Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 A Grimm kastély

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous


A Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: A Grimm kastély   A Grimm kastély EmptySzomb. Nov. 03, 2012 9:10 pm

Télen a legszebb, noha az év minden napján fergeteges látványt nyújt. Igazi impozáns mágus lak, nagystílű, monumentális, tele titkos ajtókkal, lépcsőkkel, beszélő, gondolkodó képekkel, tükörajtókkal, labirintusokkal. A család tagjai fogadásokat, ünnepélyeket rendeznek a kastélyban, valamint kiadják egy-egy a kastélyban megszállni kívánó turistának. Természetesen ide nem léphet akárki, hiszen szigorú védő varázs óvja a hófehér máguslakot. Úgy tartják a fehér mágusok különleges erővel bírnak, ezért építette annak idején James Grimm az egész kastélyt fehérre. Építészeti csoda a kastély, mindenkinek érdemes megnézni.


A Grimm kastély 418297_207187832710832_354453551_n
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

A Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Grimm kastély   A Grimm kastély EmptyPént. Nov. 16, 2012 6:31 pm

Ed

*Fekete bakancs alatt nyüszít az avar,reccsen az ág,ahogy áthatolva a fás erdőségen megpillantja a monumentális,hófehér csodát. Megáll egy pillanatra,nem többre,de ennyire igen. Sok szemet gyönyörködtető architektúrát látott már,de ez a kastély azon kevesek közé tartozik,amelyek önmagukban is művészetnek tekinthetők. Óceánkék szemei végigpásztázzák a Grimm lakot. A fél perc néma mélázás után tovább indul,hajthatatlanul és rendíthetetlenül a kastély felé,ahogy K. tette Franz Kafka Kastélya felé,amit soha el nem érhetett. Derryl Cooper viszont nagyon is elér ehhez a bizonyos kastélyhoz.
Szeles novemberi reggel van,csípős és egyre hűvösebb. Coppernek viszont meg se kottyan,hiszen kanadai,ahol novemberben -20 fok szokott lenni. Hogy januárban mennyi,azt nehéz lehet egy mérsékelt övön lakó embernek elképzelni.
Áthalad a hídon,eléri hát a jelenlegi célják,a Grimm leszármazottak kastélyának ajtaját,kapuját. Felnéz,fölé magasodik a fehérség,mint egy égig érő paszuly.
Bal ökle megmarkolja a réz kopogtatót és zörget.
A Grimm családhoz érkezett,ki máshoz? A kapcsolatot az ifjú Edward Grimmel vette fel,a családfő fiával. Remélehetőleg otthon találja. Mikor beleásta magát a Grimm históriákba és a Grimmek életébe,hosszú könyvtárazgatás és antikvárium-járás után rábukkant a ma élő rokonokra,közvetlen leszármazottakra.Varázslók,nem vitás. Levélírással nem bajlódott,ki tudja meddig tartott volna míg idáig elér-vagy hogy elér-e egyáltalán-,de az internet csodáinak hála és a közösségi oldalakna,két kattintás alatt megtalálta a fiút. Így vette fel vele a kapcsolatot és jelezte,beköltözne a városba. Azt a választ kapta,hogy ennek semmi akadálya. Hát akkor lássuk,mi lesz ezután. Mágusok,vérfarkasok,halottak és vámpírok között...egy vadász. Ezt persze senkinek sem kell megtudnia. Csak látszólag bárány ő a farkasok között.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


A Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Grimm kastély   A Grimm kastély EmptyPént. Nov. 16, 2012 7:46 pm

Tegnap este fürödni voltunk a haverokkal, ma szétposhadva fityegek az ágyon. Egyszerű fehér pólóban és farmerban vagyok, egyik lábam feltettem a fotel tetejére és kapcsolgatom a tv távirányítóját. Semmi nincs benne. Csengetnek, ez fura, odanézek a szobalányra, mikor elsuhan mellettem kinyitni az ajtót, aztán vállat vonva visszafordulok a zsiráfok felé. A zsiráfok szaporodása... Kezd érdekes lenni, felülök, mire visszatopog a szobalány, hogy engem keres egy férfi. Férfi? Rossz hír. Felállok, biccentek a szobalánynak, ahogy elhalad mellettem és kimegyek a fogadóba, hát tényleg egy férfi! Reménykedtem, hogy mire kimegyek nő lesz belőle, de nem. Remélem nem azért jött, mert hallotta milyen jó kurva voltam.
- Már nem csinálom
Nézek rá köszönés helyett kissé flegmán, aztán nagy nehezen beugrik a facebook. Ott láttam az ürgét! Fenn van a facebookon! Lajkoltam is valamijét. Sőt! Megböktem!
- Ahááá
Ül ki képemre a felismerés gyönyöre, rögtön kezet nyújtok.
- Üdvözlöm városunkban Mr, én vagyok A Grimm
Máris főnöknek képzelem magam... Mindig ezt mondom, olyan mintha azt mondanám a Grincs!
- Maga akar itt lakni, ugye? Jöjjön, jöjjön az irodámba.
Vigyorgom, nah ná, hogy nem az enyém, hanem az apámé, dehát ha ő utazgat... Egyszem örökös vagyok.
A Grimm kastély Tumblr_mdef21fOwM1rc0v7lo1_500
Vissza az elejére Go down
Derryl Cooper
Vadász - mágus
Derryl Cooper

Faj :
Ember (mágus)
Kor :
37
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
84

A Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Grimm kastély   A Grimm kastély EmptySzomb. Nov. 17, 2012 3:57 pm

*Megérkezett. Itt áll a kúria előtt és kopogtat. Nem is kell soká várnia,egy szobalány ajtót nyit. Közli vele,hogy Edward Grimm-et keresi,közben a szobalány betessékeli a nagy előcsarnokba. Csak egy pillanatig futtatja végig a szemét a helyen. Egyik keze a zsebében,a másikkal a vállán levő hátizsákot fogja. Pár percen belül egy kissé szétcsúszottnak tűnő kölyök kecmereg ki az egyik szobából,felismeri a rengeteg fénykép alapján,amit a kis modell feltöltött magáról. A srác furcsán kezdi a beszélgetést,Derryl nem tud rá mit felelni,fogalma sincs miről beszél,inkább nem is kérdez rá*
- Szervusz öcskös, tegezz nyugodtan. Igen, én vagyok Derryl Cooper,én írtam rád,hogy szeretnék a városba költözni.
*közli a nyilvánvaló tényt,ami a zöldfülűnek is leesett útközben és követi,ha megindul az "irodája" felé,amiről nem nehéz kitalálni,hogy valószínűleg apucié. A ház üresnek tűnik,talán a szülők nincsenek otthon*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


A Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Grimm kastély   A Grimm kastély EmptyVas. Nov. 18, 2012 3:20 pm

Mert olyan perverz cukros bácsi feje van és néha azt hiszem az orosz maffia bárhol utol érhet, még akkor is ha zöld vagyok és tönkretehetem a karácsonyt! De nem, ez egy halandó ember, aki ki tudja mi okból itt akar élni, ahol minden lénynek van minimum egy titkos szarva valahol. Egészségére. Beljebb engedem, remélem a szüleim nem ezért fognak kitagadni.
- Aha, emlékszem, megjegyeztem, mert nagyon fura, de majd mesélek róla és csak aztán írom alá a letelepedési engedélyt, jó? Nem akarom áltatni, hogy ez a legbékésebb hely az országban.
Még a végén leharapja a fejét valami és akkor aztán tényleg én leszek a hibás! Betuszkolom magam egy ajtón, majd kinyitom nagyobbra, hogy Derryl is beférjen.
Levetem magam apám székére, a fejem kissé hátra döntöm, hosszú ujjaim egymásnak támasztom, picit csücsörítek, mintha nagy, komoly és fontos ember lennék. Meg sem fordul a fejemben, hogy még viccesebb vagyok, de ha Derryl röhögni fog, röhögök én is vele magamon, meg majd azt mondom az apám és az ügyvédeket parodizáltam ki.
- Na, szóval. Miért pont Nameles town?
Teszem fel az első fontos kérdést. Nem rám tartozik, de ha már fontos emberek... eljátszok egy pszichológust is.

// nyitok egy irodát, oda írhatnál már Smile//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomA Grimm kastély Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Grimm kastély   A Grimm kastély Empty

Vissza az elejére Go down
 
A Grimm kastély
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed :: Grimm kúria-
Ugrás: