külömbséggel, hogy Dr.Dunkelfreud-nak van anyagi teste.
A nővérke a hídhoz szalad/libeg, ahogy ez csak tőle teli és kavicsot kezd dobálni. A doki elnézi, szellemekkel eddig nem igen foglalkozott, ezért kicsit még szokatlan neki. Ő maga is odamegy. Mikor a nő dob, megáll egy kicsit a híd lábánál, hogy lássa merre pottyan. Aztán szokásos macska-vigyorával közelebb megy.

- Nem ismerem a szellemek "anatómiáját", hogy ilyesmi mennyire menne. De magácska nő, törékeny karokkal, ahogy elnézem, netán míg élt, jobb dobó volt?

Nincs a doki hangjában gúny, személy szerint lazán kezeli, hogy élőhalott, tehát már meghalt. Ebből indul ki, aztán lehet,hogy Hansit ez rosszul érint?
Megfog egy kis kavicsot, nekilendül és elhajítja. Természetesen irdatlan messzire megy, hiszem vámpír.
Egy másik követ csak a kezében dobál.

- Mindig túl messzire megy, azthiszem nyernék az olimpián. Ahogy bármelyik vámpír.

Ez a külömbség emberi és vámpíri fizikum között, nem fellengzős ahogy ezt mondja, egyszerűen tényközlő.

- Szerintem szép az idő. Mindig is szerettem a csillagos estéket, olyan megnyugtatóak. Mióta vámpír vagyok, még inkább. Minő meglepő.

Ez utóbbit ironikusan mondja. Melyik vámpír ne szeretné az estét? Talán csak azok a buta csillogós fajták a gagyi modern vámpírtörténetekből. Aztán ismét megszólal Hansi, a doki ránéz. Lélektannal foglalkozott már emberként is, még ha nem is oylan formában mint vámpírként.

- Sajnálja, hogy az lett, ami?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyHétf. Ápr. 08, 2013 10:56 pm

Leo Dunkelfreud

Hansi csöndben hallgatja a Dr.Dunkelfreud szvait, rég volt hogy egy férfival sétált nemhogy társalgott is mellette.
Vagyis sétált eleget de azt inkább nem mondaná sétának, Mr. Blackthorn nem igazán tartozik a kellemes sokáig tűrhető személyek közé, nem szólva az undorító Femin viccei. Hansi kirázza a hideg egy pillanatra össze is húzódik. Mintha tényleg fázna másnak úgy tűnhet.

- Hát amit láttam most elhiszem hogy megnyerne egy Olimpiát is simán Doktor az kő elég messzire repült.
Amit mondott természetesen tények, már az alap feltételezés is hogy emberek nyerhetnének egy vámpír ellen kicsi rá az esély.
De remélem ismeri a "Nyúl és Teknős" történetét az élet teli van meglepetéssel, nem gondolja?


Továbbra is a Dr.Dunkelfreud szavait hallgatja amikor a rátér hogy milyen törékeny viszont a "De magácska nő" kijelentést lenezőnek találja.

-Mi akar lenni ez a "De magácska nő" ilyen hozzá állás, nem illik Doktor úr!
Én nem veszem komolyan a dolgot, halottam rosszabbat de ezek a megjegyzések nem szívesen hallgatom ha egy részben igazak is a becézgetéseket és a túlzó ragozást mellőzze kérem.
Az én koromba nők ha férfiak nem voltak otthon nagyon sokszor mi magunk vadásztunk, főleg ha nem volt zsákmány mit elkészítsünk szerencsére ez ritkán fordult elő mindig volt tartalékunk, szárítót hal vagy hús.
Rendes fegyvert nem használhatunk de egy halász lándzsát, parittya megtanultunk használni.
Inkább olyan vagyok és olyanok voltak az én kortárs hölgyeim mint akikre azt mondják "Nő ki a medvét is keresztbe nyeli le!"
Grrrr,mrrrr!!!

Hansi a mondat végén maga elé rakja két kezét és egy nagyot morog, a dolog viszont nem úgy jött ki ahogy elképzelte a látvány inkább egy cica lányra hasonlítót a morgás meg nem igazán félelmetes hanem vicces és játékos volt főleg az állandó mosolygós arcával.
Az utolso mondatnál viszont az arca komolyabb lett és a hangja is, szemét egy pillanatra becsukta eltüntetve zöld szemeit, megfordult neki támaszkodott a híd kő korlátjának és egy nagyobb levegő vétel után belekezdett a válaszába.

-Mit mondjak Dr.Dunkelfreud nem tudom hogy baj e vagy nem.
Romai katonák megölték a férjem testvérét, engem megerőszakoltak többször is, megkínoztak ezt tették a fiammal is és lándzsa végre szúrták mit kitámasztották egy kapu ,elé. Engem meg otthagytak a poros utcán véreztem el súlyos sebeim fájtak de jobban fájt fiam látványa és harag, bosszú tartót életben és haltam meg hogy nem tudtam beteljesíteni pusztító vágyam. Testem vadállatok fogyasztották el. Mint egy rossz bolond, vagy amnéziás aki nem tudja mit keres csak egy dologra tud gondolni gyilkolni akartam, és ez a harag összekötőt a gyilkosommal aki a fiam lándzsára tűzte.
Szenvedtem a látványától, olyan sokszor meg akartam fojtani kínozni de nem ment. Gyerekei születek
három ikerlány és egy szép fia. Nem sokkal később a romai katonaként halt meg a harctéren.
A harag és a bosszú viszont tovább szállt a gyerekeire,de őket nem tudtam volna bántani soha nem akartam ekkora fizetséget fizetni és minden gyerekét megölni. Ha harag meg is maradt a bosszú szomjam lassan elmúlt négy generációval később leváltam azokhoz kikhez oda kötött a sors nem tudom hogy sikerült de szabd lettem. Mostanra már több száz vagy talán több ezer utóda is lehet annak a Római katonának, olyan sok emberrel végeznem kéne hoyg beteljesítsem a sorsom. Inkább maradok szellem örökre mint hogy
oly sok vér tapadjon a kezemhez. Amúgy meg már sok szellemmel ellentétben én egy Szent szellem vagyok, Szent szellemnek nevezzük azt akinek új lelke lett. Szellem vagyok egy új és saját lélekkel ami nagyon ritka dolog.


Hansi viszont elkezdett mosolyogni, majd a fejére mutatott.

- Tudja milyen furcsa, így kalap nélkül nagyon megszeretem a kalapom.
Mit gondol jól nézek ki?
Amúgy maga megbánta hogy vámpír?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzomb. Ápr. 13, 2013 5:46 pm

A doki lazán sétál a nővérke mellett, nem tartja nagy dolognak. Elég laza fickó, közvetlen. A jó munkaviszony pedig mindenkinek jót tesz.

- Nyernék, de vámpírokat biztosan kizárnának. A fajtám között pedig ez átlagos.

Nem nagy teljesítmény egy vámpírtól ez a dobás, bármelyik képes rá. A tanmesére pedig biccent egyet, ismeri és igazat ad Hansinak, sosem lehet tudni.

- Igaza van, nem hiába hívják az ilyen történeteket tanmesének. De azthiszem vámpírként nem kell olyan rövid pórázon lennem.

Emberként teljesen más volt a helyzet, Dr.Dunkelfreud most éli a fénykorát. Minden, ami akkor,a sötét középkorban elképzelhetetlen volt, azt most megteheti.
Hansi viszont fennakad a megjegyzésén, amit nem is sértésnek szánt. Fel is szalad a szemöldöke. Még nem ismeri a nővérkét, a lelki világát, majd szépen aprólékosan. Nem tudta, hogy ilyen érzékeny az ilyesmire, legközelebb majd vigyáz.

- Elnézését kérem, ha megbántottam. Nem úgy gondoltam. Nem vagyok hímsoviniszta vagy hasonló. A törékenységét és a nemét szigorúan anatómiai értelemben gondoltam. A nők csontozata törékenyebb, vékonyabb és a testük kevesebb százalékát tölti ki, mint a férfiaké. Persze ha dolgoztatják, edzenek az más, de nem hiába a sportversenyeken is csak egyneműek versengenek.

Elmagyarázza hogyan gondolta, ez az igazság, nem köntörfalazik. Reméli így Hansi megbocsát. Dr.Dunkelfreud még is csak orvos, sokszor indul ki ilyen orvosos dolgokból.
Hansi kis monológján megint meglepődötten néz, a szellem idősebb tőle, bár nem sokkal, a régi korokat emlegeti, de olyan szemszögből, amit Dr.D. nem ismerhet.

- Tényleg vadászott? Nem semmi. Nem gondoltam, hogy már akkoriban ilyen merészek és talpraesettek voltak a nők. Én nem szerettem hadászkodni.

Kellemes csalódás van a hangsúlyában, cseppet sem sértés, inkább olyan "le a kalappal". Utána elnéz a messzességbe egy pillanatra ahogy megjegyzi, ő maga nem szívesen harcolt. Pedig akkoriban nem sok választás volt, vagy jobbágy vagy lovag/pap volt a férfi.

- Őszintén sajnálom, ami magával történt. A háború csúnya dolog, sokszor a katonák eszét veszi. Kezeltem már veteránokat, nagyon rossz a lelki állapotuk. Ez természetesen nem mentség a tetteikre. Még halandó koromból is , tapasztalatból ismerem a katonákat. Nem tudom mit tanácsolhatnék, értem, hogy nem akar vélrt ontani. Viszont ha úgy érzi, sikerült feldolgoznia, új lélekké válnia, akkor azthiszem jobban nem járhatott volna.

Ezt feleli az őszinte beszámolóra, biccent is egyet, eszébe jut pár eset, mikor bizony templomos lovagtársai is vagy tettek vagy akartak rossz dolgokat tenni, utána pedig az oltár előtt ostorozták a hátukat bocsánatért esedezve. Ilyen a világ. Aztán viszont témát váltanak, kellemesebbet.

- Ó, a szokások rabjai vagyunk.

Vigyorral jegyzi ezt meg ahogy Hansi fejére néz.

- Kalappal vagy kalap nélkül? Viccelek. Jól áll a kalap magcskának, az egyéniségéhez tartozik.

Védjegy, sokaknak van védjegyük, a dokinak lehetne a köpeny,de az nincs mindig rajta, csak általában.

- Cseppet sem. Sokkal jobb életem van így. Emberként, abban a sötét korban szörnyű volt, utólag belegondolva még inkább ez a véleményem. Csak korlátok és pusztulás. Most viszont azt csinálok amit akarok. Én is teljesen új életet kezdtem, ahogy maga megújult. Mássá váltam. Már nem az a fickó vagyok, aki akkor elpatkolt.

Zsebre vágja ismét a kezét és a tájat bámulja. Körbenéz, de nem fordul el.

- És most, mindezek után mi élteti, ha a bosszú elpárolgott? Kiélvezi az új létét?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyCsüt. Ápr. 25, 2013 7:45 pm

Furcsállja a doki nyugodtságát, sokan erős sajnálatba kezdtek volna mégis ott az arcán a vigyor vagy ép maga módján különleges mosoly. Hansi vissza mosolyog, majd tovább folytatják a sétát.
A téma egy kicsit elment személyesbe így jobb lenne váltani, igazán nem jön rá hogy mi az miről beszélhetnének eltereli a figyelmet az életéről vagy Dr. életéről. Nem szeretet volna ennyire személyes lenni. Hansi félresöpri a haját így a másik szeme is jobban kivehető, a haj viszont megingathatatlanul vissza vág, és újra lepelként fedi a zöld szemet.

-Most ihatnánk a sötét korokra, egy kellemes kocsma zene mellett.
Néha szívesen megízlelném egy remek ital izét vagy berúgni, vannak amit azért irigyelek másoktól.
Furcsa számomra Dr. hogy ennyire megnyílt viszont az érzésem az súgja nem mondott el mindent.
Ami nem is baj.


Hansi tudja ő azért többet beszélt ez a megszokás, most kellett rá jönnie.


- Nem vagyok szent azért hozzá teszem ez természetes folyamat hogy egy idő után új lelkünk lesz.
Egy esély arra hogy újra éljünk, egyszer már megadatott az esély arra hogy újra legyen
hogy is mondanám fogható testem a Lost örült dokijának köszönhetően.
Viszont lemondtam róla, most más élvezi ki az élők életét.

Hanyagolná Hansi a bosszú szomját és az utálatát ami benne van, viszont még válaszol a kérdésre.

- Nem a vágy az mindig marad, pont ami végett szellem letem az éget belém a legjobban.
Egy ronda heg amit sose tűnik el, lehet rajta szépíteni de mindig ott lesz.
Viszont együtt élek vele, ha egy szellemen eluralkodik az őrület, a vérszomj és a bánat akkor
árny lesz belőle és azonal ki kell végezni.
Ha egy szellem egyszer árny lett nincs víssza út, az árnyak veszélyesek
mert haragjuk és bánatuk mindenkire kihat így veszélyesek mindenkire.
A szellem lét egyik fő célja hogy harcoljunk avval ami miatt megszületünk,
harcoljunk az ellen ami ide csatol minket.


Ahogy így haladnak Hansi megváltozik arcáról eltűnik a mosoly, körbe néz a levegő is lehűl körülötte
egy aura alakul ki mely emberekben kirázza a hideget, félelmet okoz egy szellem hideg jelenléte.
Egy nagyobb szikla felé halad, belenyúl a szilába és egy férfi szelemet rángat ki, a szellem szemeiben a félelem látszódik szellem létére reszket, sikerül kiszabadulni Hansi kezének szorításából, viszont hátra esik a földre. A másik kezében egy nyolc-kilenc év körüli szelem gyereket tart a gyerek testében meg Hansi keze
a gyerek üvölt és sír.


- KÉREM NEEM! ENGEDJEN...ENGEDJEN ELL NEM AKAROK MEGHALNI ENGEDJEN ELL!!!

Hansi fogja és egy nagyobb lendülettel a gyerek szellemet hozzá vágja a másik szellemhez.
Majd minden érzelmet hanyagolva megszólal.

- Vidd vissza, legközelebb nem várok az Asylum már oda tartoztok.
Nem kelletek senkinek és semminek, ha elmentek onnét meghaltok.

A szellem fogja legyengült gyereket és elindul gyors léptekkel az Asylum felé, átvágva fán,falon, kerítésen.
Az hideg érzés csökken, viszont közben egy új alak jelenik meg a sötétben Thomas a Blackthorn birtok egyik gondnoka. Thomas ember már messziről megérezte és hideg futot végig a hátán, viszont a jelenséget ismeri
és annak okát is, a hirtelen levegő lehűlés végett a nedvesség kicsapódott Dr. és Thomas haján és ruhája is nedves lett. Thomas oda szól Hansi-hoz ki még arra néz amerre a szelemnek távoznak és üdvözli az idegent is kinek a kezét nyújtja és bemutatkozik.

- Kisasszony már megint maga az, mért itt kell végeznie a piszkos munkát kirázott a hideg és a rossz akarat.
Bocsásson meg uram, a nevem Thomas Mc. Grifft kit üdvözölhetek magában?

Thomas skót származású kicsit kíváncsi, pletykás egyéniség de a munkáját jól végzi.
Esténként ahogy most is a Blackthorn területén lévő olaj lámpákat ellenőrizte mikor elkapta egy rossz érzés.
Hansin nem lepődik meg de az ismeretlen urat nem ismeri.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzomb. Ápr. 27, 2013 9:35 pm

- Az alkalmazottakkal szeretek jó viszonyt ápolni, ez a jó munka kulcsa. Főleg egy olyan kényes munkánál, mint a miénk.

Kiszolgáltatva az épelméjűség és a téboly határán, sokakat magával ragad ez utóbbi, ha huzamosabb időt tölt háborodott elmék között. Valahogy meg kell őrizni a józan eszet és egészséges lelki állapotot egyben. A társaságot épelméjűkkel. Ez pszichológia. Nem minden doki ügyel rá, mert a munkájuk nem a hivatásuk, csak a kereseti forrásuknak tekintik, sajnos.

- Vannak dolgok, amik a legjobb ha rejtve maradnak. Sötét dolgok.

Nem valamiféle fellengős célzás ez, egyszerűen ez az igazság.A múlt mindig sötét. Mindenféle értelemben. Az ember pedig sosem nyílik meg teljesen, titkai mindnekinek vannak. Vagy csak dolgai, amelyekről nem szívesen beszél.
De ennyi taln elég is volt, legalább is mára a magánügyekből.
A doktor arcán perce az a kedvesen rémisztő, macskás vigyor.

- Minden "új" lélek szent, minden új életet kezdett elme (mint a vámpíré)? Kétlem, hogy szentek lennénk....

Keserű mosoly kerül arcára, még sem bánatos. Ő szereti a mostani életét, de az nem szent élet, cseppet sem az.

- Lehetett volna ismét teste?

Kérdez rá, mert nem egészen érti amit Hansi mond, persze nem kötelessége választ adni.

- Nem kell beszélnünk róla, ha nem akarja.

Vállat rándít. Még is csak első találkozás. Úgy véli ezek alapján már nem léesz gond a nővérkével, ki fognak jönni. Ha nem, az hamar kiderülne.

- EZ érdekes és tanulságos. Köszönöm, hogy megosztotta velem, eddig nem igen tudtam ezt a dolgok a szellemekről és árnyakról. De a düh és harag erős érzelmek, nem csoda, ha erős negatív energiát tud adni.

Ezzel teljesen egyet ért, élő betegesnél és nem betegeknél is megtapasztalható.
Ekkor kiálltozás hallatszik és a doki meglepődik,mert Hansi keményen elintéz valami ügyet, rá is kérdez.

- Kik voltak ők?

Közben egy ember is feltűnik, amit már érzett a vámpír pszichiáter és felé is fordul, mikor az bemutatkozik.

- Dr. Dunkelfreud, az Asylum új pszichiátere és igazgatója. Na és ön?

A munkáját nem mondta az úr,ezért kérdez rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyCsüt. Május 02, 2013 3:16 am

Hansi távolban marad, nézi a két szellemet nem veszi le róluk hideg pillantást vett utánuk.~Két szökevény, már csak ezek keletek ide.~
Elkélne kísérni mind a kettőt az Asylum-ig de bánná a szép estét evvel eltölteni.
Visszapillant "Thomas Mc. Grifft" látja meg ahogy a doktorral beszélget
így igazán nem tudja melyik a rosszabb a két szökevény vagy Thomas, nem is zavarja meg a párost majd Thomas elmegy oda megy a doktorhoz vissza.


Thomas egy erős kezű ember, igazi férfias kézfogást ad a doktornak
arcát vastag vörös szakáll ékesíti, hangja jó kedvű és vicces.
Hangosan és erőteljesen bemutatkozik majdnem lerohanva a doktort.

-ÁÁÁ! Ennek nagyon örülök, én Thomas Mc. Grifft vagyok és tízen dolgozunk a Blackthorn és Asylum körüli területen, olaj lámpák feloltása vagy a terület felügyelete és rendbe tétele. HAAA bármi gond van nyikorog a kapu vagy ronda a kert csak szóljon Black úrnak másnap el is intézzük.
Viszont ha a ő a nővérke ott van akkor nem megyek oda semmi pénzért,de senki azt tudnia kell.

Az utolsó mondatta Thomas hangja elhalkult, enyhe félelem is érezhető volt benne, kicsit közelebb áll a doktor jobb oldalára és halkan sugdolózni kezd.

-Tudja én egy szellem csapdát vagy valami védő mágiát magam körül vennék.
Eddig mindenki meghalt aki az Asylum-ban munkát vállalt, termesztésen azt mondják minden Doktor balesetben vagy önhibájából halt meg.

Ezután csak úgy takarásból Hansi felé kezd mutogatni.

-Szellemek közt nem hiába hívják Hóhér özvegyének a kis hölgyet és bőven illik rá a név, nővérke a francokat. Őszinte leszek magával a nőszemély a legnagyobb örült az Asylum falaiban. Vigyázzon vele nagyon, nehogy véletlen baleset érje.

Hangja hirtelen újra magasabb lett és elindult más irányba, gyorsan mozgott csak minél messzebb a helyszíntől. Dr még intet egy nagyot és elköszönt, egy bokor csoportnál befordulva el is tünt.

-TOVÁBBI SZÉP ESTÉT URAM!


Hansi negatív kisugárzása elmúlik, lassan elmúlik a hűvös néha félelmetes érzés.
A lecsapódott nedvességtől minden nedvesnek érződik a virágok leveli vékonyan réteget fonva csillannak meg néha hold és olaj lámpa fényében.
Enyhén tükrözve világukat. Miután Thomas elmegy lassan oda sétál a doktorhoz
és annak a hajába nyúl.

-Elnézést kérek, a haj is nedves lett ezt nem akartam.

A távozó Thomasra tekint ki eltűnik egy bokor sor mögött, közben Hansi keze lecsúszik a doktor arcán keresztül annak nyakáig.

-Thomas! Thomas Mc. Grifft néha olyan érzésem támad jobb lenne eltávolítani,
van elég ember itt akik bajt okoznak, egyel kevesebb nem is lenne olyan nagy probléma. a munkájára meg lenne úgyis bőven jelentkező.


Hansi arcán a hűvös tekintet elmúlik és megint egy huncut mosoly telepedik a szájára, ellép a doktortól és leül egy fa padon nem mesze. aztán megszólal hangja vidámabb és üdébbnek tűnik.

-Néha megkérdezem magamtól mi az hogy élő és mi nem.
Hogy mi számít élőnek ez egy nagyon bonyolult és nehéz kérdés.
Én úgy gondolom hogy ami halott az is lehet elő, erre talán a "Halottak Könyve" egy részlete adhat választ.

" a lélek kilépett a ragyogó nappali fénybe,
és a szellemtestben feltámadott.
Szabadon járhatja immár a holtak köreit.
Íme, a temetés napján mondandó igék,
Midőn a lélek a testtől elszakadva,
A Túlvilágra költözik."

Ez teljesen igaz rám akárki is írta tudta hogy mi a szellem lét alapja,de csak alapja. Szellemeket nehéz besorolni de tudni kell egy-két dolgot.
Az első egy szellemnek nincsen lelke az eltávozik, viszont nekem van lelkem de ez a folyamat hosszú, újra legyen lelkem idő kell és az nekem volt sok.
És itt térek ki arra hogy mért lehet vagy lehetett volna újra testem.
Szellem beköltözhet de nem csatlakozhat egy testhez viszont a test vagy tárgy lelkéhez viszont igen, ezt nevezzük ha valakit megszállunk vagy valamit a szellemünket az adott dolog lelkéhez csatlakoztatjuk. Viszont mint nekem
akinek az idők során lelke lett és melyhez szellemem csatlakozik,
csakis olyan testhez tud csatlakozni vagy megszállni amiben nincsen lélek.
Vagyis ha jól akarok fogalmazni minden élő kinek van szelleme és lelke,
volt egy üres test melyhez lelkem és szellemem kapcsolhattam volna,de nemet mondtam így nem élek. Vagyis élek csak nem olyan formában aminek sokan elképzelik.

Hansi felnevet, majd doktorra néz.

-Bocsánat néha elmélkedek elszáll velem a ló és be nem fogom.
De mivel Dr.Dunkelfreud önnek van lelke és szelleme így maga is él, még ha azok meg is változtak, átalakultak. Az hogy kinek milyen lesz az élete amit él azt maguk döntjük el, persze előfordul hoyg rossz döntést hozzunk.
Nem gondolja hogy így van, vagy tévedek?

Elhúzza a haját két nagy zöld szemeivel a Dr. szemeibe néz.
mosolya lágy de kisebb lesz, viszont megmarad a cukisága.
~Dr. szemei milyen aranyosak így elvesznek a sötétben~ veszi észre, kuncog is magában kicsit Hansi majd folytatja.

- Amúgy halottam mit mondott Thomas rólam, nagy részben igaza van sokan Black dolgozói közül Hóhér özvegynek neveznek, igazuk is van.
Kíváncsi? Elmondhatom mi az oka?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyCsüt. Május 23, 2013 10:08 pm

A doki csak hallgatja a férfi szavait és nagyokat bólogat. Macskás vigyora nem hagyja el. Megint bólogat, vagyis még mindig.
Mi itt mind bolondok vagyunk, barátocskám. Gondolja magában. Mondjuk elgondolkodtató, hogy valóban így végezte-e minden doktor és ha igen,van-e köze hozzá a nővérkének?

- Köszönöm a jótanácsot. Majd figyelni fogok rá. Viszont vámpírként ennél jobban már nehéz lenne megölni, mert már egyszer meghaltam.

Teljesen jókedvűen mondja ezt az uraságnak, csak úgy suttogva. Persze nem maradt halott, vámpír lett, valami ami se nem élő, se nem holt. Nem mintha halhatatlan lenne, de azért nehéz lenne eltenni láb alól. Majd utána jár a dolognak. Eddig semmi kivetnivalót nem talál Hansiban. Pletykákra pedig nem ad. Hiszen róla is mindneféle rémtörténetek keringenek, hogy élő betegekkel kísérletezik,kínozza őket és megli. És így tovább.

- Viszlát,viszlát!

Köszön is el, eltávolodva a búcsúzó alaktól mikor Sarah kisasszony a lép-libben?-közelebb és a haját babrálja.

- Rá se rántsnon. Megszárad az. Az agyhrtyagyulladásról már lekéstem.

Legyint és egy morbid viccel üti el a dolgot, hiszen vámpírok nem sűrűn kapnak ilyen nyavajákat.

- Miféle bajkeverőkre gondol?

Felszalad a szemöldöke, mert ez érdekelné. Csupán rosszakarás, rosszindulat vagy valami komolyabb? Csendes háború folyna? De kik között és miért?
A szellemnővérke egy padra telepedik, lassú léptekkel követi a doki, ő nem ül le, zsebébe mélyeszti a kezeit és úgy hallgatja. Érdekes dolgokat mond, bonyolult is a dolog.

- Én is töröm néha hasonlón a fejemet, mi az ami "élő"? Egy átalakított vámpír,mint én,élő-e vagy halott? Sokszor utóbbit szeretik hangoztatni,pedig távol áll az igazságtól. Kíváncsi voltam jómagam is, ezért vizsgáltam vámpírtesteket,hogy milyen is és arra jutottam, hogy élő test, csak éppen másmilyen. Mintha furcsa vírus fertőzte és alakította volna át vagy sokkal inkább akár egy hernyó, ami bebábozódik és lepkeként,teljesen másként,tökéletesebbként kel ki.

Igen, sok vámpírt vágott már fel és elemzett, a tudomány nevében. És a kíváncsiság nevében.

- Nem kell bocsánatot kérnie, mondja nyugodtan.

Vágja rá derűsen, agytrukász,így a munkája része is,hogy "fecsegő" embereket hallgasson.

- Hogy van-e lelkem, hogy a vámpíroknak van-e ilyesmijük, azt nem tudom. Maga képs érzékelni ilyesmit?

Pap volt,egyszer,réges régen, a lélekkel foglalkozott és valahol még most is ezt teszi, lekek és agyak,ez a szakterülete. A kérdés viszont nehéz.

- Nagyon is kíváncsi vagyok, ha akar róla beszélni, hallgatom.

Mondja és most le is ül a nő mellé.

- Ha ez megnyugtatja, minden második betegtől azt lehet hallani hogy egy mészáros szörnyeteg vagyok egy jó kis horrorfilmből.

Felnevet, de nem tart ez sokáig, várja mit fog mesélni Hansi. Az pedig,hogy mit csinál a betegekkel....ki hogy értelmezi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyHétf. Júl. 08, 2013 3:13 pm

Leo Dunkelfreud


Hansi egy kicsit felemelkedik padtól, de csak egy keveset míg szemkontaktusba nem esik a doktorral, magasabb nála ha nem is sokkal.
Nézi a doktort ki mellette ül, újra előkerül piros rúzs semmiből,
igazit az ajkán majd el is tűnik. Egy rövid ideig csend honol, de csönd megtörik.

-Elnézést kérek, most veszem észre hogy az egész ruhája is átnedvesedett. Kik voltak, csak beteg szellemek.
Érzelmi hullámaink befolyásolják környezetet. Boldogok vagyunk vagy netán szerelmesek körülütünk lévő élő világ is érzékeli ezt, élettel teli és jó érzés egy ilyen szellem mellett betegek is könnyeben gyógyulnak.
Viszont negatív érzelmek is kihatnak harag és szomorúság energiák
mitől levegő lehűl,nedvesség lecsapódik. Ilyen szellem közelében minden élő
rosszul érzi magát hosszabb távon meg betegséget és halált is okozhat.
Mint pozitív és mind negatív érzelmek keresztül eljuthatunk egy stádiumba
mikor többek leszünk egy szellemnél, ez stádium az mikor érezhetünk és megérinthetnek minket is.
Viszont mi szellemek negatív érzelmekből születünk, negatív emlékek mik végig kísérnek. Ezért sötétebb foltok bennük hamarabb növekszenek előbb elérjük egy csúcsot mely negatív érzelmekből tevődnek össze.
Ekkor leszünk saját magunk árnyai, egy szellem ki eléri e csúcsot árny lesz, érezni tud, fogni. És érinteni tudják.

Kezeit lassan maga elé emeli Hansi, törékeny kezek remegnek
szavai súlyosak és általában vidám arcán komoly és közömbös tekintet.
Szemei viszont tágak, nedvesnek látszanak ellentétekből felépülve.

-Egy szellem negatív érzelmei elérik csúcsát, árny lesz.
Nincs más csakis teljes megsemmisítés, kezeimet az árny testébe vágom.
Elpusztítom annak minden elemét,  mind negatív emlékeit, rossz akarata
belém költözik egyek leszünk. Összeolvadok vele viszont csak én élek tovább. Nem hal meg, rosszabb dolog történik vele. Teljesen eltűnik.
Elnyelem, részem lesz mit feldolgozok és eltüntetek.

Hansi keze jobban kezd remegni, emlékek sanyargatják, mire nem szívesen emlékszik. Egy idő tán teljesen eltűnik síri csend lesz. Nem hallatszik, nem látszódik semmi. Egy-két perc is eltelik,tán már azt lehetne hinni hogy Hansi elment. Nem egy történt újra megjelenik.
Képén egy erőltettet, viszont kedves mosoly, szellem sminkje szeménél elmosódott, néhol fekete csíkok nyoma is látszódik, könnyek nyomai azok elmosódott sminké.

-Ne nézzen rám, én is sírok ha fáj valami.
Ezért vagyok ház hóhéra, ezért utálnak a szellemek.
Ezért hiszik sokan, itt dolgozó doktorokat is én öltem meg. Elődjeit természetesen. Hogy befejezem pozitív csúcsot is ellehet érni de nagyon ritka dolog, egyszer sikerült is nekem még olyan száz éve.
Éreztem és érintettek, élet határát súroltam szép volt.

Felnéz, zöld szemei csillagos éget csodálják és csillagokat keresik mik felhők közül előtűnnek. Egy mondatot mond, melyre kisebb melegség üti meg doktort mi Hansi-ból árad. Boldogsággal teli mondat ez mi erőltettet mosolyt átalakítja ősszintévé.

-Szép emlékek tesznek minket érőssé!
Igaz Hans?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyPént. Júl. 12, 2013 8:11 pm

Nem szólal meg ameddig a nő nem kezd beszélni. Türelmes vámpír, ez alapvető a munkájánál, főleg ha a saját rendhagyó és még több türelmet igénylő módszereit nézzük.

- Nem számít.

Feleli és vállat von. Hiszen ez csak egy kis víz. Nem árt neki, nem is koszos és megfázni sem tud.

- Azthiszem értem. Eez bizonyos kultúrákban benne is van, mint például a japánokéban, miszerint ha egy ember erőszakkal a szívében hal, visszatér, nem nyugodhat. Jól mondom?

Szólla meg miután végighallgatta az ismertetést.

- Sajnos az élőknél is így van ez, a negativitás jobban magával ragad. De túl kell lépni és annak örülni, ami van. Ilyen egyszerű.

Lehet, hogy Hansi megharagszik, azt hiszi komolytalan a doktor, pedig halálosan komolyan beszél. Tapasztalat.

- Minden bennünk től el. A jó és a rossz is. A pszichológusok és pszichiáterek csak segítséget nyújtanak, támpontok, akik segítenek a jó irányba terelni, megerősíteni az akaratot amivel véghez lehet ezt vinni, mert valóban nehezebb pozitivistának lenni. De csak döntés kérdése. Túl nagy lépést jelen, de ez ad jelent és jövőt.

Ez az amit alkalmaz is. Olyan egyszerű. Túl egyszerű, az ember el sem akarja hinni.

- Van akit igen. De vannak akiknek keserűek az emlékek. Nekik jobb ezeket elfogadni majd htat fordítani nekik és a pozitív jövőre fókuszálni. Meg kell találni azt a pontot, ami erőt ad. Legyen bármi. Emlék, személy, jelenség, akármi. Magának van ilyen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyHétf. Júl. 15, 2013 5:51 pm

Leo Dunkelfreud

Hansi megsértődik, rosszul veszi dolgot doktor betegnek nézi, még ha ő maga kezdett bele dologba. Mesélt az életéről. El is tűnik megint.
Egy pillanat múlva doktor Leo előtt jelenik meg, doktor arca elé hajol, szája előtt az ujja.

- Csönd Dr.Leo és ne nézzen betegnek, viszont ha elkezdtem
akkor még hallgatnia kell.

Kiegyenesedik majd helyet foglal megint, viszont most levegőben ahogy az irodában is tette, lábát viszont most nem rakja keresztbe, hosszú szoknyája gyenge szélben levegőben lebeg mintha való lenne.

-Szeretek alkalmazkodni környezetemhez, így élőbbnek tűnők.
Sokan  nem tűrik meg szellemeket így jól jön nem csak betegekre gondolok.
Most olyat mesélek mit csak kevesen tudnak.
Igazi nevem Wald Sár! Hogy hogyan lett ebből Sarah Hans Schwarzwald?
Amerikai földeken jártam, egy kocsmában énekeltem ottani borbélyház
madam tudta hogy szellem vagyok így csak esténként léptem fel.
Viszont Wald Sár nem igazán volt tetszetős egy énekes hölgynek így
lettem Sarah Wald, Wald véget sok vendégem szerint orosz származású
lehettem de igaziból név Német származású.
Amerikai földről viszont haza vágytam, így a világháborúk előtt,
meg is érkeztem Stugart környékén jártam mikor meghallottam egy hangot.
Ismerős volt hang azt hitem halott férj uram szelleme az, nem nem az volt
egyre közeledtem rájöttem másnak van ilyen szép hangja.
Hanson Schwarzwald volt az egy vak költő, ki igaz vak volt de szebben írt papírra mint aki látott. Talán volt egy kis mágia is dologban, nem tudom.
Minden nap kijött ugyan arra helyre én meg ott vártam, rá és titokban csöndben hallgattam még el is tűntem pedig vak volt de féltem észre vesz.
Ésszre vett megérezte jelenlétem, tudta hogy figyelem. Egyik nap csak ennyit mondott. "Szívesen hallanám hangját annak, ki csönd ködében rám vár.." én bocsánatot kértem és zavarodott szívem véget mindent kifecsegtem, megijedt aztán elmosolyodott. "Szellem vagy nem szellem érzések ugyan azok már régóta..." ilyenkor azt hinné az ember hogy csak fejét szeretnék elcsábítani. Egy szép este semmi több. Nem itt nem ez volt,
tudta hogy valaki figyeli és tudta lány tán hölgy illető.
Szerelmes lett csöndes hallgatojába. Csöndes hallgató szerelmes lett vak írójába. Olyan energiák és élet töltőt meg, hogy tárgyakat is kezdtem már néha érezni nem kelet koncentrálni ha valamit megakartam fogni.
Bolondnak nézték hogy magában beszél sokszor, mivel csak este
láttak mellette, látták nővel ezért pletyka is terjedt bőven.
Nehéz volt de találtunk egy papot, összeadott minket szerencsére úgy gondolta így megtalálom lelki békém és menybe mehetek.
Így lettem Sarah Hans Schwarzwald!
Templom mellett volt egy kis kápolna egy temetővel, kápolnába hideg volt
de felmelegítettem helyet kiengedve mit érzek csókolóztunk és nem tudom hogyan de sikerül olyan pontot elérnem mikor érinthette ruhámat, azokat
levette rólam, hajamba kapott érzett, én meg őt.

Hansi a hasára teszi kezét, virgonc, huncut mosoly jelenik meg az arcán.

- És éreztem mikor melegsége átszivárgott, belém.
Jó érzés volt vagy 1000 év után elhiheti.

Elveszi kezét és hangja szomorúbb lesz,nem sokkal csak kicsivel.

-Első világháború eljött, Hans menekült legközelebbi búvóhelyre
viszont már nem jutott be épület pincéjébe.
Egy gránát robbant közvetlen mellette.
Nem akartam tudni országomról, hazámról így elindultam
Namelles városában kötöttem ki, Asylum régen nem csak örülteké volt hanem szellemek otthona is. Viszont hely inkább hasonlítót egy börtönre,
betegeket csak úgy bedobták és csináljanak amit akarnak.
Minden ablakon rács volt néha bedobtak kis kaját bolondoknak már amelyik élt még és ennyi. Dr.Szitva viszont elkezdet járni családokhoz,
szavai segítőkre talált és egy szellem doktor normális diliházat csinált helyből. Szellemeknek viszont menni kelet. Dr.Szita viszont megszállott volt árny szellemeknek, kísérletezgetett velük én meg takarítottam utána.
Betegeket meg elhanyagolta, így elküldték Dr.Hannibál jött helyére
ki viszont maga is örül volt sokk kezelés megszállottja. Rocky nevű lány itt vendégeskedett nálunk ekkoriban itt kapta teljes nevét Rocky Abys mindig fejbe kelet csapnom doktort mikor lányból démont sokk kezeléssel akarta eltávolítani. Rejtélyes módon doktor meghalt. Ezután jött Dr.Dexter végre egy normális doktort kaptunk, igazán nem történt semmi különös,viszont doktor ideje alatt nagyon népszerű és híres lett az Asylum.
Ekkor 74-es szoba megint Rocky vendégeskedett, csatornákban találtak rá
zavarodottan és sebesülten, Vadászok is keresték.
Megölte egész családját, viszont Dr.Dexter rendes volt elrejtette lányt, meggyógyította és megtiltotta hogy kapcsolatba lépjen bármilyen GRIMM lakóval. Mondjuk azóta nem is láttam lányt, ki tudja mi van vele.
Dr.Dexter viszont szerelmes lett egyik betegébe, beteg meg magával vitte doktor urat halálba. Ekkor döntőt úgy Mr.Black hogy víssza hívja Dr.Szitva
viszont doktor meghalt és most maga van itt.
Vége ennél többet nem tudok mondani.
Idő nagy úr szép emlékek gyorsan szétmorzsolódnak, elfelejtődnek.
Rosszak lassan tűnnek el és több is van és pont ez miatt olyan nehéz szellem lét.

Hansi lassan leereszkedik és lábra áll, oda hajol doktorhoz, és megcsókolja
annak arcát.

-Egy csók olyan erős mégis most nem több egy jelenlégtelen szellőnél.
Nem érzem magát doktor, ez az mi olyan félelmetes és mi szellemek ez minden napos. Megszokott mégis félünk tőle. Nem betegek vagyunk egyszerüen így élünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzomb. Aug. 03, 2013 4:02 pm

Felszalad a szemöldöke ahogy a nővérke kiosztja. A nővérke a doktort. De Dr.Dunkelfreud nem az a sértődős fajta és itt valószinűleg szerencséje van a nővérnek, mert a dokik sokszor pökhendiek és nem tűrik meg ha egy ápoló így beszél velük.

-Én nem nézem betegnek, kedvesem. Ezt Ön mondta.

Dr.D. egy szóval sem, hogy mit gondol az más. De az ő elképzelése eleve teljesen más, szerinte ugyanis mindenki bolond, ahogy azt Lewis Carrol megírta az Alice's Adventures in Wonderland c.remekművében. És ez főleg igaz a 21.századra. Sajnos vagy nem sajnos.
Fehér köpenye zsebébe dugja a kezeit, állva figyeli ahogy Hansi leül és hallgatja. Ahogy azt mindig teszi, már szinte létformává vált. Munkahelyi kötelesség. Csak az után kezd beszélni, hogy a nővérke befejezte, nem vág közbe.

- Megértem, vannak ilyenek. Vannak akik nem tűrik a másságot. Személy szerint én ezzel nem igazán szoktam foglalkozni. Vámpír vagyok, akinek nem tetszik, hogy a pszichiátere vámpír, az menjen máshoz. Ugyan akkor, mint Ön is tudja, szintén német vagyok mint magácska. És igen, a második világháború alatt a saját népemet szolgáltam és erre büszke vagyok. A többség nem értené meg, hogy az orvostudomány szempontjából milyen jelentős kísérleteket folytattunk. Embereken, igen, ki máson? Patkányokon? Ne nevettessenek. Az állatkísérletek cseppet sem adnak olyan valós eredményeket, ezt elhiheti. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni.
Viszont ez a modern kor már fittyet hány szinte mindenre, ha engem kérdez, szerintem a többséget nem érdekli, hogy ki milyen fajú vagy nemteziségű.

Itt kis ideig hallgat, aztán folytatja csak mondandóját a szerelmi történetet illetően.

- Köszönöm, hogy elmondta. Szép történet és érdekes. Persze magának mindennél többet jelent, ezt más nem érezheti át.

A szellemekhez nem ért, de nagy dolog, ha meg tudott bizonyos szinten testesülni ez a kísértet. Dr.Dunkelfreud azonban nem kezd olyan mélyen a múltjáról,magánéletéről beszélni. A többség mit sem tud a pár évtizeddel ezelőtti életéről, nem még az évszázadokat visszamenőleg. És jó ez így. Nem szeret a volt feleségeiről beszélni, még kevésbé a halandó életéről. Ha beszél is, ritkn és keveset.

- Sajnálom a férjét, a háborúnak árnyoldalai is vannak. Köszönöm, hogy elmeséli az Asylum történetét. Az orvosok sem egyformák, értem amit mond. Ez a Rocky nevű hölgy milyen fajhoz tartozott, hogy vadászok kergették? Démon szállta meg? Olyasfajta mint a keresztények démonai, amiket arra képzett papok űznek ki?

Homlokát ráncolja kicsit, ha a lányt démon/ördög szállta meg, miért egy orvos próbálkozott nála? Hiszen az nem elmebetegség! Az exorcisták, az ördögűzők tanulják komolyan, hogy meg tudják különböztetni az őrületet a megszállottságtól. Lehet, hogy az orvos sem volt ép.

- Miben szenvedett a kislány?

Ha ez a Dr.Dexter, az elődje meggyógyította akkor bizonyára volt diagnózis. Vagy maga a trauma, hogy elvesztette a családját? Majd a nővérke remélhetőleg válaszokat ad ezekre a kérdésekre.

- Tehát az Asylum összes eddigi doktora halott. Akkor nem is kell aggódnom, hiszen már egyszer meghaltam.

Fekete humor az igazi, persze valójában nem veszi ezt fél vállról. A vámpír nem halott, de élő-halott. A németben van rá egy jó kifejezés, die Untoten. A "nem-halottak", na de nem is élők egészen. Kacifántos kérdés és egy vámpírt is meg lehet ölni, végleg.

- Mit gondol, az orvosok halála véletlen egybeesés volt csupán?

Nem mintha az összeesküvés-elméletek híve lenne, de azért kikéri Hansi véleményét.

- Tudja, valójában nincs kevesebb jó emlékünk, mint rossz, egyszerűen azok nagyobb hatással vannak a pszichére. Erősebben befolyásolnak. Főleg azért, mert a jók sokszpr automatikusnak vesszük, így nem is vesszük számításba. Hiszen az is jó, ha az embernek van mit ennie és van családja, nem beteg. Ilyen és hasonló triviális, jó dolgokat szinte mindig elfelejtjük. Ha tudatosan élünk, meglátjuk. És a különösen jó élményeket pedig meg kell ragadni, nem hagyni, hogy a feledés homályába merüljenek. Erő kell hozzá,lelki erő, kitartás, tudom, de higgye el, nem lehetetlen. Mi több, minden erről szól.

Mélyen a segédje szemébe néz, egyik karját a válla alatt barátilag megfogja, hogy nyomatékosítsa a dolgokat. Leo agyturkász, pszichiáter, ráadásul pszichológiából is doktorált, ezért tudja mit beszél. Sokszor a legegyszerűbb dolgok a megoldás.
A nővérke megpuszilja, nem reagál rá nagyon semmit, régi jó európai szokás a közvetlenség.

- Szerintem energiaforrásra szorul Hansi. Ha az meglenne, jobban érezné magát, talán ismét tudna olyan dolgokat mint régen. Még az emberek energiaszintje is eshet. Ez nem varázslat, hanem tudomány. Homeopátiás szerek vannak, amik az energiaszintet növelik. De pozitív események és hangulat is. Sok nevetés például. Találjon értelmet az életének. Ami boldoggá teszi.

Elmosolyodik, olyan macskás vigyorral és megveregeti a nővérke vállát.

- Mit gondol, nem kéne visszamennünk? El kéne kezdeni a munkát...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyHétf. Aug. 05, 2013 11:50 pm

Hansi nagyot lélegzik, tetszik neki hogy doktor barátságos.
Kicsit nevet is azon hogy doktor vállára próbálja rakni kezét még ha ez nem is megy. Csak keresztül csapna, de megtartja kezét és ez kedves.
Viszont mikor elődeiről kezd beszélni doktorokról kik meghaltak, elmegy mosoly.

-Nem kezdi azt gondolni hogy én öltem meg őket?
Dr.Dexter szerelmes lett betegébe, kivitte az épületből egy veszélyes beteget ki megölte Dogtort, beteg utána magával  is végzet.
Dr.Hannibál véget viszont kaptam eleget, be lettem zárva egy fémdobozba,
mágikus falakon nem tudtam távozni egy négyzetméteres  fém dobozban éltem 4 hónapig. Egész csak azért mert Dr.Hannibált megtalálták az erdőben darabokban. Valami elkapta és darabokra tépte. Nem szólva megtalálták rajta részem darabjait.

Hansi elsétál egy közeli fához, földet pásztázza mintha keresne valamit.
Egy nagyobb faágnál lehajol, kezét faágba helyezi majd lassan kiveszi belőle. Visszasétál Dr.Leo előtt megáll, nevet teste teljesen eltűnik.
Faág elkezd emelkedni majd olyan két méter magasan levegőben megáll,
elkezd ropogni recsegni és faág ketté törik. Ezután még pörögnek kicsit levegőben majd nagy gyorsasággal padnak csapodnak amelyen Dr.Leo is ül.
Dr.Leo nem találják el az ágak és becsapódás után megint felemelkednek levegőbe majd doktor lába előtt landolnak. Csönd hirtelen egy nagyobb levél kupac nem messze elkezd zörögni egy emberi forma kezd kialakulni.
Levelekből egy emberi forma lesz, inkább olyan mintha valakire egy festéket öntöttek volna. Egy burok egy védő páncélzat.
Egy szép nő testet formáz meg mely lassú néha kicsit részegesnek ható léptekkel közeledik Dr. Leo felé.

-Ez miatt ítéltek el, azt gondolták hogy megszálltam Dr. testét és belülről szétszakítottam. Viszont erre egy szellem sem képes, még én sem.
Egy test megszállása főleg egy élő test megszállása hihetetlen energiát követelne meg. Hogy példázzam dolgot mikor egy testet megszállunk
csak test szellemét nyomjuk el, azt irányítjuk viszont elfoglalt test
tudata, lelke, és teste nem miénk még akkor sem. Hogy Dr.Hannibál testét belülről szétszabjam hihetetlen energiákra lenének szükségesek, hogy megtegyem nem csak megszállnom de 100% át is kéne vennem testét.
Hisz elkélne pusztítanom szellemét, lelkét, és testét is teljesen nekem kéne uralnom. Viszont ehhez való energiák mit felkélne használnom olyan erősek hogy egész Namelless várost földel lehetne egyenlővé tenni ha város központjában robbanna. Még ehhez is hogy formát öntsek egy tárgyon keresztül is nagyon nehéz, ezt is csak irányítom nem uralom.
Viszont tudom ki ölte meg Dr.Hannibált, sose beszéltem róla ki hinné el,
hogy sötétség reinkarnációja  ölte meg Doktort, tán nincs neve és nincs teste elepte doktort sötétség
a  gonosz. Remgetem, féltem elfordultam, már csak doktor  részei maradtak meg szétszorodva.
Nem segitettem neki, legyökereztem mintha  félnem kéne haláltól.

Levelek lehullanak földre, egy kis ideig csönd, majd lassan de csak halvány sziluettként megjelenik Hansi.

-Sokba került ez nekem a mutatvány.

Hansi nevet, boldognak látszik szeret szellemeskedni egészen hozzászokott.
Elindul Asylum felé.

-Míg visszafelé megyünk mesélek Rocky-ról is.
74 szoba az övé, Rocky nehéz esett.
Dr.Hannibál elektromos kezelést is végzett rajta, idióta mindenre megoldása ez volt.
Először én is azt hitem Rocky örült, talán megszállott néha én is vizsgálgatok betegeket beléjük szállok egy-két napot bennük töltök.
Még ha nem is kellemes nekem, Dr.Dexter jobbnak találta ha én
kutatok az agyban, hipnózisnál jobban szerette.

Mivel léptei kicsit nagyobb voltak, megáll és Dr.Leo néz.

-Viszont Rocky semmilyen formába nem tudtam behatolni.
Így hipnózisnál maradtunk, mit akkor tapasztaltunk még Rocky kór lapjába
sem került bele. Lelkének saját élete van több mint egy megszállás
mi sem gondoltuk hogy ilyen lehetséges de Rocky lelke egy Démon,
egy pokoli lény. Ki szimbiózisban él Rocky-val, és hatással van lány viselkedésére is. Rájöttünk hogy mi Rocky-ban benne van az lény
nevezzük Démonnak körülötte lévő élőlényekből táplálkozik azoknak lelkéből.
Viszont nagyon minimálisan, senkire sem veszélyes. Rocky érzelmeire főleg negatívokat feltudja erősíteni, így eshetett meg hogy lány megölte szüleit kik elvetették és még négy embert menekülés közben az utcán.
Dr.Dexter megtiltotta neki Grimm negyed járást így nem léphetet be,
másik mágusokat kerülnie kell Rocky-nak. Rocky ez véget nem szellemileg hanem érzelmileg instabil. Ennyit tudok mondani.

Megint egy kis csend, majd mikor Dr.Leo beéri csak annyit mond.

-Dr.Hannibált kapcsolatban meg felejtse el mit mondtam.
Doktor sötétséggel játszott, az meg megölte.
Elhiheti nekem vagy nem, így is mindenki azt hiszi hogy hazudok vagy hogy én voltam! Maradjunk annyiban mi hivatalos jelentés is.
"Ismeretlen tettes"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzer. Aug. 07, 2013 4:04 pm

Hansi vállára teszi a kezét, már amennyire ez lehetséges, a levegőben a válla fölött állítja meg a kezét, így olyan mintha tényleg rátenné. A gesztus a lényeg.

- Túl rövid ideje ismerem ahhoz, hogy bármit is kijelentsek. De jeleenleg nem tartok attól, hogy az életemre törne.

Lehet, hogy a szellem némiképp csalódott lesz a választól, de Dr.D. úgy gondolja ezt azért illene megmondani neki. Hiszen ma ismerkedtek meg, emellett egy pszichiáter még is csak tudja, hogy a komolyabb diagnózist nem lehet ránézésre megállapítani. Hansi kedvesnek tűnik és munkaerőnek is jónak bizonyul, szeretné azt hinni, hogy ez nem csak látszat. Ha a szellem tébolyult, arra előbb-utóbb valószínűleg rájön, hiszen már több száz éve van a szakmájában. Az előérzete viszont azt súgja, jó munkaviszony lesz kettőjük között.

- Miért mindig magácskát veszik elő, ha a doktorokkal baj van? Attól, hogy maga tartotta itt a frontot-ami nagy dolog és becsülendő-,amíg orvos nem volt, miért kéne magára hárítani a felelőséget? Vagy más oka van?

Érdeklődve tekint a nővérre, mondjuk pszichológiai háttere is lehet a dolognak meg szociális, hogy valakit mindenképpen büntetni kell és mindig ez a szerencsétlen szellem-kisasszony van kéznél.

- A betegekkel vigyázni kell, nem hiába vannak a szabályok, hogy nem kerülhetünk a betegekhez közel.

Fűzi hozzá utólag. Persze sokszor ezt meg kell játszani, ahogy maga is szokta, hiszen terápiásan viszont segit ha a bteg azt érzi, személyes kapcsolata van az orvosával, ami főleg baráti. Viszont ha a doki elveszti az önuralmát, önkontrolát és kiesik ebből, az baj. Megesik, persze, de általában nem végződik fényesen.
Ahogy a padon ücsörög, figyeli amit a nővér csinál, a szellemes-dolgokat, mikor a faág hirtelen csapódik mellette, azért rándul egyet, aztán tovább figyel, az avarra, majd hallgatja a nőt.

- Azthiszem értem. Valóban nem képes rá egy szellem, nem tud elég energiát gyűhteni hozzá? Ne értsen félre, érdeeklődésem csupán tudományos-jellegű.

Kapizsgálni kezdi hát hogy miért mindig Hansi a ludas és persze érdekelni is kezdi a dolog tudományos háttere.

- Tehát ott volt? És ki ez az illető?

Gyanakvóan kérdezi kicsit, de nem rosszallásból. Kezd krimibe illeni ez a történet. Vajon mit láthatott a szellem, amit ember nem? És ki a fickó? Dr.Dunkefreud elég vén már ahhoz, hogy hallja a nevet és vegyes amit róla halott, a kilétét is beleértve.

- Rendben, hallgatom.

Feleli és közben meg is indulnak vissza, az Asylum-ba. Szépen hallgatja a nővérkét, néha bólogat, ilyesmi.

- Két lélek egy testben? Mint a megszállás, de a lány megtanult együtt élni vele? Vagy netán a kettő összeforrt?

Nagyon érdekes dolgokat mesél Hansi, ezért is kérdezget és figyel. Mint volt pap-templomos lovag-és pszichiáter, mindkét szempontból érdekes a téma.

- A "táplálkozást", ami nem veszélyes, hogy érti? Energia-szipolyozás?

"Energia-vámpír", ez a kifjezés nem is olyan idegen a modern korbvan, csak éppen emberekre használják. Állítólag tényleg léteznek ilyenek.

- Gondolom azért tiltották ki a Grimm negyedből, hogy ne bánthasson ártatlanokat. Jól gondolom?

Elég valószinűnk tűnik, de azért rákérdez, hiszen Hansi az, aki ismeri a történetet.

- Fekete mágia, ilyesmire céloz? Szekta?

Az, hogy felejtse el, meg se hallja, nem aza  fajta, főleg nem ilyen kényes témában. Sötét uranak szoktak szektákat alapítani, titkos összejövetelek, a Bíbor Király sem kivétel, ahogy olvasta. Emberek és 1-2 nem emberi faj szektazserűö összejöveteleken próbálta a történelem során "megidézni", segítségét kérni, kicsit mint a sátánizmus. Mint valamiféle őskort látott vér-istenség. Valamiért úgy gondolja ezek a fickók nem jöttek ki jól a dologból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyKedd Aug. 13, 2013 1:51 am

Figyel  Dr.Leo-ra, Lassan sétál mellette, nem veszi olyan rossz néven dolgot hisz a doktor rátekintet dologra. Megint leül levegőben, lábát keresztbe teszi
jobb térdére támaszkodik, és karjával is térdére támaszkodik.
Álla meg ökölbe tett kezét nyomja, bal kezével igazit haján és
doktor előtt lebeg és annak szemeibe néz.
Hangja nem nagyon változik, olyan sejtelmes és furcsának tűnik mint amikor az avarpáncélt magán viselte.

-Tudja már meséltem hogy szellemek rossz dolgokból születnek.
Munkám is árnyak és veszélyes beteg szellem társaim kivégzése.
Így egyértelmű volt hogy én leszek az első számú gyanúsítót,
nem szólva én nagyon öreg, ebből adódóan erős szellem vagyok, sokat tudok mondjuk néha azt gondolom olyan keveset. Mmmmmmmm..túl keveset.

Az utolsó mondatnál egy kis időre kiesik Hansi magából, ősszintén nevet
és boldognak látszik, de hamar visszatér önmagához.

-Láttam Dr.Hannibál halálát, nem volt ott senki, nem vagyok ki
féli a gonoszt. De amit akkor éjjel éreztem nagyon rossz volt.
Féltem nem is kicsit, ijesztő dolog volt még szerencse hogy nekem nem lehetnek rémálmaim, még ha vannak is időszakok mikor feltöltődöm
nem nevezném alvásnak.

Hansi félre pillant remekül lát, látja az intézetet és Dr.Leo házát is.
Nincsenek messze,de inkább szellemi részeket érzi.
Megszólal hangja ugyan olyan marad.

-Van egy kérdésem, ha egy lányt találnának házától nem messze.
Szét lenne darabolva. De nem muszáj lánynak lennie.

Hansi újra, előre pillant és erősen Dr.Leo szemébe néz.

-Mindegy hogy rossz vagy nem kit vennének elő,
ki lenne az első számú gyanúsítót?

Hansi teste elhalványul majd egy Dr.Leo irodájában díszelgő aktás szekrény jelenik meg ugyan olyan áttetsző formában mint Hansi teste van most jelenleg.R betűnél kinyílik szekrény és egy  beteg akta  repül ki.
Szekrény eltűnik, akta elkezd lebegni Dr.Leo előtt.
Ki is nyílik Rocky Abyss név olvasható az aktában, és egy beteg kép is van lányról.

-Ez Rocky! Kép is akkor készült, idősebnek látszik de nem ez lényeg.
Mikor másodszor nálunk járt szét volt csúszva, gyógyszerek hatására elég rossz bőrben volt gyilkolások után. Kitudja miket szedet be.
Beesett arc és üveges szemek.
Igen ölt és ezért tiltotta ki Dr.Dexter  Grimm negyedből nem szólva hogy Vadászok vadásznak rá és körözési plakátok is vannak róla egy-két helyen mai napig. Démon benne nem energiát lop, inkább jó lelkektől erősödik Rocky-ban jobban befolyása alatt van a lány, rosszaktól meg gyengül de ez Rocky érzelmeire is hatással van. Ennyit tudok, akta második fele hiányzik nem tudom mi történt vele. 74 szoba volt Rocky szobája,
azt még tudom. Nem tudom kinek kelhetek a lány anyaga,valaki kiszabta de mért nem vitte az egészet rejtély.

Leereszkedik két lábra és doktor mellé áll, az akta eltűnik.
Dr.Leo mellet sétál nem szólal meg, haján megint igazit az arcába csúszik mindig. Evvel emberibbnek látszik, főleg sötétben már nem zavartatja ezen magát de jó néha annak nézik.Piros ajkai mosolyra nyílnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptySzer. Aug. 14, 2013 8:18 pm

Szépen sétáll, szembe vele Hansi, kicsit furcsa így beszélgetni, de majd idővel megszokja a nővérke jelenlétét. És talán nem is hasal el egy kőben, miközbe vele társalog.

- Igen, de ez nem zárja ki a pozitív dolgokat, csak nehezebb, nem?

Legalább is ezt vette ki eddig Hansi magyarázatából. Aztán mikor a különös feladatról beszél, felszalad a szemöldöke.

- Magácskának nem a betegek ellátása a fő feladata?

Nem vádló a hangja, inkább kíváncsi. Persze nem zavarná, ha mellette hóhérkodna a hölgyemény. Köze se nagyon van hozzá.

- Ez azthiszem természetes. Minél többet tudunk, annál tudatlanabbnak érezzü magunkat.

Elmosolyodik, kedves ez a mosoly, de valahogy macskás, ami sokaknak ellenszenves, hamiskás lehet.

- Gonosz? Sötét aura? Szellemi lény vagy hús-vér, nem tudja?

Kezd találgatni, mert mindig is kíváncsi természet volt, ezért is lett az, ami.

- Ha nem álmodik, az jó. Sok rossz dologtól szabadítja meg.

Megáll, farkasszemet néz a nővérrel, nézi a képeket, amiket mutat, majd elgondolkodik azon amit mond.

- Nem is tudom....nos, azthiszem engem. Utána magácskát. Hiszen mi vagyunk itt.

Ezzel saját kérdését is megválaszolta és utólag elhamarkodottnak tekinti a megkérdezését, perszehogy Hansit vették elő, hiszen más jelenlétéről nem igen volt tudomás.

- Ezek azok a pszichonarkotikumok voltak amiket Dr.Dexter írt fel vagy saját szakállra vett valamiket? Azthiszem az elmondottak alapján többre lett volna a lánynak szüksége mint erős gyógyszerekre. Kitiltatása pedig egyenesen nevetséges, a lehető elgrosszabb lépésnek tartom, mint szakember. Azt a szerencsétlen lányt be kellett volna zárni, hozzánk, az Asylum-ba, nem pedig száműzni. Ő....beteg. Nem tehet róla és így a felelőséget sem vállalhatja a tetteiért. de az orvosok, akik félrekezelték, nem tudtak vele mit kezdeni, szakmai csődöt mondtak. Ők józan eszüknél voltak, még is rosszul és nem szakszerűen cselekedtek.

Ez a határozott véleménye. Nem dühös, de látni az arcán, hogy nem tetszik neki, hogy ilyen hanyag munkát végeztek az elődei.

- Rendben Hansi, azthiszem eleget időztünk itt kinn. Vissza kéne mennünk és dolgunkat tenni.

Ránéz a nőre és ha bólint, akkor megindulnak vissza az Asylumba, sok ott a munka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sarah Hans Schwarzwald
Asylum nővérke
Sarah Hans Schwarzwald

Faj :
Szellem
Családi állapot :
Halott
Hozzászólások száma :
26
Tartózkodási hely :
Lost és Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyVas. Aug. 18, 2013 1:24 am

-NEM!

Egy erőteljes válasz hangzik ell.

-Betegek ellátása igaziból csak Dr.Dexter halála után lett feladatom.
Én igazi feladatom azokat szellemeket kik rosszak, árny lények lehetnek
kivégezni ennyi. Tíz szellemből kilencre biztos halál vár általában kik
ide bekerülnek. Erről viszont már meséltem.

Hansi egy kicsit megsértődik, Dr.Leo nem figyelt arra mit mondott
mit mesélt szellemekről. Félre néz, lábaira ereszkedik. Hirtelen megáll
mikor Dr.Leo kis Rocky-ról kezd mesélni. Hangja is, kisebb düh lesz.

-Dr.Leo nem fogom engedni Rocky-t bezárjuk.
Nem beteg, ha megteszi akkor megmutatom mért félnek sokan szellemektől.

Hansi eltűnik, semmi sem marad hátra, hideg érzésen kívül mi már egyszer érhez hetet Dr.Leo!


Ez az utolsó HSZ,de vége nem itt van.: )
Végére .: A Doktor háza
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Blackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd EmptyVas. Aug. 18, 2013 3:28 pm

Felszalad a doktor szemöldöke, ismét a szellem temperamentumától, amit még jócskán szoknia kell. Mondhatnánk, hogy túl vén már ahhoz, hogy az új dolgokhoz hozzászokjon, de mivel nem ember, ezért ez nem fog gondot okozni.

- Na látja.

Higgadtan mondja a hölgynek, Dr.D. elég nyugis típus, nem idegeskedi túl magát.

- Emlékszem rá, Sarah kisasszony. Viszont azthiszem joggal feltételeztem, hogy az Ön elsődleges munkája a betegek ellátása, hiszen Ön az Asylum Nővérke, Mr.Blackthorn is így mutatta be és így mesélt Önről.

Hangja továbbra is nyugodt, de a szellemek indulatosabbak amint elnézi. Így mostmár a kis félreérétst is tisztázták.

- Schwarzeald kisasszony, kérem, nyugodjon meg.

Persze ez nem segít, Hansi leüvölti a hajat a fejéről, amit csak egy halk sóhajjal vesz tudomásul. Voltak már őrjöngő betegei, az Asylumban is van Őrjöngde. De egy kísértet más, ők úgy látszik jobban ki vannak téve az érzelmi hullámvölgyeknek.

- Rocky, ha beteg, akkor igen is be fogom hozatni és kezelés alá vetem, ez nem képezi vita tárgyát, akkor sem ha megfenyeget. Viszont amit említett, hogy démon szállta meg, akkor viszont nem beteg, tehát orvos helyett exorcistára szorul.

Még mondaná tovább, rákérdezne mit gondol erről Hansi, de a szellem felháborodik és szőrén szálán eltűnik, ott hagyva a doktor urat. Nagyot sóhajt, belátja nem lesz fenékig tejfel az élet egy szellem nővérrel, de majd beleszokik. Zsebre vágja a kezét és megindul az irodája felé, hogy dolgozzon. Hiszen ezért van itt.


(Ok. Köszönöm a játékot:) )
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomBlackthorn híd Empty
TémanyitásTárgy: Re: Blackthorn híd   Blackthorn híd Empty

Vissza az elejére Go down
 
Blackthorn híd
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Blackthorn negyed :: Blackthorn birtok-
Ugrás: