Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Nagy vásár

Go down 
SzerzőÜzenet
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 11:12 am

Minden évben megrendezésre kerül több alkalommal is a városi vásár. A négy évszak tiszteletére és különféle fontos ünnepek keretén belül is. Ezeken az alkalmakkon lehet ellátogatni a főtérnél felállított sátrakhoz, ahol különféle kézműves dolgokat, házi sajtokat, édességeket és húsokat s egyéb ilyesjellegű dolgokat lehet venni, nem megfeledkezve az amulettekről és kézzel horgolt ruhaneműkről sem.
Hangulatos, kellemes, középkort idéző atmoszférával, utcai zenészekkel gólyalábas bohócokkal s mindennel, mi szem-szájnak ingere.
Mindnekit szeretettel várunk!

Nagy vásár V_s_r_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 12:12 pm

Deborah


Késődélután van, még világos, de már nem sokáig. A nap lemenőben, az árnyékok meg kezdenek megnyúlni. Pont kellemes napszak egy vámpír számára. Tavaszodik, a levegő is langyos, amit az emberek, mágusok és még a farkasok is kedvelnek.
Leo úgy döntött, hogy kiruccan kicsit. Az ideje nagy részét a Blackthorn Asylum-ban tölti a betegeivel, de azért kell néha a lazítás. Szóval az esti műszakot átpasszolta a főnővérnek, hiszen ameddig a doki meg nem érkezett a kísérteties kisvárosba, addig orvos (?!) nélkül volt a klinika és csak az önjelölt nővérke tartotta a frontot. Durva mi? Szóval simán túlélik a betegek, ha pár órára magukra hagyja őket. Vagy nem. Á, dehogynem, Hansi tényleg jól végzi a munkáját, amúgy nem bízta volna rá a pácienseket.
Most pedig, ezen a szép tavaszi délutánon ledobta a köpenyét és szépen átcammogott a Blackthorn negyedből a városközpontba, hogy egy kis friss levegőt szívjon. Nem mintha egy halottnak-na jó,ne túlozzunk: élőhalottnak-szüksége volna oxigénre, de a szokás hatalma. Leo Dunkelfreud szeret levegőzni, szeret metálkoncertekre járni, szeret sörözni, szeret mozizni és ugyanolyan autómániás mint az összes többi német hapsi. Kísértetiesen hasonlít tehát egy emberre. Nem csak a külsejét tekintve-hiszen maj' szétesik a lazaságtól-,de a szokásait is nézve. Persze a bőre eléggé hullasápadt, de azért annyira nem tűnik ez fel. Nem is olyan besavanyodott, 18.századi poros bársonyt meg molyrágta csipkét hordó élő múmia, mint a fajtársai nagyja. Nem is olyan a mozgása mint a többi vámpírnak, akik olyan természetellenesen mennek meg viselkednek, lerí róluk, hogy nem emberek, amit a legtöbb áldozat csak azért nem vesz észre, mert elbambul az igéző tekintetektől. Szóval, Leo cseppet sem ilyen. Most is lazán, farmerébe mélyesztett kézzel és dúdolgatva halad az utcán, arcán azzal a kifejezetten macskás vigyorral, mintha csak a megelevenedett Vigyori Úr lenne az Alice Csodaországban-ból. Egy sima fekete, Rammstein-os pólót visel. Nacionalista, mi tagadás. Ahogy így sétállgat az utcákon, eléri a vásárteret. Eddig ez nem volt itt, meg is lepi kicsit. Pedig itt a jóidő, szóval annyira azért nem nagy dolog. Megáll egy pillanatra, aztán tovább indul, hogy körbenézzen. Középkori vásári zene szól, a sátrak-standok is ódivatúak, mintha az ember visszautazna az időben. Bámészkodik, megnézi a portékákat. Egy nagyhangú, testet kovács éppen azzal csalogatja maga köré a jónépet, hogy azt állítja a kovácsoltvas érméi igazi ereklyék, a templomos lovagoké volt egykoron, még a hadjáratok alatt hagyhatták el. Vigyora töretlen, odamegy, megnézi közelebbről is, persze szkeptikusan. A kezébe veszi az egyiket, nem is igen figyeli mit magyaráz a nagydarab ember, úgy is több egy mondatában a sületlenség, mint amit máskor egy egész év alatt hall, ez a szerencsétlen még az általános történelmi tényekkel se igen van tisztában, összekever itt olyan dolgokat a monológjában, amiket évszázadok választanak el egymástól, sebaj.

- Eredeti, igaz? Hát persze.

Motyogja csak úgy magának meg a bajszos daginak. A hangjában nem is érezni a gúnyt, az arca is derűs, pedig igazán ironikusan értette a megjegyzést. Ő már csak tudja. Régen volt már, nem igen gondol rá, de a tényeken ez mit sem változtat. A medálon, amit a kezében tart pedig egy női profil található. Mária Teréziát ábrázolja. Ez még jobban megmosolyogtatja. Csupán fél évezredet tévedett az árus. Nem mintha elhinné, hogy akár abból a korból származó relikvia lenne.
A vásár ennek ellenére nosztalgikus számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 2:42 pm

Felpörgött. Annyira boldoggá teszi, hogy végre valami történik a városban, és ez a valami egy mulattság, hogy az öröm szinte szétfeszíti belülről. Állandó résztvevője az ilyesmiknek, mindig kint jár-kel, cseverészik ismerősökkel és ismeretlenekkel, illetve jókat viccelődik a fura alakokon. Ma is ezt teszi, kint lopja a drága időt, szemléli a látványosságokat, nézegeti az embereket, s némelyikhez kitalál egy-egy érdekes történetet, persze csak gondolatban. Habár, ha találna valaki,t akire rázúdíthatja a hülyeségeit...
Haját lazán hátradobja, az alkalomra szépen kiegyenesítette, csupán az alján maradtak kisebb hullámok, ezekkel elbíbelődött egy ideig, de abszolút megérte, szerinte. Ruháját maga varrta, némi segítséggel ugyan, de büszke rá. Annyira beleillik ebbe a világba, amit feleleveníteni kívánt a vasár, de mégis modern, mert a szoknyája a térde föléig tartott csupán. A barna több árnyalata megtalálható rajta, ízlésesen, mégis kissé extrémen, mert nem fukarkodott a fodorral. Annyira rá vall ez az öltözék, és amikor jobban megnézik, annak meg főként örül, ismét egyedi tud lenni valamiben
Szinte ugrándozva halad az árusok és bámészkodók között, mindenkinek köszön, akit valaha is látott, vagy ismerősnek tűnik neki, aztán majdnem fellök egy gólyalábas mutatványost, akit szerencsére a társa megfog, így nem elsz nagy baj.
- Ez a lány tiszta dilis! - Háborog Debbiere mutatva, aztán a lánynak is leesik, ez nem az első eset, hogy útjaik keresztezik egymást, ma már másodjára, a vásár kezdete óta pedig sokadik alkalommal ütköznek így össze, mintha direkt őt spécizné ki magának.
- Te vagy kétballábas! - Vég vissza Deb, s egy kisebb veszekedés veszi kezdetét, amit egyre többen néznek, új látványosság született. A lány hirtelen hozzájuk fordult.
- Ez az idióta azt hiszi, zaklatom és üldözöm! Maguk szerint ez nem nevetséges? Minek akarnék egy több méterrel magasabb pasat zaklatni? Maga szerint is ennyire hülye vagyok? - Kiemel egy férfit közülük, aki valami furanevű rockbandát viselt a pólóján, ő legalábbis még nem hallott róluk, de nem ez a lényeg. Komolyan néz a férfira, választ várva. Majd ő most jól megmondja ennek a bohócnak! Korábban kelljenek fel a gólyalábasok, ha vele akarnak kezdeni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 5:57 pm

Éppen egy érmét nézeget, amit nagy kincsként próbál eladni neki egy bajszos pacák, mikor lárma és nyüzsgés támad mögötte valahol. Nem igazán foglalkozik vele, csupán egy pillanatra néz oda, két gólyalábas fószer veszekedik egy csajjal. Tovább nézegetné a kovács portékját, az érmét leszámítva vannak szép munkái, kardok, bárdok meg ilyenek. Csak a korhűség kedvéért. Viszont úgy tűnik megszólítják. Erre úgy jön rá, hogy az összecsapódott vásári népség őt kezdi bámulni. A sok tekintetet megérzi az ember a hátán. Meglepetten, felvont szemöldökkel fordul hátra.

- Én?

Kérdez rá, mert hát mit is akarna pont tőle ez a sok ismeretlen ember? Egyenesen a toporzékoló pipire néz, megállapítja, hogy nem is olyan rossz bőr. A ruhája elég furcsa, mint egy korhű-modern egyveleg, a két agresszív fejű pasas meg valósággal felzabálja a tekintetével Leót.

- Hát...lehet, hogy a nagy dolgokat szereted.

Válaszolja csak úgy, vállat vonva. Mit is felelhetne egy ilyen bugyuta helyzetben? Nem látta mi történt, de a csaj elég hisztisnek tűnik, a gólyalábasok meg mérgesnek, valószínűleg tényleg nekik ment, az más kérdés, hogy direkt vagy véletlenül. Nem mintha rá tartozna. Az emberek többsége amúgy se jó konfliktuskezelésben, de most nem diagnosztizálgatni jött, hanem lazítani. Aki dilibogyót akar, az jöjjön fogadóórában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 9:20 pm

Persze, hogy ő, ki másnak mondaná, amikor egyenesen rá néz, és őt szugerálja, de ez leesik a férfinak is, mert válaszol, habár nem pont úgy, ahogy Deborah várná tőle. Ezt arcán jól láthatóan fel is tűnteti, de szavakba is önti a véleményét, nem ússza meg senki ilyen egyszerűen.
- Hát, kössz a semmit! - Fintorog rá, mielőtt visszafordul a gólyalábasokhoz.
- Te meg, fordulj fel! - Morran rá, nem túl kedvesen, de annyira felhúzta a srác, hogy képtelen visszafognia indulatait. A "sértett" erre visszaszól valamit, aztán legyint és társával együtt tovább áll, velük együtt a tömeg is oszlani kezd. Debbie még bosszankodik egy sort, aztán elindul tovább, megtalálva az első édességes bódét, azonnal valami olyat vesz, ami csokis és még annál is édesebb, így talál rá a falatnyi süteményekre, amiket vastag csokirétegbe burkoltak. A zacskónyi fiinomsággal megy tovább, szemezgeti, eszegeti is nézelődik. Pár perc alatt el is felejti az előbbi összezörrenést, azért elkerüli őket, amennyire sikerül. Nem kellen még egyszer beléjük botlani.
Megtorpan. Az előtte lévő bódénál felismeri a férfit, akit az imént kérdezett meg, és nem bírja ki, hogy ne menjen oda hozzá.
- Azért nem haragudtam volna, ha legalább egy kicsit az én oldalamra áll. - Mondja köszönés helyett. Ha minden igaz hátulról érkezik, és mellé lépve szólítja meg újra. Nem ismeri, vagy pontosabban nem ismerős neki a férfi, de ettől nem ijed meg, és nem kezeli teljesen ismeretlenül, olyat amúgysem szokott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 04, 2013 11:50 pm

Miután belecsöppent az iménti furcsa szituációba, az ismeretlen csaj fintorogva megjegyzést tesz, ami teljesen érthető. Biztosan arra számított, hogy a fiatal fószer akit megszól majd kihúzza a csávából, mint a filmekben,de nem így lett. Leo nem rosszindulatú, egyszerűen csak a csajszi szeme se áll jó. Azért bámul kicsit mikor a lány megmondja a tutit, a nép oszolni kezd, Leo pedig tovább ácsorog a kovácsnál. Pár perc múlva megfordul a fejében, hogy beszélni kéne azzal a kis barnával, és láss csodát, mellette terem. Rögtön magyarázni kezd, nem semmi bige. Hogy miErt magázza, az rejtély számára.

- Nem volt rá szükséged. Kennyérre kented a bámészkodókat.

Feleli neki felé fordulva, vörösesbarna szemeivel, de néha visszanéz az árusra is. Valahogy leragadt itt. A lánynak mondottakat pedig nem sértésnem szánja, ellenkezőleg. Olyan magabiztos fellépéssel állt ki, hogy igazán senki se mert a tömegben ellent mondani.

- Tényleg nem mentél nekik?

Kérdezi félvállról, miközben a többi cuccot nézegeti. Ez nem jelenti azonban azt, hogy ne figyelne újdonsúlt beszélgetőtársára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyPént. Ápr. 05, 2013 8:18 am

- Igen, csak úgy néztem ki tőle, mint egy idióta. - Húzza el a száját, habár tényleg nem érdekli, mit gondoltak róla az emberek, mert általában bármit tesz ilyen véleményt alkotnak róla, csak most azért egy kis pozitív szónak örült volna a férfitól.
- Az, hogy nekimentem-e nekik vagy sem, egy elég bonyolult történet. Most nekimentem, ez igaz. De, kinek nem mész neki, amikor ennyien zsúfolódnak össze egy ilyen kicsi helyen? Ilyenkor vannak a legtöbben, és senki sem veszi magára, ha meglököd, az már más, ha földre is kerül, de itt ilyen nem történt. Pocsék az egyensúlyérzéke a srácnak, és megpróbálja másra kenni, ennyi. - Vállatvon, már nem érdekli az egész, inkább eszik még egyet a maradéék édességei közül.
- Kérsz? - Felé nyújtja a zacskót, ha akar vegyen belőle. Az, hogy mikor tegezi vagy magázza, neki fel se tűnik, mert "ahogy kijön" alapon szólítja meg, meg egyébként is szimpatikus illető, ugyhogy leragad a tegezésnél.
- Bár nem érdemled meg, de tetszik a pólód. - A sablonos "szép a szemed" befejezés volt az első terv, ám azonnal talált helyette mást, amitől azért egyediben hangozhat. Mellé küld egy nagyobb mosolyt. - Rammstein, kik ők? Nem gurik be így hirtelen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyPént. Ápr. 05, 2013 1:28 pm

A csaj úgy látszik eléggé a szívére vette az imént történteket, amin éppenséggel elgondolkodik. Semmi haszna abból, hogy ezt az ismeretlen lányt itt lealázza a fél város előtt vagy beégesse. Úgy látszik azért sikerült, legalább is a kis barna szerint. Leo szerint azonban az emberek már el is felejtették. Egy gyors, kósza pillantást tesz körbe, már mindenki odébb állt és teljesen más témáról beszél. Az más tészta, hogy ezt hogy éli meg az illető. Nem, most nem mint dilidoki vonja le ezt a következtetést, hanem mind egy egyszerű pasi a vásárban aki rosszkor volt rossz helyen. Tulajdonképpen enyhe túlzással mondhatnánk azt is, hogy az ő esete kicsit olyan mint "Dr.Jekyll és Mr.Hyde"-é.

- Bocs, nem ez volt a szándék.

Feleli nagyot sóhajtva és olyan hamiskásan ártatlan fejjel, mint egy macska. Persze a dagadt fószer még mindig magyaráz, nem zavartatva magát, hogy a kutya se figyel rá.

- Sokan vannak, az igaz. De azért lyukat tudsz beszélni az ember hasába.

Elvigyorodik. Ez a csaj aztán el tudja adni magát, olyan kis jelenetet farag rögtön a történtekből, hogy az már művészet. Sok az ember, de azért nekik ment, még is ki tudja beszélni magát fél perc alatt. Ez tetszik neki.
A lány egy zacskót nyújt felé. A legtöbb ember egy ilyen jött-ment ismerettségnél biztosan visszautasítaná nagy udvariasan. De miért is tenné? Elég közvetlen ahhoz, hogy simán elfogadja.

- Ha ilyen jóízűen eszed, nem mondhatok nemet.

Feleli egy macskás mosolyt villantva és vesz egyet az édességből. Megkóstolja és megllapítja, hogy tényleg nem rossz. Nem olyan sznob vámpír, hogy ne egyen néha napján emberi kaját. Jó az. Meg hát a szokás.

- Köszi.

Utólag ezt is hozzáteszi, amíg majszol és a "nem érdemled meg"-re is csak vigyorog.

- A nasit nem érdemlem meg vagy hogy megdícsérd a pólóm?

Részletkérdés, de nem állja meg, hogy ne "feleseljen" vissza. Aztán a pólójára néz automatikusan mikor szóba jön, "Liebe ist für alle da", az új Rammstein albumhoz vette. Furcsa, hogy a csaj nem ismeri.

- A leghíresebb német ipari metál banda. Világviszonylatban is a legismertebbek közé tartoznak, ennek ellenére továbbra is az anyanyelvükön zenélnek, nem hódolnak be az amerikai őrületnek.

Büszke erre, igazi német, hazafias mentalitás. Nem kell az amcsiknak folyton nyalni, a Rammstein jól az orrukra koppint, főleg az "America" c.számukkal.
Közben előhalássza a farmerje zsebéből az egyik fülesét és a lánynak nyújtsa, hogy belehallgathasson az egyik Rammstein számba, a
"Sonne"-ba.

- Hogy hívnak?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyPént. Ápr. 05, 2013 8:11 pm

- Is-is - Mondja nagy mosollyal miközben majszolgatja a csokis csodát. Tetszik neki, hogy a férfi ennyire lazán kezeli, legtöbbször ilyenkor visszautasítják, és általában elküldik, mert vadidegen, főként vad, habár most egész nyugodt, még a történtek után is.
- Ó, akkor innen ismerős! Nem vagyok annyira otthon a rock témában, de neked elhiszem, hogy tényleg ennyire ott vannak. - Hagyja rá, mivel nem ért hozzá, és most úgysem fognak belemerülni a német banda dolgaiba, helyzetébe, meg a többibe. Körbepillant, kik járkálnak körülöttük, mert úgy érzi, most ezt kell tennie. Mint valami fura sokadik érzés. Mivel nem lát semmi olyat, ami további figyelmére méltó lenne, ezért visszafordul a férfihoz. A füles felé elveszi, és a helyére teszi, majd felcsendül a dal, vagy ricsaj, mert ez jut először eszébe róla jelzőként.
- Hű, ez elég... ütős. - Fogalmazza át finomabbra a véleményét, mert nem akarja megbántani az új ismerőst, ha már egyszer a kezdeti nehézségek után most rendesen bánik vele, mondhatni kedvesen. A nevére célzó kérdésre csak titokzatosan mosolyog és visszaadja a fülest.
- Hm, miért szeretnéd tudni? - Megint kezd dilis lenni, abszolút jó értelemben vett őrült, persze még eléggé az elején jár, de ami késik...
- Mit kapok cserébe, ha elárulom? - Haját hátradobja, és legragyogóbb mosolyát villantja rá. Kíváncsi, mi lesz a férfi reakciója.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyPént. Ápr. 05, 2013 9:10 pm

Kénytelen vigyorogni a vadóc és egyszerű válaszon. Mert hát így is kap a finomságból, még ha "nem is érdemli meg". Az alma annál szebb, minél rothadtabb bévülről.

- Ja, biztos hallottad már valahol.

Ki ne hallotta volna már, tetszés-nem tesztéstől függetlenül. Arra, hogy neki aztán elhiszi továbbra is csak mosolyog olyan kisfiúsan, de azért csalafintán.

- Van ennél "rosszabb" is.

Zavarja le ennyivel, nem kíván ő se a rock és metál mélyebb bugyraiba ereszkedni. Feltűnik azonban ahogy körbebámul a csaj, vajon miért? Elvonatkoztatva a szakmájától is érdekelné a dolog. Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Igaz, ami igaz, gyorsan elfutott a majdnem egy évezred, ahogy a mondás alapján megérdemelte, de szerencsére ez nem látszik meg.

- Valami baj van?

Perszehogy rákérdez ahogy a csaj forog, mint a körhinta, a fantázija is beindul, talán egy titokzatos gyilkos elől menekül szegény? Áj, túl sok filmet nézett. Lehet, hogy csak üldözési mániás. Vagy...szokatlan neki ha vámpírt lát. Az emberek néha, még ha nem is tudják, hogy miféle vérszopó szörnyeteggel-hehe-van dolguk, furcsán érzik magukat, mintha úgymond megéreznék, hogy valami nincs rendben. Hatodik érzék, vagy ilyesmi. Minden esetre izgalmas jelenség, határozottan.
Vagy csak megint túlkombinálja a dolgot mert:
a, ismételten és nyomatékosítva: túl sok filmet nézett
b, agyára mentek a betegek.

- Hm, lássuk csak...-kezdi titokzatosan-, talán mert így tartja a szokás?

Nem,semmi izgalmas beköpés, direkt valami lelombozó, fahumor az már biztos. De most jó kedvében van és eljátszadozik ezzel a lánnyal, ha már kapós az ilyenre. Úgy is a besavanyodott népség van többségben, unalmasak és szomorúak.

- Biztosan valami nagyon titokzatos lehet, amiért nem tudhatom meg.

Ezt úgy mondja, mintha egy filmben szerepelnének. A kovácsnak meg talán kezd leesni, hogy hiába próbálkozik.

- Hát, attól függ mit szeretnél?

Még macskásabbá válik a mosolya, ha lehet ezt fokozni. Szinte a füléig ér, úgy dorombolja a rögtönzött választ. Nem szívbajos az biztos. Ahogy az ismeretlen barna hátradobja a haját és finom léghullám üti arcon, a felfedett nyakacska irányából édeskés illat csapja meg. Az emberi vér eltéveszthetetlenül csábító illata. Gyönyörű, karcsú, hófehér női nyakként tálalva. Egy pillanatra esik csak a nyaki vénára a tekintete, közel nyolcszáz év alatt már megtanult urrá lenni a vámpírággal járó állati ösztönein. Így a világ mit sem sejthet az ijesjellegű kis eszmefuttatsairól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptySzomb. Ápr. 06, 2013 6:53 am

- Mi? Itt? Neem, csak nézelődök. - Nyugtatja meg az érdeklődőt, de azért még egyszer körbenéz. Tényleg jól van, tulajdonképpen semmi oka pánikolni, mert nem lát olyat, akitől tartania kellene. Még azt a bolond mutatványost se, mondjuk tőle nem is félne, mert simán lerendezi, főleg most már, mert kezd az agyára menni a srác háborgása minél többet agyal rajta. Gyorsan el is felejti, inkább megrázza a fejét és már mennek is tovább a következő pontra, a rövid Rammstein koncert után peidg áttérhetnek a nevekre.
- Úgy bizony, rettenetesen titokzatos vagyok, és nem adok ki ilyen bizalmas, személyes információkat csak úgy, főleg, ha nem kapok érte semmit. Tudod, van az a mondás, "valamit valamiért". - Kiveszi az utolsó darabka édességet, a zacskót összegyűri és a tőlük két lépésre lévő kukába dobja. Aztán visszatér a férfihoz, pont hallja is a kérdését. Ha valakitől távolabb megy, akár egyetlen pillanatra, hajlamos akaratlanul is figyelmét másik irányba fordítani, de most időben visszatalált.
- Hmm... nem is tudom, mit tudsz felajánlani? - Nagyon tetszik neki, hogy így bele lehet vonni a játékba, és nem fél tőle, mint szoktak ugye, hanem sokkal inkább részt akar venni a bolondságban, ami ritka és megbecsülendő Debbie számára. Igen, határozottan jó fogás volt pont őt kiválasztani, most sem hagyta cserben a megérzése.
- Nem vagyok finom falat. - Mindent lát, előle nem lehet elrejteni még a tekinteteket sem, ahogy arra is rájött, hogy ki az illető, vagy legalábbis a vámpírságát eltalálta, de ez nem is nehéz, ha valaki huzamosabb ideje él itt. A mondata nem volt riadt, inkább csak árulkodott, hogy megjátsza az ijedtségét, mert az jó móka, vagy ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptySzomb. Ápr. 06, 2013 9:31 am

- Tartasz valamitől? Ha keres valaki majd letagadom, hogy láttalak.

Vágja rá rögtön, azért Leot sem kell félteni, nem szívbajos. Simán falazna egy vadidegen halandónak.

- Aha, értem. Most már világos.

Megy bele lazán a bolond játszmába és próbálja jól játszani a szerepét, komoly tekintet és csak utána cheshirei vigyor.

- Pedig azt hittem azért nem akarod elárulni, mert idegen vagyok. De úgy látszik ez nem zavar, csak a tény, hogy eláruld.

Merész lány az biztos, színes folt a szürke tömegben. Ahogy elnézni ez a mai "szabadnap" sem fog dögunalmasan telni. Szerencsére.
Talán ezért sem lakik a vámpírok negyedében-azt leszámítva,hogy a diliház eleve a farkasok területén van-, az olyan rettentően unalmas és egyhangú lenne. Igazán megvan ám a fajtársai nélkül.

- Ismerem a mondást, jogos.

Helyesel majd rákérdez baljóslatúan, hogy mi is a csinibaba óhaja-sóhaja.

- Hát, az attól függ. El kéne dönteni mennyit ér a neved.

Tekintete mint a véres csokoládé, ez jó hasonlat, főleg ha már a csokis finomságoknál voltunk. Nem vág rá azonnal valami sablonos választ, szeret játszani, ahogy a macskák. Az egérrel? Kérdéses, lehet, hogy csak másik macskával.

- Melyik értelemben?

Szánt szándékkal értelmezi kétértelműen és nem is titkolja. A szeme se áll jól, de ezt a csaj is elmondhatja magáról. Hiszen több féle képpen is meg lehet ám kóstolgatni egy fiatal lányt. A vámpírságát nézve meg nem igazán akasztja ki, hogy a csaj rájött, nem veszi lebukásnak. A városközpontban úgy is vegyes a felhozatal. Viszont jó a szeme, ha egy röpke pillantás is elég volt. Ismét rájön, hogy nem semmi a bige.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyVas. Ápr. 07, 2013 9:10 pm

- Ha nem lennél "idegen"... - ujjaival is mutatja az idézőjelet - ...akkor már tudnád a nevem, de mivel nem így van... - Hagyja a levegőben lógni a kérdés végét, míg eltalál a kukához, majd vissza. Aztán ismét minden figyele a férfié.
- Szerintem neked most elég sokat - Válaszol huncut mosollyal. Ez a körbejárás a neve körül, annyira tetszik neki! Mulattatja, hogy egy amúgy tényleg semmiségről, milyen sokat lehet beszélni, ami nem esik nehezére ugye, ez azért már kiderült, a kommunikációval nincs problémája.
Könnyen ráismer a vámpírokra, ismét egy sokadik érzék, ami talán csak női megérzés, vagy valami hasonló, de mindenesetre eddig nem csapta be. A férfi közvetlensége és másokat biztos zavarbaejtő kérdései, egyszerűaen elbűvölik. Hol bújkált eddig előle? Sokszor keresett ilyen társaságot, s hasonlóakat számtalanszor talált, ám ilyet, aki ennyire veszi a lapot, és szemrebbenés nélkül reagál rá, nos, ilyen elég ritkán mászkál a városban.
- A boszik köztudottan nem túl ízletesek. Vagy te talán másképp gondoltad? - Az előttük lévő árushoz fordul, pontosabban csak a portékáihoz, és elkezdi őket felületesen nézegetni, némelyikhez csak úgy hozzáér, mintha keresgélne, válogatna, pedig nem is érdekli ez a rakat haszontalan holmi. A mosolya ugyanúgy ott virít az arcán, ha akarná se tudná elfojtani. De minek akaná eltűntetni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyCsüt. Ápr. 11, 2013 8:08 pm

- Hát igen. Az is lehet, hogy mondjuk sorozatgyilkos vagyok vagy ilyesmi.

Rögtönzi a válaszát,vontatottan-sejtelmesen, közvetlenül fonódva az ismeretlen lány szavaira. Jól megy neki, kiegészítik egymást. Két vadidegen, akik elbeszélgetnek olyan dolgokról, amiről az emberek nem igen tudnak, elég lehetetlen egy helyzet, még is igaz a mondás: Elvan a gyerek, ha játszik. Főleg ha van mivel.

- Szóval elég sokat...legalább is szerinted. Vajon miért érne meg sokat? Miféle sötét szándékaim lehetnek?

Lazán elbaromkodik a csajjal, rá is játszik, macska vigyora persze végig ott virít piszkosul fiatalos arcán.

- Csakugyan? Pedig elevenen biztosan jobbak mint máglyán pörkölve.

Persze neki ez is vicces, ezért mosolya töretlen. Miért, nem az? Vámpírként is, értelmezés szerint is, na meg az ő korában ugye....nem hiába nem igen űzi a mágiát most sem, ez van bébi.
Közben szintén bámészkodik a cuccok között, elvan a vásárokban, simán.

- Keresel valamit? Mondjuk egy igazi érmét a keresztesektől, amit az a fószer kínál? Mária Terézia arcképével.

A csaj nem tűnik valami lelkesnek a portéka láttán, hát még ha azt a sok sületlenséget végig kellett volna hallgatnia, amit előbb Leonak. Persze bármelyik árus előrukkol itt hasonló storykkal, minő meglepő. Elő is adja némi humor keretein belül. Halál komoly arccal, szeret színészkedni, mi tagadás. A lány meg ha eddig benne volt a játékban, miért ne lenne továbbra is?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptySzomb. Ápr. 13, 2013 1:46 pm

- Nem, te határozottan nem vagy sorozatgyilkos-féle, inkább olyan... olyan megfontoltan, speciálisan, sosem egyszerűen gyilkoló típus. Az a fajta, aki ne képes, csak úgy simán odamenni és letámadni valakit, hanem az a... pszichiátria eset féle. - Ha megvan a téma, áradnak belőle a szavak, mint az látszik is. Nem egyszerűen fogalmaz, de mindenképp érthetően, és valamilyen szinten akár még találóan is, de ebben nem biztos, csupán a megérzésére hallgat.
- Ó, ha ezt elkezdenénk fejtegetni, akkor kevés lenne az a napi huszonnégy óra - Már annyi féleképp szedték ki belőle a nevét, volt, aki egyszerűen, volt, akinek nehezebben ment, de ilyen nehéz dolga nem sok "embernek" akadt, viszont, mivel látja a férfin, hogy nincs a számára leginkább bohóckodásként jellemezhető csevelyük ellen, így hagy neki lehetőséget a kiharcolásra. Amúgy is kíváncsi, hova jutnak ezzel...
- Az nem lenne kannibalizmus? A tüzönsült húsnak komoly története van, és sokféleképp elkészíthető, de egyelőre nem szándékozom kipróbálni, sem magamon, sem mást megkóstolva, és nem hiszem, hogy csak úgy hagynám magam bárkinek, még neked sem. - A kacatokat szemléli, semmi különöset nem lát közöttük, ami kicsit is izgalomba hozná, de azért úgy tesz, mint, aki nagyon rajong, igazi gyűjtő vagy valami hasonló, de közel sem áll az igazsághoz. A kérdésre ismét a férfira néz, kissé furcsán, mert hirtelen elhiszi, amit mond, és olyan "Nekem ne mondj ilyeneket." tekintettel hallgatja. Felére sem kíváncsi, de a végére még a kevéske erre vonatkozó tudása is elég, hogy rájöjjön, nagyon élénk fantáziája van a férfinak, meg az árusnak is persze. El is neveti magát a végére, és finoman meglöki Leot.
~ Bolond pasi, és még cuki is. Mázli, hogy sikerült kihalásznom a lúzezer közül. ~ Fut át az agyán eme rövid gondolat, közben töretlenül széles mosollyal néz azt említettre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptySzomb. Ápr. 13, 2013 6:22 pm

Ahogy hallgatja a lány fejtegetését, kezd egyre jobban tetszeni neki a dolog. Össze fonja a karját a mellkasán és kiszélesedik bájosan ördögi macskavigyora. Nem semmi a bige, ismét ez ugrik be neki. Örül, hogy nem szólt közbe az első mondat után, mert ez a kis monológ nagyon ott van.

- Szóval pszichiátriai eset vagyok. Olyan szociopata gyilkos-féle aki egy patikányi gyógyszeren kéne, hogy élljen.

Sértettség még jó, hogy nincs a hangjában. Lenyűgözi amit a kiscsaj produkál. Jó társaságnak bizonyul, mi több, érdekesnek.
Ha tudná, hogy dilidoki aki előtte áll, vicces lenne az tuti. Pofára esés? Lehet, hogy nem is. Talán Hannibal Leckter-re asszociálna, trollkodás lenne az biztos. De ha mondjuk a rendelőben szembesülne vele, na, az talán még is pofára esés lenne. Ami jó ebben, hogy Leo bármely eshetőséget élvezné és a jelenlegi szitu is szórakoztatja. Úgy tűnik jobban fog telni a nap, mint várta.

- Nekem van időm. Ki mondta, hogy a holnap már nem felel meg? Sokáig bírom alvás nélkül, a kérdés már csak az, te meddig nem dőlnél ki. Max egy liter kávét meg pár energiaitalt belédöntenénk és kész.

Az idő nem akadály, főleg nem egy vámpírnak. Szóval itt visszavág a csajnak, simán kezelve a helyzetet.

- Csak akkor lenne az, ha ember lennék.

Nem nyerhet ilyen könnyen a Név Nélküli hölgyike, már megállapította, hogy a szőke szépfiú vámpír, szóval a fagyi visszanyalhat.

- Ha a préda harcol az a legjobb, az adrenalintól zamatosabb a húsa. És a vére. A macska ezért kergeti az egeret.

Bőbeszédű Leo is, hogy ki beszél lyukat a másik hasába majd kiderül, egyelőre elég jól bírják. Aztán meg jönnek az ereklyék, amiket ez a nagydarab árul. A lány veszi a lapot, a kis meglökésre csak vigyor a válasz. Közben az árus még mindig nem bír leszakadni szerencsétlenekről. Megint bepróbálkozik.

- Én mondom magának kisasszony, hogy igazi! A Szentföldről való, úgybizony! Vagy nézze ezt a szép nyakéket...maga Kleopátra viselte! Próbálja csak fel, szépen mutatna ilyen szép ifjú hölgy nyakacskáján!

Dünnyögi a kétajtós szekrény méretű bajszos pacák és egy egyiptomi-beütés nyakláncot nyújt Deroahnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyHétf. Ápr. 22, 2013 10:06 am

- Nem egészen, de közelítesz felé - Húzza tovább a dolgot. Még mindig benne volt az a kis bizonytalanság, amit könnyen lekűzdött ugyan, de azért tartott tőle, hogy a férfi esetleg sértődötten otthagyja, habár nagyon nem ilyen típusnak néz ki, és eddig is jól állta a sarat.
- Nem tudom, feltűnt-e, de eléggé jól elvagyok látva energiával, szerintem lenne esélyem veled szemben - Büszkén kihúzza magát, mint, aki nagyon büszke erre, holott a hiperaktívság és az elmezavar nem igazán az érdemek közé való. Mások szerint. Ő inkább úgy gondolja, ettől válik igazi egyéniséggé, ezért olyan szeretnivaló, vagy valami ilyesmi.
- Komolyan ki akarod húzni a gyufát? - Alsó ajkába harapva mosolyog, aztán már csak úgy simán, mert hiába igyekszik komoyabb, fenyegetőbb arcot vágni, egyszerűen nem sikerül neki. Így aztán tekintetét inkább a kacatokra emeli, de egyszerűen unalmasnak látja mindent, süt róluk, hogy hamisiítványok, még ha gondosan, figyelmesen dolgozták is ki, és nem is ért hozzá annyira, akkor is sántít a dolog. Az árus belekezd a monológba, Debbie oldalra billentett fejjel hallgatja, mint, akit tényleg érdekel, és igyekszik ezt kimutatni, már, amennyire sikerül neki. Még bólogat is hozzá, aztán elveszi a láncot, s közelebbről szemléli.
- Jobban járt volna, ha valami mást mutat, mert erről mnég egy öt éves gyerek is megmondja, hogy a felét sem éri annak, amit kér érte. A kapocsnál látszik, hogy eléggé remegett a keze annak, aki csinálta, a koptatást pedig még egy óvodás is jobban csinálja. Amúgy nagyon szép, de szerintem ne mutogassa ilyen közelről, csak, ha már megvette valaki, mert a nyakán fog maradni. - Mondja mielőtt visszanyújtja neki, egy bájos mosoly kíséretében, mintha csak ötleteket adni az árusnak, ahelyett, hogy kicikizné.
- Az a szobor ott viszont még érdekes is lehetne - Mutat egy kőből kifaragott, emberszerű alakra, szintén minden nyoma látszik az idő múlásának, és a valamikor talán női alakot ábrázoló szobrot nézve még kezdi is lehinni, hogy abban lehet valami eredeti. Azért persze, eszébe se jutna megvenni, ennyire nem bolond.
- De nem, inkább mégsem. Mit gondolsz? - Néz a mellette állóra, talán kicsit tovább is, mint gondolta, de nem zavarja. Körbe is pislog, céltalanul figyeli a tömeget, mielőtt újra a férfira nézne, figyelmesen, mivel valószínűleg közben válaszolni fog a kérdésére...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyPént. Ápr. 26, 2013 9:27 pm

- Akkor majd íratok a pszichiáteremmel.

Helyesel nagy komoly fejet vágva a csajszi megjegyzésére, tovább is játszva ezt az eszelős játékot. Sértődésről szó sincs, a komoly grimasz után a már megszokott macskás vigyor tűnik feel az arcán. Leót elég nehéz megsérteni. Talán mert vagy szórakozik rajta vagy egyszerűeb leszarja.

- Ezt vegyem felkérésnek? De akkor szavadon foglak ám.

Kapva kap az alkalmon, kissé felszalad a szemöldöke, mert azért nem vállalna be bárki virrasztást egy vámpír ellen, na de ezt a pipit itt nem olyan fából faragták. Mutató ujjával rá is céloz a csajra, hogy nyomatékosítsa a dolgot. Most már kedvet kapott hozzá, nincs menekvés! Az meg kit érdekel, hogy nem tudják egymás nevét és vad idegenek, leszarja. Csak lazán.

- Rosszat mondtam?

Kérdezi olyan ártatlan szemmel, hogy a Shrek-es Csizmás kandúr is megirigyelné. Boci-vagyis macs-szemek, ez mindig megy egy vámpírnak, de neki halandó életében se voltak ezzel nehézségei. Mondjuk a reverenda miatt ez nem volt túl kiaknázott forrás.
Az árus meg megint nyomul, de kis parternője keményen kiosztja, néz is nagyokat, aztán meg csak vigyorog-véletlenül se kárörvendő. Közben a kovács hebeg-habog, szóhoz sem tud jutni és mire összeszedné magát, úgy is elhúzzák a csíkot. Kullog magának, zsebbe mélyesztett kezekkel az előbb összeszedett lány mellett, aki valamiféle ál-műalkotást mutogat. Oda is pillant, nem túl átszellemülten.

- Gagyi.

Fejezi ki röviden és tömören, hogy elég silány minőségű másolat. Mikor ilyeneket lát néha átoknak véli a vámpírszem élességét. Na meg hajdanán épp elég régiséget bámulhatott. Aztán hirtelen ötlettől vezérelve szól ismét.

- Unatkozom. Nem ülünk be valahová? A közelben van a Fekete Whisky.

Most valahogy nincs kedve az unalom mocsarába sűlyedni, bár néha jó az, de most elemében van. Szóvalé dobbantana valamerre és az idegen csajt is vinné, ha jönne. Közben a csajra néz aki lefagyott mint a Windows ahogy megbámulja. Segáz, emberekkel megesik, hogy nyálcsorgatva megbámulnak egy vámpírt. Easy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Deborah Zanni
Diák - Mágus
Deborah Zanni

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
hajadon
Hozzászólások száma :
57
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptyKedd Ápr. 30, 2013 10:14 pm

- Hé, ez igenis egy nagyon értékes, régi, ki tudja hány száz éves, drága és nem lebecsülendő... - Úgy csinál, mint, aki nagyon felkapja a vizet a férfi véleményén, holott teljesen egyetért vele, csak így van kedve reagálni, amit persze majdnem elnevet, ám azért a szerepéből látványosan nem esik ki az utolsó szóig.
- ... bóvli! - Na, most tör ki belőle a nevetés, és már nem is foglalkozik tovább a tárggyal, ami valószínűleg csekélyke zsebpénzéből is vígan kijönne, ha igazi árát nézzük, nem azt, amit az árus szeretne kapni érte. Nem is tudja, meddig nevet ezen, mire csillapodik kissé, és csupán a széles mosoly arcán, ennyi jelzi jókedvét.
- Hm, micsoda meghívás! Nem is tudom, vissza lehet-e egyáltalán utasítani egy ilyen ajánlatot... - Mutatóujjával száját ütögeti finoman, töprengőn, mint, aki komolyan megfontolja az ajánlatot.
- Maga mit gondol? - Fordul az árus felé, akinek a feje akár egy jól megtermett paradicsom a dühtől, s ez teljesen érthető is, habár Deborah ebből semmit sem vesz észre, talán szándékosan, talán véletlenül.
- Á, inkább hagyjuk, megoldom egyedül. - Tér vissza Leora a tekintete, aztán előbb elhalványult mosolya újra ereje teljében pompázik, és belekarol a férfiba.
- Vezessen kedves Idegen, de vigyázzon, mert könnyen varangyos békává változtatom. - Szabad kezével ilyen "hókusz-pókusz" kézmozdulatokat tesz, mint valami mesében vagy filmben, az alakításhoz való érzelmek azonban hiányoztak az arcáról, most valahogy sehogy sem sikerül komolynak lennie, ezért sem próbálkozik vele tovább. Helyette nagy szemeivel néz fel a nála valamivel magasabb férfira, és közben valószínűleg útra kelnek az említett hely felé, ahol egyébként Deb még sosem járt. Ismét új nap, új kihívásokkal, új helyekkel, új ismerősökkel, ezért már megérte felkelnie reggel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leo Dunkelfreud
Pszichiáter - Vámpír
Leo Dunkelfreud

Faj :
Vámpír
Kor :
793
Családi állapot :
Szeretnéd tudni,mi?:D
Hozzászólások száma :
144
Tartózkodási hely :
Asylum

Nagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár EmptySzer. Május 01, 2013 9:51 am

- Ó, hát persze. Rögtön el kell vinni, jót mutatnak a nappali közepén!

Vágja és nagyon filozófus képet vág az állát símogatva, a nemlétező borostáját. Aztán az Ismeretlen Lány neveti el magát először, nem bírta a rekeszizma a strapát. Persze tetézzük, amit lehet: a vámpír odamegy a torzó női szoborhoz-talán túlzás lenne műkincsnek titulálni-és egyik kezét a tarkójára, msikat a derekára tapasztva ledönti a szobrot egy groteszk csók erejéig.

- Nem láttam még Önnél szebbet!

Mondja drámaian a karjaiban fekvő kődarabnak, aztán alásan visszaállítja a helyére, ameddig az árus totálisan ledöbbent fejjel köpni-nyelni nem tud, neki már sok(k) ez a kettő vészmadár itt.
A csajszi mérlegeli a meghívást, addig csak szokásos macskás formáját hozva vigyorog. Pedig nincs is macskája. Mikor a pipi a lesokkolt kovácsra néz, az hatsszünet után kiprésel magából némi választ.

- Hát....hát...mindneki tudja, miféle hely az!

Aztán a dagi elhallgat, a feje már vörös mindenfélétől, egyszerű egy ember lehet, lerí róla. Vizslatja a lnyt, aztán a fiút. Nem folytatja, tudja miféle az a hely,hallott már róla, még ha csak tutazóban is van a városban, de még is kibújik a kisördög és nem figyelmezteti tovább a cafkát, aki leszólta az áruját. A vérszopó meg, aki itt rongálja a szép szobrát és még a szeme se áll jól...hát egye csak meg vagy mit őt tudja! El is fordul és matat inkább.

- Csak varangyosbékává ne!

Mondja,de nem éppen félénken, mert a hamiskás macskavigyor ott feszít arcán, hagyja,hogy a lány belékaroljon és másik kezét zsebra vágja és már indulnak is a vámpír bűnbarlang felé.//kezdek a bárba:)//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomNagy vásár Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nagy vásár   Nagy vásár Empty

Vissza az elejére Go down
 
Nagy vásár
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Városközpont-
Ugrás: