Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 William Darklore (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
William Darklore
A Darklore család feje
William Darklore

Faj :
Vámpír
Családi állapot :
Házas
Hozzászólások száma :
66

William Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: William Darklore (elfogadva)   William Darklore (elfogadva) EmptyKedd Nov. 06, 2012 7:55 pm

Név: William Darklore
Született: 1762.12.15
Faj: Vámpír, nemes

Történet: William a Darklore család főágának a leszármazottja. Jonathan Darklore és Emma Darklore elsőszülött fiúk, bátyja megboldogult Elenor Darklorenek. Testvérével a kapcsolata eleinte nem volt túl testvéries. Elviselték egymást, de mivel elsőszülött volt, így Williamre több figyelmet fordítottak, ezért elhanyagolva érezte magát Elenor. William próbált közelebb kerülni hozzá, idővel sikerült is, és rendeződött a kapcsolatuk. Évekig éltek harmóniában, tényleg testvérek voltak.
Üzleti ügyekben gyakran járt a rokonaihoz Eldrick, és Annice Darklorehez. Míg végül William szülei megegyeztek Eldrickékkel, hogy a gyermekeiket összeházasítják. Elsőnek nem annyira volt ínyére Williamnek ez az egész, de idővel belátta, hogy így a család tiszta vérvonalának érdekében ez a legjobb döntés. S’ ahogy telt az idő, és látta nőni Elizabethet, vagy ahogy William hívta, Lizbeth, úgy alakult át az egész vonzalommá, és végül már boldog volt attól, hogy a több, mint száz évvel fiatalabb vámpír hölgy, egyszer a neje lesz. Főleg akkor volt nagy hasznára Lizbeth, amikor egy nap az apja azzal a hírrel fogadta, hogy a testvérét egy diplomáciai tárgyalás közben megölték. Ettől a naptól kezdve mindenki iránt, aki nem volt vámpír, bizalmatlanságot táplált. Ha nem volt szükséges, akkor került minden kapcsolatot, ami nem vonatkozott a fajtársaira. Ezért nem lehetett meglepő, hogy ahova ment Elizabetht oda ment William is. Mivel az öccse lányát leszámítva, Lizbeht volt az egyetlen, akihez igazi szeretet fűzte. Az unokahúgához már-már atyai, míg Lizbethez szerelem. Vigyázott az épségükre, és ha szükséges volt, közvetetten, de segített is Őket. S’ végre eljött a napja, amikor Lizbethtel kimondhatták az igen, ezzel fogadva egymásnak örökös hűséget a sötétségben. Újdonsült nejével az oldalán, és nevelt lányával, William elvonult, hogy apja helyét átvéve elfoglalja a helyét Nameless Townban, és tovább szilárdítsa a hatalmukat, a számukra kijelölt területen. Ezt igazságos döntéssekkel, de ha szükség volt rá, akkor kemény szigorral érte el. Igaz, hogy nem kedvelte más fajok tagjait, de a területén elkövetett esetekben nem azt nézte, hogy mi a fajuk, hanem mit követtek el. Az eltelt idő alatt két gyermekük fogant. Cathalina és Damon. William egyformán szerette őket, ám a lányára több figyelmet fordított. Még élt benne az emléke annak, ami a testvérével történt. Nem csak arra nevelte a fiát, hogy egyszer majd át kell vennie az apja helyét, hanem arra is, hogy figyeljen a testvérére, és vigyázzon Rá. Ám a szívében továbbra se szorult háttérbe Sinéad.
Azóta itt élnek, a kis családjával, vigyázó szemeit nem csak az akadémiára veti, hanem a családjára is, hogy ne érje bántódás egyiküket se. Sajnos nem tud mindig személyesen odafigyelni az imádott családtagjaira, ezért mindegyikük számára kijelölt egy személyi testőrt, aki az árnyakban rejtőzve felügyel rájuk, és megvédi őket, ha szükséges.

Külső: Első pillantásra olyan 30-40 köztire lehet saccolni. Jóképű, markáns, és szigorú arcvonásokkal rendelkezik, rövid, sötét hajjal, és sötét szemekkel. 182cm magas, és 89kg a súlya, erős, izmos teste van (aminek a neje igen csak örül). Ruházata minden helyzetben elegáns, a sötétebb színeket preferálja. Ball mutatóujján, a család címerével ellátott gyűrűt visel. S’ magánál tart egy sétapálcát, amiben egy vékony pengéjű kard van elrejtve. Külsőre pedig csak egy egyszerű sétapálca.

Jellem:
Leginkább úgy lehet leírni, mint egy igazi úriember. A viselkedése szinte minden helyzetben nyugodt, de ha mégis sikerül felidegesíteni, azt se mutatja ki. Megtanulta, hogy erre nem sok szüksége van. Igazságos, de kemény is egyben, így tudja az általa kedvelt rendet elérni. Jó diplomáciai érzékei vannak, és a tárgyalásokon se veszíti el a hidegvérét. Viszont ha valaki a családjával meri zsarolni, vagy fenyegeti őket. Akkor már azon gondolkozik, hogyan tudja ezt megtorolni. Nem egy családot irtottak már ki ezért, igen brutálisan. Jelezve, hogy nem érdemes packázni ezekkel a dolgokkal. Persze sose tudták bebizonyítani, hogy köze volt hozzá, és mivel általában alvilági körökben mozogtak ezek a családok, sokáig nem is foglalkoztak ezzel. Nagy ellenszenvvel viseltetik mindenki iránt, aki nem vámpír. Képtelen megbízni bennük, de ha szükséges, akkor egy asztalnál ül velük, és kulturáltan tárgyal.
A fiát egyre több dologba akarja bevonni, hogy végül megfelelő utódja legyen. Amit tud, megtesz a felkészítése érdekében, és nem csak az apa szerepét akarja betölteni, de a barátja is akar lenni. A lánya nevelésével leginkább az anyja foglalkozik, ám a lánya legapróbb kérését is teljesíti, kivéve, ha a neje nem állítja le időben. Sinéaddal is úgy viselkedik mint a másik lányával, hiába jóval idősebb. William számára mindig a kislánya marad, akire vigyáznia kell.
A felesége pedig… nos, mindentől óvja, nem akarja, hogy a múlt ismétlődjön, ám imádja, az életének egyik értelme. Tehát röviden; a családja a mindene. Az életét is odadobná értük, és mindenre hajlandó értük, és köztük tud igazán felengedni, és élvezni az életet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
William Darklore (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: