Egy Névnélküli Város, megannyi különös fajjal és a maréknyi család, akik ezt a várost irányítják, fajuknak megfelelően.
Örök sötétségbe burkolva.

 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multi switch
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

by Sötétség
Csüt. Júl. 11, 2019 9:18 pm

by Nathaniel Crowley
Pént. Jún. 28, 2019 12:30 pm

by Sawaha
Vas. Jún. 09, 2019 5:08 pm

by Ewolet D. Ulliel
Vas. Jún. 09, 2019 1:31 am

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 1:54 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 12:59 pm

by Ewolet D. Ulliel
Szomb. Jún. 08, 2019 11:27 am

by Lyra
Szer. Jún. 05, 2019 8:21 pm

Chat
Top posters

Share
 

 Merlin Hotel

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Anonymous


Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyVas. Nov. 04, 2012 7:57 pm

A környék leghíresebb mágusszállója. Érdekessége abban rejlik, hogy az egészet csak a varázslat tartja egyben, s a levegőben, tehát tériszonyosoknak nem ajánlott.
Kísértet járta, a vámpíroknak külön véres lakosztállyal, tehát a legjámborabb lelkű mágusoknak sem ajánlott. Kis függőhidakon lehet eljutni a főportától a lakosztályokba, melyek kettő, négy és hat személyesek lehetnek. A hidak természetesen biztonságosak, mégis azt az érzést keltik, hogy bármelyik pillanatban leszakadhatnak. A kilátás persze mesés, az egész Grimm negyedet látni


Merlin Hotel 558005_241046025991679_738791753_n
Vissza az elejére Go down
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Szept. 15, 2016 9:37 pm

Lauren

Előzmény

-Nem... nem mulasztja el, csak tompítja. És csak álmos leszek tőle, de... az alvás sem segít. - Tekintve még mindig szokott rémálma lenni, ami nem pihentető alvás kategória.

Azután mikor "szobára" invitálják vonakodik elfogadni. Nem maga miatt, inkább a lány miatt, a nőket veszik a szájukra az emberek, nem a fiúkat, neki még gratulálnának is, hogy 'Szép fogás!', noha ő maga nem ilyen fajta férfi. Annál sokkal jobban tiszteli a nőket, így lett nevelve.
De nyugtatják, hogy nem érdekes, nem figyelnek, nem számít, ám a cselló győzi meg igazából, így lágy mosollyal nyugtázza a másik növekvő lelkesedését a hangszert és a zenélést illetően. Követi is a szobába, benn kibújik a tornacipőjéből, miután a másik ellenőrizte minden úgy van, ahogy hagyta a szobában.
James minden esetre elrendezi a cipőket, ne essenek kifele orra bennük, majd beljebb lépked a színes szobába. Sosem volt egy szobája sem színes. Biccent és kényelmesen elindul a kanapé fele, igyekezve csak illedelmesen körbenézni, majd leülni az egyik szélére a bútornak, közben kezeit - amik immár nem remegnek - az ölébe ejti összekulcsolva.
-Nem szokásom inni. Tompít. De néha Edward rávett, hogy igyak egy kis sört... állítása szerint a férfi nem férfi, ha nem iszik és ha nem akarok kisfiú maradni ma berúgok. Nos... sokkal hamarabb itta a pad alá magát, mintsem én megpróbálhattam volna utolérni. Kiakasztó egy ember. Honnan ismered? - Kérdez már ő is, közben várja a másikat, mert neki ez a hangos beszéd nem fekszik, fél nem is hallották, mert csak annyival beszélt hangosabban, hogy kiszűrődjön a konyhába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptySzomb. Szept. 17, 2016 7:33 pm

- Lehetséges, hogy most is álmos leszel - jegyzi meg elgondolkozva. Ez az első alkalom, hogy emberen próbálta a bájitalt, így nem egészen biztos a hatásában. Viszont az eddigiekből ítélve - azaz az eddigi mellékhatások hiányából - épp csak annyira használt, amennyire szükség volt rá.
Azt már meg sem említi, hogy ez is csupán tompíthatja a zaklatottságát. Elűzni akkor fogja, ha James félelme magától is csillapul majd... Addig is Lauren az egyetlen, aki képes ebben az állapotban tartani; ha magára maradna, biztos, hogy ismét kiborulna.

Apró mosollyal nyugtázza a cipő igazgatást, úgy tűnik, igazán jól nevelt fiúval van dolga. Már nem is emlékezett, hogy létezik hasonló.
Még látja, amint körbekémlel a szobában.
- Nyugtass meg, hogy neked is van ennyire csicsás a lakosztályod - veti oda még félúton a konyhába. Könnyed mozdulattal nyúl az aprócska mélyhűtőbe, előhúzva a már behűtött vajsört (nincs mit tenni, még a sör sem lehet kellemes hőfokon, ha átutazóban van) és csinos pohárba önti... Mire eszébe jut, hogy James egyenlőre nem is ihat alkoholt a főzetre.
Persze, azért csak magával viszi, óvatosan engedve le őket a kanapé előtt lévő kávézóasztalra, mielőtt helyet foglalna a fiú mellett.
- Az apám jóvoltából - válaszolja bájos mosollyal. - Ez esetben várnod kell rá, hogy kibontakoztasd a... - férfiasságodat, mondaná, ha nem hangozna túlontúl félreérthetően. Felnevet. - Khm, szóval várnod kell kicsit, amíg el nem múlik a szer hatása. Mit szólnál, ha addig játszanék neked?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptySzomb. Szept. 17, 2016 7:46 pm

Egyelőre még nem érzi hogy lenne mellékhatása a szernek, így örül, hogy annyira lenyugtatta, hogy túllendüljön a látottakon és a hallottakon. Hogy este mi lesz, az más kérdés...

-Nos... sokkal szürkébb egyéniségemhez nem passzolna egy ilyen, de hozzád illik. - Nem akarja azt mondani erre, csicsás, de azt sem, hogy neki fura is lenne, ha a sajátja így nézne ki. Valami köztes mondatot próbál hát kanyarítani válaszként, remélve nem sérti meg a másikat, végtére is, kellemes itt, passzol a lány élénk jelleméhez.
Amíg vár a kanapé széléhez orientálódva, mesél és kérdez, de szerencsére nem kell sokat "kiabálnia", mert hamar visszaér Lauren.
-Hm. - Érdekelné mi ügyben, de az túl indiszkrét lenne még tőle is, így csak értetlen néz a másikra, mit is akar mondani. -Oh. Gyógyszerre nem iszunk, világos. Még egy kör szánalmas James látvány túl kínos lenne egy napra... - nevet kínosan, túrja a haját, nem kíván részegen fetrengeni. - Örülnék neki. - Mondja aztán a játékra, szívesen hallgat bármilyen élő zenét, a cselló amúgy sem idegen tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Szept. 19, 2016 7:23 pm

- Tehát érdekesnek tartasz? - vonja fel a szemöldökét kihívóan, ajkai széles mosolyra görbülnek. Nem bírja megállni, hogy ne hozza újra és újra zavarba Jamest.
- Ha látnád, milyen az otthoni szobám - teszi hozzá kicsivel később nosztalgikusan. - Egészen más, mint bármi, ahol ezidáig megszálltam. Valahogy mindegyik hotel // basszus, először oldalt írtamXDDD // különbözik az ízlésemtől.
Dehát néha muszáj szembesülni vele: nem körülötte forog a világ. Legalábbis nem mindig.
Szinte hallani véli, amint a fiú fejében megcsikordulnak a fogaskerekek, mintegy választ keresve Lauren homályos feleletére. Egy-egy, uraim!
Miután a másik rábólint egy rövid előadásra, a lány izgatottan rohan a hálószobájába, hogy a szeretett hangszerrel térjen vissza. Pár pillanatnyi rövid előkészületet követően kényelembe helyezi magát a kanapén. Először puhatolózva közelít, mondhatni végigsimít a vonóval a finom húrokon, ám nem telik sok időbe, hogy a csellóból felzendülő muzsika betöltse az egész helyiséget, magáról Laurenről nem is beszélve. Minél tovább játszik, annál inkább beleéli magát a zenébe; mintha csak a szíve ütemére zengene fel minden egyes hang.
Már nyoma sincs annak az embernek, aki az emlékezés folyamánál állva ismét halált okozott. Ez is, mint mindig, megszűnik létezni... egészen addig, amíg abba nem hagyja a zenélést.
Úgy érzi, mintha csupán egy másodpercig tartott volna mindez. Szinte fizikai fájdalmat jelent elengednie a hangszert.
- Nos? Remélem, nem süketültél meg, J? - kérdezi mosolyogva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Szept. 19, 2016 10:56 pm

-Unalmasnak semmiképp. - Vágja ki magát így inkább, mert mi ez? Provokálás kedveli? Meglehet... Kezdi, ami azt illeti, de lehet csak a sokkos állapot utóhatása, mert tegnapig, sőt, ma délelőttig még az agyára ment a másik.
-Nekem minden hotel egyforma. De az otthoni szobám se sokkal másabb... több benne a hangszer és a kotta... és kényelmesebb az ágy, na igen... - Kiérezni az ittenieket nem tartja elég kényelmesnek. -Szóval megértem, ha egyik sem elég otthonos. - Fejezi így be, mert erre akart kilyukadni, ha kicsit el is tért.
Persze nem kell sok, hogy Lauren átrohanjon a csellóért és hamar elragadtassa magát, átadva testét-lelkét a zenének. James csak sóhajt egyet, felhúzza a lábait, amiket keresztbe tesz maga elé és átkarolja őket a kezével a lány felé fordulva a testével. Fejét a térdére hajtja, szereti hallgatni azt az erőt, ami a vonósokból árad. Le is hunyja a szemeit, ellazul. Félő elaludt, olyan lassan reagálva nyitja fel a szemeit, tekintetét lustán a lányra emelve.
-Mi? - Hunyorít és tölcsért csinál a tenyeréből, de elvigyorodik.
-J... Nos, J nem süketült meg. Szeretem az élő zenét. Otthonos. Szerettem a pianoid és az andanteid, szinte ringtam én is, mintha úsznék. Szépen játszol. - Mosolyog a másikra, még mindig ebben a pózban, azt sem tudja meddig játszott a lány, hány óra van, könnyen elmerül ő maga is a zenében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Szept. 22, 2016 5:31 pm

Úgy érzi, Jamestől nem is kaphatott volna ennél komolyabb bókot.
- Hát ez igazán hízelgő - mosolyodik el szélesen, majd szaporán bólogatva teszi hozzá: - Tudtam, hogy te érteni fogod, bár azzal nem értek egyet, hogy minden hotel egyforma lenne. Akárhányszor szálltam meg ehhez hasonló, főként mágusok számára létrehozott hotelekben, mindig túllőttek valamivel a célon. És mindig mással. Hihetetlen, milyen egyediséggel és találékonysággal képesek túlzásba esni.
Gyors váltás következik, ezúttal a fejét rázza nagy igyekezettel, hogy kellőképp kifejezze a rosszallását. Igaz, véleménye szerint a Merlin Hotel messze a többi felett áll ebben a tekintetben. Kevésbé zavaró, ha szivárványban úszik a lakosztálya, mintha mondjuk egy labirintusból állna az egész épület, vagy a szó szoros értelmében falra kéne mászni. Hasonlóban is volt már része.

Újfent mosolyra görbülnek ajkai, mikor a cselló előadást követően James - úgy tűnik legalábbis - kis híján álomba merül.
- Várj, hozok egy erősítőt - válaszolja hangosabban a kelleténél, mintha ő is megsüketült volna, majd jóízűen felnevet. - Köszönöm, J. - Igen, direkt szólítja újból így. Bár vigyora őszinte örömről árulkodik (ritkán kap dicséretet,... vagyis, ilyen stílusú dicséretet), tekintetében rafinált fény csillan.
- Nos, azt hiszem eltelt már annyi idő, hogy biztonságosan ihatsz a vajsörödből. Csin-csin! - emeli koccintásra a kisebb méretű korsót, és kacsint egyet.
- Figyelmeztetlek, nálam hamarabb fogod az asztal alá inni magad.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Asyl
Diák - Mágus
James Asyl

Faj :
mágus
Kor :
25
Családi állapot :
egyedülálló
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Szept. 26, 2016 10:27 pm

-Nem csoda, az emberek szeretik a túlzást... nem de? Ha valami túl üres az a baj, ha túl... lakályos, akkor olyan mintha más otthonában lennél és az nem mindig jó, ha túlpakolt az a baj, á ezernyi minden, szóval... keresik mi a jó, de mivel nincs olyan, hát... - Von vállat, ez lesz az eredmény, hogy nem lesz elég otthonos, csak fura.
Ő maga nem is mágushotelekben szállt meg, inkább a puritánabb, varázstalan hotelokban, de azok se nem jobbak se nem rosszabbak. Mások. Talán csak nem bírja, hogy a volt sulira emlékeztetik ezek a szállók a tekergő folyosókkal, az oda nem illő festményekkel, a fura mágusokkal.

Fél szemét behunyva hunyorog, hogy kiabál a másik, még csak az kéne... A J-re csak félrenéz, de kezd beletörődni, végül is... lehetne rosszabb.
-Áh, gondolod? Nem játszottál annyira sokat... vagy igen? - Fogalma sincs, de hisz a másiknak, végtére is nem egyszerre óhajtja lehúzni a korsót, csak bele akar inni a koccintás követve.
-Milyen részegesnek gondolsz, de az hogy nem szoktam inni, nem jelenti, hogy nem is bírom. De vedelni nem fogok, hölgyek társaságában sosem. - Férfiakéban sem, de ez így jobban hangzott...
-Te miért nem lettél zenész? - Kézenfekvő kérdés, mindene megvan hozzá a másiknak, hogy az lehessen, de mégsem az. Igazából most jön rá, azt sem tudja pontosan mit is csinál a másik... hm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lauren Hale
Lauren Hale

Faj :
Mágus
Hozzászólások száma :
36

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptySzer. Szept. 28, 2016 10:10 pm

Láthatóan elgondolkozik James szavain.
- Nem is tudom, nekem nem olyan nehéz otthon éreznem magam. De persze, mindenkinek másak az igényei, ahogyan te is mondtad - bólint megértően. - Sokat utazgatsz?
Néha olyannak tűnik, mint aki sosem marad meg egy helyen, néha mintha máshova sem vágyna a saját szobáján kívül, ahol egyedül lehet.
- Hát, öt perc már nem oszt nem szoroz - pillant futólag a karórájára. - Azon kívül a sörnek elég kevés az alkoholtartalma és hamar kiürül és talán nem ártana, ha innál közben, vagy legalább előtte egy kis vizet.
Nem csak másnaposságra jó: ivás előtt, aznapra és másnapra, ezt már kitapasztalta. Most, hogy segíthet az anyagcserében, csak plusz jót jelent.
Hogy be is váltathassa a tervét, hoz a konyhából egy üveget és tölt Jamesnek egy pohárral. Jobb, ha felkészül, ezúttal nem marad józan.
- Jaaaamiee, ne okozz csalódást - rázza a fejét megrovóan.
A következő kérdés ugyan váratlanul éri, a szeme sem rebben, miközben válaszol.
- A családi vállalkozást folytatom.
Még csak nem is hazudik.
Mielőtt többet kéne elárulnia, koccintanak és jókorát kortyol a vajsörből - hát igen, így mégsem az igazi.
- Te... amiatt nem?
Mikor előbb kirohant, épp csak letámasztotta a hangszert, így most felé pillantva puhatolózik.
- Szeretnéd megfogni? - biccent a cselló felé, bár idiótábban cseng a mondat, mint ahogy fejben kigondolta.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptySzer. Okt. 05, 2016 10:43 pm

// Előzmény

To Rachel:

Meglepődtem mikor belement abba, hogy valóban együtt töltsük az éjszakát. Persze szigorúan barátian. Tudom ezzel is csak magam alatt ásom a sírt, de hát tényleg nem akarok elszakadni tőle. Még nem készültem fel rá. Még csak most kaptam vissza, nem akarom már is elveszíteni. Tudom baromira szánalmasan hangzik. Az este valóban szórakozással telt, ismét felspécizte az italunkat, így idióta rajzfilmeket néztünk egész végig, közben idiótábbnál idiótább játék címeket találtunk ki. Illetve a karaktereknek is neveket adtunk, és a sztori is egész jól kezd kibontakozni. Már kezdtünk lassan egy füzetet teljesen betölteni mikor a teletabik közbe elaludtunk. Borzasztó fáradt lettem, szinte érzem hogy lehetetlen de nehezek a végtagjaim. A fáradság úgy magával húzott, mintha horgonyt kötöttek volna rám majd beledobtak volna a mély vízbe. Épp törpillával mentem volna randira, mikor felriadok kellemes álmomból. Rachel konkrétan zihál, és látom hogy verejtékezik. Tud egy vámpír verejtékezni ? Konkrétan pánikba esek, és fogalmam sincs mit kéne most tennem.
- Rachel.... - nézek rá aggódva, szinte remegve érek az arcához hogy végig simítsak rajta, majd hogy letöröljem a verejtéket. Borzasztót álmodhat, amire még jobban ideges leszek. - ... kelj fel! - simogatom az arcát, de nem nagyon használ, én pedig legszívesebben rá ordítanék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptySzer. Okt. 05, 2016 11:22 pm

Adrian

- Ugyan olyan vagy, mint ők.
Bár a hangom rideg, az arcomról pedig más sem olvasható le, mint határtalan düh, legbelül egyszerűen csak szomorú vagyok és csalódott. Sosem gondoltam volna, hogy épp a húgom lesz az, aki ilyen csúnyán hátbaszúr.
Még azelőtt fordulok el, hogy szemeim megtelnének könnyel.
- Ezt mégis hogy értsem? Rach!
- Nem kell úgy tenned, mintha egy percig is érdekelnélek! Számodra mindig minden annyira tökéletes, de egyszer, egyszer az életben gondolhatnál rám is! - fordulok felé immár kiabálva, arcomról patakzanak a könnyek.
Az emeleten, mintegy végszóra léptek hangzanak fel, és néhány másodperc múltán már ott is áll Becca és Adrian a lépcsőfordulóban, láthatóan képtelenül arra, hogy bármit is hozzáfűzzenek az eléjük táruló jelenethez.
- Sajnálom, hogy így érzed - válaszolja csendesen, majd eltűnik a fürdőben. Erre már Becca is felbátorodik, nagy hévvel rohan le a lépcsőn, szinte feldönt, mikor a nyakamba ugrik.
- Ezt most azonnal hagyd abba. Nem sírhatsz, túl jó ez az este ahhoz, hogy szomorkodj.

És mégsem bírom abbahagyni, hiába próbálkoznak újra és újra azzal, hogy felvidítsanak. Minduntalan a veszekedés jár a fejemben, az arcom elviselhetetlenül ég, mikor egyedül maradunk a húgommal a szobámban.
Fogalmam sincs, mennyi idő telik el, mire végül elalszom, álmomat viszont több alkalommal is a délután történtek emlékei zavarják meg.
Majd arra ébredek, hogy világosság van a szobában. Pislogva nyitom ki a szemeimet, először fel sem fogva a látványt. Minden lángokban áll.
Sikítás marja a torkomat, de arra sem vagyok képes, hogy bármilyen hangot kipréseljek a torkomon. Főként, miután megpillantom a húgomat, amint a függönyről az ágyara lopakodnak a lángnyelvek, belekapva a fába, majd a ruhája felé tartva.
Ezúttal valóban felsikoltok. Még látom, ahogy a tűz eléri a bőrét, miközben felpattanok és futni kezdek felé, majd egy hatalmas, nyikorgó hang üti meg a fülemet. Arra sincs időm, hogy felé fordítsam a fejemet, máris nekem csapódik, mázsás súllyal temet maga alá.
A maradék levegő is kiszorul a tüdőmből, és elveszítem az eszméletemet.

Mikor magamhoz térek, a tűz nagy részének nyoma sincs. Úgy érzem, továbbra is a földhöz szegez valami, de amint felemelem a fejem hogy megnézzem, üresség fogad.
Kapkodom a levegőt és köhögni kezdek a füsttől, mikor Adrian feltűnik, és gyengéden segít felülnöm.
Akkor látom meg őt... Azt, ami maradt belőle.


Azután is képtelen vagyok abbahagyni a sikítást, hogy felébredek, pedig érzem, hogy már messze járok azoktól a percektől.
- Nem lehet - zokogom Adrianbe kapaszkodva. Minden porcikám remeg, de mindez semmi ahhoz képest, amit érzek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 10:28 am

Borzasztóan zaklatott, és én is kezdek az lenni. Ez nem igazán mondható a mi napunknak. Felülve zavarodottan túrok a hajamba, nem tudom ilyenkor mit kéne tenni. Talán öntsem le egy adag hideg vízzel ? Az tuti, hogy utána kasztráláson esnék át. Két kézzel próbálom megragadni a vállát és nem erősen rázogatni, csak annyira, hogy a mélyen alvó és megérezze.
- Rachel, ébredj! Felrobbansz.... - utalok a forró testére, és arra hogy verejtékezik. Majd arra leszek figyelmes, hogy az ágynemű lángra kap, de villám gyorsasággal eloltom.
- Ne akard hogy felpofozzalak... - mondom már tényleg kétségbe esve. Majd az arcát két kezem közé szorítom, hirtelen kipattannak a szemei, én meg majdnem felsikoltok az ijedségtől.
- Drakulára... - mély levevőt veszek. Nagyooon mélyet.
- Mi a... nagyon megijesztettél, jesszusom még is mit álmodtál ? - nézek rá aggódva, miközben automatikusan megfogom a kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 11:11 am

Adrian
Úgy érzem, mintha engem is felemésztett volna a tűz. A bőröm valósággal lángol, ami vámpír lévén némi aggodalomra adhat okot, és érzem, a jelenben is tovább kísér a megperzselődött ruhaanyag szaga. Távolról, mintha víz alól hallanám Adrian hangját, de csak komoly erőfeszítések árán vagyok képes magamhoz térni, akkor sem egészen.
Reszketve ülök fel, kezemmel ösztönösen kapva Adrian karja után, mintegy mentőövként használva őt a valóság felé húzóckodva.
Vége - ismétlem magamban újra és újra, azonban képtelen vagyok elűzni a szörnyű képeket, melyek elém tárultak.
- Tudod, hogy mit álmodtam - válaszolom vékony hangon, miközben megtörlöm az arcomat. Persze, a zokogást már nem tudom abbahagyni. - Az én hibám volt. Az egész miattam történt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 11:19 am

Meglepődve, és ijedten nézek rá. Kissé sokkolt a történet és össze vagyok zavarodva, ami jelen helyzetben úgy gondolom érhető. Csak zavarodottan nézek rá, és fújok egyet.
- Mármint? Az hogy halálra ijesztesz még egy vámpírt is ? Igen az a te hibád. - Majd gyengéden végig simítok a hátán. - Komolyan mi történt ? ... az .. emlékeid ? - pislogok rá aggodalmasan, legalábbis feltételezem az emlékeiből jött vissza, és kicsit aggódom azok közül is a legborzasztóbb.Most csak annyit tehetek hogy figyelmesen végig hallgatom, aztán meglátjuk mit tudok még segíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 11:38 am

Adrian
Nem érzem magamat késznek rá, hogy ennél többet mondjak, egyszerűen csak kipattanok az ágyból és az ablakhoz sétálok. Így nem kell a szemébe néznem - márpedig úgy érzem, hosszú ideig nem leszek képes rá, hogy bárkinek is a szemébe nézzek. Ő pedig... Ő minden bizonnyal már akkor rájött, mi történt pontosan. Hogy én gyújtottam fel a szobát félig önszántamból, félig azon kívül, hisz annyira dühös voltam és elkeseredett...
A kezeimbe temetem az arcomat, ami úgy érzem, mostanra vesztett a hőjéből. Ott viszont, ahol Adrian megérintette a hátamat, mintha újból éreznék mindent. A súlyt, ami rám nehezedett. A forróságot, ami egyre közelebb tart hozzá... Igazuk volt abban, hogy nem szabadott volna túlélnem.
- Azt hiszem, én most... mennem kell. Muszáj egyedül lennem. Ugye megérted? - fordulok vissza felé szipogva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 11:43 am

Rachel

Igen gondoltam , hogy vissza tért minden. Látom rajta, és a szívem majdnem össze facsarodik. Nem csak neki nekem is életem legrosszabb estéje volt. Én megmentettem és nem hiszem hogy most végképp hálás lesz érte. De az tény, hogy egy percig sem bánom, hogy megtettem. És ezt ő is egyszer befogja látni, de most kezdi majd feldolgozni.
Meglepődök, hogy egyedül akar lenni, én nem akarok és azt se akarom, hogy ő legyen. Viszont tiszteletben tartom a döntését, ha tényleg így gondolja.
- Persze megértem. De Biztos vagy benne? - kérdezem óvatosan. - Nem lenne jobb megbeszélni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyPént. Okt. 07, 2016 9:39 pm

Adrian
Látom a döbbenetet az arcán, és én is csak ekkor jövök rá, mennyire kockázatos lenne egyedüllétre kárhoztatnom magam. Vagyis, hogy mennyire kockázatosan hangzik, hisz eszem ágában sincs itt maradni. Úgy érzem, perceken belül megfulladok ebben a szobában, mintha mindenhol füst és parázs venne körül, lesben állva, hogy aztán lángra lobbanthasson. Nem tudok másra gondolni, minthogy minél előbb kiszabadulhassak - hogy egyedül, vagy Adriannel, az már rég nem számít.
Ugyanakkor amint a józan gondolataim is felütik a fejüket, rájövök, hogy egymagam... Nem, nem túl jó ötlet, mikor legutóbb történt ilyesmi, elmegyógyintézetben kötöttem ki. Még mindig megborzongok, ahogy megjelenik előttem Leo vigyora.
Zavartan túrok a hajamba, tekintetem Adrian aggodalmas arckifejezése és az ajtó között cikázik.
- Nem... Nem bírok itt maradni - válaszolom elfúló hangon. - Esetleg... Velem jönnél?
De nem várom meg, hogy válaszoljon, ehelyett mondhatni kitörök az ajtón, hogy aztán leviharozzak a lépcsőn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyPént. Okt. 07, 2016 9:54 pm

To Rachel:

Csak ülök mellette az ágyon, már már görcsösen fogva a kezét. Aggódva figyelem az arcvonásait, nagyon nem tudom mit kéne mondanom, esetleg tennem. Majd kis pánik jön rám mikor bejelenti el akar menni. De én viszont nem akarom egyedól hagyni, így biztosítani akarom inkább magamat afelől, hogy komolyan gondolta. Majd mikor megkér tartsak vele... valóssággal felsugárzok. Féltem hogy egyedül.... majd felpattan is kint is van.... Kapkodom a fejem a hűlt helye és az ajtó között. Hangosan felsóhajtok, majd vámpír gyorsaságommal utána eredek.
- Rach vegyél mély levegőt.... hova akarsz menni? Mondj bármit, elviszlek. - sajnálom amin átmegy viszont kicsit örülök neki hogy végre szüksége van rám, és tehetek érte valamit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyVas. Okt. 09, 2016 1:40 pm

Adrian
Képtelen vagyok kiűzni a képeket a fejemből, és mindent megadnék, ha visszacsinálhatnám mindezt. Talán ha nem kutakodtam volna annyira az igazság után, nem ért volna ennyire készületlenül.
Fogalmam sincs, mit csináljak, vagy hogy egyáltalán mit csinálok jelenleg, mintha a látásom és a gondolataim egyetlen cél köré összpontosulnának, leszűkítve és háttérbe szorítva minden mást. Ki kell jutnom.
Feltépem az ajtót, végigszáguldok a folyosón és elindulok lefelé a lépcsőn. A szemem sarkából mozgásra leszek figyelmes - kis híján megrémülök a saját tükörképemtől, és nem tudom hogy a látványnak köszönhetően, vagy mert bármi mástól is megijedtem volna. Legszívesebben ököllel esnék a gúnyolódó tükörnek, a szétcsúszott lánynak, aki előttem áll. Nem is tudom, mi állít meg, bár valószínűleg csupán a késztetés, ami le, a szabad levegő felé hajszol.
Már a kilincsen van a kezem, mikor Adrian utolér, én pedig összerezzenek a hangját hallva.
- Rajta már nem tudok segíteni, Rachel. Nem tudok.
Mintha még mindig egy rémálomban lennék. Vajon létezik egyáltalán kiút? Létezett valaha is?
- Én... - Nyelek egyet, a torkom iszonyúan száraznak tűnik. Mintha csak először hallanám a kérdést, összezavarodva pillantok rá. - Nem tudom, csak... Csak el. Csak ki.
Lenyomom a kilincset és elindulok az újabb lépcsőn, hogy aztán az egyik kihaltabb utcánál torpanjak meg. Nem akarom, hogy bárki is meglásson ilyen állapotban... Nem akarok látni senkit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyVas. Okt. 09, 2016 1:57 pm

To Rachel:

Végre utolérem, látom borzasztóan zaklatott, és valóban nem bír egy helyben meglenni. Majd egyszerűen kikísérem az épületből, és a szabadan megállunk. Nézem egy darabig, várok... gondolom kis nyugalomra és levegőre van szüksége. Nem akarok rá erőltetni semmit, de borzasztó érzés, hogy nem tudok segíteni.
- Mi segítene ? Ha beszélünk róla, vagy ha eltereljük a figyelmed? - kérdezem egy idő után. Mellette őszintén szólva mindig magatehetetlennek érzem magam, de csak azért, mert nála érdekel egyedül. Ha kell én is beszélek róla, bár nekem se a legkedvesebb éjszakámhoz tartozik, ha kell elviszem egy vidámparkba, hogy eltereljem a figyelmét. Bár őszintén szólva én se igazán értem, sem tudom pontosan mi történt azon az éjszakán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyVas. Okt. 09, 2016 7:30 pm

Össze-vissza kapkodom a tekintetemet, mintha ugyan bármi veszély leselkedhetne ránk az utcán; valójában nem is látok, a táj minden részlete csupán elmosódott foltként táncol előttem, beleértve Adrian alakját is, amint felém tornyosul.
Képtelen vagyok a szemébe nézni, vagy akárcsak az arcára. Tudom, mit látnék, és csak még inkább utálnám magam emiatt.
Kezemet a számra szorítom, legszívesebben lehunynám a szemeimet - úgy tűnne, megszűnne a világ körülöttem... csak hogy én magam itt maradnék, ahogy az emlékeim is.
- Nem tudok beszélni róla - suttogom erőtlenül. - Annyira sajnálom, Adrian. Sajnálom, hogy ennyire... - Gyenge vagyok. Kiszolgáltatott. Hogy újra a te segítségedre szorulok. Én sem vagyok különb Beccánál, pedig ezerszer jobb barátokat érdemelne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyVas. Okt. 09, 2016 7:57 pm

Rosszul van, én meg attól, hogy nem tudok neki segíteni. Fogalmam sincs mi zajlik le benne, bár sejthetem nekem is elég csak belegondolnom abba az éjszakába. Gombóccal a torkomba szólítom meg hosszas hallgatás után, és nézem ahogy szenved. Mit tehetnék ? Komolyan valaki tanácsoljon valami okosat amivel segíthetek. Majd megszólal végre, és csak a keserűség hallatszik a hangjában.
- Persze megértem. - mosolyodom el. - Még is mit sajnálsz ? Rachel nem tehetsz róla, tudom hogy magad hibáztatod ez is okozta ezt a traumát nálad. Nem szándékos volt. - mondom nyomatékosan miközben megragadom két karját és a szemébe nézek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Okt. 10, 2016 10:46 am

Némiképp megnyugodtam, legalábbis ami a sírást illeti sikerült visszafojtanom a könnyeimet, a bizonygatására azonban újból rám tör a kényszer. Ő ezt nem értheti. Nem számít, hogy szándékos volt-e vagy sem, ha az én hibámból történt, az én mágiám által.
Megremegek, mikor megragadja a karjaimat; szinte sarokba szorítva érzem magam, sokkal inkább, mint néhány (valójában elég sok) órája.
Lehajtom a fejemet, hagyva, hogy hajam az arcomba hulljon és eltakarja azt.
- Arra gondoltam, hogy megint ezzel kell foglalkoznod. Nem akarlak ezzel terhelni - válaszolom csendesen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian De Warren
Adrian De Warren

Faj :
Vámpír
Kor :
29
Családi állapot :
he ?
Hozzászólások száma :
78
Tartózkodási hely :
itt-ott

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Okt. 10, 2016 1:01 pm

- Engem te nem terhelsz semmivel, tudod jól hogy segíteni akarok. - és azért is mert szükségét érzem, és mert akarok is. Valamiért azóta az este óta úgy érzem tartozom neki. Nem voltam ott hogy tovább segítsem, elhagytam. De most itt vagyok és amiben tudok támaszának akarok lenni. Remélem elfogadja és kitudunk sütni együtt valamit.
- Úgy látszik ez az éjszaka soha nem akar véget érni. - vigyorodok el. - Szóval... szerintem nézzünk körül, holnap pedig... nem tudom mit szeretnél. - nézek rá kérdőn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rachel Prew
Rachel Prew

Faj :
Vámpír
Kor :
24
Hozzászólások száma :
81
Tartózkodási hely :
Nameless Town

Merlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel EmptyHétf. Okt. 10, 2016 7:35 pm

Csak egy szomorú pillantást vetek rá válasz gyanánt. Ha valaki, ő mindenképp tudja, mennyire utálom kiszolgáltatottnak és gyengének érezni magam, hisz a tűzeset után, a kórházból kiszabadulva is elutasítottam minden kedves szót, mindennemű segítséget. Addig hajtottam, amíg kiöltem a többiekből az együttérzésüket, és csupán a közöny maradt annak ellenére, hogy sokakkal jó viszonyt ápoltam a történtek előtt.
Csakhogy azóta felnőttem. Már tudom, hogy nem változik meg az igazság attól függetlenül, mások mit gondolnak rólam; hogy erős vagyok vagy sem, kizárólag bennem dől el. Azzal, hogy újból ellökném magamtól Adriant, csak egy kicsinyes vágyat teljesítenék, ami pillanatnyi megnyugváshoz, de hosszútávú magányhoz vezetne. Fogalmam sincs, hogyan és miként szövődött köztünk ilyen szoros barátság, az viszont egyértelmű, hogy rettegek a gondolattól, hogy újból elveszítem.
Hosszú percek óta először nézek újból a szemébe, és azonnal el is lazulok a szorításában. Ha csak rövid időre is, de el tudom hinni, hogy minden rendben lesz...
Vicces, hogy néhány órája még azt hittem, a vérivásom lesz az, amit alaposan át kell gondolnom az elkövetkezendőkben, vagy inkább, amiről alaposan el kell terelnem a figyelmemet. Gyakorlatilag eszembe sem jut addig, amíg Adrian meg nem jegyzi, hogy mennyire hosszú ez az éjszaka. És tessék, jelenleg ez a legkisebb probléma, amivel foglalkoznom kell.
- Ez a kérdés már holnapra marad - felelem halkan, majd amint elengedett, belekarolok, mintegy jóváhagyva a körülnézős ötletét. Egy kis séta lesz most a legjobb.
- Ismét rajtad a sor, hogy folytasd a mesedélutánt. Remélem, nem futamodsz meg.

// Folytatás
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalomMerlin Hotel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merlin Hotel   Merlin Hotel Empty

Vissza az elejére Go down
 
Merlin Hotel
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nameless Town :: The Nameless Town :: Grimm negyed-
Ugrás: