Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Pegazusok tava

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Sophie de Lavelle
Diák - Vámpír
Sophie de Lavelle

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
21

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzer. Jan. 09, 2013 11:20 pm

+18

Nagyon vártam, hogy végre magamban érezzem. Azóta akartam, amióta megláttam. Könnyebbnek gondoltam a csábítást, de a lényeg, hogy végül megadta magát. Nekem sem árt, ha kicsit megdolgozok az élvezetért, kell a vadászat öröme. Ezt szeretem a legjobban. A vadászat a kedvencem, legyen szó az éhségem vagy a vágyam kielégítéséről. Biztos vagyok benne, hogy ez a fiú mindkettőt megoldaná, de egyelőre megelégszek azzal, amit kapok tőle. Méghozzá önként, mert tagadhatatlanul megjött neki is a kedve. Megőrül értem, ahogy én is érte és szavai ellenére tudom, hogy ő is így gondolja. Nem vallaná be, de átlátok rajta. Ha másban nem is, ebben a témában nagyon is tudom, mit szeretne. Az előjáték kimondottan tetszik, jó érzés, ahogy a testemmel játszik, bár fiatal, nagyon érti a dolgát. Szinte megőrülök a folytatásért, ha fele ennyire lenne jó, akkor is magamon akarnám érezni a kezét, a száját, mindenét. Nem akarom, hogy abbahagyja, a számat kéjes kis nyögések hagyják el, ahogy ujjai a végtelenségig fokozzák a vágyam. Nem hiszem, hogy bármikor is éreztem már ilyet. Ennyire jó még senkivel sem volt, pedig ez még csak a kezdet. Felnyögök, ahogy elhúzza a kezét, hangot adok a csalódottságomnak, de nem várat sokáig. Újra ostromolni kezdi a testem, de már nem kutakodó ujjaival, hanem a férfiasságával. Kicsit sem ellenkezek, testem szinte kiált érte, magamban akarom már érezni. Vágyom rá és ezt ő is tudja. Várom, hogy lassan elmerüljön bennem, hogy teljesen kitöltsön, de várt kéjes érzés helyett fájdalom árad szét a testemben. Hangosan felnyögök, de mit sem törődik a hangomban hallható fájdalommal, közli, hogy én akartam. Igaza van, én, meg aztán ő is, hiába játssza meg magát, de nem szólok semmit, nem beszélgetni akarok, hanem élvezni, hogy végre magamban érezhetem, még ha kicsit fájdalmas is volt a kezdet. Szavai megint ellentétben állnak tetteivel, igenis figyel rám, mert lassan, szinte már gyengéden mozdul, hagyja, hogy szokjam a nem mindennapi helyzetet.
- Nem úgy tűnik, hogy csak én akarom - nyögöm ki, ahogy szóhoz jutok, ha annyira nem akarná, akkor nem ment volna bele. Hiába vagyok vámpír, ő mégiscsak férfi. A testem lassan hozzá is szokik, tudja, hogy valami nagyon jó dologban van része, nem kell sok, amíg már nem fájdalmas, hanem kéjes nyögések adják a fiú tudtára, ismét jó úton jár. Fogaimmal éppen csak megkarcolom a bőrét, hogy megkóstoljam, nem hiszem, hogy kedvére való a dolog, de nem teszi szóvá és ez elég. Nekem még nagyobb löketet ad, nem gondoltam, hogy lehet fokozni, már így is nagyobb élvezethez juttatott, mint eddig bárki, de ahogy a vére a nyelvemhez ér és az íze szétterjed a számban, beszállok a játékba én is. Néha rámozdulok én is, ahogy távolodik tőlem a csípője, máskor hagyom, hogy csinálja, miközben kezemmel és ajkaimmal újra felfedezem a testét, nem tudok betelni vele és nem is akarok, élvezettel térek vissza ismét. Fokozza a tempót, egyre gyorsabb lökésekkel haladunk a csúcs felé. Izgató minden mozdulata, minden érintése. Egyre könnyebb a dolga, az általa ostromolt terület egyre nedvesebb, egyre tágabb, így még mélyebbre csúszik, még mélyebben érzem magamban. Már nem bírom sokáig, érezhetően így van vele ő is, egy újabb mély lökés alkalmával szinte egyszerre ér el minket az édes vég, miközben Vel hátrahajtott fejjel kiált fel megérzem, ahogy mélyen belül elönt a forróság. Nem sokkal utána követem én is, hasonlóan hangot adva az élvezetemnek, nem fogom vissza magam. A gyönyör bejárja a testem, mindenhol bizsereg, a mellkasom a szokottnál sokkal gyorsabban emelkedik és süllyed. Nem foglalkozik azzal, hogy távolabb kerüljön tőlem, még mindig bennem van, amikor a vállamra hajtja a fejét. Ujjaim hajába túrnak, lassan, finoman játszadoznak a tincseivel. Kérdésére halkan felnevetek.
- Azért lennék szukkubus, mert te kifáradtál? - kérdezek vissza fáradtan felsóhajtva. Nem, végülis nem vagyok fáradt, de kicsit mégis kivette az erőmet.
- És te? Biztosan nem vetettél be valami varázslatot, bűbájt? - szuszogok a nyakába, valójában még magamat is megleptem a rámenősségemmel, de nekem kellett ez a pasi. Sőt... még mindig kell. Túl jó ahhoz, hogy megelégedjek ezzel az egy menettel. Még az is izgatóan hat rám, ahogy hozzámbújva levegő után kapkod. Nagyon nem akarom, de lassan mégis kicsúszik belőlem, nyomában az elmúlt percek bizonyítékával, ami ragacsosan keni össze a testem, de kicsit sem bánom, még ez is tetszik.
- Nincs már benned erő vagy belefér még egy kis testedzés? - kérdezem csábítóan, majd végighúzom magunk között a kezem, a mellkasát és a hasát végigsimítva, amíg tudom. Egy ideig fogva tartom a tekintetét, aztán kénytelen vagyok megszakítani, amikor a nyaka felé veszem az irányt. Lassan hajolok közelebb, nyelvemmel vékony nyálcsíkot hagyok a nyakán, majd lassan eljutok az általam okozott sebhez is. Nem hinném, hogy fájt neki, legalábbis talán nem fogja szóvátenni, ha eddig nem tette. Nem engedem el, továbbra is ölelem és nem is akarom, hogy ellépjen. A seb területét apró puszikkal halmozom el. Ijesztő kicsit, hogy nem elsősorban a vérére vágyom. Tudnám miért vonz annyira, de nem tudok és nem is akarok ellenállni a vágynak, túl izgató.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Diák - Mágus
Velizarii O'Reely

Faj :
Ember
Kor :
25
Családi állapot :
Magányos
Hozzászólások száma :
93

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzomb. Márc. 30, 2013 9:28 pm

A vad menetnek is vége szakad egyszer, de nem is bánom, és mikot megjegyzi hogy nem csak ő akarja, felmorranok. Már cseppet sem érdekel, ki akar és mit, akkor is jó kör volt, és kissé fáradtan állok meg a lábamon. Ch, akad még kihívás úgy látom, és az első reakciómhoz képest bevallom, hogy lebecsültem, nem számítottam rá hogy ennyire vadul fogjuk csinálni, és hogy egyáltalán csinálni fogjuk, de amennyire rámenős volt... Hát ő baja. Viselje a következményeket. Nem húzóckodom ki belőle, inkább csak megmoccanok, mintha apró köröket írnék le a csípőmmel, a megszólalása azért b*ssza ám a büszkeségem, hogy csak ennyit bírnék, de ennyire erőteljes aktus után, még jó hogy kifullad az ember. Ahogy nézem ez vámpíréknál nem akkora nagy akadály, hát jó nekik, biztos ritka értékes k*rvák lennének. A nagy élvezet után azonban mégiscsak kihúzóckodok belőle, és a megjegyzésre elhúzom a szám.
- Minden normális pasi kifáradna egy ilyen menet után, bár amint látom, te már edzett lehetsz hogy nem vett annyira igénybe a dolog - szólok be neki megint a magam kedves stílusával. Ez nem változik egy jó numerától, és ahogy kezdek visszatalálni magamhoz, és levegőt kapni a stílusom is kezd visszajönni.

- Nem, maximum a személyes varázsomat, ami csak neked tetszik ennyire - vonok vállat, és azért még nem minden okés. Nehezebben veszem a levegőt, és remeg egy picit a lábam, azért ez... Ch, fenébe is, nagyon tud valamit ez a nő, de akkor is vámpír, és a józan eszem sikoltozva tiltakozik, nem akarok ilyen nőt. Vámpírból bőven elég Őfelsége, nem kell több. Elhúzódom az érintéseitől, és kibontakozok az öleléséből.
- Ez elég testmozgás volt egy estére nekem, neked meg csak egy újabb strigula egy pasitól, akit megkívántál... - jegyzem meg, és ha hagy elmenni, akkor lehajolok a cuccaimért. A szenvedélyes vágy lecsillapul végre, és visszatér a józan eszem, ami hibaként könyveli el a mai lépést, de az istenit neki, annyira jól esett... Azért egy menet után, akármennyire is jó volt, ne higgye, hogy kifordulok önmagamból, és más leszek mint voltam. Az nem az esetem. Felhúzom a nadrágom, és a zsebemből előhúzom a cigis dobozt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophie de Lavelle
Diák - Vámpír
Sophie de Lavelle

Faj :
Vámpír
Hozzászólások száma :
21

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzomb. Márc. 30, 2013 11:06 pm

Ez volt életem egyik legjobb köre. Akarom mondani öröklétem legjobb köre, pedig van viszonyítási alapom. Persze nem sok, legalábbis szerintem. Ennyi idősen azért már akad tapasztalatom, de Vel messze felülmúlt mindenkit. Vad volt, jobban, mint gondoltam. Szenvedélyes volt, annyira, hogy ki sem néztem volna belőle. Messze ez volt a legjobb menet, de ezt persze nem kötöm az orrára, még elbízza magát. Kedvem lenne egy második menethez, de úgy tűnik partnerem kifáradt. Még bennem van, megmozdul kicsit, tovább fokozva a vágyam. Én bírnám még, vele bármeddig. Mintha tudná, hogy nem szabad tovább játszania a bennem levő vadállattal, kihúzódik, én meg csalódottan nyögök fel.
- Minden normális pasi bírja még egy kis kényszerpihenő után... ráérünk – jegyzem meg én is hasonlóan kedvesen. Azért nálam sem maradt nyom nélkül a dolog, most, hogy már kihúzódott belőlem, igencsak érzem, hogy rendesen megdolgozott, de a legkevésbé sem zavarna ez az apróság egy újabb menetben.
- Különben is, szex közben normális vagy... most meg morogsz, mint előtte... talán szükséged van még egy körre, hogy lenyugodj. Nincs ezzel gond, biztos régen volt részed ilyesmiben – ha ő ilyen, akkor én sem veszem elő a kedvesebb énem. Mondjuk ez nálam még kedves... Nem is ismer, nem tudja milyen vagyok, ahogy én sem ismerem őt, mindenesetre az biztos, hogy a nőkkel nem túl kedves. Az okát még nem tudom, de nem is érdekel igazán. Látom rajta, hogy azért elég nagy hatással volt rá ez az egész. Még mindig nehezen veszi a levegőt és szerintem a lába is remeg még, de a szája az már jár, egyből ellenkezik, be nem vallaná, mit érez igazából. Elhúzódik és kibontakozik az ölelésemből.
- Ennyi elég volt? Nem vagy edzésben, ezen változtatni kell – csóválom a fejem, de hagyom, hogy kicsit távolabb kerüljön.
- Ha már ilyen kedvesen lekurváztál, elárulom, hogy bármennyire az ellenkezőjét gondolod, nincs még elég strigulám, de ne is gondolkodj ebben. Elég kellemetlen lehet, hogy nem én vagyok a te strigulád, hanem te az enyém – veregetem meg a vállát közelebb lépve. Hagyom, hogy felhúzza a nadrágját, meg azt, hogy elkönyvelje magában a dolgot. Nekem nincs min gondolkodni, akartam, megkaptam, majd megkapom megint, ennyi. Ez viszonylag egyszerű. Én is magamra rángatok némi ruhát, azt sem tudom mi van rajtam, mit hova dobott, de úgy érzem, még nincs is szükségem a cuccaimra.
- Ebben sem okozol csalódást, jó szex után cigi – lépek közelebb, elveszem tőle és mélyen beleszívok, hogy aztán ráfújjam a füstöt. Egyből vissza is adom neki a cigit, nincs szükségem ilyesmire.
- Azt hiszem más jobban állt a számban – nyalom körbe ajkaimat, felhívom a figyelmét arra, mennyi élvezetben lehetne még része.
- Csak ne legyél ennyire merev... kivéve itt... itt lehetsz – megmarkolom az említett testrészét. Finoman csinálom, érzéssel, de ellentmondást nem tűrően. Rávetem magam. Szerintem ő sem gondolja komolyan, hogy akkor megy el, amikor akar.
- Akkor végeztünk, amikor én akarom drágám. Azt hittem ezt is tudtad, amikor belementél abba, hogy szexeljünk egy jót. Ami beláthatod, túl jó volt – mondom teljesen semleges hangon, legalábbis érzelmeket nem tud leolvasni rólam. Azért a szemem beszédes, már ha bele mer nézni. Vágyat láthat benne, méghozzá őrült vágyat, aminek ő a célpontja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Diák - Mágus
Velizarii O'Reely

Faj :
Ember
Kor :
25
Családi állapot :
Magányos
Hozzászólások száma :
93

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyHétf. Júl. 01, 2013 2:26 am

~ Sophie ~

Hát nem mondom, hogy nem volt rossz kör. Huh tulajdonképpen régóta az egyik legjobb, ami valaha is történt velem, bár azért akad bőven viszonyítási alapom, de ez... vert mindent. Nem is értem hogy lehet képes ilyen emberi dolgokra, de szemmel láthatóan őt kevésbé viselte meg, Ch, rohadt élet, neki előnye van.... Pár évszázad, vagy a fene tudja, volt alkalma gyakorolni. Ahogy kihúzódok belőle, megrándul, mintha várna folytatásra, hát... lenne kedvem, de mégsem akarok repetázni, ennyi elég volt belőle, még sok is a jóból. Nem akarom hogy ennyi közös is legyen egy vámpírhoz. Főleg nem egy barbiehoz.
- Nem tudom feltűnt-e, nem vagyok olyan mint a normális pasik - húzom el a szám, nem tetszik hogy egy kalap alá vesz velük, csak ne tegye, nem szeretem ha mindennapinak néznek, én nem vagyok az, nem illek bele ebbe a világba, bár nem tudom akkor hol lenne a helyem. Nem tudom, nem is érdekel most, inkább csak felhúzom a nadrágom, hagyjon engem békességben ez a nő.
- Ch, nekem ez a normális állapot, ha nem tetszik, kerehetsz mást is aki kielégít. Nem én kértelek hogy szexelj velem, szóval nem értem mire fel panaszkodsz... - ciccegek, mert tudnék élni a nő nélkül, nem is arról van szó. Jó volt ez a kör, elismerem, de remélem nem lesz több, kell néha a vad menet ami kimerít és felpezsdít, persze, miért ne kellene. A kedvesség most sem erős oldalam, de nem is lesz, nem társalogni akarok én vele, azt se szeretném tudni hogy létezik leginkább. Legalább lassan lenyugszok, és helyreáll a légzésem és a szívverésem is, kemény volt.

- Elhiszed hogy pont lesz*rom ki kinek a strigulája? Ha erre mennék, akkor nem akarnék most elmenni, max más értelemben, de engem nem érdekel igazából. Jó kör volt, most volt ennyi... - akarom gyorsan lezárni a kérdést, és szemem sem rebben, mikor közli hogy lekurváztam, hát tulajdonképpen ezt tettem, mit tagadjam? Mit kellen nekem tudnom, hogy az-e vagy sem? Megrándulok ahogy hozzám ér, váratlan dolog, fene hogy ilyen gyors.Persze nem hagy, és még a cigit is kiveszi a kezemből, mire élesen felé fordulok.
- Rohadt idegesítő vagy, monták már? - szűkülnek össze a szemeim, de állom a füstöt, és mikor visszaadja, beleszívok. Kell a nikotin, nagyon is, egyetlen káros szenvedélyem. Valamiben meg kell halni, nem?
- Akkor most álljon valaki más jól... - húzom el a szém, de nem hagy, és akaratlanul is felnyögök, mikor megmarkol, és közli hogy csak ott legyek merev. Hát nem kell sok hozzá ami azt illeti, és megint egy fának dőlve találom magam, de csak amíg lenem drágámozik, akkor ismét összeszűkülnek a szemeim, és fordítok a helyzetünkön.
- Ne merészelj még egyszer így hívni, mert addig éljek is levadásztatlak... - vicsorogom el, rühellem az ilyen hangzatos, de nem szavakat, amik csak úgy szállnak a szélben. Fél kézzel megtámaszkodok, másikkal lejjebb húzom a nadrágot, ha már ennyire akarja, nekem aztán mindegy, de akkor bírja ki. Nem is igen finomkodok, második körben is egyből tövig vágom be magam, ha nem tetszik el lehet menni....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzer. Júl. 16, 2014 5:19 pm

Shaiene de Inverno


Verőfényes napsütés. Kellemes nyári délután van, de a meleg elviselhető. Tehát ez egy csodás és gyönyörű nap! Mikor menjen ki az ember a természetbe ha nem most? Ez a gondolatmenet futhatott végig Nicolas Ray agyán, mikor úgy döntött, hogy ismét kijön egy kicsit a szabadba. Szeret a természetben lenni. Így hát munka után ki is jött ide, erre a különösen szép helyre. A Pegazusok tavának nevezik, mint megtudta. Bár még nem sikerült a tónál egy szárnyas patást sem "elkapni", a hely attól még mesés. Szóval fogta magát, ledobta a cukrász kötényt és kockás ingében ledobta magát a frissen zöldellő fűbe a kristálytiszta tó mellé. Pár fa veszi körül a tavat, enyhe árnyékot adnak, de a lombjaik között átszűrődik a fény. Pompás! Ott heverészik, búzaszőke hajával borostásan, a szemei csukva, az arca félig napsugárban-félig árnyékban úszik. És mosolyog. Hogy is ne tenné?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shaiene de Inverno
Diák - Vérfarkas
Shaiene de Inverno

Faj :
Vérfarkas
Kor :
24
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Blackthorn negyed, Nameless Town

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyHétf. Júl. 28, 2014 10:48 am

A nyár az évszak, ami összeköti a várost Brazíliai életének emlékével. Arrafelé is a nagy hőség az úr, bár arrafelé nagyon fülledt a levegő, a szomszédos esőerdőknek köszönhetően. Azonban itt, a nyár kellemesen meleg, és vidám hangulatot sugároz magából.
Shaiene ezekkel a gondolatokkal ballag, a zöld színeiben pompázó növénykéket figyelve. Még életében nem nem járt ehhez hasonló helyen. Ilyet eddig könyvekben látott. Hogy aztán egyszer élőben is megtekintheti, azt soha nem gondolta volna.
Lassan letelepszik a tó partjára, csodálva a vizet, az eget, a madarakat. Beleszimatol a levegőbe, virágok ezerféle illataromáját "ízlelgetve". Igazi mannával ér fel. Elmosolyodik.
Ilyen szép látványvilág mellett, hogy is lehetne valaki szomorú? Hiszen minden olyan hangulatos, színes és nyugodt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzer. Júl. 30, 2014 9:55 am

Békésen fekszik a fűben, ami lehet hogy eltakarja valamelyest, élvezi a anyatermészet adta szépséget és egyszerűséget, mikor lépteket hall. Felül a fűben és egyenesen megpillant egy fiatal lányt. Elmosolyodik-Nicolas Ray sokszor mosolyog, mert ritkán rosszkedvű. Ennek az az egyszerű magyarázata, hogy ösztönszerűen értékel minden apró, természetesnek tűnő jó dolgot az életében. Az egyszerűség hive tehát.

- Szia!

Kiálltja oda a nem messze levő lánynak és hevsen integet a fűben ülve. Bűzaszőke hajából kiáll pár fűszál, de a ruhája nem koszos. Lehet, hogy kissé bolondnak fest, van akinek ez az első benyomása a fiatalemberről. Arcán széles, barátságos és közveten mosoly ékeskedik.

- Ugye milyen szép?

Érdeklődik és ismét körülnéz. Egyelőre nem áll fel vagy megy közelebb a jövevényhez, nem szeretne tolakodó lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shaiene de Inverno
Diák - Vérfarkas
Shaiene de Inverno

Faj :
Vérfarkas
Kor :
24
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Blackthorn negyed, Nameless Town

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyPént. Aug. 01, 2014 11:56 am

Békésen nézelődik, ismerkedik az új hellyel. Gondolataiból az rázza fel, hogy valaki hangosan odakiált neki.
A hang irányába fordul, és megpillant egy szőke hajú, vidám férfit, aki neki integet.

-Szia!

Visszaköszön, szerényen int neki. Lehet, hogy nem kellett volna tegeznie, de már késő.
Az idegen elsőre kicsit furcsának tűnik, a hajába ragadt fűszálak által, de aztán a kedves mosoly, mely szüntelenül ott van arcán, valahogy barátságossá teszi az illetőt.

-Igen, meseszép.

Követi a másik példáját, ő is körültekint még egyszer. Éhes szemei nem tudnak betelni a látvánnyal. Mélyen beleszippant a friss levegőbe.

-...És ez az illat!


A hozzászólást Shaiene de Inverno összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 02, 2014 5:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptySzomb. Aug. 02, 2014 2:51 pm

Felül a félhosszú fűben, az árnyék csíkokat fest a fejére és a testére szürkével. Elmosolyodik, örül, hogy az idegen visszaint, szívesen ismerkedik, elég közvetlen fickó. Az arca elég fiatalos, még borostával is legfeljebb úgy tűnik mintha a huszas évei legelején járna. Feltápászkodik, hogy oda sétálljon a lányhoz. Közben kiszed pár fűszálat a hajából, mert az ismeretlen kishölgy furcsa pillantása elárulta, hogy valami nincs rendben. Csak nem szalad el! Nem akar ő senkit se bántani...
Ha elég közel ér, leguggol a lányka mellé, karnyújtásnyira. Jókedve töretlen, ahogy az Nico-ra jellemző. Ő is a levegőbe szagol.

- Az is, igen. Bár nem valami jó az orrom.

Jegyzi meg és egy nem akaratlagos mozdulattal megérinti az orra hegyét a mutatóujjával. Nicolas ember, ők pedig nem hírese a jó szaglásukról, sőt (az állatokhoz képest). Eszébe jut mit mondott az a furcsa lány, Lili, miszerint Nicolasnak nagyon finom, édeskés-süteményszerű-illata van. Ő ezt nem igazán érzi magán, talán a cukrászműhely miatt lehett? A pegazus-lány szerint nem, ez olyan aura-szerű dolog.

- Nicolas vagyok, Nicolas Ray. De szólíts csak Nico-nak.

Jut eszébe hirtelen, hogy illene bemutatkozni. Mosolya kiszélesedik mikor a jobbját nyújtja a lány felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shaiene de Inverno
Diák - Vérfarkas
Shaiene de Inverno

Faj :
Vérfarkas
Kor :
24
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Blackthorn negyed, Nameless Town

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyPént. Aug. 15, 2014 1:15 pm

Az ismeretlen közelebb jön Shai-hoz. A lánynak, akarata ellenére ugyan, de mosoly húzódik szájára. Úgy tűnik, ez a fickó mindenkiből előcsalja a vidámságot.

-Nagy kár...

Céloz, a szőkeség szaglására tett kijelentésre. Rossz lehet, ha valaki nem érzi ezt az aromát.
Mindenesetre, az idegent, mint az kiderült, Nicolas Ray-nek hívják. Fogadja a nyújtott kezet, ő is bemutatkozik.

-Shaiene... de Inverno.

Elgondolkodik egy kicsit, majd hirtelen megtöri a csendet.

-Gondolom, szeretsz idejárni... Ki ne szeretne?

Kicsit helyezkedik, próbálja megtalálni a legkényelmesebb pózt, de végül marad a török-ülésnél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyVas. Aug. 17, 2014 9:52 am

Leguggol a lány mellé, végül le is huppan a fűbe törökülésbe. Nagyon lágy nyári szellő fújdogál csak.

- Ez van, ezt kell szeretni. De nem bánom, igy is éppen elég ez a látvány, ennyi szin és forma. A friss fű és a sok nyiló virág illatta a melegben.

Megbabrál pár fűszálat maga előtt derűsen, majd ismét a lánykára pillant.

- Shaiene...még sosem hallottam ilyen nevet. Milyen eredetű?

Érdeklődik, remélhetőleg nem bántja meg Shaiene-t a tudatlanságával, de fogalma sincs milyen nemzetiségű lehet.

- Igen, szeretek. Nagyon hangulatos és különleges hely. A városban van jónéhány, de ez kifejezetten kellemes. Elméletileg élnek itt unikornisok is.

Ecseteli lelkesen majd ismét a vizet kezdi bámulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shaiene de Inverno
Diák - Vérfarkas
Shaiene de Inverno

Faj :
Vérfarkas
Kor :
24
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Blackthorn negyed, Nameless Town

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyKedd Szept. 02, 2014 3:17 pm


-Hmm...

Ujján csavargatni kezdi egyik hajtincsét, a nagy gondolkodás közepette kibiggyeszti ajkait.

-A Shaiene? Nos... Nem tudom. Én magam Brazíliából származom, de a nevemről fogalmam sincs.

Elmosolyodik. Még soha, senkinek nem kellett erről beszélnie. Az "unikornisok" szó hallatára nagyot nyel.

-Unikornisok? Még életemben nem láttam unikornist...

Egy darabig még üldögél, de aztán nem bírja tovább, feláll.

-Annyi sok még a látni való, és még nem néztem meg semmit! Va... Van kedved eljönni velem?

Szívesen beszélgetne még Nico-val, de már le kéne vezetnie a felgyülemlett energiát is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyKedd Szept. 02, 2014 7:38 pm

Megmosolyogja ahogy a lányka megfeledkezik magáról, így olyan kislányosan bájos. Aztán érdeklődve figyeli amit válaszol.

- Akkor lehet, hogy brazil név. Biztos meg lehet nézni valami könyvben. Még sosem jártam Brazíliában. Szép hely?

Kérdezgeti a lányt egy kamasz élénkségével.

- Nem? Pedig nagyon szépek! És okosak! Ha van kedved, egyszer eljöhetünk ide unikornis-lesre.

Javasolja töretlen derűvel, a varázslények a mindene. Szemmel láthatóan ő is egy örökmozgó. A lány felpattan, egy ideig csak néz rá felfelé a szőke férfi, de csakhamar felkászálódik ő is.

- Persze, szívesen! Szeretek felderítrő útra menni és túrázni. Merre menjünk? Egy ideig sárkánygondozó is voltam.

Megörül az ötletnek, úgy is már ücsörögnek itt egy ideje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shaiene de Inverno
Diák - Vérfarkas
Shaiene de Inverno

Faj :
Vérfarkas
Kor :
24
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Blackthorn negyed, Nameless Town

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyKedd Szept. 02, 2014 8:24 pm

-Lehetséges...

Elmélkedni kezd, vajon mit mondhatna régi otthonáról?

-Nagyon szép. Esőerdők veszik körül a városokat, tele mindenféle színes papagájokkal, és persze mérges pókokkal és békákkal... De a veszélyt nagyjából elhárították a települések körül... Mégis, a legjobb az egészben a zene és a karnevál. Ez a legnagyobb ünnepség, amit csak látni lehet. Mindenki napokkal előtte bezsong, és egész nap csak táncolnak, és ünnepelnek. Aztán, a nagy estén, különböző, hatalmas karneváli kocsikkal vonulnak fel, színes jelmezben az emberek. Az utcák tele vannak élettel...

Örömmel gondol vissza a szép pillanatokra, amikor egyszer ő maga is beállt a felvonulók közé.
Az unikornisok rántják vissza a jelenbe.

-Ó, az nagyszerű lenne! Biztos vagyok benne, hogy ők lesznek a kedvenceim.

Hatalmas mosoly ül az arcára, boldogság tölti el, ahogy elképzeli ezeket a csodás lényeket.

-Sárkánygondozó? Érdekes szakma lehet... Nem bántanak? Mármint... A sárkányok... Mindenesetre, eléggé új nekem ez a hely, így... Nem is tudom, hova mehetnénk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicolas Ray
Tanár - mágus
Nicolas Ray

Faj :
Mágus
Kor :
30
Családi állapot :
Facér
Hozzászólások száma :
90

Pegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 EmptyVas. Szept. 14, 2014 6:46 pm

Élénk kíváncsisággal figyeli amit a barna hajú lány mesél a szülőföldjéről, néha bólint egyet és ha Shaiene a kis beszámoló végére ér, reagál is a hallottakra.

- Nagyon hangulatos lehet! Én szeretek természet-közelben lenni és az állatokat is nagyon szeretem. Bár leginkább a varázslények vonzanak, mint egyszarvúk vagy sárkányok. Szerintem sokkal jobb ha az ember a természetben van, a többi lénnyel. Olyan...természetesebb.

Széles mosollyal és csillogó, fűzőld szemekkel közli gondolatait, várva a másik reakcióját.

- A karnevál az jó dolog lehet, kár, hogy csak ilyen alkalmakkor szabadulnak fel egy város lakói. Minden napot vidáman és ujjongva kéne megélni, hiszen annyi minden van aminek örülni lehet.

Még sosem járt karneválon, egyszer majd talán elmegy. Viszont személy szerint örömittas az év szinte minden napján. Persze egy jó kis parádé azért más tészta.

- Rendben, minden hónapban az újhold első hajnalában megjelennek. Lehet, hogy máskor is, de akkor biztosan. Majd megnézem mikor lesz újhold és akkor eljöhetünk.

Szívesen kijön a lánnyal, egy unikornist látni nem hétköznapi dolog.

- Nem tudom a kedvenceid lesznek-e, majd meglátjuk. Nagyon bölcs lények és néha telepatikus úton üzennek.

Már volt része ilyenben, lenyűgöző dolog, még ha nem is mindig kecsegtető amit egy pegazus mond.
Mivel Shaiene-nek nincs ötlete, elkezdi törni a fejét, megsímogatja borostás állát majd mond pár tippet.

- Sok az érdekes hely Namless Town-ban. De sok a veszélyes is. A Grimm negyedben van az Elvarázsolt erdő, ez állítólag az az erdő, ahol a farkas felfalta Piroskát. Állítólag farkaosk bóklásznak arrafelé, de én még eggyel sem találkoztam. Hófehérke erdeje, a Fehér erdő is arrafelé van, nappal csodaszép, de éjjel veszélyes. A Hét törpe háza is ott lapul a mélyén. Egy Arany pillangók tisztása nevű hely is van arrafelé...de az állítólag egy gonosz Arany Boszorkány tanyája, bár én még vele se találkoztam,a lepkék viszont tényleg mintha ranyból lennének. Az az igazság, hogy a többi negyedbe ritkábban járok és potenciális veszélyforrások, inkább nem vinnék oda diákot. Mert az vagy, ugye?

Kérdezi több válaszlehetőséget felkínálva és kedvesen oldalra biccenti a fejét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomPegazusok tava - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Pegazusok tava   Pegazusok tava - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Pegazusok tava
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed-
Ugrás: