Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Kastély Udvar

Go down 
SzerzőÜzenet
Sötétség
Admin
Sötétség

Hozzászólások száma :
105
Tartózkodási hely :
A Sötétség mindenhol ott van

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyHétf. Nov. 05, 2012 10:43 pm

Kastély Udvar View%20of%20the%20back%20of%20the%20castle%20and%20gardens

A Darklore kastély már évszázadok óta áll ezen a helyen és még évszázadokig itt fog állni. Falai masszívak,architektúrája nemes. Udvara hatalmas, kerttel,sétánnyal és hátul a családi kriptával. Ha sétállni indul bárki,úgy érezheti megállt az idő,csak a különféle bokrok,fák és növények léteznek,a szellő halk suttogása,a vízköpők. Az időérzék és racionalitás csődöt mond. És az idő talán meg is áll,ahogy a vámpírok felett szinte megáll. Nem öregszik ez a kastély és udvara,ahogy annak lakói sem. A fák és virágok mindig újá élednek,rügyfakadást élnek,ahogy a vérivók is. És ha leszáll az éj,a kellemes,éber álmot idéző udvarból éber rémálmot idéző feketeség lesz,ahogy a lakók is szörnyeteggé válnak napnyugta után. Kivilágítás éjjel nincs,legfeljebb a bejárati ajtónál és a pad meleltt,minden mást felemészt a sötétség,ahogy az azokat,akik kései órákban próbálnak erre járni.

Kastély Udvar E096430fe4fcad868ea840ff5e8cc81b
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyHétf. Nov. 26, 2012 5:39 pm

Cathalina

Egy pár nap már eltelt azóta, hogy összeveszett a lányával. Azóta is feszült a viszonyuk, legalábbis William szerint az, mivel nem is igazán találkoztak a vacsora óta. Mardosó fájdalom van a szívében. Tudta, hogy nem kellett volna azokat mondani, már megbánta, de Cathynek sikerült felmérgelnie, és a szavak maguktól törtek elő. Már bánja, de nem tudja, nem megtörténté tenni. Helyette dolgozhat azon, hogy ismét helyrehozza a kapcsolatukat.
A kastély hátsókertjében állíttatott fel négy céltáblát, és hozatott íjakat, és nyilakat. Talán egy kis közös íjászkodás segít elrendezni a kettejük dolgát.
- Szólj a lányomnak, hogy jöjjön ide, és sportosabban öltözzön.- ehhez nem jó a kisasszonyi ruha. William is lazábban van felöltözve. Egy fekete póló, és egy sötétkék bemelegítő, a haja pedig csak hátra van simítva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyVas. Dec. 02, 2012 5:49 pm

*Az elmúlt napokban a színemet se lehetett látni. Javarészt a szobámban gubbasztottam. Csak olyankor hagytam el menedékemet, mikor kisurrantam az erdőbe kardozni, hogy kiadjam a dühömet, vagy leosontam enni a kamrába, meg persze mikor illemtanra hívattak. A kastély egyéb részeit feltűnően kerültem. Nem szívesen találkoztam volna össze újdonsült testvérkémmel, pláne nem karddal a kezemben, mert félő, hogy nem tudtam volna türtőztetni magam, és nem szívesen rontottam volna tovább a helyzeten.

Meglepetten nézek fel a cselédre, aki Apám üzenetét hozza. Azt is kiszedem belőle, hogy miért kéret magához. Máskor felhőtlen örömmel fogadtam volna a hírt, hogy Apám íjászkodni szeretne velem, de most szorongással vegyes csalódottság is lappang a szívemben. Egy lelki fröccshöz most igazán nincs kedvem. Nagyot sóhajtok.*
- Mondja meg Apának, hogy azonnal megyek.
*Belebújok a barna bőr gyakorló nadrágomba, hátrafésülöm a hajam amit több helyen is összefogok, hogy ne legyen útban, aztán vászon hosszú ujjút veszek fel, amire könnyű, finom szemű női láncinget öltök. Ezt még Apától kaptam régebben, hogy mikor Damiennel vívás óra címén egymást püföljük, meg ne sérüljek. Derekamon a fémveretes merevítőt hátul összekapcsolgatom, végül belecsusszanok a bocskoromba, megkötöm a szárát, és elindulok az udvarra.

Amint kilépek, már látom is a felállított céltáblákat. Körbefuttatom a tekintetem a sürgölődő szolgákon, akik a felállításnál segédkeztek, és most épp az íjjakkal bíbelődnek. Mikor meglátom apámat vegyes érzések törnek fel bennem. Pillangók röppennek fel a gyomromban, csakhogy aztán, mint valami gonosz varázslatra, élettelenül hulljanak vissza. Csendben lépek oda hozzá, bátortalanul lesek fel rá.
- Szia *köszönök halkan és bizonytalanul. Kerülöm a tekintetét, félek, hogy még mindig haragot találnék benne. Visszafogottan, szinte gyanakvón álldogálok mellette.*


Kastély Udvar Season-3-Promotional-Photo-merlin-on-bbc-18732807-718-404_www.kepfeltoltes.hu_
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyHétf. Dec. 03, 2012 1:05 pm

Próbálgatja az íjakat, nem szeretné, ha bármelyiknek baja lenne. Főleg, mert okkal vannak itt, és ha a békülést elrontaná, akkor kitérne a hitéből. Nem rajongana azért, hogy pereljen, vagy agresszívabban kelljen fellépnie a selejtes áruk miatt.
S’ megérkezett imádnivaló lánygyermeke is.
- Szia, kicsim.- próbált a lehető leggyengédebben megszólalni, és annyi szeretet rakni a szavaiba, amennyi csak telt tőle.
Elveszi mindkét íjat, és a baljában lévőt Cathy felé nyújtja.
- Tessék, akkor kezdhetjük?- kérdezte mosolyogva.- Hölgyeké az első lövés.- közben pedig majd megtudják beszélni a kettejük dolgát, de még nem csap bele, legyen jobb a hangulat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyHétf. Dec. 03, 2012 6:52 pm

*A szeretetteljes hangnem ugyan átmenetileg megnyugtat - mivel arra enged következtetni, hogy az elkövetkezendő tíz percben nem fenyeget dorgálás veszélye - a múltkori eset fényében viszont pontosan tudom, hogy ez a “mintha mi se történt volna” hangvétel csak jóindulatú színjáték. Már előre rettegek, hogy mikor kerül terítékre a komoly téma, mivel nem tartom valószínűnek, hogy közeledtek volna az álláspontjaink. Múltkori kirohanásomat változatlanul jogosnak érzem, és csekély esélyt látok arra is, hogy a probléma forrása megszűnjön; vagyis hogy a betolakodó, aki miatt bujkálásra kényszerülök a saját otthonomban, belátható időn belül eltakarodjon a kastélyból. Félek, ha előkerül a téma, csak újabb összeveszés lesz belőle, ezért meglehetősen feszélyezve érzem magam.
Elfogadom az íjat Apám kezéből, néma biccentéssel meg is köszönöm.*

- Mehet felőlem *válaszolom kicsivel bátrabb hangon, de még mindig kerülöm a tekintetét. Csak a szemem sarkából tartom nagyjából számon Apám sötét sziluettjének aktuális pozícióját.
Az egyik szolga egy nyílvesszőkkel teli tegezt nyújt felém. A kezébe nyomom az íjat, amíg a tegezt felcsatolom a hátamra, aztán visszaveszem tőle. A fegyvert magam előtt tartva jobbommal csak úgy üresen megfeszítem az ideget próbaképpen, hogy tudjam, mennyire feszes. Megállapítom, hogy egy könnyű női íjat kaptam. Jobb kezemmel hátranyúlok, finoman végigsimítok a tollakon – szeretem ezt a puha, csiklandós érzést- majd két ujjal előhúzok egy vesszőt. A hegyes végét gyakorlott mozdulattal bal kezem mutató ujjához támasztom, tollas végén a vájatot az ideghez illesztem, és megfeszítem a húrt. Pár pillanatig így tartom, fél szememet lehunyva az előttem lévő táblára célzok, és lövök. A nyílvessző elsüvít, és a tábla jobb felső részének szélébe áll bele. ~Nem is rossz ~

- Te jössz *szólok Apámnak most már élénkebb hangon. Az összpontosítás és az első sikeres találat kissé eltereli a figyelmemet a kellemetlen érzésekről. Az íjászat ugyan nem a legkedvencebb harcnemem, de viszonylag jó vagyok benne, és most végre megmutathatom Apának azt amihez én értek, mert a művészetek, az etikett és hasonlók nem tartoznak az erősségeim közé. A vívás tanárom viszont sok különféle fegyvernemben jártas, és ezeket kiskorom óta felváltva gyakorolja velem, amiben végre én is örömömet lelem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyKedd Dec. 04, 2012 1:05 pm

Izgatottan figyeli Cathy lövését. Reméli, hogy szép lövés lesz, és egy újabb alkalom, amikor büszke lehet a lánya tudására. S’ habár nem pont középre ment, de így is szép volt, természetesen meg tapsolja a lányát.
- Szép volt. De legközelebb, kicsit emeld fentebb az álladat, ne a táblát lásd. Hanem egy… hatalmas dinnyét, ne pedig a kis célpontot.- próbál atyai jó tanácsokat adni, még ha talán ostobaságot is mond. De most következik William. Az oldalára köti fel a tegezt, majd lassan kihúz belőle egy nyilat, felhelyezi az idegre, kifújja a levegőt, majd feszít, és lő. Ez se ment középre, hanem Chaty nyila alá. Bár lehet pont így akarta William is.
- Hm, nem volt ez se olyan rossz. Tudod mit? Minden egyes lövés után, ami táblát ért, messzebbről fogunk lőni. Vámpír vagy, és a lányom, akinek mindig helye van a szívemben, történjen akármi, sose lesz kitúrva, és örökké szeretni fogom. Még ha csak egy csökönyös, és vén vámpírnak tart.- elővesz egy újabb nyilat, majd mosolyogva Cathyre néz.
- Nos, kezdhetjük a játékot? Aki veszít, az meghívja a másikat vacsorázni. Rendben van?- csak leengedni az íjat és a nyilat, és a kezét nyújtja Cathy felé, a fogadás szentesítésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptySzer. Dec. 12, 2012 2:04 pm

*Tisztelettel hallgatom végig atyám tanácsát, de nem értem mit akar vele.*
- Talált, ez a lényeg * reagálok Apa lövésére a céltáblát nézve*
- Jó *bólintok nem túl izgatottan apám javaslatára, hogy egyre távolabbról lőjünk célba. Még mindig nem nézek rá. Az ezután elhangzottaktól viszont görcsbe rándul a gyomrom, és fanyar félmosoly ül ki az arcomra. Közben kissé elfordítom a fejemet, így próbálom leplezni az ambivalens érzéseket amiket apám szavai keltenek bennem;

Amit apám valószínűleg nem ért, az az, hogy bár nem kétlem, hogy mindig lesz helyem a szívében, de ez a rész már sose lesz akkora, mint régen. Ha az “újdonsült testvérkém” itt marad, még valakivel osztozkodnom kell apám figyelmén, gondoskodásán, idején, szeretetén, és ezzel a gondolattal egyszerűen nem tudok és nem is akarok megbékélni. Sőt, félek, az új jövevény sokkal több figyelmet kap majd, mint én, és ez a félelmem koránt sem alaptalan, hiszen apa és anya valószínűleg visszamenőlegesen is be akarja majd pótolni a külön töltött időt kedvenc lelenc lányukkal – hogy a karó állna belé. Egy ideig az újdonság erejével hat majd a kis cafka jelenléte, ezért az egész kastély felbolydul majd és mindenki körülötte fog ugrálni.

Szóval ezek az érzések és gondolatok kavarognak a fejemben. Még mindig félig elfordulva tőle, pillantásomat a szemem sarkából Apám felém nyújtott jobbjára vetem, de egyelőre nem fogadom el. Egy pár pillanatig konok tekintettel bámulom a gyepet, mint aki valamit erősen mérlegel, aztán szemem ravaszul összeszűkül.
- Nekem van egy jobb ötletem. *felelem ártatlan hangon a nyertes díját illetően. Pókerarcot öltök, és ma először nézek apám szemébe;*
- Sokkal izgalmasabb lenne a verseny, ha a tétje olyasvalami lenne, amire tényleg szükségünk van, vagy szeretnénk. Legyen a győztesnek egy kívánsága, amit a vesztes teljesít.
*Rezzenéstelen arccal várom apám válaszát.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyCsüt. Dec. 20, 2012 2:53 pm

*Kíváncsian vonja fel a szemöldökét arra, hogy Cathynek van egy jobb ötlete. Az ötlet maga nem rossz, de némi aggodalma van ezzel az egésszel Williamnak is. Sejti, hogy talán Sin ellen szeretné ezt felhasználni a gyermeke, és az nem lenne a legjobb. Ám akad valami más Williamnek, aminek talán jobban örülne a lánya.*
- Tudod mit? A következő lövés eldönti, hogy mi legyen, ha te nyers, akkor az lesz amit akarsz, a kívánság, ha pedig én. Nos, akkor az én feltételem lesz, akkor pedig, ha nyersz, tied lesz a vezetés, nem a város vámpírjai felett, azt a posztot Damienre hagyom, ellenben, a családnak rengeteg üzleti érdekeltsége van más országokban is, mindet rád hagyom, Damien pedig csak a negyeddel kapcsolatos ügyeket fogja intézni, viszont ha nyerek, akkor bízni fogsz a szavaimban. Rendben?-* habár mindegy hogy alakul az egész játék, Cathy lesz az, aki a család üzleti részeit tovább fogja vinni. Erről már végrendelkezett.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptyHétf. Jan. 14, 2013 9:42 pm

Az aggodalom halvány jeleit vélem felfedezni Apámon ~ Remek ~ mosolyodok el képzeletben a megállapításomon. Arcom viszont továbbra is rezzenéstelen marad. Figyelmesen hallgatom Apám ajánlatát. Kissé komplikáltnak találom, hogy a verseny tétjét is versennyel döntsük el, de később rábólintok. Az üzleti ügyek emlegetésénél szemem mohón felcsillan, aztán észbe kapok és egy pillanat alatt vissza is veszem az arckifejezésem feletti uralmamat, ami persze elég nagy koncentrációt vesz igénybe, tekintve, hogy eddig még nem sűrűn volt szükségem arra, hogy pókerarcot öltsek... (Legutóbb akkor kellett használnom, mikor véletlenül összetörtem Anya egyik vázáját és azt mondtam, Damien volt.) Rövid ideig mérlegelem Apám javaslatát, és átfut az agyamon, hogy hagynom kéne nyerni a következő lövésnél, mert igen csak megtetszett a nyeremény amit felajánlott, bár ha az én feltételeim szerint játszunk és úgy győzök, akkor úgy is van egy kívánságom, amit akár arra is felhasználhatok. Mindenesetre az én verzióm több lehetőséget hagy nyitva előttem, ezért igyekszem jól célozni.
- Áll az alku - ragadom meg Apa felém nyújtott tenyerét, és már készülök is a lövésre. Összpontosítok, és ezúttal a középpont körüli első kört találom el. Elismerő bólintással nyugtázom a találatomat, majd pihenő testtartást veszek fel, jelezvén, hogy ő következik.


/6 oldalú kockán dobtam 2-est, ahol 1= telitalálat 6 = mellélövés/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

Kastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar EmptySzer. Jan. 16, 2013 1:29 pm

*Lehet ostobaság volt ilyen fogadást kötnie, látva a lánya lövését, ami majdnem középre ment. De azért szép lövés volt, elismerően tapsolni kezd, és büszkén mosolyog.*
- Ügyes volt kicsim. Akkor most én következek.- a céllal szembe lép, felhelyezi az nyilat, összpontosít, kifújja a levegőt, majd lő, és sajnos valamennyivel Cathyé mellé ment. Ez pech.*
- Nos, azt hiszem, ezt a kört nyerted, akkor a te kívánságod szerint fog tovább menni. Az első még mindig a tied, hölgyeké az elsőbbség.- félreáll, és várja, hogy a lánya ismét lenyűgözze.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomKastély Udvar Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kastély Udvar   Kastély Udvar Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kastély Udvar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Darklore negyed :: Darklore kastély-
Ugrás: