Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Coraline Vértesi (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Coraline Vértesi
Igazgató
Coraline Vértesi

Faj :
Vámpír
Kor :
1407
Családi állapot :
Elvált (Exférj: Cornelius Kingsley)
Hozzászólások száma :
115
Tartózkodási hely :
Erdély // Románia

Coraline Vértesi (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Coraline Vértesi (elfogadva)   Coraline Vértesi (elfogadva) EmptyVas. Nov. 04, 2012 12:19 am


Coraline Vértesi (elfogadva) Meganfoxhotava

Coraline Vértesi

Egész nevén: Coraline Cordelia Elizabeth Vértesi

611. november 16.

Illúziók mestere, Cornelius Kingsley volt neje
Igazgatónő
VámpírMegjelenés:Coraline Vértesi (elfogadva) Meganfoxkarilap


1400 éves vámpír létére igazán szemrevaló hölgy, aki még ma is egy szempilla-rebegtetéssel magába bolondít bárkit. Haja gesztenyebarna és a csípőjéig ér, hullámjai selymesek és fényesek. Az ápolt külső számára elengedhetetlen. Mindig kellemes és édeskés illatfelhő lengi körül: gyöngyvirág harmatos üdesége. Coraline hűvös és sápadt, mint egy hideg tavaszi reggel, de ajkai édesek és csókjai égnek a bőrön, főleg ha hófehér metszőfogait áldozata nyaki ütőerébe mélyeszti. Szemei, ha halandók közt jár-kel szürkés-kékek, íriszét szinte aranykarika övezi körül, megbabonáz tekintete. Valójában tűzpirosak e vámpírhölgy szemei, amit hála alakváltó képességének kedve szerint változtat. Alakja nőies, karcsú mégis formás. Előszeretettel hord régimódi fűzőket, amelyeknek hála dús keblei buján kikandikálnak bármilyen viseletből. A csábítás nagyasszonya ő, de ritkán - szinte soha - nem enged egy férfit sem igazán közel magához. Általában uzsonnáját csavarja az ujja köré, ami gyors és feltűnésmentes étkezést tesz számára lehetővé. Hamvas, puha bőre hideg, de ajkai vörösek és tekintete oly mély, mint az alamuti kutak. Titokzatos és veszélyes szépség.


Fizikum:


Coraline Vértesi (elfogadva) Coraavatar2Valójában alkata ellenére igen ügyes a harctéren. Bár legtöbbször inkább a fejét használja, amiben kimondottan jó. A japán árnyékharc a kedvenc harci stílusa, amivel inkább éberségét edzi. Közelharcban a gyorsasága az előnye. Karmol és harap, akár egy vadmacska. Lebecsülni végzetes hiba, hisz Coraline olyan rózsa, melynek megannyi rejtett tövise van.

Jellem:


Coraline Vértesi (elfogadva) 0831meganfoxellechina05


Sokan könnyűvérűnek hihetik kihívó modora és stílusa miatt, de Coraline egy hűvös halott tünemény. Nehezen nyílik meg, kevesekkel őszinte. Nehéz kiismerni, mert magáról csak elvétve beszél. Ha idegenek faggatják szemrebbenés nélkül hazudik és mindig tudja, ki mit akar hallani. Az lehet, aki csak lenni akar: vad szerető, érzékeny nő, álmodozó szerelmes, akaratos domina vagy törődő anyatípus. De a sok fel- és levetett szerep csak maszk, ami mögött ezüst trónon ül az Éjkirálynő. Nyugodt, türelmes, hallgatag, megfontolt és aljas, ha úgy kívánja az élet. Kevés nő rendelkezik azzal az erénnyel, amivel ő: tudja mikor kell hallgatni és sokszor csak némán vár, míg eljön az ő ideje. Ragadozó és stratéga. Nem érdemes belé kötni, mert hidegen hagyja szinte minden a világon. Amilyen heves és szenvedélyes tud lenni, ha szerelmes, annyira higgadt és kimért, mindenkoron mikor nem ég szíve Ámor lángjaiban.


"Femme fatale [fam faˈtal] (franciául a „végzet asszonya“) olyan különlegesen vonzó, csábító női személy, aki mágikus- démoni erővel rendelkezik és képes a férfiakat magához láncolni, akiket sokszor manipulál és arra kényszeríti őket, hogy erkölcseiket "fatálisan" aláássák, s így a végén örök kárhozatot hoz rájuk vagy megfosztja őket boldogságuktól, életüktől is akár. Ez a fajta nőtípus John Keats La Belle Dame sans Merci c. versében jelenik meg, ami erős vonatkozásban van a vámpírmitológiával."
Karaktertörténet:


Spoiler:
 


Coraline Belső-Ázsia sztyeppéiről származik. Attila, a hun vérvonalából származik, amelyből egy nemesi vámpírvonal húzódik. Apja tehát hun volt, édesanyja pedig egy germán rabszolganő, akit apja az egyik portyája során tett asszonyává. A magát ma magyarnak valló vámpír évszázadokig szirén módjára csalogatta halálba a mit sem sejtő szépségétől elkábult férfiakat. Minden háború és csatáskodás alatt elvonultan élt, hol egy elhagyatott kastélyban, hol álcázva az egyszerű halandók között. Hol már annyi áldozatott szedett, mint a pestis, onnan észrevétlenül odébb állt. Nem maradtak utána, csak leszívott tetemek és törött szívek. Magányát álcában, eldugott kocsmákban csillapította, ahol egyidőben alkohol iránti szomját csillapította. Valaki egyszer ráaggatta az "Absinthe-Baba" nevet, amitől azóta sem szabadul. Sokszor érintették ajkai a keskeny poharak szélét, de oly kevésszer őszinte szerelmesek ajkát.
A két világháború között német írónő ként működött, de 1933-ban Hitler hatalomra kerülésével együtt köddé vált. Halvány német/germán gyökereit szégyellve, egy ideig bujdosott. Némely lélekcserélő éjszakán a Führer követőivel csillapította vérszomját.
A 80-as évek elején ismét feltűnt. Egy ismeretlen szépség igazi nagyasszony ként került be a világ vezető borászai közé. Azóta békésen tengeti napjait kedvenc erdélyi kastélyában, néha utazgat, de főképp fest és kedvtelés ként móresre tanítja azokat, akik szálkák a szemében. Nem olyan rég elkezdte kísérteni a múlt, amikor is levele érkezett egy már rég nem látott ismerőstől, akinek már csak árnyéka vetődött régi-régi emlékeire. Több mint két évig a Bermuda-háromszögben élt egy hírhedt feketemágusképző karvezetőjeként, férjhez ment és elfogadta férjura gyermekeit, de eljött a nap, mikor ráébredt, a szeretett férfi nem az, akibe oly sok évszázada beleszeretett. S azon az éjjelen, mikor annak halott felesége visszatért, eldöntötte, mennie kell.Képességek:


Képes bármilyen formában mutatkozni illúziók által, eszméletlenül gyors és vág az esze, mint a borotva. Csendes és kiszámíthatatlan. A világ legjobb illuzionistái közé tartozik, ha nem a legjobb. Illúziói bárkit megtévesztenek. Ha vele találkozol, soha ne bízz az érzékeidben!


Coraline Vértesi (elfogadva) 1410468e468625x1000Coraline Vértesi (elfogadva) 10dvzw5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Coraline Vértesi (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: