Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Derek Christopher Norring (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Derek Christopher Norring
Diák - Vámpír
Derek Christopher Norring

Faj :
Vámpír
Kor :
112
Családi állapot :
Kapcsolatban
Hozzászólások száma :
8
Tartózkodási hely :
London // Anglia

Derek Christopher Norring (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Derek Christopher Norring (elfogadva)   Derek Christopher Norring (elfogadva) EmptySzer. Nov. 07, 2012 11:22 am

Derek Christopher Norring (elfogadva) Wentworthmillerphotosho

Derek Christopher Norring

1907. február 8.

Hallgatag zseni, a Theater of Illusion diákja

Vámpír

Megjelenés:

Derek Christopher Norring (elfogadva) 383632

Arca olyan tökéletes és gyönyörű, mintha angyalok faragták volna, de ez nem áldás számára, hanem átok. Mindegy nő vagy férfi, vámpír, vérfarkas vagy ember, mindenkit ámulatba ejt szépsége, cáfolhatatlanul hibátlan külseje.A látszat azonban csal. Bár külsejével bármit elérhetne, Derek igazi értéke a fejében rejlik. Kevés olyan brilliáns stratégát hordoz hátán a Föld, mint Derek. Viszont tüskésre borotvált feje, csodálatos kék szemei, puha ajkai és kisugárzó megjelenése háttérbe szorít mindent mások szemében. Legtöbbször elegánsan öltözik, szereti a feketét és férfi létére ad magára. Tehát külleme kifogástalan, makulátlan. Oly csodásan megformázott lény, akár egy múzeumi kincstárgy, de porcelán arca valami borzalmasat rejt.


Fizikum:

Vámpír mivolta megajándékozta őt is a természetfeletti gyorsasággal, erővel és ügyességgel, de Derek nem szereti a tetlegességet. Ha harcolni kell, azt a fejével teszi és mindig nyer. Stratégiailag mindent előre kitervel és kiszámol, melynek eredménye nem marad el. Viszont ha valaki kihúzza a gyufát és piszkos eszközöket vet be, van hogy erőszakhoz folyamodik.


Jellem:

Derek Christopher Norring (elfogadva) Damnux

A legtalálóbb szó rá a zseni. A zsenik minden adottsága megvan benne, bár a mindennapokban a szemet gyönyörködtető férfi álarca mögé rejtőzik és figyel. Nyugodt, látszólag teljesen érzéketlen és pontos, akár egy svájci óra. Precíz, megfontolt és kiváló stratéga. Szikrázóan kék szemei azonban sötétségben úsznak. Azt mondják a sötétség a fény hiánya. Szerinte ez téves teória, mert a sötétség is anyag, mely elnyeli a fényt. S ha ez igaz, az ő lelke ebből az anyagból olvadt ki. Nem ismer se félelmet, se kételyt, se szimpátiát, se kegyelmet. Hogy milyen valójában? Csak sejteni lehet. Hogy hallgatag, magánakvaló és rideg, az tény. Minden más csupa kérdőjel.

Karaktertörténet:

Derek Christopher Norring (elfogadva) Wentworth-miller

Spoiler:
 

Ki ő? Miért van itt? Mit tett eddig? Mit tervez? Csupa kérdés, semmi válasz. Ami bizonyos, hogy valamikor az ezredfordulót követő években született Angliában. Nemesi családból származik, egy előkelő és tiszteletreméltó gróf sarja ként nevelkedett míg egy nap el nem ragadta a hegyes metszőfogakkal felfegyverzett halál. Egy bál éjszakáján tette őt vámpírrá egy fekete inges vámpír férfi, akiben barátot remélt, azonban gyilkosa s egyben teremtője lett. Gyűlölet ébredt benne teremtője iránt, aki bár mindent megtett, mindenre megtanította, elvette tőle a halandó élet szépséges törékenységét. A titokzatos vámpír aztán egy idő után eltűnt a szeme elől, bár Derek még ma is bosszút kíván állni a szőke férfin, aki megtanította a gonoszságra. Megsiratta a múlandóságát, s lelke megdermedt. Kegyetlen gyilkossá tette vámpírvére, s esze miatt oly könnyű préda lett számára minden ember, hogy szinte unta a vadászatot. Mindig nehezebben becserkészhető áldozatokat keresett magának, de ez sem volt elég. Úgy tervelte ki étkezéseit, mint ahogy egy mesterien megalkatott szerkezetet terveznek meg, és úgy hajtotta végre azokat, mint egy művész... átéléssel és élvezettel. Teltek az évek, évtizedek és csak várt a sötétben. Háború, politika nem érdekelte. Egyáltalán nem foglalkozott a világi dolgokkal. Saját magát tökéletesítette, olvasott és gyilkolt. Néha elhagyatott temetőkben sétál és hátrahagyott családja kriptáit keresi. Egykori embersége egy már az emlékeivel.

Nem rég még egy világot romba döntő tervet szövögetett, amit végre is akart hajtani, ám Rachel ráébresztette arra, hogy van még miért élni, és van még jó a Földön, amiért érdemes harcolni. Ezért kedvesével együtt elhagyta a Dexternont, hogy a borzalmakat maga mögött hagyhassa, így került a Névtelen Városba, ahol újfent beül az iskolapadba, hogy tudásával világok kapuit nyithassa meg.

Képességek:

Derek Christopher Norring (elfogadva) Tumblrlkza07ziqe1qaf01u

Logikája bámulatos, észjárása felfoghatatlan, szemei megigéznek. Egy hűvös vámpír, aki még külsejét is beveti, ha nincs más mód. Gyors, pontos, halálbiztos. Főleg stratégiai gondolkodása veszélyes, de a fekete mágiában is otthon van és képes eggyé válni a sötétséggel. Hogy ez hogy lehetséges az már mindenki fantáziájára van rábízva.

S mivel Derek már elmúlt száz éves már megjárt 3 varázsképzőt, ám hogy melyeket és hogy mennyi ideig tartózkodott egyes iskolákban, az rejtély!

"Sötétben bolyongó, szánalmas árnyék,
Tetteiddel fájdalmat és szenvedést okozol,
Bűnben elmerült, tisztátalan lélek,
Kíváncsi vagy, milyen a halál?"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Derek Christopher Norring (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: