Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Cathalina Darklore (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Cathalina Darklore
Diák - Vámpír
Cathalina Darklore

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
Hajadon
Hozzászólások száma :
23
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Cathalina Darklore (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Cathalina Darklore (elfogadva)   Cathalina Darklore (elfogadva) EmptySzer. Nov. 07, 2012 10:56 pmCathalina Darklore
vámpír, nemes
Született: 1990 január 21.

Történet: William Darklore és Lenore Elisabeth Darklore lányaként látta meg az árnyvilágot. Tisztavérű nemesi család sarja, így egyenesen magának a Bíbor Királynak leszármazottja. Ezt a tényt nem felejti el megemlíteni, bárkivel találkozik is. Eddigi rövid élete viszonylag eseménytelenül telt javarészt a Darklore család birtokán. Nameless townban született, és sose hagyta még el a várost. Szülei a jól bevált hagyományhoz híven magántanárokat fogadtak mellé. Soha nem is kívánkozott más fiatalok társaságába, hacsak nem tisztavérű vámpírokról volt szó. Neveltetésével javarészt édesanyja foglalkozott. Cathy szerint szülei kissé konzervatívan álltak hozzá ehhez; igyekeztek belőle művelt, finom úrihölgyet faragni. A szokásos történelem, irodalom, és művészeti témájú órák mellett illemtan - , ének -, tánc - és zongoraleckéket is kellett vennie. Cathynek azonban már akkor is határozott elképzelései voltak mindenről. Például semmi szín alatt nem volt hajlandó idegennyelvet tanulni, mondván, hogy az angol a világ uralkodó nyelve, nincs szüksége rá, hogy másikat is beszéljen. 13 évesen kiharcolta, hogy fivéréhez hasonlóan kardvívás és mágia órákat is vehessen. Természetesen a szülei ettől függetlenül nem engedték, hogy bármelyik más tárgyat elhanyagolja. Ebből rengeteg konfliktus adódott, hiszen nem fért bele minden a lány idejébe, de Cathy megmakacsolta magát. A zongoratanárt sajnos már nem lehetett megmenteni, túl sok vért vesztett.

Cathy, mint a lányok általában, az apjához húz inkább. Kiskorától fogva tisztelettel és csodálattal vegyes szeretettel nézett fel rá, folyton arra törekedett, hogy ő büszke legyen rá. Kislány korában apja figyelmére és szeretetére való éhsége szinte kielégíthetetlen mértékű volt, és még ma is jócskán vágyik ezekre. Fivérére mindig is rettenetesen féltékeny volt, amiért apja őt tanította a "komoly dolgokra", ezért folyamatosan versengett vele, áskálódott ellene, próbálta szégyenbe hozni apja előtt. Ma ez nagyrészt pusztán éles nyelvű megjegyzésekben nyilvánul meg. Gyerekként nem értette, apjuk miért testvérét tanítja a birtok igazgatására, diplomáciára és hasonló dolgokra, miért rá akarja hagyni a birtokot, amikor Cathy az idősebb. Az se fért a fejébe, miért kellett neki más órákat vennie, mint öccsének. A gondolat, hogy lányként ő kevésbé értékes apja számára, mint testvére, hatalmas tüskét hagyott a lelkében. Apja mindig sokkal elérhetetlenebbnek tűnt számára, mint édesanyja, akivel minden nézeteltérés és hajbakapás ellenére mégiscsak szorosabb a kapcsolata.

Jellem: Anya és lánya természete egy igen lényeges vonásban egyezik; Cathy örökölte anyja vérszomját és az ösztönökkel szemben tanúsított engedékenységet.
Gyerekként látva apja elzárkózását más fajoktól, főleg az embertől, ő is eltanulta ezt a távolságtartást, ami nemes vére felett érzett büszkeséggel társulva felsőbbrendűség-tudattá állt össze. A családban keringő történetek Elenor bácsi korai haláláról pedig a gyűlölet szikráit is elvetették a szívében. Cathy neveltetésének köszönhetően nemes vámpírok társaságában kifogástalanul viselkedik, ám rajtuk kívül minden más lényt lenéz, és ennek változatos módokon hangot is ad. Ambiciózus és bosszúálló természetű lévén titokban arról álmodozik, hogy a gyűlölt, lenézett emberi fajt, akik többsége elől nekik vámpíroknak titkolniuk kell kilétüket, a majdan általa vezetett vámpírokkal együtt rabigába hajtja.

Külső: 20 év körülinek néz ki (körülbelül annyi is), de ha jól lakott, 16-nak. Sötétbarna hosszú haját változatosan hordja. 170 cm magas, karcsú testalkatú. Szeme általában szürkéskék színű. Ruháin látszik, hogy Cathy nem sűrűn érintkezik emberekkel; anyja ruháihoz hasonlóan nem a modern korból valók.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Cathalina Darklore (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: