Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Öreg Gyógyító (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Öreg Gyógyító
Gyógyító
Öreg Gyógyító

Faj :
Mágus
Kor :
663
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
1
Tartózkodási hely :
A viskóm

Öreg Gyógyító (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Öreg Gyógyító (elfogadva)   Öreg Gyógyító (elfogadva) EmptyKedd Nov. 06, 2012 10:30 am

Öreg Gyógyító (elfogadva) Patrickdempseye

Az öreg gyógyító
Neve: ???
1355. november 7.
A Theater of Illusion gyógyítója
Nagy hatalmú varázsló és legendás gyógyító

Megjelenés:

Öreg Gyógyító (elfogadva) Doctorassassinscreed163

Vajon hogy nézhet ki az öreg gyógyító? Ez az egyik nagy titok, amit sokan tudni szeretnének. Az öreg gyógyító ugyanis mindig tetőtől-talpig be van öltözve és mindig maszkot visel, ami egy fura rokokó kori figurához teszi hasonlóvá. Bár ember, és ember létére már elmúlt 600 éves, mégis fiatal és életerős, mivel a gyógyításért cserébe a páciensek életerővel fizetnek. Ez tartja az „öreg” gyógyítót fitten és fiatalon.
Tehát a maszk nem takar mást, mint egy irigylésre méltó férfi külsőt. Egy olyan férfi arcát, aki még borostásan és kócosan is bárkit le tudna venni a lábairól. Ámulatba ejtő kékeszöld szemek, sötét, dús haj és egy ellenállhatatlan mosoly. Mi kell ennél több?

Fizikum:

Öreg Gyógyító (elfogadva) Patrickdempseylarryarms

A gyógyító nem atléta és mivel se nem vérfarkas, se nem vámpír, nem a fizikai erejéről híres. Természetesen van egy egészséges kondija, de ő nem harcol. Aki az útjába áll, azt elég könnyen elsöpri az útból több mint 600 éves anatómia- és mágiaismeretei által. Se vámpír, se vérfarkas, se más lény nem jelent így veszélyt rá. Igen kevesen vannak, akik ténylegesen fenyegetést jelentenének ennek a sokat megélt férfinak. Ő viszont elég bölcs ahhoz, hogy tudja, mikor kell lelépni a színről.

Jellem:



A gyógyító ember. De milyen ember? Milyen ember lehet az, aki már megélt több mint egy fél évezredet és ennek ellenére magányosan él, és úgy keresi a kenyerét, hogy másokat gyógyít, de cserébe megrövidíti az életüket? Önfeláldozó lenne? Vagy képmutató?

„Nem érdekelnek az emberi kapcsolatok. Nem érdekelnek az érzelmek. Engem csak az érdekel, hogy éljenek. Nem érdekel, ha másnak lételeme az együttlét. Én egyedül tengetem napjaim és nem is kívánok ezen változtatni. Életem egy végtelen játszma. Csak egy játszótársam van e földön, és az a Halál. Folyvást játszunk. Ha megmentek valakit, megnyerek egy rövid játszmát, de a háború tétje az én életem… vagy halálom. Így hát játszunk. Immár több mint 600 éve. …Eddig nyerésre állok.”

Karaktertörténet:

Öreg Gyógyító (elfogadva) 0923patrickwe

Nem mindig takarta rút maszk a kékeszöld szemű férfiú arcát. Nem mindig élt remete életet a világ egyik legnagyobb gyógyítója. És igen, nem mindig volt gyógyító.
Egy szegény család ötödik sarjaként látta meg a napvilágot egy borongós őszi napon. Bár nagy szeretetben nevelkedett, életét két szomorú dolog határozta meg: a körülötte tomboló háborúk és halál, valamint a küzdelem, hogy megmaradjon embernek a legzordabb időkben is. Az ifjú tehát játszott,hogy lelkét megőrizze emberinek, és megtanult gyógyítani, hogy szembe szállhasson a legádázabb ellenséggel: a Halállal.

„Nem tartom magam istennek. A halál ellen küzdök, mint mindenki, aki létezik e világon. Az, hogy nekem megadatott a varázserő és a hatalom, a képesség, hogy visszavághassak a Halálnak szerintem pont hogy Isten ajándéka, mindegy ki milyen alakban is képzeli el a minket megalkotott erőt. Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy mindenkiben lakozik sötétség. Bennem is. Talán épp ezért is vagyok végtelenül halandó. Soha nem is feledem, honnan jöttem és hogy mi vagyok. Ember vagyok. Véges porhüvely a testem, de a lelkem halhatatlan. És nem csupán oly törékeny halhatatlansággal bír, mint a vámpírok élete, nem. Valóban örökké él majd. Létem fő célja az, hogy ezt a Halál orra alá dörgölhessem, hogy mindegy milyen erős, a lelkem örökké létezni fog, s amíg hiszek és van bennem erő és akarat küzdeni ellene, addig Ő soha nem lesz képes megtörni engem.”


Az öreg gyógyító egy ideig a sötét negyedben élt a Dexternon környékén, a Bermuda-háromszögben. Onnan Coraline kérésére eljött, hogy a Theater of Illusion Mágustanoda gyógyítója lehessen a Névtelen Városban. Ott most egy régi, dohos viskóban él és kérdés nélkül meggyógyít bárkit, aki rászorul a segítségére. Remete életet folytat, nagyon ritkán hagyja el a sötét negyedet és nem igen áll le társalogni senkivel. Egyedül Cornelius Kingsley ismeri az arcát és nevét, aki leszerződtette a Dexternonhoz annak ideján. Ők ketten jó barátságot ápolnak, bár a gyógyító elég szűkszavú és magának való ember. Most, hogy már elhagyta a Dexternont, még inkább magába fordult és szinte senkivel sem beszél, még barátja exfeleségével Coralinnal sem.

Képességek:

Öreg Gyógyító (elfogadva) Tumblrlrsjt4gk8g1qmdnck

A legendás gyógyító nem ismer lehetetlent. Szinte minden létező betegséget, mérgezést és sérülést képes meggyógyítani. Cserébe azonban nagy árat kell fizetnie az illetőnek, aki a segítségét kéri. A sebéhez, betegségéhez mérten adnia kell a gyógyítónak a még hátralévő idejéből. Ez az idő aztán a gyógyító életét hosszabbítja majd meg.

„Ha hagyod, hogy segítsek rajtad, élhetsz még 43 évet, mivel sebed súlyosságánál fogva 3 év engem illet. Amennyiben azonban nem kell a segítségem, úgy még ma eljő érted a Halál. A döntés a Te kezedben van, Idegen.”


Egy eset van, amikor a gyógyító már nem tud segíteni, ha a gyógyításért járó idő túllépi azt az időt, amit még a páciens természetes haláláig élne. Ebben az esetben a gyógyító átengedi az utolsó lépést a Halálnak, aki méltón ad sakk-mattot neki.

"Az idő nem számít. Csak az élet fontos."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Öreg Gyógyító (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: