Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Fogadószoba

Go down 
SzerzőÜzenet
Árny
Admin
Árny

Családi állapot :
Olyan nincs.
Hozzászólások száma :
8
Tartózkodási hely :
Everywhere

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Fogadószoba   Fogadószoba EmptyKedd Jún. 24, 2014 2:42 am

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptySzer. Jún. 25, 2014 5:20 pm

To: William

Egy kifejezetten úrias látogatásra készül, ami tőle bár messze áll, mégis szükségesnek érzi hiszen mint mindig, most is célja van. Ezzel a látogatással is, és két nappal ezelőtt küldött egy kis kártyát az Úrnak hogy beszédet kíván vele váltani, és érkezésére a harmadik nap éjszakáján számítson. A pecséten a Király Szeme volt. Nem várt választ erre az üzenetre, nem is kapott mindenesetre most emberi léptekkel jelent meg a birtok kapuja előtt, és az előkerten keresztül sétál az impozáns épület felé. Sötét farmernadrágot visel, erős bakanccsal, a mostani kor öltözködése tetszik neki, kifejezetten érdekesnek találja ezt, valamint egy egyszerű vörös ing és egy nehéz bársony zakó. Minderre vette fel a könnyű kis fekete kabátot, ami a széltől óvná ha érezné még a hőmérsékleteket. A kastélyba belépve körülpillant, felméri a terepet és tisztán érzi hogy a vendéglátója a dolgozó szobájában van, így hát ő maga is arra veszi az irányt. Hollófekete haja megcsillan a gyér fényben, felemás tekintete pedig hidegen ragyog. Puhán, ruganyosan veszi a lépcsősor akadályát, és két rövid koppantást követően, megvárva a beinvitálást, belép a a helységbe, és gonosz nézése elé máris William Darklore kerül, akihez ma érkezett.
- Gyönyörű éjszakánk van, nem igaz William? - mosolyodik el farkas mosollyal, megvillantva hosszú szemfogait, amitől egészen bestiális lenne az arc szerkezete ha nem mosolyogna mellé. Érződik rajta a kor, és a veszedelem, hiszen nem akárki ám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptySzer. Jún. 25, 2014 5:52 pm

Elgondolkozva néz kifelé az ablakon, kezeit a háta mögött összekulcsolta. Elméjében újra és újra átfutatja az üzenet tartalmát. Nem volt valami bőbeszédű, egy ok miatt teszi félre a teendőit, és fogadja Lucient. Az ok, a jel volt, ami a levélen volt. Nem nagyon ismeri Lucient, de a véleménye megvan róla. Nem is lehetne jó ura a város vámpírjainak, ha nem tudna mindenkiről valamit. Halványan elmosolyodik, és hátranéz a válla felett. Hiába volt emberi füleknek hangtalan. William bármikor meghallja a személyes szolgáját, kit már egy jó ideje a bizalmába fogadott. S’ hiába volt idősebb vámpír Williamnál, mindvégig hűségesen szolgálta a férfit.
- Julian. Kérlek, legyél olyan kedves, és hozass fel egy üveggel a legjobb vérünkből. Vendéget várunk.- mondta barátságos, kedves hangon az agg külsejű vámpírnak. S’ mikor elhagyta a szobát, William ismét az ablakon nézett kifelé. Már messziről látta a közeledő férfit, és a ruházatát is. Úgy fintorodott el, mintha valami savanyúra harapott volna. Ha már beszélni akart a város urával, illő lett volna ehhez a megfelelő öltözéket is felvennie. William is kifogástalanul néz ki. Fehér ing, sötét nyakkendő, selyem, fekete zakó, és így tovább.
- Köszönöm Julian. Most pedig elmehetsz, ma már nem lesz szükségem rád. Oh, és Julian, ha kérhetném, most ne a városban keres ártatlan hölgyeket. Ha lehet, akkor érd be a fizetősökkel.- Julian letette az asztalra a vért, és két poharat, majd továbbállt. Majd pár pillanat múlva kopogtattak az ajtón.
- Szabad…- szembefordul az ajtóval, és tekintetét egyenesen Lucienre fűgeszti. Arcán nincs érzelem, semmi, csak az üresség.
- Kifejezetten kellemes. Kérem, foglaljon helyet, Lucien.- intett a kezével, az asztalával szemben lévő két szék közül az egyikre. S’ míg Lucien helyet foglal, William is így tesz.
- Vért, esetleg?- ha kér a vendég, akkor az üveg mozgatásával oldja meg a töltést, és a pohár célba jutatását is, majd saját magának is tölt.- Tehát. Mi volna az a titokzatos ok, amiért találkoznunk kellett?- és még várja a választ, addig lassan kortyol a saját véréből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptySzer. Jún. 25, 2014 6:10 pm

Belép a helységbe, és pillantását körülhordozza mielőtt a férfire és annak kifogástalan öltözékére fókuszálna. Lucien nem az elegancia híve, legalábbis nem a szó hagyományos értelmében, ámbár így is sokkal szalonképesebb fest mint általában szokott. Az öltöny nem neki való, ő megmarad a régi korok hagyományos darabjainál mint a bársony zakó, a széles haragujjú mivoltában. Az invitálásra helyet foglal, kecses ragadozóhoz méltóan, és úriasan keresztezi a lábát bokánál, ahogy kényelembe helyezi magát, és a véres palackra pillant, valamint a mellette lévő pohárra. Milyen gyönyörű, és mégis mennyire törékeny, egyetlen gondolat elég lenne hogy csak szilánkok maradjanak a nyomában.
- Igen köszönöm, elfogadom - válaszol udvariasan a kínálgatásra hiszen ragadozó, nem veti meg a vért ebben a formájában sem, noha ő maga is sokkal jobban szeret valakinek a torkára tapadva étkezni. Figyeli ahogy a vörös, életet adó folyadék a palackból a pohárba vándorol. Nem biztos benne hogy William tisztában van azzal, hogy kicsoda is ő pontosan, bár azért a szeme elég árulkodó lehet. Senkinek nincsen vérvörös szeme a Királyon kívül. Kezébe fogja a poharat, ujján megcsillan egy gyűrű, semmit mondó kis darab, csak számára értékes. Belekortyol a vérbe mielőtt válaszolna az oly kézenfekvő, oly logikus kérdésre.
- Igaz. Először is köszönöm hogy időt szakított rám ma éjjel - szólal meg udvariasan, hiszen bizonyára akadna jobb dolga is a férfinek, bizonyára a csinos Lady vonzóbb társaság mint egy titokzatos vámpír, aki nem régen bukkant fel a semmiből.
- A kedves unokahúga, Sinéad Darklore miatt vagyok most itt. Felkeltette érdeklődésemet a kisasszony és azt szeretném hogy alkalomadtán ha Ő is úgy fogja gondolni, ne álljon a kettőnk útjába - mondja ki végül mit szeretne, és a végén sem fenyegetőzik, egyszerűen csak egy kérés ami elhangzott, hiszen ez úgysem William-en vagy akár rajta múlik, hanem Sinéadon is, de már előre gondol, és nem akar egy dühös családfőt a nyakába. Nem mintha lenne félnivalója, de jobb a békesség, és nem emel kezet senkire ha nem muszáj, bár Sinéadot akkor is meg fogja szerezni. Szép szavakkal, erőszakkal, akármivel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptySzer. Jún. 25, 2014 6:26 pm

- Nem tesz semmit. Egy fajtám bélire mindig van időm.- mondta nyugodt hangon. Habár ez annyira nem volt igaz. A házába fogadni valakit, akiről szinte nem is tud semmit. S’ habár a szeme árulkodó, találkozott már a királlyal, tudja, hogyan is néz ki, és lehet akárki Lucien. William csak a királynak tartozik hűséggel, senki másnak.
Ha kezdő, és ifjú lenne, akkor talán most a torkára szaladt volna az itala. Ám nem volt az, így csak annyi történt, hogy egy kicsit nagyobbat nyelt. Lassan tette vissza az asztalra a félig üres poharat. Ujjait összefűzte, és malmozni kezdett a mutatóujjaival. Nem kifejezetten tetszett neki az a téma, ami felé tartottak.
- Vér szerint az unokahúgom, de jobban szeretek úgy gondolni Sinéadra, mint a lányomra. S’ ami pedig azt illeti, nagy az esélye annak, hogy ott fogok állni. Mivel jóformán nem tudok semmit magáról, kedves Lucien. S’ ezért nem is gondolom helyénvalónak, hogy engedjem a találkozgatást. Természetesen, ha többet megtudok magáról, Lucien, akkor a véleményem változhat. Tehát kérem, meséljen magáról, és ha úgy gondolom, hogy megfelelő lenne a lányom számára, akkor nem fogok az útjukba állni. Ámbár még mindig ott van Sinéad véleménye is, amit tiszteletben tartok, és ha Ő nem akarja ezt, akkor nem kényszerítem rá. Remélem ebben egyetért velem, Lucien. Oh, és mielőtt elfelejteném, ha bármi, ismétlem, bármi baja lesz a lányomnak, nos, akkor természetesen számíthat a megfelelő megtorlásra, és a városból való, végleges kiutasításra is.- továbbra is nyugodtan beszélt, mintha csak az időjárás lenne a téma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lioncurt
Városlakó - Vámpír
Lucien de Lioncurt

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Nőtlen
Hozzászólások száma :
35

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptySzomb. Jún. 28, 2014 7:24 pm

Enyhén felhúzza vörös szemének, íves szemöldökét, hiszen van egy olyan sejtése hogy a levelén lévő pecsét miatt nyert ilyen hamar audenciát a férfitől, amire amúgy semmi szüksége nem lenne, éppen csak udvariasságot és türelmet gyakorol, ebben a rohanó, türelmetlen, és mocskos világban. Visszafogja magát, kifejezetten tudatosan, hogy ne áramoljon a sötét, fojtogató vámpír ereje ebben a városban, ami oly érzékeny a természetfeletti közösség minden kis rezzenésére, és mozzanására, itt ahol az a Darklore család uralkodik, Victorius nevében úgymond. Meghallgatja a magyarázatot hogy valószínűleg egymás útjába kerülnek, de csak egy farkasmosolyra húzza az ajkait, William talán jártas lehet a régi legendákban, így talán rájöhet egy valaha egy felemás szemű fiú volt az oka az első nagy háborúnak. Bár abban nem biztos mennyire volt pontos a krónikás, mikor a feljegyzéseit írta.
- William, maga félreért engem. A látogatásom puszta udvariasság, ugyanis semmi szükségem nem lenne a beleegyezésére, sem az ellenkezésére. Ez pusztás egy gesztus volt a részemről, ami azt illeti. Nincs szükségem az áldására vagy átkára ha találkozni kívánok a bájos Sinéaddal - jelenti ki mély, hideg, egészen eljegesedett hangon, a fiatalabb vámpíroknak biztosan megremegne a lába, de William már tapasztalt vén róka, nem számít semmiféle reakcióra, de azért feltámad az ingerültsége, nem szereti ha egyből nem sikerül neki valami.
- Azonban, mint azt az előbb hangsúlyoztam, tekintettel leszek Sinéad véleményére, és nem kényszerítem erőszakkal semmire sem, emiatt nem kell aggódnia - jelenti ki még mindig hűvösen, és a szeme sem rebben, a fenyegető szavak nem jelentenek neki semmit. Úgy is azt fogja tenni, amit csak akar.
- Ámbár legyen. Való igaz, hogy nem vagyok túl ismert a köreinkben, de ez csak nézőpont kérdése. Lucien de Lioncurt vagyok, az egyik kései 17-dik századi földbirtokos után, és jelenleg nem vagyok érdekelt a világ dolgaiban, szunnyadtam ötven évvel ezelőtt aktivizáltam magam ismét. Az árnyékban jártam a világot és végül ide hozott az utam, a városba - foglalja össze röviden, azt a csekély információt amit tudni érdemes róla, de bízik benne hogy William úgyis kérdezni fog ha valami más érdekli. Valahol mélyen, állatias ösztönökkel bízik benne hogy a családfő neki fog menni, noha tudja, ennél azért sokkal kiegyensúlyozottabb a Darklore családfő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Fogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba EmptyKedd Júl. 01, 2014 5:02 pm

Haloványan elmosolyodik Lucien szavain. A jelek szerint, talán mindketten félreértik egymást. Ujjaival lassan dobolni kezd az asztalán, miközben végig, mereven nézi a vele szemben ülő vámpírt.
- Lucien, maga félreért engem. Pontosan, hogy szüksége van a beleegyezésemre. A felmenője világosan kifejtette, hogy ebben a városban én vagyok a törvény. Nem tartozok másnak elszámolással, engedelmességgel, csak is annak a személynek, akit mindketten ismerünk. Jelenleg az én szavam a törvény, és ha egy olyan engedelmetlen vámpírral találkoznék, akivel nem tudok dűlőre jutni, nos, akkor nyugodtan fordulhatok hozzá is. Vele pedig azt hiszem, hogy maga se bírna el, kedves Lucien.- mondta továbbra is mosolyogva, és ismételten kortyolt a vérből. Rég elmúltak azok az idők, hogy bárki félelmet tudott kelteni Williamben. Nem is lenne megfelelő vezetőnek, ha könnyedén megrémülne, még a Király véréből való vámpírtól se.
- Nem is aggódok ezért, ügyes, és okos lány Sinéad, aki tud magára vigyázni. De mint az apja, kötelességem, és természetes, hogy védekezően lépek fel, ha arról van szó, hogy valaki a kegyét keresi. De ha Sinéadnak nincs ellenére, és ténylegesen igaz, amit mond, hogy nem kényszerít rá semmit, akkor, ahogy mondtam, nem fogom akadályozni, hogy találkozzanak. A következményeket pedig már elmondtam, ha mégis gondok adódnának.- kezébe veszi a poharát, és hátradől a székében, még Lucien mesél magáról. S’ mire a végére ért, William mozgatni kezdi a kezében a poharát, és a benne keringő vért nézi, majd lassan emeli vissza a tekintetét Lucienre.
- Érdekes, rövid történet. S’ mi az oka annak, hogy Sinéad iránt érdeklődik? Esetleg a világjárása közben találkoztak már?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomFogadószoba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadószoba   Fogadószoba Empty

Vissza az elejére Go down
 
Fogadószoba
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Darklore negyed :: Darklore kastély-
Ugrás: