Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Watanabe Kaori (elfogadva)

Go down 
SzerzőÜzenet
Watanabe Kaori
Diák - Mágus
Watanabe Kaori

Faj :
Mágus
Kor :
26
Családi állapot :
Egyedülálló
Hozzászólások száma :
9
Tartózkodási hely :
Kyotó // Japán

Watanabe Kaori (elfogadva) Empty
TémanyitásTárgy: Watanabe Kaori (elfogadva)   Watanabe Kaori (elfogadva) EmptyKedd Nov. 06, 2012 10:23 am

Watanabe Kaori (elfogadva) 50269899

Watanabe Kaori
綿鍋 香り

1990. március 4.

Csendes gyógyító, A Theater of Illusion diákja

Mágus


Megjelenés:

Watanabe Kaori (elfogadva) Kaorichan

Kaori nevének jelentése „illat”,s bárki, aki találkozik vele megerősítheti, hogy a névadás tökéletes választás volt, mivel először mindenkit a lány kellemes édeskés, mégis lágy virágillata csap meg. Gyöngyvirág és enyhe jázmin illat árad a tradícionális japán szépségből. Hamvas arcbőr, mély és kerek szemek, sötét haj (melyet előszeretettel fest barnára és szőkésre is), puha ajkak. Annak ellenére viszont, hogy Kaori kimondottan bájos lány, nem igen keresi a feltűnést, sőt a szerelmet sem keresi, ezért egyszerű ruhákban jár, legtöbbször kényelmes pántos ruhában, esetleg valami könnyű fordos viseletben, pulóverben, farmerben. Kerüli a rikító színeket, legtöbbször finom pasztelszíneket választ vagy kellemes virágos mintát. Igazán csak akkor feltűnő Kaori öltözéke, ha kimonót vagy yukatát vesz fel, de ezt csak az ünnepnapokon teszi. Kisugárzása megnyugtató, hívogató. Mosolya meleg és őszinte, bár nehezen nyílik meg bárkinek is.

Fizikum:

Watanabe Kaori (elfogadva) Erikai

A japán lány nem az erejéről híres, gyenge, mint a harmat. Alkata igen törékeny. Kaori vékony és alacsony, ezért nem sokáig bírja a harcmezőn. Bár gyorsnak gyors, kerüli a küzdelmet és a veszekedéseket. Gyermekkorában sokszor volt beteg, ezért nem is nagyon feszegeti teste határait, inkább a virágaival törődik és meghúzódik a háttérben.

Jellem:

Watanabe Kaori (elfogadva) 600fullerikasawajiri7

Igen nyugodt, visszahúzódó teremtés. Kedvenc időtöltése a hagyományos japán virágrendezés, vagyis az ikebana. Kaori imádja a természetet és a csendet. Mivel nagyszülei nevelték, ezért tisztelettudó és hagyománytisztelő fiatal hölgy. Segítőkész, barátságos bár nehezen barátkozik, legtöbbször hallgatag, csendes, sokszor elmerül a gondolataiban. Természetközelben érzi magát a legjobban és nem féli a magányt. Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy megismerje közelebbről, az igazi kincsre bukkanhat.

Karaktertörténet:

Watanabe Kaori (elfogadva) Glamorouserikasawajiri

Watanabe Kaori 1990-ben született Japánban, Kyotóban egy üde tavaszi reggelen. Sajnos édesanyja belehalt a szülésbe és édesapja is nemsokára követte szeretett feleségét a túlvilágra, ezért nagyszülei nevelték. Minden tudásukkal és erejükkel arra törekedett a két bölcs öreg, hogy jólnevelt, természettisztelő lányt neveljenek Kaoriból, ami sikerült is. Annak ellenére, hogy a nagyszülők nem voltak annyira szigorúak, Kaori szófogadó kislány volt és mindig mindenkinek segített, szépen beszélt és vigyázott a kertre, a házra, a természetre. Egyik nap aztán talált egy haldokló pacsirtát az erdőben. Akkor úgy 8 éves lehetett a lány. Felvette a kezeibe és megsiratta a sérült madarkát. Alig érte azonban pár könnycsepp a pacsirtát az csodás módon meggyógyult és újra szárnya kapott Kaori kezében. Nagy volt a kislány öröme és a nagyszülők is büszkék voltak, hisz ritka a született tehetség, a született gyógyító a máguscsaládokban. Később aztán egy szörnyű tragédia során Kaori rájött, hogy képessége ellene is fordulhat, sőt bánthat is, ahogy gyógyulást, úgy szenvedést, betegséget, akár halált is hozhat... ezért megesküdött, hogy többé nem használja emberen csak növényeken. A nagyszülők aztán úgy döntöttek, kell valaki, aki az ő haláluk után is utat mutat a lánynak. Valaki, aki mellette lesz, ha világa darabokra hullik az élet súlya alatt. Így hát beiratták a Dexternonba, annak reményében, hogy bár ez feketemágusképző, van még fény és jóság az ősi falak között. Kaori így került a Feroxba, a világ másik feléről, ahol először meg kell szoknia azt a tényt, hogy az a világ amiben eddig élt, megszűnik számára létezni.
Hamar kiderült azonban, hogy nem a Dexternonban van a helye, így Rawennel az oldalán visszatért Kyotóba, ahol kipihente az elmúlt év fáradalmait és az új tanévben már új erővel jelent meg a Theater of Illusion kapujában.

Képességek:

Kaori született gyógyító, de ereje akármilyen csodás gyógyulást képes előidézni az ellentettjére is képes, ami a múltban a lány életében komoly traumákhoz vezetett. Ezért sem használja az erejét soha embereken, kizárólag virágokon, növényeken. Magában a varázslásban is csak annyira jártas, hogy az egyszerű, mindennapi élethez szükséges mágiákat végre tudja hajtani. Apróbb fortélyokat persze eltanult mágus nagyszüleitől, de ők mindig arra nevelték, hogy harmóniában éljen a természtettel és csak akkor avatkozzon be varázslattal, ha az istenek is úgy kívánják. A japán shinto vallásban ugyanis a természet a legszentebb, mindennek lelke van, ezért egy japán féli és mélységesen tiszteli azt.

Watanabe Kaori (elfogadva) Sawajirierika021


Fontos kapcsolatok:


Watanabe Seiji - nagyapja (apai oldalról)
Watanabe Kimiko - nagyanyja
Rawen Royce - legjobb barátja és életének első bimbózó szerelme, amit még jó maga sem fog fel
Yumi Hamano - legjobb barátnője
Lee Imogen - kedves barátja
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Watanabe Kaori (elfogadva)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: Tudnivalók :: Általános tudnivalók :: Karakterlapok-
Ugrás: