Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Fekete Whiskey Bár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Jean Ulliel
Városlakó - Vámpír
Jean Ulliel

Faj :
Vámpír
Kor :
319
Családi állapot :
Sorozatgyilkos
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Whitechapel, London

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Ápr. 23, 2016 11:47 am

*És még művelt is, ami manapság igencsak ritka számba megy. Valóban...egyre inkább gondolja úgy, hogy az előtte ülő nő az igazi és egyetlen*
- Igen...értem mire gondol. Pontosan. Átérzem. Én is erre szoktam gondolni, ha arra járok.
*bágyatagon mesél, vonzó hangon, de még is érződik belőle az érces fenyegetés. Egy pillanatra mintha elkalandozna Ewolet válla felett, nem csupán gondolataiba, emlékeibe merülve. A Temze bűze, a patkányok bűze, a kurvák bűze és a munkások, gyilkosok mocskos keze. Valóban egy szinten hitték, egy kalap alá vették ezekkel a gennyládákkal? Piti kis késelőkkel? Felháborító! Dehát mit is várhatott volna akkor és mit is várhatna ma az együgyű söpredéktől? Majd pont ezek fogják megérteni őt...hát persze. Sose volt és nem lesz ilyen. Főleg nem globálisan. Az emberek szemében rettegett, beteg, brutális mészáros, semmi több. Na meg rejtély. De nem látnak ezen túl és nem is akarnak. Pedig ha tudnák, hogy minden egyes kiontott ringyóvérrel jobbá tette az erkölcsileg züllött Angliát! Meg kellett volna köszönniük!! Ah, de mit is várhat,a drága úri és nem úriembereknek csak fejfájást okozott, hogy kevesebb a szajha. Az asszonyok, na ők titkon talán rajongtak, hogy átkozott férjük, kiknek a francia betegséget köszönhetik, most legalább kicsit dühöng, mert borsot törtek az orra alá. Ha-ha!
De túlságosan elkalandozott. Vissza kapja tekintetét, vagyis inkább húzza-vonja álmatagon, szemmel láthatóan előbb valahol egészen máshol járt.
A göndör fürtük felé vonja a pillantását a bárpultról, formás, érzéki fül.
Sokkal szebb mint Eddows-é. Olyan ronda füle volt, hogy sajnálta postán mellékelni a Scotland Yardnak, ahogy ígéret nélkül is célzott erre.
Sebaj, megvoltak nélküle. A füllel meg egy éhező kutyát szánt meg út közben haza felé*
- Kétlem, hogy szellemek kísértenének arra felé.
*ennyit fűz csupán hozzá,de úgy érzi nem véletlenül hozta szóba ez az agyafúrt Tökély pont ezt a témát*
- Az a negyed így is-úgy is a romlás melegágya volt. Túl sok ember, túl kevés munka, túl sok alkohol és bordély. Semmi jó nem fogant arra, ami pedig még is próbált volna, csírájában elfojtották.
*néz a holdszín szemekbe, hallgatja a jóhiszemű szavakat. Naív kissé vagy csak nem akar rosszra gondolni. A alvilág az alvilág, a mélység lényegtelen, ha már ott vagy*
- A gyerekek jó dolgok.
*félmosoly mászna arcára és még talán folytatná gondolatmenetét, de nem adódik lehetőség rá. Megzavarják a kis csevejt. Minden csupán másodpercek leforgása alatt zajlik. Hullanak a férgek. És a varázslónő is újra elemében lesz. Bámulatos! Kezdi érteni, hogy nem véletlen választotta pont őt Oliver. Úgy látszik felnőtt korára is megmaradt a neveltetés, eszmeiség, amit bácsikájától tanult. Belé ivódott.
Jack nem habozik. Oda szökken, felpattanva a vérfarkasnak csapódott asztalra szinte akrobatikus mozdulattal, a cilinder persze meg se billen a fején. Halántékon szúrja egy erős mozdulattal a dúvadot, aki azonnal bevégzi, rángva. Minden egyes mozdulat hibátlan, pontosan tudja hova, hogyan, mikor. Feláll az asztalon, groteszk lényként majd a nő felé fordul és elébe toppan*
- Ha egyszer belép az alvilág kapuján, lényegtelen milyen mélyre hatol. *mélyen, nagyon mélyen mered ciánkék szemeivel a nőébe*
- Vérbosszú lesz. Készüljenek. Oliver majd tudja mi a teendő.
*azzal meg sem várva a tökéletes nő válaszát, elsuhan az ajtón, jobbra halad, nem messzire, egyenesen Az éj utcájára fordul ki*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 2:40 pm

Rachellel való találkozásom nem sült el jól. Nem is értem mit vár az ember egy spontál találkától. Mindig túl sokat képzeltem magamról lehet erről van szó. Általában ha akartam valamit vagy valakit megkaptam. Viszont Rachel mindig ellenállt többé kevésbé, és valamiért az emberbe benne van, hogy az kell ami nem lehet az enyém. Tudom sok minden történt köztünk és nem is hibáztathatom amiatt amiket érez. Viszont én nem tartom magamat hibásnak, hogy megmentettem. Egyedül azért mert rossz döntést hoztam, amiért azt hittem, hogy nélkülem jobban fog boldogulni. Vajon hogy alakult volna az életünk ha velem éli át az átalakulás folyamatát, és én tanítom meg mindenre? Ez az amit soha nem fogok megtudni. Eltanultam a kis bájitalát Rachtől amitől az alkohol rám is hatni fog majd szépen beültem a közeli kocsmába. Csupa balhés ember, remek, alig várom hogy belém kössön valaki. Lehet az kéne, jót verekedni. Leülök az egyik sarokba egy üveg Johnny-val aki a legjobb barátom lett, és nézetem az embereket kibe kóstolhatnék bele... Majd megakad a szemem egy nőn aki közeledik felém.. ám legyen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 6:42 pm

Eredményes napja volt: azon kívül, hogy hosszas felderítés és játszadozás után elvégezte a munkáját, sikeresen beiratkozott a helyi iskolába is. Meglehetősen nehéz volt boldogulnia, már csak az adataival és az irataival is - van belőlük néhány -, de sikerült. Újra a diákok sorait gyarapítja. Hogy ez neki, vagy a tanárainak lesz szörnyűbb, már igazán a jövő zenéje. Jelenleg épp elég lesz amiatt aggódnia, hogy kellőképp elbúcsúztassa a szabad, gondtalan, dolgozó mindennapjait. Bár sok namelessit ismert meg az elmúlt napok, hetek folyamán, ezúttal egyedül indul el ünnepelni, vagy inkább gyászolni. Tudja, hogy hamarosan úgyis társaságra lel.
Nem válogat, mindjárt az első szembejövő bárt választja kikapcsolódása helyszínéül. Ugyan kissé elbizonytalanodik a döntését illetően, mikor belépve tüzetesebben szemügyre veszi a vendégeket és a kiszolgálókat, mindent és mindenki mást... Szinte beleszédül a lámpafényben megcsillanó hegyes szemfogak látványába, de nem hátrál meg, egyenesen a pulthoz sétál.
- Egy abszint lesz - mosolyog rá a csaposra, miközben egy gyors mozdulattal igazítja meg a sálját. Ezúttal nem a fagyos, téli szél miatt lesz hasznos kellék.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 7:10 pm

Mikor megpillantom a szőke ciklon csupán levágom a poharamat. Erélyesebben mint szerettem volna hisz egy kis fölösleges lőre ki is buggyant a poharamból. Oh micsoda pazarlás. Nem is tudom mióta vagyok itt, csak hogy a második üvegnél tartok. Kiss bizonytalanul, de felállok majd hajamat hátra nyalva levágom magam a lány mellé kezembe az üveggel. Hogy miért nem esek neki azonnal, itt ahol senki nem szólna rám? Hol maradna a nemes élvezet? Én kiélvezem minden cseppjét... hahah szó szerint.
- Szóóóval. - nézek rá. - Egyedül? Tuti valami bátor csajszi vagy. - kacsintok rá, majd a egy poharat kivéve a pultról miután a csapos elfordul öntök magamnak, ezzel is kimutatva hogy úriember vagyok mélyen belül
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 8:47 pm

Kevés vámpírral találkozott élete során, és bár nem fél tőlük, mégsem mozog olyan magabiztossággal ennyi példány között, mint az rá vallana. Tisztában van vele, hogy ezúttal ő marad alul a táplálék láncban, így nem is áll szándékában bármivel is felhívni magára a figyelmet. Akkor sem, ha a normálisnál talán jobban élvezi a kiszolgáltatottságát. Sosem volt még ennyire izgatott!
Leplezetlen kíváncsisággal pillant körbe újra és újra, ám egy percre sem feledkezik meg a ruhája rejtekében lapuló számtalan fenyverről. Főként, miután egy férfi helyet foglal mellette.
Egy részeg vámpír?
Bársonyos nevetés tör fel a torkából a bók hallatán.
- Biztos, hogy ezt a szót akartad használni? - kérdezi ravasz mosollyal az arcán, majd belekortyol az italába.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 9:06 pm

Csak elvigyorodom a kérdésén.
- Őszintén szólva kislány semmiben nem vagyok biztos jelen ... állapotomban. - vigyorgok és mikor a kis hölgy megkapja az itókáját jelzem, hogy én állom. - Szóval. Most komolyan. Tudod hova sétáltál be? - szeretném tudni mielőtt kieresztem karmaimat az illető biztos e hova tévedt be és még is mit vállalt. Bár jelen pillanatomban másban is benne lennék, mint egy szimpla evésbe... Remélhetőleg a kislány bevállalós és végre lesz egy lazulós estém mikor végre mindent elfelejthetek. Ledöntöm a poharam tartalmát pár másodperc alatt, és már öntöm is a következőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 9:24 pm

Hátradől a széken és keresztbe teszi a lábát, igyekezve, hogy ne nézzen túl hosszan a férfi szemébe. Helyette inkább a poharával játszik, miközben válaszol.
- Sejtem, és ez is elég - emeli meg a fél szemöldökét, mosolya azonban egy pillanatra sem tűnik el az arcáról. - Remélem, nem akarod elrontani a szórakozásomat. Olyan kellemes itt, nem? - kacsint rá.
El tudja képzelni, milyen fizikai ereje lehet egy vámpírnak, mégsem kételkedik benne, hogy el tudna bánni vele, amíg ilyen állapotban van, ezért nem is zaklatja fel különösebben a társaságának kiléte.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 9:44 pm

Csak megtámasztom a fejemet a pulton miközben nagy szemeimmel pislogok szegény szerencsétlen áldozatomra. igen szeretek az étellel játszani fogyasztás előtt.
- Elrontani ? Ugyan én semmi jónak nem volnék az elrontója. Ami azt illeti, pont azon mesterkedek, hogy az estéd még jobb legyen, sőt mi több felejthetetlen. - kacsintok , bár ez tudom rossz duma, még is leszarom módon kikívánkozik.
- Mi volna neked egy felejthetetlen este ? - kérdezem őszinte érdeklődéssel. Mindig is érdekeltek az emberek titkos kis vágyai.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Dec. 17, 2016 11:19 pm

Jobb lett volna, ha már az első lépés után visszafordul. Ha keresett volna egy olyan helyet, ahol elengedheti magát és anélkül lazíthat, hogy több húsz, harminc gyilkos szemfog mered vissza rá, melyek ártalmatlannak tűnnek ugyan, ám hiába uralkodik hasonló hangulat itt, mint egy egyszerű bárban, a halál íze terjeng a levegőben. Ami azt illeti, otthon kéne hogy érezze magát. Meglehetősen kevés különbség van közte és a vámpírok között. A gyilkolás ugyanúgy az élete szerves részét képezi, még ha nem is az éhség, az ösztön vezérli.
Ilyen társaságban ráadásul meglepően könnyű megfeledkezni az erőviszonyokról. Egy pillanatra sem hagy alább a figyelme és az abszintot is lassabban issza a megszokottnál, hogy ne veszítse el a józanságát, a mosolya viszont olyan gondtalanul őszinte, hogy már-már a veszélyérzetét kérdőjelezi meg. Ez a pasas nem tűnik többnek egy egyszerű, részeg férfinál, velük pedig elbír.
- Felejthetetlen? Amennyiben? - kérdez vissza kihívóan.
Ám ahelyett, hogy megválaszolná, ő maga teszi fel a kérdést. Lauren engedélyez magának néhány másodpercet, hogy átgondolja a választ.
- Amit túlélek, és még a vérszintem sem csökken közben - vigyorog rá. - Szerinted megoldható?
Szívesen belemerül az igazi felejthetetlen este ecsetelgetésébe is, de jobb, ha előtte ezt is tisztázzák.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyVas. Dec. 18, 2016 6:55 pm

Őszinte leszek, szinte vérfagyasztóan. Nem nagyon figyelek oda. Egyszerűen az elmémbe elvagyok a saját kis világomba, amit a nagy közönség jobban jár ha nem lát bele. Tartom a szemkontaktust szinte ijesztően, de én magam épp a pia mámorító hatásait élvezem. Oh de jó is az alkohol. Itt fél karommal magamhoz is ölelem az üvegcsémet. Mert ahogy jó öreg gyermekek mondanák: enyimé.
- Hát a felejthetetlen az én szótáram szerint olyan, mint amit nem felejtesz el, és borzasztóan élvezel. - tekintek rá , majd az üvegemre, majd ismét rá. - De persze te is jöhetsz. - nevetem el magam, de csak vissza fogottak természetesen.
A kijelentésére nagyon is oda figyelek, felkeltette az érdeklődésemet. Ennek kimutatását úgy mutatom ki, hogy kihúzom magam.
- Oh ne aggódj. Vén vagyok de nem öreg... mármint ez azt hiszem nem így van. A lényeg, hogy tudom mit csinálok, és szeretek a hölgyek ... kényelmében járni. - itt megfogom nemes kacsóját és adok neki egy alkoholos cuppanóst.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyPént. Dec. 23, 2016 6:48 pm

Megemeli a bal szemöldökét, majd szinte azonnal kitör belőle a nevetés.
- Áruld el, hogy érted el, hogy hasson rád az ital? Ez valami helyi sajátosság?
Nem hallott még róla, de persze a vámpírokról is vajmi keveset tud, azt is leginkább Jamestől, aki önszántán kívül osztott meg vele újabb információkat - dehát mint tudjuk, az efféle, tapasztalatokon és következtetéseken alapuló tudás a legbiztosabb.
Vele szemben ez a férfi egyáltalán nem hiteles most, hogy már azzal sincs tisztában, miket beszél. Lauren némi fenntartással hagyja, hogy a vámpír magához húzza a kezét és amint elengedik, máris visszakozik. Nem túl gyorsan, de nem is olyan lassan, mintha gyanútlanul viszonyulna a másikhoz. Még ő sem viselkedhet teljesen nyugodtan minden szituációban.
- Valóban? - kérdez vissza kihívóan, majd ismét belekortyol az italába. A pohara pereme mögül mosolyog vissza. - Mindkettőről szívesen hallanék még.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyPént. Dec. 23, 2016 9:36 pm

Csak flegmán felnevetek a kérdésére, majd komolyan... halálosan komolyan nézek rá és csupán a fél szemöldökömet felemelve elkezdem tanulmányozni.
- Úgy gondolja kedves hölgyem, hogy felfedem maga előtt a titkomat? - felháborodott tekintettel nézek rá, majd újból az üvegért nyúlok egy életmentő kortyokért. Teljesen eszem ágában sincs elárulni, még csak az hiányozna, hogy az amúgy is veszedelmes vámpírok ráadásul még részegen is kóvályognak.
Majd ismét bevetve a csáberőmet erősen elkezdek flörtölni a hölggyel és célozgatni. Most nagyon is jó lenne oly módon is kieresztenem a fáradt gőzt.
- Ha ennyire kíváncsi, és türelmetlen ... javaslom vonuljunk vissza... van itt egy privát.. bódém. - elnevetem magam ezen a szón, rohadtul nem ezt akartam mondani de... tetszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyPént. Dec. 23, 2016 9:59 pm

Rezzenéstelen arccal néz vissza rá.
- Miért ne?
Ez a kérdés sok mindent eldöntött már - a férfi flörtölése viszont láthatólag annál kevésbé. Vagy ha egyébként nem is, hát Laurennél mindenképp hatástalan. Hiába a csinos arc és a lehengerlő mosoly, egy ilyen kótyagos férfin, fiún csak nevetni tud, mást aligha kezdhetne vele. Mégis hogy képzelte, hogy ő, vagy akár bárki más vele tartana, miután ilyen közönségesen kezdett célozgatni? Egyértelműen nem zárkózott el előle, ugyanis kíváncsi volt rá, hogy mivel kecsegteti majd. Annyit hallott már a vérszívók bájairól, és lám, itt vannak körülötte annyian, ő pedig sem veszedelmet, sem mást nem érzékel ebből a világból. Sőt mi több, mulat rajta. Úgy tűnik, ma sem elégíti ki a kíváncsiságát, vagy ha mégis, hát úgy, hogy sokkal inkább elveszíti az érdeklődését.
- Ne vedd sértésnek, de nem tűnik valami felejthetetlennek. - válaszolja mosolyogva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyVas. Dec. 25, 2016 11:18 am

Mikor azt hiszem végig célegyenesben vagyok, a lányka igazán letör a végére. Azt hittem benne van a dologban, most akkor miért nincsen? Összehúzott szemekkel nézek rá, majd mutató ujjamra a lehető legkomolyabban a karjára bökök, finoman persze.
- Te most szórakázol velem kicsi lány? - csak csalódottan felsóhajtok, beletúrva a hajamba.
- Hidd el azonnal kijózanodok akkor... ez nem vámpír varázs csupán a férfiak egyik képessége. - nevetem el magam. Mintha ő még sose mondott volna véletlenül rossz szót. Én még józanon is ezt csinálom. De itt színpadiasan felállok, majd mögé osonok. Finoman, és lassan a vállára teszem a két kezemet majd oda hajolok a fejel mellé.
- Kicsi lány, nem tudod mit hagynál ki... vannak dolgok, amiket... - itt az egyik kezemet felemelem a válláról, és egyszerűen az egyik üres pohár felé mutatok. Párat pöccintek az ujjammal majd egy apró tűz emberkét varázsolok bele, aki táncolni kezd. - ... varázslatossá tudok tenni és felejthetetlenné. - itt varázsolok még egy emberkét aki táncolni kezd a másikkal. Mikor észre veszem kicsit elbambulva nézi őket, csettintek is eltűnnek. - De ha nem, nem... keresek mást. Bár meg kell valljam csalódott lennék, mert fel keltetted az érdeklődésemet. - felegyenesedek, majd mellé lépek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyVas. Dec. 25, 2016 3:02 pm

- Miért tennék ilyet? - kérdez vissza ártatlanul, azonban szinte azonnal visszalopózik az arcára a jól megszokott, letörölhetetlen mosolya.
Felnevet a férfiak különleges képességén. Talán tényleg nem ártana, ha kijózanodna, feltéve, hogy ettől függ a humorérzéke.
- Természetesen - bólint megértően.
Izmai ösztönösen megfeszülnek, mikor a másik feláll és a háta mögé lép, a jéghideg érintéstől finom borzongás fut végig rajta. Nem olyan tartózkodó ő, hogy zavarba hozza az ilyesmi, csakhogy egyáltalán nincs hozzászokva a vámpírok közelségéhez. Csupán most tudatosul benne ismét, hogy szinte a szó szoros értelmében a halállal játszadozik. Emlékeztetnie kell magát, hogy minden a rendelkezésére áll ahhoz, hogy rövidre zárja a csevejt, méghozzá észrevétlenül. Persze, ki tudja, mennyire gyanakvóak... és hogy valóban számítana-e, hogy igazi érvekkel vádolják, vagy sem.
- Nem gondolod, hogy elhamarkodott lenne máris a bódédban kezdeni? - kérdezi halkan, miután vége szakad a varázslatos előadásnak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzer. Dec. 28, 2016 10:18 pm

Gondoltam hogy a kis abrakadabrám célt fog érni. De a kérdésére kicsit megrökönyödöm. Nem, nekem pont az kéne, hogy rögtön oda menjünk. Csak mosolygok rá, majd a másik oldalára ülök.
- Még is mit szeretnél előjátéknak? - mellettem ülő vámpírcsajtól elveszem a koktélját, ami... rózsaszín kacskaringós szívószállal. Egy na-t benyög de én csak hátra pillantok rá, majd befogja. Vissza nézek a prédámra, majd minél szexisebben próbálom bekapni azt a szívószálat. De giccseset iszik, a jó vért így elpazarolni. Kicsit köhögök tőle.
- Jól vagyok. - jelzem. - Ironikus lenne ha egy vámpír belefulladna egy rózsaszín koktélba. - itt elgondolkodom és eszembe jut erre Ő, hogy mit vághatna is vissza.... - de gyorsan egy szívásra kiiszom a koktélt, már kezdek kijózanodni, és az nem tetszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyCsüt. Jan. 05, 2017 9:25 pm

Mivel hirtelen nem jut eszébe egyetlen csattanós válasz sem, inkább az italának szenteli a figyelmét, amíg az incidens zajlik.
- Jól áll a színe - jegyzi meg. Ez amolyan "egészségedre" jókívánság a részéről, ami, úgy tűnik, hamarosan célt is ér, a pasas ugyanis pillanatokon belül fulladozni kezd a cukormáz-koktéltól... Lauren pedig igyekszik visszafojtani az egyre csak kikívánkozó nevetését.
- Tudod mit? Meggondoltam magam.
Egy hajtásra kiissza a saját italát, hogy aztán egy kecses mozdulattal álló helyzetbe tornázza magát.
- Indulhatunk, hacsak nem vonod vissza az ajánlatodat.
Zsebre dugja a kezét és hátrál pár lépést az ajtó felé, a biztonság kedvéért az egyik tükröződő üveget szemlélve, nehogy nekiütközzön egy vámpírnak, aki vacsora felhívásnak tekintené a gesztust. Ha követik, követik, ha nem, nem: úgysem akar tőle semmit, csak játszadozni egy kicsit, erre pedig máskor, mással is ugyanúgy adódhatna felejthetetlen alkalma. Pláne anélkül, hogy éhes vámpírok egész serege gyűlne köré.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptySzomb. Jan. 07, 2017 7:36 pm

A koktél nem is tudom, ez is az én amolyan csábítok hülyeségem ami persze rosszul sült el.
- Köszönöm, szeretem ezt a színt, kiemeli szőke szemeimet. - pislantok rá párat. Majd pár perc elteltével pártforduláson esik át. Csak meglepetten pislantok rá párat ismételten, és meglepetésembe nem tudom igazán... mi legyen. Őszintén szólva nem hittem volna hogy valójában célt is érek. Úgy voltam velem max egy jót szórakozok, mert azt már első pillanatban letudtam szűrni, Ő nem olyan könnyű nőcske fajta. De csak megdörzsölöm tenyereimet és már is felpattanok.
- Ahogy a hercegnő óhajtja. És hova akar felséged menni? Van egy sejtésem nem ebbe a koszfészekben akar... mulatni. - hajolok meg előtte színpadiasan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 EmptyVas. Jan. 22, 2017 12:33 pm

Jót nevet a másik "szőke szemén". Gyanítja, nem csak az ital az oka annak a rengeteg sületlenségnek, amit a vámpír összehord, ez pedig még biztosabbá teszi az elhatározásában. Miután eltűnt az utolsó korty is a poharából, fizet és távozik, méghozzá a herceg társaságában.
- Azzal is megelégszem, ha nem én jelentem az asztalon lévő ételt ott, ahová megyünk - mosolyog rá, majd belekarolva indul el kifelé, olyan magabiztosan és kecsesen, ahogy csak tőle telik. Mégsem tudja leplezni a megkönnyebbülését, ami apró sóhajként hagyja el a száját, amint becsukódik mögöttük az ajtó.
- Gyakran jársz ide? - Ezzel egyúttal azt is megtudhatja, hogy mióta tartózkodik itt.
Mivel nem beszéltek meg semmi konkrétat, a főutca felé veszi az irányt. Eddig bármilyen típusú üzletre, vagy szórakozóhelyre vágyott, azon a környéken megtalálta az igazit. Ma sem lesz másképp.
- Még be sem mutatkoztál - feddi meg kacéran, bár ennek van ma este a legkevesebb jelentősége.

// Mehet is oda a következő c:

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomFekete Whiskey Bár - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fekete Whiskey Bár   Fekete Whiskey Bár - Page 3 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Fekete Whiskey Bár
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Városközpont-
Ugrás: