Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Merlin Hotel

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyKedd Okt. 11, 2016 7:03 pm

Lauren

-Hasznos tulajdonság. - Legalább is szerinte hasznos, ha könnyen otthon tudja érezni magát valahol a másik. Ő néha még otthon is feszeng... -Egy ideje igen. - Nem érzi jól magát ha egy helyben van, maga sem tudja miért. Talán rájönne mennyire üresek a napjai.
-Milyen szakértő valaki... Ha mondod merre a konyha, kiszolgálom magam. - Áll fel, szófogadó egyén, szó se róla. De megelőzik, kimegy a lány és hoz egy üveg vizet, töltenek is neki, de csak a felét issza meg, nem szomjas igazából. A Jamiere forgatja a szemét.
-Miért, vedelnem kéne tán? - Nevet, mert nem érti, mit is vár tőle a másik. Inkább megkérdezi miért nem lett zenész.
-És élvezed? - Ő valahogy nem élvezi, végeredményben ő maga is a családi vállalkozást folytatja...
Aztán csak felszalad az ez egyik szemöldöke, hogy mit is takar ez a tétova kérdés.
-Nem játszom már hangszeren. Amúgy sem mentem volna zenésznek valószínű, a nagybátyám szerette volna ha valami... más állásom lesz, amiben hasznosítom a mágus voltom. - Von vállat, jelezve nem igazán érdekli. A zene érdekelte, de... abból is már csak alternatívákat kereshetne. Gondolkodott is rajta, mert nem egy vadász típus, erre rájött.
Persze ő mindeközben jóval kisebb kortyot fogyaszt a sörből, mint a lány.
-Fogtam már csellót, játszottam is rajta... - Süti le a szemét, de mosolyog, mert valahol mulattatja, hogy milyen kérdést kapott. -Inkább nem, köszönöm. - Sóhajt egyet, csak bizseregnének az ujjai és sírna a lelke.
-És mennyire ismered Edwardot? - Kérdezi inkább ezt, mert valahogy a munka téma annyira nem jött be a másiknak.
//Bocsánat, beteg voltam és alig voltam gépnél... de már leszek Smile))) //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptySzomb. Okt. 22, 2016 8:22 pm

- Na és hol jártál eddig? - kérdezi kíváncsian. Mindig is utazni akart, ami többnyire meg is valósult, hisz Jameshez hasonlóan ő sincs sokáig egy helyben, csak épp egészen más szabadon választani a célt. Felfedezni olyan országokat, amik után régóta vágyakozott... Annyi mindent máshogy tenne, ha lehetőségében állna, dehát valamit valamiért.
- Ja, szó sincs róla. A rendőrségen láttam egy plakátot, amin ki voltak írva, mennyi időbe telik a különböző italok megemésztése - legyintek könnyedén, az arcomról nem lehet leolvasni, hogy komolyan mondom-e.
Természetesen így van, de becsszó, nem csináltam semmi rosszat.
Minden esetre a mondat felénél már rég messze jár, a vajsörökkel és a vízzel együtt tér vissza. Sosem kérné egy vendégtől sem, hogy szolgálja ki magát - bizonyos esetekben még ő is betartja az illemet.
- A lehetőség adott - válaszolja egyszerűen vállat vonva.
A következő kérdésére csak bólint, látható, hogy nem áll szándékában túl sokat mondani erről.
- Ehhez értek a leginkább. A véremben van - mosolyodik el kissé keserűen, ahogy eszébe jutnak az ösvényen újraélt emlékek. - Ezt senki sem vitatja.
Nem olyan szakma ez, amit ténylegesen élvezni lehet, dehát mindennek van valami jó oldala. Lauren pedig élvezi behálózni az embereket, eltervezni, végrehajtani... Mindig úgy érzi magát, mintha valami gyermekcsínyt követne el titokban.
Figyelmesen fürkészi James arcát, mikor a zenére terelődik a szó, ám bárhogy is igyekezzen, nem látja, hogy különösebben feldúlt lenne a témától. Minden esetre jobb nem erőltetni, később még visszatérhetnek rá.
- Ó, nem ezért kérdeztem - válaszolja csendesebben, mint ahogyan tőle az várható lenne, kortyol egyet a vajsörből.
- Csak futólag, találkoztunk néhányszor. Te annál inkább, gondolom - pillant vissza a másikra várakozóan, hátha többet tudhat meg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyKedd Nov. 01, 2016 3:13 pm

-Főleg Angliában mindenfele, de mint látod, sok helyre elkeveredem. Nem tartom számon, végül is, minden hely egyforma valahol. - Számára legalább is az... nincs ami mássá tegye, csupán az, hol hány vámpírral kellett harcolnia. Rachel biztos szembeköpné, ha tudná... megértené.
-A rendőrségen... egy plakáton... - Igen, James somolygásából egyértelműen leolvasható, hogy nem hiszi el amit hall, olyan abszurdnak tűnik. Persze talán pont ettől igaz, nem de?
Aztán - vagy közben - kiszaladnak innivalóért, arra is csak sóhajt, hogy adott minden ahhoz, hogy kiüsse magát némi szesszel.
-Igen, ismerős... - Neki is ezt mondogatta Edward, de nem volt ínyére. Noha tény, ha kikapcsolta az agyát és valóban a feladatra koncentrált, akkor érezhető volt a génjeiben, hogy valóban van affinitása hozzá. De ez neki inkább ijesztő volt, mint felemelő, hiába érezte a szüleit közelebb magához, valahol el is távolodott. Összezavarodott.
-Hát akkor miért kérdezted? - Nem érti, ha nem azért, hogy játsszon, akkor miért? És még nincs is betompulva a vajsörtől, mi lesz ha többet is iszik?
-Az elmúlt éveket vele töltöttem, szóval volt időm kiismerni az öreget. Zsémbes és kótyagos kissé de... azt hiszem csak furán mutatja ki ha kedvel valakit. - Legalább is úgy véli, nem lehet ennyire megszállott és paranoiás valaki. Fél ő is ilyenné válna, nem akar...
-És... a családod mit szól, hogy ennyit utazgatsz? Amúgy egyedül utazol mindig? - Olyan magányosnak tűnik a másik hivatása, de maga a lány pedig egyáltalán nem magának való valaki, mint mondjuk James tűnik első - és talán második - ránézésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyKedd Nov. 08, 2016 7:14 pm

- Ebben igazad van, de én a helyedben lelkesebb lennék.
Tulajdonképpen az is.
- Nem tűnök elég elvetemültnek? - kérdez vissza lebiggyesztett ajkakkal.
Ha rendőrségről van szó, az emberek valamiért mindig arra asszociálnak, hogy az említett elkövetett valamit, pedig szó sincs erről. Laurennek meggyőződése, hogy több ártatlan fordul meg, mint rendbontó. Persze az is lehet, hogy több ártatlan van szem előtt... Ezt az arányt már ő sem tudhatja pontosan.
- Téged pontosan mire is képeznek ki?
Erről még szó sem esett, pedig könnyen lehet, hogy más munkakörben mozognak.
- Talán furcsán hangzik majd, de kedvelem az ilyen... nem mindennapi alakokat - árulja el kissé közelebb hajolva a fiúhoz, mintha titkot osztana meg.
Részben ez az oka, hogy James felkeltette az érdeklődését.
- Ó, nekem sosem volt igazán szokványos értelemben vett családom - legyint mosolyogva. - Így hát nem is bánják. És a te nevelő szüleid?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptySzomb. Dec. 03, 2016 4:53 pm

-Lelkesebb? Ugyan mire fel? - De komolyan, számára ebben nincs semmi kimondottan lelkesítő, hogy folyton utazik.
-Ahm... nem. Idegesítőnek, na annak tűntél, de elvetemültnek nem. - Vigyorodik el, mert valahol még mindig kéjes öröm tölti el hogy tönkretette a képeket amiket a lány csinált róla, pedig nem valami kárörvendő típus de... most az kellett.
-Mm. - Na igen, ez az a téma, amiről nem szívesen beszél, de mivel ismeri a másik Edwardot, egyszerűen úgy is összerakná a képet. -Edward képzett ki. Tudod mivel foglalkozik? - Vámpírvadász, csúnya szóval. Olyan vámpírokat keres fel és öl meg, akik nincsenek tekintettel másokra, se emberekre, se vérfarkasokra, se mágusokra, azaz akik visszaélnek hatalmukkal. De persze Edward pénzért csinálja, így bizonyára nem minden vámpírja volt egy pszichopata, elvetemült Drakula, James se naiv. Minden esetre megvárja, ki kell-e fejtenie, vagy Lauren szeméből kiolvasható lesz a felismerés.
-Furcsa ízlésed van. - Jön zavarba, hogy közelebb hajoltak, azért is mert célzásnak veszi, ő is az, ennek ellenére kedvelik - vagy pont ezért.
-Oh... elváltak a szüleid? - Nem akar vájkálni, de nem bírja élelmezni amit mond a másik. -Örültek, hogy kitanulom a varázslást. Kimozdulok. A bácsikám csak jót akar. - Helyesbíti a másikat nagyon finoman, mert nem tekintette őket nevelőszülőknek sosem, hiába azok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyKedd Dec. 13, 2016 9:55 pm

- Nem szereted az új dolgokat? - kérdezi már-már zavartan, pedig nem vall rá az ilyesmi. Bárhogy is próbálja szemlélni a dolgokat, bármennyire is törekszik rá, hogy megértse a fiút, lépten-nyomon újabb meglepetést okoz. Lehetetlen tartani vele a lépést.
- Te aztán őszinte tudsz lenni! - nevet fel őszinte jókedvvel. Nem, valóban nem könnyű megbántani őt, mondhatni örömére szolgál, hogy ilyen reakciókat tud kicsikarni belőle.
- Csak azt, hogy kolléga. Azt nem, hogy mennyire. Szóval? - hajol közelebb kíváncsian.
Talán ezért is bizonyul túl soknak, hogy alig pár percen belül ismétli meg ezt a mozdulatot. Vagy talán bármit tenne is, ő mindenképpen túl soknak bizonyulna. James különleges eset, márpedig másnak sem megy könnyen és gyorsan hozzászoknia Lauren rengeteg energiájához, vagy a közvetlenségéhez. Még saját maga számára is rejtély, hogy alakulhatott ki ilyen személyisége azok után, amiken keresztülment.
- Ha még csak elváltak volna - dünnyögi az orra alatt. Szerencsére a fiú társaságában nem kell attól tartania, hogy választ  követel az ehhez hasonló megjegyzéseire, így erőszeretettel marad titokzatos és sejteti, hogy sokkal bonyolultabb dologról van szó. Hátha a végén a srác lesz érdeklődőbb.
Bár ezt erősen kétli. Azt, aki nem szereti felfedezni az új helyeket, miért hozná lázba egy jó sztori, amiről nem kaphat bővebb információt?
- Ó, értem.
Hagy neki egy fél perc csendes szünetet, ritka alkalmak egyike.
- Nos, hogy ízlik? - biccent a vajsör felé. Elég kortyot ihatott már ahhoz, hogy megítélhesse, kedvére való-e.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyKedd Dec. 27, 2016 8:25 pm

-Változó. Ahhoz kellenének régi dolgok is hogy értékelni tudjam az újabbakat, nem igaz? - Szüksége lenne valami kontrasztra, de egyelőre minden mindig új neki, más, az pedig számára fárasztó.
-Egyik rossz-jó tulajdonságom mostanában. - Jóval szókimondóbb, néha nyersebb lett, mint volt, de kinőtte a gubóját és a csigaházát. De úgy fest az idegesítő jelzőt nem vette zokon a másik, de úgy sejti azért, mert kiviláglik, már nem tartja annak a lányt. Legalább is kevésbé.
Persze James nem lesz könnyedebb, hogy megint közel hajolnak, esetlen támasztja meg maga mögött egyik kezével a kanapét, majd köszörül egy keveset a torkán, mintha csak kiszáradt volna a beszédtől.
-Hát... a szüleim munkatársa volt, vámpírok... ellen képeztek ki. De sok esetben ellenmentem Edwardnak, aki... paranoiás lett az elmúlt esztendők súlya alatt és... magam sem tudom, hol az igazság. A vámpírok mindig is az ellenségeim lesznek, ingerült leszek a közelükben, de... van... van vámpír barátom is. Mindkét fajta csoportból, emiatt... Folyamatosan megkérdőjelezem, akarom-e ezt a munkát. Meg tudom védeni most már magam, ez tény... de... - Elakad. Utálja a vadász szót magára használni, mert ő nem óhajt vadászni senkire, csak ha valóban nagy a baj. Ő inkább... fogalma sincs mit akar, maradjunk annyiban.
-Együtt maradtak, de nem szeretik egymást? - Az elvált szülőknél csak ezt tudja elképzelni rosszabbnak, de elég költői kérdést kanyarított belőle, mert nem akar neveletlen lenni. Henry nagybátyja letépné a fejét érte.
Bólogat összepréselt szájjal, kortyolva egyet, mert erre mit mondjon. Nem kérked azzal mennyire antiszociális tud lenni.
-Ízletes, köszönöm szépen. Magamtól sosem jut eszembe ilyeneket inni, pedig finomak. - Bólogat, kinéz az ablakon, de fogalma sincs mennyi lehet az idő.
-Ehm, jól érzem magam veled, de ha késő van szólj. Elvesztettem az időérzékem, fogalmam sincs mennyi az idő... - Pirul el valamennyire, mert cikinek érzi, hogy fogalma sincs mióta van itt és mennyi még az illendő, a cselló játék óta megszűnt neki létezni a tér és az idő. De ha a lány nem fáradt még maradna, régen beszélgetett már, a vajsör meg csak ráadás mindemellé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 05, 2017 9:10 pm

- De hisz biztosan vannak! - ellenkezik szinte gyerekes makacssággal.
Persze, érti ő, hogy volt sértés és némi beletörődés is abban, amit James mondott, mégsem tudja magára venni az elhangzottakat. Részben azért, mert sosem érdekelte túlságosan mások véleménye, kiváltképp, ha az negatív, részben pedig túl jól szórakozik ahhoz, hogy duzzogással üsse el a pillanat varázsát. De hogy az őszinteség rossz tulajdonság lenne?
- Aki túl érzékeny ahhoz, hogy elviselje az igazságot, magára vessen - válaszolja legyintve.
Szinte érzi az arcán a fiú - immár vajsörtől illatozó - leheletét, olyan csekély köztük a távolság. Szemrebbenés nélkül, a jól megszokott, örökké elégedett mosolyával figyeli őt, amint eluralkodik rajta a zavar. A köhintése után hosszú másodpercek telnek el, mire végül megkönyörül rajta és egy hirtelen mozdulattal hátradől a kanapén. Hullámzó fürtjei egymást követően hullanak vissza eredeti helyükre.
Sejti, miféle hivatást űz James, hisz volt alkalma megszemlélni az ezüst gyűjteményét, onnan pedig összerakni az apró részleteket, eddig viszont nem volt mi megerősítse ezt a feltételezést.
- Vámpírok végeztek a szüleiddel? - kérdez rá cseppet sem finoman. Utólag tudatosul benne, hogy lehetett volna tapintatosabb is, csakhogy már késő, a kérdés kicsúszott a száján, ő pedig nem lehet mást, minthogy válaszra vár. Hátha ennek is köze van ahhoz a traumához, ami a srácot érte.
Bár először nem állt szándékában elárulni, mi történt a szüleivel, most hirtelen ötlettől vezérelve, ami talán az italhoz köthető, kedve támad a témához.
- Az apám bérgyilkos. - Hatásszünet. - Sosem jelentett annyit az anyámnak, hogy elfogadja ezt. - Egyértelműen kihallatszódik a hangjából a megvetés és az egyet nem értés. Elvégre így is van, az édesanyjának senki sem olyan fontos, mint önmaga. Lauren mindig is képmutatónak találta, olyasvalakinek, aki képtelen arra, hogy bárkit is őszintén, önzetlenül szeressen. - Egy unalmas alakhoz ment hozzá, aki többet foglalkozott velem, mint vele.
Hogy James érti-e az utalást, vagy sem, az már az ő dolga, bár Laurennek nincsenek kétségei afelől, hogy ezúttal is a legfinomabb verzióra gyanakszik majd. Pedig ha tudná...
- Örülök, hogy elnyeri a tetszésed - mosolyog rá. Kis híján hozzáteszi, hogy egyedül tényleg nem lehet túl szórakoztató inni; a meglepetés, amit James okoz a későbbiekben, egy rövid pillanatra minden másról eltereli a figyelmét. Hogy jól érzi magát a társaságában? Nem hitte volna, hogy valaha is hallani fog hasonlót a vámpírvadász szájából. - Nekem sincs időérzékem, ha ez vigasztal. Talán a sok utazás teszi. Minden esetre emiatt nem kell aggódnod, addig maradsz, ameddig csak szeretnél. - Elvégre nem a középkorban vannak. - Úgy sem kell sokat sétálnod a saját lakosztályodhoz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyVas. Jan. 08, 2017 8:12 pm

Félmosolyra húzódik a szája látva a másik makacsságát.
-Szerteszét a világban... Kérdés megtalálom-e még ezeket. A legtöbb elillant. Vagy kiüresedett... - Egyáltalán nem Lauren jár most a fejében, vagy hogy nem értékelné, amúgy is úgy hiszi a lány holnap tovább áll és felé sem néz többet, végtére is akárkivel barátkozhat és James eléggé beégette már ma magát ahhoz, hogy ne keltsen magában hamis reményeket. Egyszerűen csak elvesztette önmagát kétszer is, ez az új meg nem tetszik neki.
-Jah, valami ilyesmit mondogattam én is mindig. - Ezt még egész magabiztosan mondja, de ahogy közel jön a másik zavarba jön. Ugyanis túl közel jött és még mindig eléggé hadilábon áll azzal, ha valaki közel van hozzá. Ennek ellenére egy köhintésnél nem futja többre, pedig szíve szerint menekülőre fogná. Legalább is egy része, a másik része izgalmasnak találja valahol, de olyannyira háttérszólam, hogy szinte el is vész a többi zajban a fejében. Össze is kell szednie magát, mikor elhajol a lány, de próbálja a tőle telhető legjobban leplezni.
Aztán Lauren olyat kérdez, hogy minden zavara köddé válik és a döbbent harag ül ki egy pillanatra, majd fojtódik el rögvest és makacs lesz. Mélyebbeket lélegez és inkább iszik. És még őt nevezik tapintatlannak... Lauren újraírja a szót a szótárban...
-Is. - De érezni ezzel ő befejezettnek tekinti a beszélgetés ezen részét, mert a hangja hidegebben cseng mint egy január közepi fagyos éjszaka.
Aztán ahogy inkább iszik még beleköhög a pohárba, meghallva mivel foglalkozik a lány apja. A célzást nem érti, James... burokban nőtt fel és noha látott és átélt ezt-azt, legnagyobb gyengéje mai napig a jóhiszeműsége.
-Legalább apád foglalkozott veled... bár azt hittem, az anyai ösztön erősebb... Én... alig emlékszem a szüleimre. Én egy semmilyen emléknek is örülnék. - Nézi inkább a pohár fenekét, amiben még örvénylik némi sör. Bár ki tudja mennyire bérgyilkosok az ő szülei is... ezen is sokat gondolkodott. Laurennek sem lehetett könnyű ezzel együtt élni valószínű, de lehet ő jobban viseli, mint James.
Aztán nem direkt, de meglepi a lányt, pedig csak őszinte. Ritkán van társasága és általában nem is élvezi, de itt... nyugalomban van és habár a másik néha kegyetlen a megnyilvánulásaival és zaklató a gesztusaival de... őszinte és pulzáló, amit mindig is értékelt mindenkiben.
-Ez igaz... - Mármint, hogy jelenleg nem lakik messze. De talán csak ő érzi hogy ez így most kínos? Valószínű, nem szokott az éjszaka közepén lányokkal kettesben ücsörögni. Vagy... akármikor máskor, tegyük hozzá.
-Te miért utazol annyit? Bárhol letelepedhetnél. Mire felfedeznéd az egész várost az is lenne pár hónap legalább, nem? Lehet megszeretnéd... - Valahogy úgy érzi ha meg is tud valamit a másikról csak azt az érzetet kelti benne, kevesebbet tud mint eddig. Ez részben frusztrálja, részben meg megnyugtatja, hogy mindig marad kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptyVas. Jan. 22, 2017 12:07 pm

Azt hinné, épp ellenkezőleg történik: hogy sokkal jobban értékeli azt, ami addig nem adatott meg. Úgy tűnik, James ebben a tekintetben is más. Minél többet tud meg róla, annál több kérdése merül fel, és kiismerni őt egyszerűen lehetetlennek tűnik. Annál izgalmasabbnak. Ha a fiú azt hiszi, ezentúl könnyen lerázza majd, hatalmasat téved.
- Véletlenül ismerek egy nagyon jó orvosságot erre a problémára - válaszolja némileg hangosabban és vidámabban, mint az helyénvaló lenne egy szentimentális vallomást követően. A tapintat és az empátia sosem tartoztak az erősségei közé, már csak azért is, mert az ő érzései leginkább felszínesek. - Több időt kéne töltened a társaságomban.
Ez megoldás minden problémára; minden út Laurenhez vezet, ahogy mondani szokás.
- A végén még egyetértünk valamiben - kacsint rá cinkosan.
Érzékeli, hogy túl messzire ment a kérdésével, ugyanakkor kétli, hogy bármi is helyrehozhatná a hangulatot, amit kettejük közt generált, ezért egyszerűen csak hagyja, hátha magától elillan. Részvétnyilvánítás és bocsánatkérés mit sem számítana. Ha tüske lenne köztük, majd jóváteszi és kiengeszteli, feltéve, hogy úgy hozza az érdeke. Egyébként pedig: aki túl érzékeny ahhoz, hogy elviselje az igazságot, magára vessen. Épp most tárgyalták meg. Arról már igazán nem Lauren tehet, ha James ennyi idő után sem képes szembenézni a múltjával. Márpedig a mai napon bőven lehetőséget kapott rá.
- Úgy érted, az a szemét, akivel az anyám összejött? - Kis híján felnevet. Még hogy az apja! Szegény Jamie, mennyire naiv...
- Nem próbáltad még visszaszerezni róluk az emlékeidet?
Erre is lenne pár tippje, pár megoldása, bár az utóbbi után kérdéses, hogy megfogadna-e tőle bármilyen tanácsot.
Látva, mennyire leapadt a másik pohara, vajsörért nyúl és újabb adagot tölt ki neki.
- Többnyire a munka kedvéért - válaszol enyhén félre biccentett fejjel. Hirtelen egyre több kérdést kap. - Persze, hazudnék, ha azt mondanám, nem gondoltam már rá, hogy beiratkozzak a helyi iskolába. Esetleg tudsz róla valamit?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 EmptySzomb. Jan. 28, 2017 8:45 pm

-Igen? - Lepi a lány hirtelen felszólalása, főleg mert mennyire bizakodó kicsengése van. De remélem nem egy újabb bájital, azok nem segítenének rajta úgy véli. De láthatóan meglepett érdeklődéssel szemléli a lányt, hogy ugyan mi juthatott az eszébe ilyen hirtelen. Aztán elmosolyodik, még nevet is kicsit, hogy megkönnyebbül, semmi varázslat nem következik. Azaz... ez egy egész másfajta mágia, rá kell jönnie.
-Hát, gondolod, el bírnál viselni? Hosszútávon házsártos, makacs és semmitmondó tudok lenni... - Nevet még egy kicsit, de egészen fura elképzelnie hogy valakivel folyamatosan együtt legyen. Túl sokat volt egyedül, azt sem tudja hogyan kell.
Aztán a szülei halála megfagyasztja a hangulatot, de Jamesről hamarosan megtudja majd Laurel, hogy egyáltalán nem valami haragtartó egyén. Egyszerűen csak vannak dolgok, amikről nem szeret beszélni és nem szereti ha piszkálják ezekkel, de ennyi.
Szóval mikor elterelődik a szó, akkor a hangulat is helyreáll szépen lassan, bár James valóban nem valami okos a világ sötét dolgaival kapcsolatban.
-Miért, ő nem az apád? Ne haragudj nem értem... - Elvesztette a fonalat. Azt hitte az az apja a vér szerinti apja de most nem érti. Miért szemét, ha legalább ő foglalkozott vele? Szeretné érteni, de most valahogy ő érzi magát tapintatlannak, hogy nem fogja fel elsőre és rákényszerül a visszakérdezésre.
-Gondolkoztam rajta. De mivel öt éves voltam mikor elvesztettem őket, nem lenne sok és... valószínű az az este is visszajönne és... nagyon sok év volt, hogy eltompuljon bennem. Így arra jutottam ha a mindent vagy semmit közül kell választanom, bölcsebb a semmit. - Eleget forgolódott álmatlan éjszaka, hogy nem akart elaludni, mert álmában mindig visszatért az az őrült szempár, a sok vér és sikoly, a gyermekkori rettegés és teljesen leizzadva, reszketve ébredt, mindegy hány éves volt.
El is mereng kicsit, de arra eszmél, újratöltik a poharát. Szórakozottan köszöni meg és pislog a másikra. Aztán inkább kérdez, legalább többet megtud a másikról.
-Az ittenibe? Egy keveset... - //Ha jól értelmezem az új világkoncepciót, James ide járt XD Néha kicsit megzavarodom XD Szóval most vegyük úgy, jól értem XD// Mondja ingatva a fejét. -Tanultam itt pár évet, az egyik professzorom akartam meglátogatni meg pár régi iskolatársamat. Persze vagy elköltöztek vagy épp máshol van dolguk és jelenleg nincsenek itt. De miért, úgy gondolod van még olyan, amit meg tudnának tanítani? Mi az ami nem megy? Nem mondom azt, hogy kiemelkedő tanuló voltam, vagy hogy Edward olyan jó tanár lenne, de talán tudok segíteni. Mondjuk ha a társaság miatt mennél belátom, ahhoz egymagam vajmi kevés lennék. - Mert nem tudja elképzelni, miért akarna visszamenni az iskolába a lány. Egy biztos, el merné engedni, ugyanis annyit megtudott, Nill már nincs ott. Azért is mert ő maga is mondhatni nyugodtan a városban mászkálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomMerlin Hotel - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Merlin Hotel
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed-
Ugrás: