Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Seherezádé (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Seherezádé
Jósnő
Seherezádé

Faj :
Mágus/Sárkány
Kor :
30
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
7
Tartózkodási hely :
Damaszkusz // Szíria

Seherezádé (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Seherezádé (elfogadva)   Seherezádé (elfogadva) EmptyVas. Nov. 04, 2012 8:30 am

Seherezádé (elfogadva) Slide2be


Seherezádé
Eredeti nevén: Tamina Arabora
1989. augusztus 24.
Jósnő
Boszorkány és sivatagi papnő
egyben pedig a
Végzet Sárkánya

Megjelenés:

Seherezádé (elfogadva) Tumblrm5s1d8jfzr1rtj1ah

Damaszkus harcias szépsége. Sivatagi virág, szinte már olyan szép, mint egy istennő. Igéző tekintete megbabonáz, hisz bárki lelkébe belelát, s látja béklyóidat, sorsod. Előtte nincs titok. Elég egy érintés, és mindent megtud az előtte lévő személyről. Lát mindent: fájdalmat, reményt, félelmet, gyűlöletet, vágyakat...
Haja ébenfekete, hosszú, selymes. Csodás, formás, nőies alakja miatt minden férfi vágyálmainak megtestesítője, s szívesen ki is használja ezt. Igen mozgékony, hajlékony és kecses. Imád táncolni és meztelenül úszni éjszaka, mikor csak a csillagok és a Hold láthatják.

Fizikum:


Seherezádé (elfogadva) 19d030e82e7247476o2

Nem épp törékeny, bár egy csepp felesleg sincs rajta. Mégis erős és nem egyszerű ellenfél a csatatéren. Ha valakit felpofoz, akkor 5 ujja nyoma még hosszú órákig ott virít a szerencsés férfiú orcáján. Nem ajánlott kikezdeni velem, mert rosszabb, mint egy vadmacska.

Ami pedig második énjét illeti, a Végzet Sárkánya a világegyetem egyik legveszélyesebb bestiája. Bármilyen démon, lidérc, vérfarkas vagy vámpír életét egy szempillantás alatt kioltja. Igen szívós és gyorsan regenerálódik, ami miatt majdhogynem legyőzhetetlen ellenfél. Immár több mint 5000 éve él, ezért alig van olyan lény, aki képes lenne elpusztítani. (Amennyiben emberi énje meghal, reinkarnálódik előző énje egyik utódjában.)

Jellem:

Seherezádé (elfogadva) Alrs6

Csípős a nyelve, akár a kígyóé. Ravasz, mint a róka. Titokzatos, akár az éjszaka. Szép, mint a csillagos ég. Perzsel, akár a Nap. Csodás teremtés és egyben mégis jobb nem közelíteni hozzá. Igen, akár a vénusz légycsapója. Bárki is tér be hozzá, legyen résen. Bár a jósnő nem hazudik, jóslatai akár a régi balladák: homályosak, tele rémusszal, rejtvénnyel, amit csak az tud megfejteni, akinek a jóslat szól. De a jóslatnak ára van.

Karaktertörténet:

Seherezádé (elfogadva) Nicolescherzingertrywitx

Tamina Szíria fővárosában Damaszkuszban született 1989-ben, egy forró augusztusi napon, napkeltekor. Igazi sivatagi virág ként nevelték. Szülei nagy jövőt szántak az exotikus szépségnek. Viszont ember tervez, Isten végez. Tamina 8 éves koráig boldogan élt szülei oldalán, kik egy ősi templom őrzői voltak és igen erős mágusok. A tempomban rengeteg értékes szobor és kincs volt elrejtve, azonban volt egy ereklye, melynek hatalma hordozóját veszélyesen nagy hatalommal ruházza fel. Ez nem volt más, mint a Sárkány Szíve, melyet ma Tamina a nyakában visel, még éjjel is. Eme mágikus medál hordozóját sárkányszívvel ajándékozza meg, azaz a medál birtokosa sárkánnyá változhat. A medált egy sötét mágus el akarta lopni, még évszázadokkal ezelőtt, de a család előző generációi is hűen védelmezték a templomot és annak kincseit. Több, mint egy évtizede azonban ismét betörtek a damaszkuszi templomba és a medál után kutattak. Tamina szülei így lelték halálukat. Az akkor még csak 8 éves papnőnek sikerült megszöknie és elbujdosnia a sötét erők elől, melyek a medált keresték.
Taminának már egészen kicsi kora óta visszatérő álma volt szülei gyilkosának megjelenése, viszont eddig nem tudta mit jelent, s szülei meggyilkolását sem láthatta előre. Viszont azóta a véres éjszaka óta tudja, hogy képes látni a jövőt, a múltat, és hogy képes megfejteni még a jelen kusza kirakósait is. Így lett a papnőből jósnő, egy veszélyes boszorkány, aki bosszúra éhes és egyre növeli hatalmát minden egyes jóslattal, amit kiad a kezéből.
Huszonéves korára a Dexternonba került az igazgató indíttatására.
Egy rémes esemény után, mint egyszer már, viszont ismét láncra verték, hogy ne árthasson senkinek, de kiszabadul és megszökik jeges börtönéből. Most feldúltan keresi új helyét, ahol meghúzhatja magát és ahol elnyomhatja pusztítási ösztönét.

Képességek:

Seherezádé (elfogadva) Tumblrl8ph6dkb5n1qaekn3

Már születése óta előre látja a jövőt és bele láthat a múltba is, a jelent is kiolvashatja kuncsaftjai szeméből. Emellett tehetséges a táncmágiában és a fekete mágia egyes ágait is jól ismeri. Szívesen árul erős szerelmi bájitalokat is és egyéb különleges kotyvalékokat. A fiatal szépség talán legveszélyesebb képességét azonban a nyakában lógó medál hordozza magában.A Sárkány Szíve
ال قلبُ مِن تنينُ


Seherezádé (elfogadva) Dawntreaderbysodacrushd

A Sárkánymester Medálja
تنينُ سيدُ وسامُ


Seherezádé (elfogadva) Dreadlordswarovskibydes

A Végzet Sárkánya
ال تنينُ ال مصيرُ


Seherezádé (elfogadva) Ryuu2

Tamina édesapja volt az első, akit megilletett a Sárkánymester Medálja, ő volt a Végzet Sárkányának első ura Tamina születése óta. Édesapja halála után Tamina elrejtette a medált, hogy ne kerülhessen rossz kezekbe. Tán maga a Sors akarta úgy, hogy majd két évtized után új gazdára leljen mind a medál, mind a világ egyik legerősebb sárkánya. Tehát így vált a Ferox karvezetője, az ifjú démonvadász és legendás mágus, Révai Rewlisz Anderson a Végzet Sárkányának új mesterévé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Seherezádé (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: