Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Louis Dupont (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Louis Dupont
Városlakó - Vámpír
Louis Dupont

Faj :
vámpír
Kor :
277
Családi állapot :
facér
Hozzászólások száma :
9

Louis Dupont (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Louis Dupont (elfogadva)   Louis Dupont (elfogadva) EmptySzer. Dec. 19, 2012 10:02 am

Louis Dupont
270 éves
vámpír

A fény nem létezik. Csak egy illúzió, amit a sötétség kelt.

Louis Dupont (elfogadva) A1_2012_12_19_sleoggl73m

A szem a lélek tükre? Je ne vois aucun courage dans tes yeux, seulement de la tristesse

Tükröm… tükröm… úgy sem mutatsz semmit. Megjelenésemről csak úgy tudok beszélni, hogy a mások reakcióját ismerve elmondom, mit is látok, mikor a szemükbe nézek.
Vámpír vagyok, méghozzá tisztavérű. Magas, halvány bőr, szőke hosszú haj. Acélszürke szemek, melyek egyszerre tudnak vérfagyasztóan kegyetlenek lenni, és csalóan vidámak.
Nemesi származásom megmutatkozik a hosszú ujjaimon, a magas járomcsonton, és a tekintélyt parancsoló megjelenésen. Mondhatnám, oly korban éltem én a földön, mikor a fényűzés, a megjelenés mindennél erősebb volt, hatalmat és befolyást biztosított, s ezek az értékek nem vesztek el a századok múlásával.

A félelem nem létezik, ahogy a bátorság sem. Minden a fejedben van…

Értékek. Gyakran hallunk róluk. Megmozgatják a világunkat, békét kötnek, összefogásra sarkallnak, hogy aztán egy új kor új emberei háborút robbantsanak ki ismét egy másik eszme lelkesítő hívogatásáért. Így volt ez rég, és így lesz ezután is. Értékek. Család, becsület? Humanitás? Racionalitás? Esetleg a pénz megmozgató ereje? Mindig más az, ami épp a világot uralja, mindig más az, ami épp a belsőnket uralja.
Volt kor, mikor megismerkedtem az arisztokrácia lágy pókhálójával, a szálak finom mozgatásával, és azzal, hogyan kell a szemmel hazudva elhitetni a sarokba szorítottal, hogy biztonságban van. Megtanultam felismerni a baráti kézfogást és a gyilkos pillantást. Intrikák és ármányok. Mind bennem vannak. Szeretem manipulálni az embereket, a háttérben megmozgatni a szálakat.
Az önzőséget, kegyetlenséget és ridegséget könnyedén leplezem szóvirágokba rejtett apró figyelmességekkel. Ugyanakkor arrogáns vagyok. Kényesen ügyelek a tiszta vérre, a megjelenésre, mások véleményére.
Az én életemben is volt olyan időszak, mikor nem láttam, és nem hallottam, csak pusztítani akartam, romba dönteni mindent. Zűrzavaros idők voltam egy kastélyba bezárkózva. Mára ez megváltozott. Kifinomultabb lettem. Simulékony. Tudom, hogy a nagy tervek megvalósításához idő kell, és a szavakkal sokkal nagyobb káoszt lehet teremteni, mint a tettekkel.

Louis Dupont (elfogadva) A1_2012_12_19_a2we60acf0

„Igen, láttam Párizst is; mindegyikből kapott valamit; káosz az, sűrű rengeteg, ahol minden egyes ember csak az élvezetét keresi, s ahol senki se találja, legalábbis én így láttam.”

Egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer egy vámpírcsalád. A történetem valahogy így kezdődne, ha a végén megjelenne a boldog befejezés, ám az én életemben mindaddig ez nem következik be, míg nem kapok elégtételt. De ne szaladjunk ennyire előre…
270 évvel ezelőtt születtem vámpírszülők gyermekeként, Párizsban. A szüleim a reneszánsz szellemében neveltek, melynek utóhatásai még érezhetőek voltak. Humanitás, szabadság, alkotás… mind olyan eszme volt – ami ahogy idősödtem- rövid időn belül magával ragadott. Csodáltam a művészetet, a ragyogást, és a képmutatást, ami jellemző volt a társadalomra. Zenélni tanultam, élveztem az életet, és kihasználtam a lehetőségeimet. Azt hogy vámpír vagyok, azt hogy egy tehetős bankárcsaládba születtem. Utaztam. Megismertem a világot, és utazásaim során ismerkedtem meg Viridianával is, akivel aztán barátság alakult ki köztünk. Megtanultam kontrollálni magam, s bár apróbb kilengéseim voltak, az életem zavartalanul működött.
Egy utazásból tértem épp haza, mikor gyászos hír fogadott. Az anyámat megölték – a tettesek pedig nem kerültek elő. Zűrzavaros idők kezdődtek számomra, melyben nem játszott semmi más szerepet, mint a bosszú, a vér, a kegyetlenség. Igazságot akartam szolgáltatni, de a nyomozásaim rendszerint zátonyra futottak. Nem törődtem bele, és egyre ridegebb lettem, egyre hűvösebb és kegyetlenebb. A régi eszmék a porba hullottak, és a háborúk jó okot szolgáltattak, hogy kitöltsem dühömet. Majd mikor az űr már csillapodni kezdett, bezárkóztam az Alpokban elrejtett apró kastélyunkba, és megpróbáltam visszatalálni a béke útjára.
Ismét társaságba jártam, utaztam, de már nem az az ember voltam, aki régen. A bosszúm nem teljesedett be, és így nem találtam nyugalmat. Azonban ahelyett, hogy tovább üldöztem volna a szellemeket, a diplomácia útjára léptem. Kapcsolatokat alakítottam ki, és ismét utaztam, miközben figyelemmel kísértem minden elejtett hírmorzsát.
Az érmét feldobták, és most a másik oldalára esett. Hideg, nyugodt, megfontolt, kegyetlen lettem. Egyetlen dolog maradt még a régi: a zene, a zongora… Requiem for a Dream…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Anonymous


Louis Dupont (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Louis Dupont (elfogadva)   Louis Dupont (elfogadva) EmptySzer. Dec. 26, 2012 5:58 pm

Jaj a kis cuki tündevámpír Very Happy
Vissza az elejére Go down
 
Louis Dupont (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: